View Full Version : Да го направя ли ?
ifkataAa
01-27-2009, 18:34
Здравейте.Имам приятел и много го обичам.Понеже наближава Св. Валентин питах приятели какво да му подаря,на какво биха се зарадвали те.Всички ми казаха,че ако му пусна за пръв път точно на празника ще се почувства специален.Въпросното момче никога не ми е предлагало секс.Понякога се е базикъл с мен по темата,но само до там.Никога не си го е искал или не ме е питал дали искам да го направим.Това все пак са неговите приятели и знаят на какво ще се зарадва.Обичам го страшно много и искам да се чувства специален и обичан,но незнам дали съм готова за тази крачка.Незнам дали 7-8 клас е нормална възраст за първия път...А и ако реша наистина да го направя,как да му направя намек или знак,че съм готова за това..
ПП. Моля за съвети,с които можете да ми помогнете.Ако мислите да убиждате,по-добре подминете.Благодаря :)
7,8 клас не е нормална възраст за секс въпреки че повечето момичета почват именно на тази възраст.Това означава 13,14 години.А пък това да му "подариш" секс също не е много удачно :? Секса не се подарява,секса се изживява.Не е нещо толкова лесно (макар за други да не означава кой знае какво)Желанието трябва да дойде отвътре а не да го правиш все едно по задължение или за да го зарадваш на празника.
Е......да го направиш ли?
подкрепям предния пост... рано ви е според мен. По задължение също не си струва.. не е важно само за него да е специално, а и за теб. А и ако не ти хареса.. отиде после дълго време да е така, както се казва да си разваляш психиката. :)
SiSsKkAa
01-27-2009, 18:55
Направи го,ако ти го искаш,а не просто да го изненадаш.Щом не е повдигал въпроса за секс значи иска да дойде момента в който сама ще го направиш и иска да се чувстваш ти готова.А ако решиш да го направиш дръж се мило,можеш да направиш някаква романтична обстановка,да го галиш,прегръщаш,малко по освободена да си от нормалното и той ще усети накъде биеш.Според мен това са вариантите
angelcheeee_93
01-27-2009, 18:57
Момиче, я се замисли!
ти си още на 13/14 години...мислиш ли,че на тези години си напълно зряла и уведомена в секскуално отношение.Я,стига глупости..направо ми е смешно да се произнася думата секс на тези годинки.НАй-добре се откажи от тази свръх глупава идея,защото първият път остава като белег за цял живот и съм сигурна,че после мн ще има да страдаш,да не говорим за останалите проблеми,които може да имаш на тези години.Започни да водиш полов живот,когато станеш по-отговорна за постъпките си и по-зряла за възрастта си! Специално за мен,по-нормално е воденето на полов живот след 18.Това е личното ми мнение.И ще ти дам още няколко съвета:
Сега си живей живота спокойно без да избързваш!
Обръщай внимание и на приятеля си,но не чак до толкова ,че да му се раздваш до последно!
Всичко останало, с времето си!!!!!
nikemilov
01-27-2009, 19:10
Според мен не е добра идея секса, но както си прецениш. Първо на 13-14 години секса не е нищо особено, може да се каже даже че ако сте неопитни не си заслужава, няма да ви донесе никакво удоволствие. Второ - права си, не е времето сега. Колкото и да ти се иска - не го прави. Първо риска от различни проблеми е огромен ако не се внимава. При секса трябва да си напълно адекватен какво вършиш, защото понякога от невнимание и дори пренебрежение може да допуснеш огромна грешка, която е възможно да развали целия ти живот. (примерно недай си Боже да забременееш и после... знаеш.) Така че те съветвам като добър човек, който не ти мисли лошото да не го правиш. Има толкова много други начини да го направиш щастлив и да го накараш да се чувства специален. Просто си изкарайте един хубав ден заедно, излезте на разходка или пък той да те заведе на обяд някъде и вечерта да я прекарате заедно. Незнам колко сериозни са взаимоотношенията ви, но аз лично ако бях на ваше място и ако имам възможността бих прекарал вечерта с половинката си заедно примерно в някой апартамент (у вас, у тях). Купете си кола, чипс, пуканки, шоколад и гледайте филмчета, гушкайте се. А ако знаеш колко е хубаво да спиш до човека, който обичаш. Нищо друго, просто да спите заедно, аз лично се чувствам невероятно като се събудя до моето ангелче прекрасно....
И така, малко се унесох, но надявам се съм ти дал съвет, който ще оцениш. Успех и не забравяй: Никога не прибързвай с решенията си. :)
varnen4e
01-27-2009, 19:23
Мисля, че идеята не е много добра.
