View Full Version : Къде се намира...?
Абе къде се намира мъжката G- точка !? :oops: :-)
shokoto91
01-26-2009, 20:42
те май си нямат :-D
SiSsKkAa
01-26-2009, 20:43
ubuntu aбе стига с тея шегички ела да ти покажа къде се намира хахаха :P
SiSsKkAa
01-26-2009, 20:43
ubuntu aбе стига с тея шегички ела да ти покажа къде се намира хахаха :P
sKa73r4o93
01-26-2009, 20:45
ubuntu aбе стига с тея шегички ела да ти покажа къде се намира хахаха :PПокажи и на мен 8)
ubuntu aбе стига с тея шегички ела да ти покажа къде се намира хахаха :PПокажи и на мен 8)
Ти войводо все още чикии ще мааш! Не бързай :D
SiSsKkAa
01-26-2009, 20:49
Децааа аз се занимавам с по-мъжествена личност от вас хахахаха :P :-P
Децааа аз се занимавам с по-мъжествена личност от вас хахахаха :P :-P
Наборе ... шшшшт :D
SiSsKkAa
01-26-2009, 20:56
Млъквам :)
BeHappYs
01-26-2009, 20:58
Мъжете всъщност имат три G-точки.
1. Първи е френулът, чувствителната част точно от долната страна на пениса. Когато се докосне, тази гореща точка може да предизвика екстаз у един мъж. Това е струпване на нервни окончания и е особено чувствително място, когато той е превъзбуден.
2. Втората точка е перинеумът, областта между тестисите и ануса. Преди да приключи половия акт имайте в предвид, че тази точка може да ви донесе допълнително удоволствие и за вас – ако я докосвате по време на секс, може да задържите вашето момче във форма за по-дълго време. Тя е „свещено сексуално място". Тя може да предизвика невероятни удоволствия, когато се масажира внимателно или по-грубо по време на изключителни състояния на възбуда.
3. Третата мъжка G-точка е простатата. Простатата може да се стимулира и масажира чрез намазан с лубрикант пръст в ануса. Тогава докато движите пръста ще почувствате това гъбесто образувание, което може да се стимулира, за да предизвика силно чувство на наслада.
:)
1. Първи е френулът, чувствителната част точно от долната страна на пениса. Когато се докосне, тази гореща точка може да предизвика екстаз у един мъж. Това е струпване на нервни окончания и е особено чувствително място, когато той е превъзбуден.
2. Втората точка е перинеумът, областта между тестисите и ануса. Преди да приключи половия акт имайте в предвид, че тази точка може да ви донесе допълнително удоволствие и за вас – ако я докосвате по време на секс, може да задържите вашето момче във форма за по-дълго време. Тя е „свещено сексуално място". Тя може да предизвика невероятни удоволствия, когато се масажира внимателно или по-грубо по време на изключителни състояния на възбуда.
3. Третата мъжка G-точка е простатата. Простатата може да се стимулира и масажира чрез намазан с лубрикант пръст в ануса. Тогава докато движите пръста ще почувствате това гъбесто образувание, което може да се стимулира, за да предизвика силно чувство на наслада.
някой се е постарал
браво
SiSsKkAa
01-26-2009, 21:00
Не смятам да му бъркам в задника да му напрая кефа а и едва ли той ще позволи :o
BeHappYs
01-26-2009, 21:01
Мдам 1вия момент си помислих ,че темата е ебавка , но и така да е може да помогне на незнаещите...
TenderGirl
01-27-2009, 00:12
те май си нямат :-D
:razz: :razz: :razz:
Абе мъжки нещо се отвръщавате да ви бъркат с пръстче по дупката ... а искате да ръгате цял KУP в дупето на момичето ....
Аз съм против аналния :D :oops: :oops: :oops:
SiSsKkAa
01-27-2009, 13:41
незнам дали ти се шегуваш ,но аз наистина съм твърдо против аналния
ООо въобще не се шегувам .... грам не си падам по шоколадовата фабрика .... :oops: :oops: :oops: . деба тва е изход а не вход :oops: :oops:
SiSsKkAa
01-27-2009, 13:43
ми и според мен не е предназначен за секс ,но има хора ,които им доставя удоволствие.но все пак всеки си решава и си гледа кефа
Мъжете по принцип нямат G-точка. Това за което се пише по горе са особени места с концентарация на рецептори, но те не са такива точки.
