View Full Version : Какво най би ви харесало за подарък? [Към момчетата]
MaLkaTa_LaDy
01-26-2009, 20:12
Изписа се толкова много по случай Св. Валентин и подаръците за нежния пол. Нека сега попитаме и момчетата... Какво най-би ви харесало да ви подарят на вас?
YouKnowImBetterThanYou
01-26-2009, 20:14
Заголено женско бедро и така нататък... 8)
TheRestorer
01-26-2009, 20:14
Зависи на какъв човек би искала да го подариш.И ако разчиташ, тука да ти дадат правилен отговор - малко са хората.Иначе строго зависи, на какъв тип ще го подариш.Нема смисъл на футболяга да му подариш ракета за тенис или на металист новия сингъл на поредната чалга певица ..
fe6an4eto0
01-26-2009, 20:15
може би секс :P с любимата ще ми е достатачен :) нещо по така ако ме разбираш добавено към секса може би малко стиптиз и т.н
Axe_vs_Sword
01-26-2009, 20:16
Не знам. Но като допълнение бих се зарадвал на прегръдка със всичките й сили :oops:
luciferrr
01-26-2009, 20:21
Просто нея.
Офф.... очакваш ли някой тук да ти каже нещо различно от секс?
------
Зависи какви интереси има този човек. При всеки е различно. Едни биха се зарадвали на подарък свързан с любим спорт, други на нещо свързано с музика, трети на някаква дрешка.
Лично аз съм пристрастен към парфюмите и постоянно си купувам нови така, че винаги съм оставал доволен, когато ми подарят парфюм.
Не е важно дали ще бъде нещо голямо или скъпо, важното е да е от сърце.
sKa73r4o93
01-26-2009, 20:34
Нова дъска :-D 8)
UnABooMBeR
01-26-2009, 20:46
Каквото и да е ,за мен е важен жеста.
MaLkaTa_LaDy
01-26-2009, 20:47
Точно защото всеки е различен много ясно зададох въпроса "Какво най би ви харесало да ви нодарят на вас?" Не на съседа от долния етаж, а на вас. :D
Изписа се толкова много по случай Св. Валентин и подаръците за нежния пол. Нека сега попитаме и момчетата... Какво най-би ви харесало да ви подарят на вас?
Няква яка стриптийзьорка
да излезе от огромна торта.
EarthShaker
01-27-2009, 06:10
ракия
Нова дъска :-D 8)Дъските струват 230 лева бе РокФелер,иначе аз си мечтая за новите кори на Адидас серията Шампионска Лига,ако аверката ми ми ги подари ще ибухнаа :D
Офф.... очакваш ли някой тук да ти каже нещо различно от секс?
------
Зависи какви интереси има този човек. При всеки е различно. Едни биха се зарадвали на подарък свързан с любим спорт, други на нещо свързано с музика, трети на някаква дрешка.
Лично аз съм пристрастен към парфюмите и постоянно си купувам нови така, че винаги съм оставал доволен, когато ми подарят парфюм.
Не е важно дали ще бъде нещо голямо или скъпо, важното е да е от сърце.
и аз много обичам парфюмите и се радвам много като получа такъв за подарък
ifkataAa
01-27-2009, 16:30
Момиче съм,но ще си позволя да пиша по темата (извинявам се за което) Аз също се чудя какво да подаря на моя за празника,та разпитах някои момчета,приятели а у и се оказа,че от 20 човека,всички БЕЗ изключение казаха пусни му.Ако му пуснеш за първи път на Св.Валентин ще се почувства важен. :D Та моя съвет е..не бъди гадна,пусни му на момчето да се порадва :D
Kostadin_682
01-27-2009, 16:37
Аз, не искам подаръци, просто искам да прекарам един прекрасен ден с момичето, което обичам :)
Да момчетата "никога неискат подаръци" и са адски трудни, ама ей така лесно да се подаряваме при всеки повод... :D
holyshade
01-27-2009, 16:51
аз бих се зарадвал на думите "обичам те" :)
Kostadin_682
01-27-2009, 16:54
Да момчетата "никога неискат подаръци" и са адски трудни, ама ей така лесно да се подаряваме при всеки повод... :D
Нямах предвид това...
Еми общо взето ти най - добре познаваш гаджето си. Ако случайно ти хрумне какъв подарък ще му хареса вземи му го. Ако пък не се сетиш може да му вземеш нещо малко, просто за идеята. И в двата случая, имайки предвид, че от него се очаква да прояви креативност и особена романтика за този ден, няма нищо по добро от това, в края на вечерта (или рано сутринта :) ), да му се "отплатиш" с един прекрасен секс. Дали ще има стриптийз или просто ще направиш, каквото той пожелае, от теб си зависи.
А ето, какво всъщност казваме мъжете(малко съм го съкратил, но...):
Да = Да
Не = Не
Може би = Може би
Гладен съм = Гладен съм
Спи ми се = Спи ми се
Изморен съм = Изморен съм
Искаш ли да отидем на кино = Искам да правя секс с теб
Искаш ли да отидем на вечеря = Искам да правя секс с теб
Мога ли да танцувам с теб? = Искам да правя секс с теб
Хубава рокля! = Господи, какво деколте!