А и не само сексът може да накара човек да се чувства специален.
seduction1mplex
01-27-2009, 19:33
7,8 клас не е нормална възраст за секс въпреки че повечето момичета почват именно на тази възраст.Това означава 13,14 години.А пък това да му "подариш" секс също не е много удачно :? Секса не се подарява,секса се изживява.Не е нещо толкова лесно (макар за други да не означава кой знае какво)Желанието трябва да дойде отвътре а не да го правиш все едно по задължение или за да го зарадваш на празника.
Е......да го направиш ли?
+ 1 Нямам какво да добавя (:
SoAfraid
01-27-2009, 22:44
Автора: Да го направя ли ?
Човека който мисли заради тебе: Даааа.... амммм направи го.
и аз както всички мисля че на 13-14 още е рано, не мисля да те разубеждавам ако си решила, се пак си е твое решение но според мен щом толкова го обичаш и той не те припира изчакай колкото е възможно, може да го зарадваш за следващия Св. Валентин, има и мн романтични начини по които можете да си изкарате без секс :) все пак ако вече си решила бъдете внимателни и най - важното - презерватив! :)
Защо не му подариш секс за по следващия свети валентин.Сега си много малка :? а щом от сега ти се иска пък какво да говрим за в 10 клас :) ! Сега му подари една свирка повярвай ми ще се зарадва много :? 8) !
varnen4e
01-28-2009, 00:57
А какво трябва рече 7-8 клас?!И двата заедно ли ги караш?
А по темата аз си мисля,че щом си решила направи го!Той определено ще е щастлив както и ти ако наситина го желаеш и обичаш и се чувстваш готова!Бъдете внимателни!
Сигурно тя е 7, а той 8..
nefchi_bs
01-28-2009, 03:04
Ако не го искаш не го прави,защото после много ще съжаляваш...Но ако си сигурна давай..Но ако беше готова нямаше да пускаш тема във форума... :-o
Ами не можеш да питаш другите дали да го направиш или не.. все пак това си е твоя избор .. ак0 си готова за това и ако го искаш го направи ,,н0 ако ще го направиш само заради това да му направиш най-хубавия подарък и не си готова още за секс ,по-добре недей : ) и искам да ти кажа ,че според мен няма нищо лошо да го направиш на тези години :) все пак за това няма граници във възраста :) н0 ти си знаеш най-добре ;)
anonimnaa
01-28-2009, 08:43
Момиче, я се замисли!
ти си още на 13/14 години...мислиш ли,че на тези години си напълно зряла и уведомена в секскуално отношение.Я,стига глупости..направо ми е смешно да се произнася думата секс на тези годинки.НАй-добре се откажи от тази свръх глупава идея,защото първият път остава като белег за цял живот и съм сигурна,че после мн ще има да страдаш,да не говорим за останалите проблеми,които може да имаш на тези години.Започни да водиш полов живот,когато станеш по-отговорна за постъпките си и по-зряла за възрастта си! Специално за мен,по-нормално е воденето на полов живот след 18.Това е личното ми мнение.И ще ти дам още няколко съвета:
Сега си живей живота спокойно без да избързваш!
Обръщай внимание и на приятеля си,но не чак до толкова ,че да му се раздваш до последно!
Всичко останало, с времето си!!!!!
+1
Firstwave
01-28-2009, 10:07
Помисли за друг подарък.
shokoto91
01-28-2009, 10:11
този момент трябва да е специален за теб, а не за него.. не е нормална възрастта и щом питаш, значи определено колебаеш и не си готова.. наясно ли си със тялото ти и имаш ли достатъчно богата сексуална култура? Приятелят ти дали има? Малки сте още.. а приятелите му те съветват това най-вероятно, защото той им е казал и не иска да излезе, че те притиска.. та кой да му се невиди предпага секс като подарък? Всеки нормален би ти казал нещо от сорта на плюшено сърце и т.н. Според мен си е прикрито изнудване, а и сте малки!
varnen4e
01-28-2009, 10:25
Лапешка работа.
sextazy_baby
01-28-2009, 10:33
Има много други начини,по които можеш да го накараш да се чувства специален,но за секс...наистина мисля че още си малка
nicolepcd
01-28-2009, 11:08
Баси, не се ли уважаваш поне малко, та ще му се "подаряваш"? Да не си предмет? И да... прави квото знаеш, но после да не ревеш :?
