Влез

View Full Version : Натрапница .. :Х:Х:Х

skateprinces19
01-28-2009, 03:36
Незнам дали тази тема е точно за този форум ... ако е за някой друг - съжалявам ...

Та да минем на въпроса - Има едно момиче , което ми проваля връзката с гаджето ми :shock: тя е супер влюбена в него , но на него не му пука за нея , а тя не иска да го разбере тва :lol: тя му пише , той се прави , че го няма , звъни му по 10 пъти на ден ( била сън свидетел :shock: ) напоследък даже им зачестиха срещите , за което аз мн се карах с него , ама какво да го правя - оная му се е набутала в компанията и то няма избор :shock: Като излязат само се бута в него - уж за снимки - го прегръща , целувки му раздава , даже е спал с нея ( тогава не беше с мен ) .. Тя е супер комплексирана , супер дебела , може да се каже , че е сладка , но е хипер тъпа и нахална :lol: Може ли някой да ми даде съвет как да се оттърва от нея :lol: Писна ми да й гледам свинската физиономия вечно с него :lol:

П.П. С бой няма да стане -първо мразя насилието и после и да искам няма да стане - аз съм на почти 16 , тя навърши 18 :lol: ( а и си вярва че съм й приятелка :shock: ) :lol:

maina7a
01-28-2009, 03:46
според мен това си е твоя територия (момчето) .. не трябва да го допускаш.. щом не обичаш насилието поговори или с нея по някакъв начин или с него.. :)

ivcheto0o
01-28-2009, 05:39
6tom toi ne i obre6ta wnimanie nqma za6to da se pritesnqva6 ;) no vse pak pogowori s neq a boq ne mislq 4e e razre6enie na kakaawto i da e problem ;)uspeh :-)

raichEbaichE
01-28-2009, 05:54
мацка,не храни момичето,щом той е спал с нея,значи нещо му е харесало...ДОВЕРИЕ му е майката :wink:

fuckUall
01-28-2009, 06:03
....pri men naskoro beshe taka ..s gadjeto mi e s edno momiche [ tq mu beshe bivsha no toi ne iskashe da ima nishto poveche s neq ] .. ta vinagi kato izlizame i tq samo idwa pri nas zagovarq go .. pregrushta go .. naistina beshe gadno , no sled vreme kato vidq che nishto nqma da stane i che nqma shans sama sprq i ne beshe nujno da se stiga do boi vupreki che az i tova bih naprawila..

term0t0
01-28-2009, 06:34
ами щом не харесваш насилието..
бла бла бла..и нещата наистина отиват към бой..ако си от варна..предлагам ти да викнеш каките от G.G (Green Girls)женската групировка на Черно Море..няма по друг начин да схване..а пък твоя да не се бута у снимките му кажи... :D

PreciousDiamond
01-28-2009, 06:36
бла бла бла..и нещата наистина отиват към бой..ако си от варна..предлагам ти да викнеш каките от G.G (Green Girls)женската групировка на Черно Море..няма по друг начин да схване..а пък твоя да не се бута у снимките му кажи... :D

И аз съм за G.G 8-)

MaLkaTa_LaDy
01-28-2009, 07:28
Поговори с него на тази тема. Говори и с момичето. Ако имаш способността да говориш и да извърташ нещата в своя полза, можеш да я накараш да се почувства толкова гадно, че да се разреве. Казваш, че е много тъпа, значи няма да е толкова трудно. Думите нараняват. :-) Успех

term0t0
01-28-2009, 07:33

И аз съм за G.G 8-) Не съм се и съмнявал..аз им симпатизирам..щото съм от Varna East Brigade..пък и нали съм печен..

sku
01-28-2009, 07:35
Поговори с него на тази тема. Говори и с момичето. Ако имаш способността да говориш и да извърташ нещата в своя полза, можеш да я накараш да се почувства толкова гадно, че да се разреве. Казваш, че е много тъпа, значи няма да е толкова трудно. Думите нараняват. :-) Успех
Мда :wink:

cveteto64
01-28-2009, 08:09
Значи и аз имах такъв проблем до вчера, знаеш ли говорих с приятеля ми, но нищо не стана накрая реших да взема нещата в свои ръце. Вчера тя отново дойде на кафе с компанията ни аз я изведох от кафето казах й няколко думи и повярвай ми повече не иска да ме види, пък ако иска нека дойде да целува гаджето ми и ще види какво ще й се случи ......... :smt075

evelinka1122
01-28-2009, 08:37
kakvoo ? gadjeto ti e spalo s neq, a ti ko si praila? nqmalo ta e zna4i... 4e ko za zanimava6 o6te s toq.... nali toi ne se interesuval ot neq ama samo e spal zna4i... aaa qsno... mi sry ama slu4aq ti e beznadejden!

malone
01-28-2009, 08:44
Накарай твоя да разкара и да го направи така,че да разбере че няма никакъв шанс.Пък и се замислям дали пък твоя приятел не иска да я държи близо тази та ако нещо се обърка веднага да скомчи при нея.

varnen4e
01-28-2009, 08:50
kakvoo ? gadjeto ti e spalo s neq, a ti ko si praila? nqmalo ta e zna4i... 4e ko za zanimava6 o6te s toq.... nali toi ne se interesuval ot neq ama samo e spal zna4i... aaa qsno... mi sry ama slu4aq ti e beznadejden!