Изглеждаш напрегната, нека ти направя масаж = Искам да те опипам
Какво не е наред? = Предполагам, че тази вечер и дума не може да става за секс
Скучно ми е = Искаш ли да правим секс
Обичам те! = Хайде да правим секс сега!
И аз те обичам! = Добре де, казах го, хайде вече да правим секс!
Добре, хайде тогава да говорим! = Опитвам се да ти покажа, че не съм повърхностен и тогава може би ще се съгласиш да правиш секс с мен.
Ще се омъжиш ли за мен? = Искам да е незаконно за теб да правиш секс с други мъже
Kostadin_682
01-27-2009, 17:46
Да = Да
Не = Не
Може би = Може би
Гладен съм = Гладен съм
Спи ми се = Спи ми се
Изморен съм = Изморен съм
Искаш ли да отидем на кино = Искам да правя секс с теб
Искаш ли да отидем на вечеря = Искам да правя секс с теб
Мога ли да танцувам с теб? = Искам да правя секс с теб
Хубава рокля! = Господи, какво деколте!
Изглеждаш напрегната, нека ти направя масаж = Искам да те опипам
Какво не е наред? = Предполагам, че тази вечер и дума не може да става за секс
Скучно ми е = Искаш ли да правим секс
Обичам те! = Хайде да правим секс сега!
И аз те обичам! = Добре де, казах го, хайде вече да правим секс!
Добре, хайде тогава да говорим! = Опитвам се да ти покажа, че не съм повърхностен и тогава може би ще се съгласиш да правиш секс с мен.
Ще се омъжиш ли за мен? = Искам да е незаконно за теб да правиш секс с други мъже
Каква е тая логика дето я извади бе :razz:
MaLkaTa_LaDy
01-27-2009, 18:47
Еми общо взето ти най - добре познаваш гаджето си. Ако случайно ти хрумне какъв подарък ще му хареса вземи му го. Ако пък не се сетиш може да му вземеш нещо малко, просто за идеята. И в двата случая, имайки предвид, че от него се очаква да прояви креативност и особена романтика за този ден, няма нищо по добро от това, в края на вечерта (или рано сутринта :) ), да му се "отплатиш" с един прекрасен секс. Дали ще има стриптийз или просто ще направиш, каквото той пожелае, от теб си зависи.
Всъщност нямам приятел. И зададох въпроса "Какво ви харесва лично на вас" Така де просто ми беше интересно.
cherinka
01-27-2009, 19:20
каса бира и кашон свинско месо?
+ секс?
:smt023
angelcheeee_93
01-27-2009, 19:39
Аз, не искам подаръци, просто искам да прекарам един прекрасен ден с момичето, което обичам :)
ейтва е подарък
slun4ice_90
01-28-2009, 09:27
Падам си голяма романтичка, колко и да го прикривам по принцип.
Бих умряла от щастие, ако дойде с един букет при мен, а после се разходим под дъжда, например. (Ако има такъв, разбира се) Това много ме зарадва като идея.
Whyniser
01-28-2009, 11:05
каса бира и кашон свинско месо?
+ секс?
:smt023
Златно момиче :P
Да е с някво Еротично бельо на сърчица..... :D
BlackWings
01-28-2009, 14:25
Аз не съм момче , но като гледам на моя също най му харесва секс - маратонът като подарък :D Ми мъже ... кво да ги правиш.
А иначе в добавка често подарявам и аз парфюми , деодорант , афтършейв +пяна за бръснене и такива работи. Все ще влязат в употреба :wink:
Mr_Crowley
01-28-2009, 14:45
Аз бих се зарадвал на китарата на Слаш от клипа на November Rain. И после яко жица!!! :smt002 :smt002 :smt002
bogzfaggot
01-28-2009, 18:02
Най-много ше му хареса да му го налапаш
DoubleVision
01-28-2009, 18:07
При всяко момче е различно. Всичко опира до това от какво се интересува, какво го влече. Надявам се, че се познавате добре и би трябвало да знаеш какво би го зарадвало. Ако ти не знаеш, ние ли да знаем? :)
Аз лично бих се радвал на една романтична и различна нощ повече, отколкото на 1 парфюм или нещо такова, понеже не съм материалист и оценям повече жеста и преживяването на празника, а не колко пари струва еди кое си и дали е оригинално или просто менте.
Не знам при твоя приятел как стоят нещата и не вярвам някой тук да знае. Затова вземи се замисли сериозно какво го влече и му харесва и прото го зарадвай с точния подарък и целувка :)
Цял ден 100% внимание от нейна страна към мен само това искам..просто нея..
Ами какво да ви кажа...Какво най би ми харесало... Ами по принцип обичам среброто.....на всичко сребърно избухвам :lol: Така че това като подарък би ми харесало най много
gPa3HuTeJl
01-30-2009, 14:53
Не с1м материален... радвам се и на малко, но п1к да е от с1рце.. не обичам голямите подар1ци...
Ако имам рожден ден примерно най бих се зарадвал, ако тя застане пред мен... погледне ме... и ми каже просто честит рожден ден и да ме целуне и прег1рне... просто плам1ка в очите и когато ме погледне... това ми стига... разнежих се 8-)