ifkataAa
01-28-2009, 11:21
Добре де,просто исках да попитам хора,които ще кажат собственото си мнение,защото както виждате приятели ми дават съвети да го направя.Нали сайта е точно за това .. да споделяме нещатата,които ни мъчат и въпросите,с чийто отговори не сме наясно.Нямаше нужда да ми се нахвърляте,исках просто мнение и съвет,нямаше нужда от убиди :)
хмм добра идейка но недей . първо 7-8клас мисля че не е мн добра възраст но ти си преценяваш ... ако съм на твое място не бих го направила по скоро ще му подаря една свирка ,както казаха преди мен, НО САМО АКО той поиска.. за първият път аз не бих поемала такива инициативи , ще чакам той да реши кога след това ще се запитам дали и аз съм готова ... , както и да е се пак си е твой избор внимавай и успех :)
svetlin92
01-28-2009, 16:27
Да речем че си на 14 ? АМ на рождения му ден кво ще питаш да му дам ли отзат :shock: я се стегни моляте :) Има много други начини да го направиш спициялен на този ден ! Та ти си лапе още :)
Помисли си как да го направиш спициялен на този ден кво обича :) а у :) За мойта приятелка съм намислил :) страшна изнинада :). По добре не прави тая глупост порасни още 2 3 годинки :) . Та ако изкаш кажи какво обича :) можем да измислим нещо . От колко време сте заедно
Xrisinka
01-28-2009, 17:10
ako se chuvstvash gotova deistvai vapreki che moeto mnenie e che ne e mn normalno da se pravi seks na taq vazrast, no zavisi ot mnogo faktori takache ako go chuvstvash i ako mislish che si gotova deistvai
ef4etyYy
01-28-2009, 17:45
хммм верно от колко време сте заедно ?
SoFarSoG00d
01-28-2009, 19:11
Не.
nicolepcd
01-28-2009, 19:22
Бе изживей си тия години с любов, целувки, прегръдки... ала-бала... Веднъж направиш ли го, вече като те вижда няма да те пита как ти е минал деня, а ще си има нещо друго на ум :-o За всичко си има време, а 13-14 попринцип е време за уроци, ма няма значение :D И гадже може да включиш в менюто, но не и секс. :? Рано ти е :-o
Не мога да си представя да "се подаря" на някого на 14.
Аз моя го целунах за първи път на Свети Валентин през 2008 и ся - 2009 - секс?! :? :? :?
Да, и на мен ми е интересно от колко време сте заедно. :)
sKa73r4o93
01-28-2009, 19:27
Е......да го направиш ли?М ексемчо доколкото помня четох в една тема че за първи път си праил секс на 15... а кфо са пишеш че 7,8 клас не било нормална възраст...То на 15 си 8-9 клас...ц ц :lol:
TheCinderella
01-28-2009, 19:28
Според мен не трябва да го правиш, защото те така са ти казали.Това е нещо специално и трябва ти да почувстваш, че си готова да го направиш!Това не е единственият начин да му покажеш любовта си.Другото, което е ... мисля, че си още мъничка, по-добре изчакай още няколко години :)
sKa73r4o93това че съм го направил на толкова какво общо има със това че не го смятам за нормално :-o
не мога да върна времето назад че да се поправя пък и не искам
така съм преценил тогава,така съм направил
ти ли ми държиш сметка?
sKa73r4o93
01-28-2009, 19:32
Баси, не се ли уважаваш поне малко, та ще му се "подаряваш"? Да не си предмет? И да... прави квото знаеш, но после да не ревеш :?
sKa73r4o93
01-28-2009, 19:32
sKa73r4o93
01-28-2009, 19:34
sKa73r4o93това че съм го направил на толкова какво общо има със това че не го смятам за нормално :-o
не мога да върна времето назад че да се поправя пък и не искам
така съм преценил тогава,така съм направил
ти ли ми държиш сметка?ем кфо я упрекваш че тя иска да го напраи сега като и ти си го праил на тая възраст... 8-)
^^земи прочети темата и товага прави сравнения със мен
nikemilov
01-28-2009, 19:35
Е......да го направиш ли?М ексемчо доколкото помня четох в една тема че за първи път си праил секс на 15... а кфо са пишеш че 7,8 клас не било нормална възраст...То на 15 си 8-9 клас...ц ц :lol:
А знаеш ли кфа е разликата между 7 и 9 клас? Голяма. Или поне така си мисля. Освен това авторката явно не е готова за тази стъпка, не виждаш ли? Или айде щото сме на 13 и правим секс и сме вече големи, да му мислят 10 годишните... :-D О боже, не мога да повярвам че се прави секс толкова рано, но всеки зависи колко готов е и колко е запознат със тялото си и има сексуална култура... Айде със здраве.
sKa73r4o93
01-28-2009, 19:37
А знаеш ли кфа е разликата между 7 и 9 клас? Голяма. Или поне така си мисля. Освен това авторката явно не е готова за тази стъпка, не виждаш ли? Или айде щото сме на 13 и правим секс и сме вече големи, да му мислят 10 годишните... :-D О боже, не мога да повярвам че се прави секс толкова рано, но всеки зависи колко готов е и колко е запознат със тялото си и има сексуална култура... Айде със здраве. ако тя е 7-8 клас то тя е на г/д 14 години а 8-9 клас е на г/д 15 години УАААААААААУ 1 година разлика извинявам се :lol: :-o