Влез

View Full Version : Как разбирате че момчето не е с вас само заради секса?

sladko_teenche_v
01-26-2009, 14:27
Как разбирате че момчето не е с вас само заради секса?Това че ви казва Обичам те!Не мога без теб! гаранция ли е че няма да ви зареже :(

т.7 от правилата на форума. Заглавията трябва да са на кирилица.
hottie

3oPuTy
01-26-2009, 14:39
Естествено,че изрази като "Обичам те","Не мога без теб" не са гаранция,че няма да те зареже :? В днешно време всяко второ момче (а и всяко 5-то момиче) използва тези изрази като "Здравей-Здрасти" :?

slun4ice_90
01-26-2009, 14:40
Как разбирате че момчето не е с вас само заради секса?Това че ви казва Обичам те!Не мога без теб! гаранция ли е че няма да ви зареже :( Като си познаваш човекът...И не,не е гаранция и аз така мисля...Думите са едно,делата друго... :)

sexa_na_kompleksa
01-26-2009, 14:41
Ако сте заедно от две седмици и ти казва "Обичам те", нещата са доста съмнителни...
Можеш да прецениш по държанието му. Дали прави малки жестове, дали е загрижен за теб. Но най-сигурният начин е времето - само то ще покаже. За сега недей да бързаш, не се овличай много.

FiRe_LaDy
01-26-2009, 14:43
Ми чрез това,което прави .. казва .... ако познаваш човека добре ще можеш да прецениш защо е с теб.Дали му пука и те обича или иска да те вкара в леглото

Axe_vs_Sword
01-26-2009, 14:44
всяко второ момче (а и всяко 5-то момиче)Не е ли обратното

kobrichka
01-26-2009, 14:47
Разбира се,че това не е гаранция.Това са само думи и нищо повече.Важни са действията,ако наистина те обича ще го разбереш,ще го почувстваш,ще ти го докаже не чрез думи,а чрез действия.Любовта се доказва,а не се казва.

EeeBobii
01-26-2009, 14:49
Не мога да разбера, защо трябва да се говорят тия думи, хубаво е дасе казват от време на време,а не като здравеи,здрасти...Любовта се доказва не се казва! :)

Hilary_
01-26-2009, 17:39
Дори и да не познавам момчето с което си пиша...или виждам разбирам дали иска секс или не... разбира се по поведението и разговора...ако постоянно ти намеква за секс...поддържа само темата за секса...занимавате със някои "sex shop" ... и постоянно те преценява и оглежда с поглед значи го интересуваш само сексуално... иначе аз думата "Обичам те! " казана на първата седмица изобщо не я зачитам... :? Но в днешно време всички я казват като поздрав... :? Както и да е... таа отваряй си очите и наблюдавай поведението му... и думите!!! :wink:

x3eme
01-26-2009, 17:41
това се усеща.....трябва да е последната глупачка че да не разбере за какво е с нея
и нека не забравяме че има такива актьори които са толкова добри в лъжите че след време сами почват да си вярват

aka6a_vamp
като ми каже:обичам те,не мога без теб,в началото още,е та тогава ми става ясно,че иска секс!

Kostadin_682
Как разбирате че момчето не е с вас само заради секса?Това че ви казва Обичам те!Не мога без теб! гаранция ли е че няма да ви зареже :( Като си познаваш човекът...И не,не е гаранция и аз така мисля...Думите са едно,делата друго... :)
Мхм така е... познавам доста приятелки, които са имали такива случаи... :?

sku
01-26-2009, 17:46
Нем,не е гаранция! Аз познавам по малките неща,големите жестове се мислят и планират,а малките,които някой прави на момента са спнтанни. Поне аз така мисля :)

BlaCkMoOn
01-26-2009, 17:47
държиш го на сухо :D

GabisiTa
01-26-2009, 18:06
Не бързай, времето ще покаже.. Само на думите не може да вярваш, особено ако от скоро сте заедно. С времето самичка ще усетиш чрез държанието му, отношението към теб и т.н. :)

moon_flower
01-26-2009, 18:17
Сега ми е ясно,че не иска само секс,защото самият той не е повдигал въпроса,а и твърди,че иска всичко да става постепенно.

BaiToq
01-26-2009, 18:29
Как разбирате че момчето не е с вас само заради секса?Това че ви казва Обичам те!Не мога без теб! гаранция ли е че няма да ви зареже :(

hottie :lol: :lol: :lol:
Извинявай 8-)

moneycomeme
01-26-2009, 19:27
typ vypros...teq neshta se useshtat..za tova se narichat ,,chuvstva,,..zashtoto sa neopisuemi s dumi ;]

cinderella_gugutka
01-26-2009, 20:38
за 4увствата се съди по действията (и по думите също но пове4е по действията).а колкото до секса-всяко мом4е ще го иска и ти винаги ще се 4удиш дали наистина те харесва (оби4а) или е само заради това :( затова просто недей да му пускаш на 2-та седмица-по4акай поне месец и прецени дали наистина държи на теб или не(това се усеща-няма как да е луд по теб и да не разбереш)

CryForMe
01-26-2009, 20:43
ми като не му пускаш лесно... и в зависимост от тва прай ли ти проблем или не разбираш ква е работата ...

