PDA

View Full Version : Как да отслабна без мускули на краката?

BlOOdE_RaYnE
01-28-2009, 10:54
Здравейте :-)
От началото на тази година започнах да тренирам на кростренажор + много коремни преси и други упражнения в домашни условия и разбира се + диета. Свалих 4кг за сега, ОБАЧЕ се притеснявам, че бедрата ми започнаха да се "уголемяват".
Та въпроса ми е : какво да направя, за да не трупам мусколи на краката и да не се уголемяват ? :-o

Благодаря Ви предварително! :-) :)

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

term0t0
01-28-2009, 13:35
Много ясно че ще се уголемяват..та забога това е крос тренажор и коремни преси..кво искаш..ела да ми видиш краката на какво станаха от пресите..

vikc
01-28-2009, 13:56
Какви са тези други упражнения, защото не ми се вярва от коремните преси да ти се развиват бедрата.

BlOOdE_RaYnE
01-28-2009, 17:30
хаха :lol: не съм казала, че е от коремните преси.... няма как от тях да стане :lol: :shock:
от кростренажора е :( ..... някакви съвети какво да правя?

vikc
01-29-2009, 18:34
Намали натоварването и увеличи времето на крос тренажора. :) Така би трябвало да изгориш мазнините, но не да развиеш мускула. :)

lleranza
01-29-2009, 21:51
Здравейте :-)
От началото на тази година започнах да тренирам на кростренажор + много коремни преси и други упражнения в домашни условия и разбира се + диета. Свалих 4кг за сега, ОБАЧЕ се притеснявам, че бедрата ми започнаха да се "уголемяват".
Та въпроса ми е : какво да направя, за да не трупам мусколи на краката и да не се уголемяват ? :-o

Благодаря Ви предварително! :-) :)

po4vai da se bode6 i 6e otslabne6 :grin: qko darts :booooomb:

plamka
02-15-2009, 22:21
Намали натоварването и увеличи времето на крос тренажора. :) Така би трябвало да изгориш мазнините, но не да развиеш мускула. :)
+1 .. Същото е и при тежестите ( не знам дали ползваш ), по - леко, повече серии.