Все едно жените да имат по няколко G-точки. Те имат повече места от мъжете стакава концентрация.
SiSsKkAa
01-27-2009, 13:54
и мъжа и жената си имат своите G точки
gret4ety
01-27-2009, 13:58
+1 :?
varnen4e
01-27-2009, 14:00
Не смятам да му бъркам в задника да му напрая кефа а и едва ли той ще позволи :o
И защо да не позволи?
И защо да не позволи?
Мъжете се чувстват гейове от подобни действия :D :D :D :oops:
varnen4e
01-27-2009, 14:02
Така си мислиш ти...
SiSsKkAa
01-27-2009, 14:03
ми според мен приятеля ми ще ми се изсмее няма да се почувства комфортно хах
varnen4e
01-27-2009, 14:05
Е не знам.. аз познавам хора, на които им харесва и определено не са гейове... :oops:
SiSsKkAa
01-27-2009, 14:06
чесно казано гнус ме е от задници и аналния секс хаха
varnen4e
01-27-2009, 14:08
Е, въпрос на вкус.
Така си мислиш ти...
Ами не тва е мнение на експерти :D
Лично аз бих и счупил пръстчето ... :oops: :oops: :oops:
SiSsKkAa
01-27-2009, 14:26
да ви кажа чесно за мене G точката е там където като го докосна и виждам как се гърчи и врата може да е такава точка и гърдите.навсякъде където полудява
varnen4e
01-27-2009, 14:40
Така си мислиш ти...
Не знам какви експерти са, след като 90% от момчетата, с които съм била им е харесало и не са ме спирали..
;)
Така си мислиш ти...
Не знам какви експерти са, след като 90% от момчетата, с които съм била им е харесало и не са ме спирали..
;)
А аз от къде да знам кви експерти са а ти едва ли си спала със 100 момчета за да можеш смело да твърдиш теорията ... обикновено подобни проучвания се правят в такава бройка кажи речи ...
+ тва има и нещо друго на някои им харесва но не си го признават :D :grin:
varnen4e
01-27-2009, 14:46
Аз не споря каква е статистиката, просто споделям своите наблюдения по въпроса... Има ли проблем?
Аз не споря каква е статистиката, просто споделям своите наблюдения по въпроса... Има ли проблем?
Аз също не споря и нямама никакъв проблем :shock:
не ме филмирай че спорим ... :oops: :oops: :oops:
varnen4e
01-27-2009, 14:57
Не се филмирам, просто попитах. :)
Не казвам че се филмираш а че мен ме филмираш :D :-)
Ох айде стига .... Кой къде иска и му е кеф там да си бърка :-) 8)
SiSsKkAa
01-27-2009, 15:06
няма да се очудя ако след няколко години е започнал да се предпочита и секса в ноздрите на жената.вече няма нещо,което ще ме очуди.и мацките ще се перкат колко им е яко в ноздрите
SiSsKkAa
01-27-2009, 15:06
ще им текат сополи от ноздрите и те ще викат,че получават оргазъм по тоя начин
varnen4e
01-27-2009, 15:14
Не казвам че се филмираш а че мен ме филмираш :D :-)
Ох айде стига .... Кой къде иска и му е кеф там да си бърка :-) 8)
А, да.. верно.. не видях, съжалявам..
Да, в крайна сметка е така.. кой каквото иска..
Абе къде се намира мъжката G- точка !? :oops: :-)
Бръкни си през устата чак до задника 100% ще я намериш ;) :razz: :razz:
kuklicka
03-15-2009, 16:29
До къде стигнахме щом и мъжете обичат да им бъркат в задниците :( :x
BigBrother
03-15-2009, 16:55
нарича се еманципация
ЛИЧНО МОЙТА МИ Е В ГЪ*А! :0ама обичам и посредата.....
:razz: :razz: :razz:
NeSumJenaTi
03-16-2009, 17:27
ами ела и ще ти покажа с точност 100%
ubuntureload
03-16-2009, 22:00
ами ела и ще ти покажа с точност 100%
Ами айде ела та ела ... защо един път не казахте дай си адреса идвам да ти покажа.... :-)