Axe_vs_Sword
01-26-2009, 21:02
а колкото до секса-всяко мом4е ще го искаЯ пак.

jghgh
01-26-2009, 21:05

hottie

Никога няма гаранция дали ще те зареже, защото всяко нещо си има край и все някога ще скъсате.

А за това дали е с теб само заради секса - ако ти откаже секс, можеш да си почти 100% сигурна че плътските удоволствия не са му приоритет.

Имаше едно момче от София, което беше дошло до Варна за да ме види - някви чат истории бяха.. имахме около седмица на разположение и в тези страхотни 7-8 дена не бяха целувки, романтики... дойде часът в който аз спах у квартирата му, там при неговите колеги, с които беше дошъл (програмист беше, и не много по-голям от мен, не се шашкайте). Още по пътя ми каза че няма да правим секс при което адски се озадачих, но и много се трогнах.. направо бях учудена и зашеметена какви хора може да има. :smt007
Беше и лято и спахме голи, но единственото което правехме беше да се целуваме и прегръщаме - само това! Цяла вечер не ме остави от целувки.. беше толкова нежен. На моменти имах чувството че няма да издържи (е, аз не издържах!) и даже два пъти го питах да не е размислил - аз нямах против да го направя с толкова страхотно момче, но той отказа категорично, каза ми че не е животно и че е важно аз да зная че за тая седмица не е дошъл да ме ебе... просто бях впечатлена.. Още си спомням с радост и с мъка дори за този младеж.

За мен това е знакът, че някое момче не е с теб само заради секса!

А това за зарязването.. няма нищо сигурно в тоя живот. Същия тоя младеж ме заряза след месец и половина връзка заради тъпото ми поведение (а и предполагам разстоянието си е казало думата). Всичко зависи от теб и отчасти от него, но ако се държиш добре, не се правиш на палячо (като мен.. съсипах си готината връзка.. ><), няма да те отрежат.

И помни, че сигурни неща няма. Доста често краят не може да се прогнозира. Понякога розовите приказки завършват с брутален черен край - на хората им изстиват чувствата, или си изневеряват, или пък единия (започва да) се държи тъпо...

Понеже видях че си писала за "Не мога без теб"... Мила, не се доверявай толкова на думите, колкото на действията. Показват много повече.

Wrathchild
01-26-2009, 21:27
То това дали ще те зареже и дали е за теб, заради секса, няма кой знае колко общо.

cinderella_gugutka
01-26-2009, 21:55
независимо колко много те харесва дадено мом4е няма как да не поиска секс-как по ясно да го кажа :-o

SoAfraid
01-26-2009, 22:11
независимо колко много те харесва дадено мом4е няма как да не поиска секс-как по ясно да го кажа :-o

Това че си пострадала от някой такъв не означава че всички сме като него. Разбира се че всички искаме секс но има и такива който искат секс в нормални обстоятелства, когато обичаме някое момиче ние сме готови на всичко за него и ще чакаме докато тя е готова да прави секс.

По темата: Скоро няма да разбереш малка си още.

SiegHeil
01-27-2009, 01:32

ахауахаухахахаа :razz:
то точно тва е начина ако искаш приятелката ти да ти пусне бързо 8-)

Axe_vs_Sword
01-27-2009, 15:22
независимо колко много те харесва дадено мом4е няма как да не поиска секс-как по ясно да го кажа :-oСмисъл, не може всички момчета да искат секс :shock:

nicolepcd
01-27-2009, 15:28
Епа не можеш ли да разбереш? Като му видиш мазната, гадна физиономия и ти става ясно 8-) 8-)

varnen4e
01-27-2009, 15:28

hottie

Когато започне да си показва и доказва чувствата.

ifkataAa
01-27-2009, 15:34
Не му пускай,ако ходите от скоро.Аз поне мисля,че трябва да сте заедно от 2-3 месеца,за да правите секс...Тва си е лично мое расъждение.Кажи му,че мислиш,че е рано да го правите или че не си в настроение,или че си в цикъл.Ако той почне да се цупи и да прави проблеми,значи е с теб само заради секса.Ако е готов да изчака да си психически готова значи те обича истински :)

Whyniser
01-27-2009, 15:38
Ами освен ти така да напраиш,че да не е заради секса.Подлуди го и накрая напревете тоя секс,щото е неизбежен.Е те тогава,че е секс като секс 8)

Alabalaportokala
01-27-2009, 15:52
ХАхаха. Абе вие момичета много взехте да ни подценявате. Луди ли сте кви сте не ви знам, ама с "обичам те" е невъзможно да стигнеш до бърз секс. И това всеки опитен бройкаджия го знае...Начините които предлагате са меко казани идиотски, лесно манипулируеми и все имат въпросителни. Я бъдете два три месеца на сухо да видим тогава дали вие няма да сте първите които ще поискат секс. Авторката трудно е наистина. Дори и да има синхром в действия думи пак може да си само заради секса. Има такива артисти че няма накъде. Не е гаранция че връзката от негова страна може да се основава само на секса т.е. пускаш му, ръчка те 1-2 месеца и после към следващата. Сеш ли се ? Пък и можеш да бъдеш омотана още на първата вечер. Всичко зависи от мъжа. Тези опити с цикли микли на най си... :D. Нагон, моментно желание и си без дрехи :grin: . Просто се молиш човека срещу тебе да е с чисти намерения... 8)