Май имаше в предвид, че все още не са били заедно.

ifkataAa
01-28-2009, 09:48
Говориш с нея и обясняваш,че въпросното момче обича теб и не иска да има нищо общо с нея.Ако не разбере и казваш,че гаджето ти не се занимавал с грозни и дебели мърши и ако пак не разбере и тегли една българска ;] Говори и с гаджето ти и му обясни колко неловка и непоносима е тази ситуация за теб.Ако те обича наистина,дори да са в една компания той ще страни от нея.Ако профължава както преди му бий шута..момчета бол :)

CuteBaby
01-28-2009, 09:57
Мда :wink:
+1 ;) А също ако приятеля ти толкова твърди,че тя не го интересува нека някой път(дори и пред теб) ясно да и каже да спре да досажда ! Оф много ги мразя такива дето се бутат в чуждите връзки.. Дано оная да се разкара по-бързо :)

Hilary_
01-28-2009, 10:01
Лелеее тия мърли колко ги мразя... ](*,) Какво да ти кажа...говори с нея и ясно и заяви че не искаш да припарва до него!!! :o Бъди сериозна и нека рабере кое не се бара!!! Ако продължи ще трябва пак да се караш с приятеля си въпреки че той не е виновен...нека отиде при нея и и каже не се интересувам от теб!!! Да видим кво ше праи тъпата мърла... :lol: :wink:

varnen4e
01-28-2009, 10:12
Намеси ли се 3-ти човек става куча работа. Много го мразя това. Супер тъпо е.

skateprinces19
01-28-2009, 10:56

Ми тогава бяхме пак скарани , скъсали и т.н. ... ама за това аз нищо не съм казала . защото все пак тва са някфи нужди , а и тогава не е бил с мен ..

varnen4e
01-28-2009, 10:59

Ми тогава бяхме пак скарани , скъсали и т.н. ... ама за това аз нищо не съм казала . защото все пак тва са някфи нужди , а и тогава не е бил с мен ..

Много глупаво разсъждаваш. Ако те обича истински никога няма да го направи. Макар и че сте скарани.

MoHuTo
01-28-2009, 11:03
Накарай приятеля ти да говори с нея и да й обясни как стоят нещата, ако не разбере пробвай ти. Казваш, че е тъпа, вероятно ти се имаш за по-умна от нея, значи няма да имаш проблем да я поуправиш на думи :)

skateprinces19
01-28-2009, 11:06
Накарай приятеля ти да говори с нея и да й обясни как стоят нещата, ако не разбере пробвай ти. Казваш, че е тъпа, вероятно ти се имаш за по-умна от нея, значи няма да имаш проблем да я поуправиш на думи :)

0о мацка не 4е се имам за по-умна ... тя просто е върха на тъпотата ... нито от намеци разбира , нито от обиди , нищо ... :(

skateprinces19
01-28-2009, 11:07

Много глупаво разсъждаваш. Ако те обича истински никога няма да го направи. Макар и че сте скарани.

Ами мацка , незнам колко глупаво разсъждавам , но тя от думи до тук не се е разбрала ;) а колкото до него - това , 4е ме оби4а не зна4и 4е няма да преспи с друга за да ме накара да страдам :(

vesito13
01-28-2009, 12:52
а колкото до него - това , 4е ме оби4а не зна4и 4е няма да преспи с друга за да ме накара да страдам :( Тук много грешиш! Ако наистина те обича, друга за него няма да съществува, така да се каже ще те боготвори, но не и да преспи с друга :? Когато човек е напълно сигурен в чувствата си към някого, той никога не би го наранил, дори точно обратното :)

varnen4e
01-28-2009, 12:57
За какво му е да те кара да страдаш по този тъп начин. Ако те обича няма дори да си го помисли.

skateprinces19
01-28-2009, 14:20
Ами може би защото иска да ми покаже 4е е силен характер или за да ми покаже 4е той е "шефа" защото 4естно казано аз съм по-силния характер от двамата и това доста го притесняваше ... и с това се опитваше да ми покаже 4е едва ли не не е така ... но това е 4е в о4ите не може да ме лъже и си признава вси4ко .. и след това съжалява адски мн ... за 8 месеца го е правил 3 пъти .. Незнам , може би сте прави , 4е ако наистина ме оби4аше нямаше да ги прави тези неща :(

skateprinces19
01-28-2009, 14:23
а колкото до него - това , 4е ме оби4а не зна4и 4е няма да преспи с друга за да ме накара да страдам :( Тук много грешиш! Ако наистина те обича, друга за него няма да съществува, така да се каже ще те боготвори, но не и да преспи с друга :? Когато човек е напълно сигурен в чувствата си към някого, той никога не би го наранил, дори точно обратното :)

бтв с теб vesito13 сме били в едно даскало :D

vesito13
01-28-2009, 14:34

бтв с теб vesito13 сме били в едно даскало :Dхихихи в доброто старо време :D а да и забравих по темата с оная трябва да си поговориш едно хубаво , развикай се малко и така , прекалено е да ти се върти около приятеля :o

skateprinces19
01-28-2009, 14:55

бтв с теб vesito13 сме били в едно даскало :Dхихихи в доброто старо време :D а да и забравих по темата с оная трябва да си поговориш едно хубаво , развикай се малко и така , прекалено е да ти се върти около приятеля :o

викала съм ама както казах по-горе тая е ТЪПА КАТ ГЛИСТ :D

FlashMX
01-28-2009, 15:48
Намеси ли се 3-ти човек става куча работа. Много го мразя това. Супер тъпо е.
Според мен пък тогава става интересно... :D

silky92
01-28-2009, 16:03
Поговори с нея , боя не решава проблемите .Ако си имате доверие с гаджето няма нужда да се притесняваш ,а просто да му вярваш :P

Adwokat
01-28-2009, 16:08

хахаха 8-) 8-)

sentient_
01-28-2009, 17:16
omg