View Full Version : нормално ли е
абе според вас нормално ли е да се запознаеш в нета с момиче и да се забивате с него по скупе и да си говотите по телефона с чесове
YourEverything
01-26-2009, 18:21
Защо да не е нормално?
Доста връзки започват по този начин,
но малко от тях издържат доста.Зависи от хората.
Но не е ненормално, споко.
половин българия си намира приятел или приятелка точно по интернер
нормално е
не напразно казаха че след време нета ще замести секса,връзките,излизанията .....ограничавайте се малко с тоя нет че нещата наистина на там вървят
ivcheto0o
01-26-2009, 18:51
nqma ni6to nenormalno ili lo6o :) mngo hora taka si namirat gadjeta :) no vse pak zavisi ot horata ;) no 6tom si pi6ete / govorite s 4asove zna4i imate ob6ti temi interesi i se razbirate ;) :)
niquetamere
01-26-2009, 18:54
с чЕсове значи .. не е нормално ~
ifkataAa
01-26-2009, 18:54
Напълно нормално е.Ако си допадате защо да не общувате ? :)
с тоя нет..всякакви представи и граници се срутиха..сега всичко е възможно :)
anonimnaa
01-26-2009, 19:01
Защо да не е нормално?
Но не е ненормално, споко.
+1 Дори имам познати с такива връзки
и аз познавам едни такива...с жена ми се оженихме през нета 8-) добре че е дедо virtualПоп да ни бракува тука :D цунки скъпа :-) дано има за ядене че идвам 8-)
не питам што то много от приятели те ми се учудват такива и реших да вида дали е нормално тва нешто
miloto_girl_4e
01-26-2009, 19:52
Да се забивате.. по скоро флиртувате :)
Няма лошо, в последно време се случва често заради масовото ползване на компютри, интернет, скайп :)
Но ако имаш интерес към момичето премести нещата в реалния живот :)
GameMaster
01-26-2009, 19:58
Ami da.Struva mi se normalno. :)
sKa73r4o93
01-26-2009, 20:01
Да се забивате.. по скоро флиртувате :)
Няма лошо, в последно време се случва често заради масовото ползване на компютри, интернет, скайп :)
Но ако имаш интерес към момичето премести нещата в реалния живот :)+1
Кое му е ненормалното ,още повече ,че в последно време повечето хора точно така общуват :-P
Не е нормално да си неграмотен,макар че като се замисля то вече е нормално...
Axe_vs_Sword
01-26-2009, 20:13
Само на мен ли ми се струва ненормално :-o
ако нямате намерение да се срещате, де
е имам интерес кам нея и ше го пренеса кам реални живот ама сам малко далече за сега де и се извинявам за правописъ ама ми е трудно да пиша на клавиатура
slun4ice_90
01-27-2009, 10:06
и аз познавам едни такива...с жена ми се оженихме през нета 8-) добре че е дедо virtualПоп да ни бракува тука :D цунки скъпа :-) дано има за ядене че идвам 8-) За теб винаги има... :D :-)
и аз познавам едни такива...с жена ми се оженихме през нета 8-) добре че е дедо virtualПоп да ни бракува тука :D цунки скъпа :-) дано има за ядене че идвам 8-) За теб винаги има... :D :-)
малеее кво му трябва повече на едно момче.. :smt008
Може да се допусне такова запознанство но трябва повече наблюдателност от твоя страна...защото никога не е сигурно кой стои от другата страна... ако се стигне и до среща изчакай поне няколко месеца докато го опознаеш добре... :wink:
housechetty
01-27-2009, 11:08
Защо да не е нормално?
Но не е ненормално, споко. Напълно подкрепям това мнение :P:P:P
Напълно нормално си е споко,много връзки започват така :)
успокоих те ме ама ама верно нз кои седи от др страна тва е лошото