View Full Version : Виж де! Забравихте!
48700200
01-26-2009, 14:24
Така скоро имам рожден ден някъде след 9 дена... И мисля да си го празнувам... Така първата ми любов(несподелена) и съща така една от най-добрите ми приятелки.. Неска така малко си приказвахме ,с нея по принцип преди много си говорихме ,но вече само здравей здрасти..повечко ако си пишем в скайп и винаги си говорим на теми от сорта колко си държим един на друг и т.н. Та неска като си говорихме и тя ми каза че държи да присъства на рождения ми ден...Сега какво да направя?! Да я поканя ли? Защото ме е страх от това че може би все още имам някакви чувства към нея макар да е минало доста време не сме били заедно,но сме били много близки...И може би винаги ще изпитвам нещо към нея... Та от време на време ми говори някакви неща и ме кара да се замислям дали да не пробвам да я спечеля..Говори сякаш иска да е с мен...А накрая не..Може би е свикнала да и обръщам пълно внимание... Та какво да правя?
П.С. Казах й че някой ден ще я целуна така когато не очаква и попитах тя какво ще направи?И тя каза че на момента ще измисли... Така също от време на време като се лигавим и аз като и кажа като те хвана на тясно и тя вика ти от 2 години все ме хващаш ... Ама все още не мога да събера смелост да го напрая.ДА пробвам ли да я целуна?!
значи всички казахте целуни я нищо не губиш ,но никой не гледа старата тема вече,пък бях задал няколко въпроса... Кога да я целуна в даскалото ? Или да я поканя на РД и да я целуна там... ?!
П.С. Днес и напомних че ще я целуна че съм и обещал да си открадна целувка.. И тя каза ще видим..Не каза " не може" , повтаряше ще видим ще видим.. Какво ще значи ,как да си го преведа...Или да не бера празни надежди!?
Еми.. аз казвам "ще видим" когато (маалко) ми се иска (каквото и да е) :D :D Прави си изводите.. Щом не те е увикала и не ти е казала категорично "не" .. значии.. сееш се, брато .. 8)
48700200
01-26-2009, 14:32
Еми.. аз казвам "ще видим" когато (маалко) ми се иска (каквото и да е) :D :D Прави си изводите.. Щом не те е увикала и не ти е казала категорично "не" .. значии.. сееш се, брато .. 8)
Извода ми е да кажеммм че е объркана и може би след целувката ще разбере дали иска да е с мене?!? И Иска да я целуна?!
Докато не я целунеш, няма да разбереш какво ще се случи...нали? А и не знам защо ми се струва, че тя ще отвърне на целувката ти...Да те светна само, че представителките на нежния пол са малко непостоянни в това отношение. Казват ти едно, пък си мислят друго...Покани момичето, изчакай го да пийне 1-2 питиета (НЕ ЗА ДА СЕ НАПИЕ И ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ, а за да се отпусне и да не го приеме чак толкова на вътре, ако сгрешиш), избери подходящ момент и действай :) . Абе с няколко думи...ти прави каквото трябва, пък то да става каквото ще...
Извода ми е да кажеммм че е объркана и може би след целувката ще разбере дали иска да е с мене?!? И Иска да я целуна?!
Брей че си проницателен... 8-)
sexa_na_kompleksa
01-26-2009, 14:53
Просто го направи! Без значение кога и къде! Действай!
48700200
01-26-2009, 14:59
Да ,каквото ще да стане ще го направя рано или късно.. Но ще ми бъде трудно ...
sexa_na_kompleksa
01-26-2009, 14:59
Но това е просто целувка, за Бога!
Да ,каквото ще да стане ще го направя рано или късно.. Но ще ми бъде трудно ...
Гледай да е навреме, че иначе не се знае...ше четем сълзливи теми. 8-) Както каза сексанакомплекса...това е само целувка...
ifkataAa
01-26-2009, 15:09
Човеко..казахме ти вече.Каниш я на рд-то и атакуваш.В даскало няма да постигнеш нищо,но там атмосферата ще бъде различна.Просто я покани и се наслади на вечерта прекарана с нея.Целуни я,като и обясниш чувствата си.Ако стане,стане.Ако не,значи просто не е било писано. :)
48700200
01-26-2009, 15:20
Човеко..казахме ти вече.Каниш я на рд-то и атакуваш.В даскало няма да постигнеш нищо,но там атмосферата ще бъде различна.Просто я покани и се наслади на вечерта прекарана с нея.Целуни я,като и обясниш чувствата си.Ако стане,стане.Ако не,значи просто не е било писано. :)
Ако не стане най - много да си разваля РД :)
Ако не стане най - много да си разваля РД :)
Ако, а ако, а ако...пич...прерови другите теми на първа страница...няма да видиш толкова единодушно мнение...преглътни го тоя страх...ако не стане нито ще те колят, нито бесят...колко пъти ще те срежат през живота...не се мре...ако си толкова неуверен шанса да те отреже е по голям...бъди малко мъж...покажи, че имаш топки и здрави нерви...
48700200
01-26-2009, 15:59
така дееееее мерси на всички .Ще помоля на модераторите да премахнат тази и другата ми тема... Плеасе!
aka6a_vamp
01-26-2009, 16:00
Голяма си аларма начи!
suantito
01-26-2009, 16:48
Да не ще предлагаш брак :-o Отиваш и дет я свариш и вкарваш един език и работата спи :-) 8)
mickelangelo
01-26-2009, 16:59
толкова е просто .. където и да е ... тя ще направи каквото има да прави .. или си е намислила .. макар че ... обикновено нещата стават на момента ... а не по план .. но уви .. успех ;)
Кое щи е трудно бе брат ? Ти няя да я убиваш .. просто я целуни ..