PDA

View Full Version : HELP!!!

vanesa0pld
01-26-2009, 15:59
Znachi problema e sledniq.Utre e krainniq srik da si dadem belejnicite(toi beshe dneska ama nqma zn :-D )A az imam samo 1 nanesena ocenka,a 1 4as imame pri klasnata.Sledovatelno tq she mi nanese nenanesenite ocenki.A te sa mn mn mn zle(kato se ima predvit 4e nqi slabiq mi godishen uspeh e bil 5.94)Imam 2 dvoiki okolo 4 troiki mn mn nm 4etvorki samo 2 petici i 4 shestici.A maika mi e mania4ka na tema ocenki! :( Kakvo da pravq?Da izbqgam li ot vkyshti? :o

Axe_vs_Sword
01-26-2009, 16:04
Е как като най-ниския ти успех е бил 5.94 (съдейки по латиницата и пунктуационните грешки, не ми се вярва много в това) си ги наредила тези шаренки оценки? 8-)

BlaCkMoOn
01-26-2009, 16:11
Znachi problema e sledniq.Utre e krainniq srik da si dadem belejnicite(toi beshe dneska ama nqma zn :-D )A az imam samo 1 nanesena ocenka,a 1 4as imame pri klasnata.Sledovatelno tq she mi nanese nenanesenite ocenki.A te sa mn mn mn zle(kato se ima predvit 4e nqi slabiq mi godishen uspeh e bil 5.94)Imam 2 dvoiki okolo 4 troiki mn mn nm 4etvorki samo 2 petici i 4 shestici.A maika mi e mania4ka na tema ocenki! :( Kakvo da pravq?Da izbqgam li ot vkyshti? :o или й кажи истината (на майка си), или подправи бележника като от нов откъснеш страницата, пишеш си желаните оценки и готово. Само се моли да не забележи майка ти, или да не й го покажат на родителска среща. Аз съм пробвала, става, ама трябва да го пазиш от учителите, защото може да се усетят. Не виждам причина да бягаш от вас. Това е много тъпо! Или кажи на майка си, (не вярвам да е чак толкова лоша), че втория срок ще си оправиш оценките. :)

vanesa0pld
01-26-2009, 16:14
Znachi problema e sledniq.Utre e krainniq srik da si dadem belejnicite(toi beshe dneska ama nqma zn :-D )A az imam samo 1 nanesena ocenka,a 1 4as imame pri klasnata.Sledovatelno tq she mi nanese nenanesenite ocenki.A te sa mn mn mn zle(kato se ima predvit 4e nqi slabiq mi godishen uspeh e bil 5.94)Imam 2 dvoiki okolo 4 troiki mn mn nm 4etvorki samo 2 petici i 4 shestici.A maika mi e mania4ka na tema ocenki! :( Kakvo da pravq?Da izbqgam li ot vkyshti? :o или й кажи истината (на майка си), или подправи бележника като от нов откъснеш страницата, пишеш си желаните оценки и готово. Само се моли да не забележи майка ти, или да не й го покажат на родителска среща. Аз съм пробвала, става, ама трябва да го пазиш от учителите, защото може да се усетят. Не виждам причина да бягаш от вас. Това е много тъпо! Или кажи на майка си, (не вярвам да е чак толкова лоша), че втория срок ще си оправиш оценките. :)
mi az iskax da prekopiram edin mn lesen podpis na 1 gospoja...ama me e stax,zashtoto minalata godina si bqh popravqla ocenka i.... :o Karanici...UJAS,UJAS :?

BlaCkMoOn
01-26-2009, 16:17
mi az iskax da prekopiram edin mn lesen podpis na 1 gospoja...ama me e stax,zashtoto minalata godina si bqh popravqla ocenka i.... :o Karanici...UJAS,UJAS :? ти се научи да копираш подписа само на класната/ класния ти. После вече е лесно, нанасяш си оценките и ако пита майка ти, ще кажеш, че класната ти ги е нанесла наведнъж. :)

Minerva
01-26-2009, 23:36
идеята да фалшифицираш хич не е добра :booooomb:

TheBlackRose
01-27-2009, 07:33
И да избягаш какво ще постигнеш?!Покажи й го,виж реакцията й и тогава вече мисли за излизане от вас.Въпркеи това нали знаеш,че пак ще те намери?Намеси ли полицията и край!Вкъщи си си след някой дргу час.Ако пусне молба да те намерят,това че си избягала ти се включва в досието,а не е особено хубаво... 8)