Влез

View Full Version : Хмм..интересни въпроси ?

raia338
01-29-2009, 09:18
Направо двата въпроса на които не мога да си отговоря сама . 1-Когато кажеш на някое момче че си на 15 и не си правила секс ,много се изненадва от този факт?Според вас това не е ли малко тъпо,все пак не значи че като някои пикли на 13 години вече са правили секс и всички други са като тях.И вторият ми въпрос е -Когато някое момче те обарва,когато просто му е приятно да го прави и се закача с дадено момиче означава ли че я харесва или просто се базика или пък гледа на нея като сексуален обект и я опипва защото си няма друга работа,или си няма друго момиче което да опипва :( ..Благодаря на всички които са ми отговорили :-)

x3eme
01-29-2009, 09:23
1.на повечето им е странно че има все още хора които са дествени и са на по 15,16 години.Получава се така защото долната граница за първи път при момичета и момчета е паднала на 13,14 години.....Не е странно защото вече като че ли всичко е нормално за хората на тая възраст
2.Това за обарването е детска работа...за да покажеш на даден човек че го харесваш или че проявяваш интерес към него не почваш да го обарваш,а излизаш със него,разходки и такива неща.С обарване само ще и паднеш в очите и ще те помисли за простак

SoFarSoG00d
01-29-2009, 09:23
Момчетата,които опипват момичетата,просто искат да се чукат с тях,нямат някакви специални чувства,пишката просто е щръкнала и иска да се намести някъде.....моме,което уважава момичето и гледа на това момиче като нещо повече от сексуален обект,няма да обарва просташки.

great_mari
01-29-2009, 09:26
по първия ти въпрос: тва го мислят не само момчетата - преди 2 месеца някъде е било едно момиче от класа ми ме пит ти прайла ли си секс аз викам не и тя супер учудена ми вика щооо?! (т'ва и друг път съм го писала) при положение,че сме 8. клас аз съм на 14 а тя е на 13(тръгнала е по-рано на даскало) ...тогава какво да говорим?!
2. въпрос - ми има няколко арианта,да се зарибява с момичето и да се прави на много вървежен,да е много загорял и да я възприема като сексуален обект,но по мое мнение в никакъв случай не става въпрос за сериозно 'харесване',заото акобеше така щеше да намери друг начин да я впечатли а не да я обарва по г*за и ци***е :? :? :?

seduction1mplex
01-29-2009, 09:28
1 Докато бях девствена,никой не се изненадваше,когато го признавах...Просто си сред такива хора - за тях явно е ненормално (: Тяхна си работа :-)
2 За втория ти въпрос подкрепям отговора на x3eme :-)

sKa73r4o93
01-29-2009, 09:35
1.на повечето им е странно че има все още хора които са дествени и са на по 15,16 години.Получава се така защото долната граница за първи път при момичета и момчета е паднала на 13,14 години.....Не е странно защото вече като че ли всичко е нормално за хората на тая възраст
2.Това за обарването е детска работа...за да покажеш на даден човек че го харесваш или че проявяваш интерес към него не почваш да го обарваш,а излизаш със него,разходки и такива неща.С обарване само ще и паднеш в очите и ще те помисли за простак+1

varnen4e
01-29-2009, 10:49
2.Това за обарването е детска работа...за да покажеш на даден човек че го харесваш или че проявяваш интерес към него не почваш да го обарваш,а излизаш със него,разходки и такива неща.С обарване само ще и паднеш в очите и ще те помисли за простак

SiSsKkAa
01-29-2009, 11:02
олеееее от въпросите ти само се обърках и са толкова безсмислени нищо не разбрах по-хубаво да си беше разказала историята и така да питаш

the_beautiful_smile
01-29-2009, 11:02
1. Спокойно съвсем нормално е да не си правила секс.Въпрос на желание,готовност и разнни други работи :) Не се впрягай на такива пикли дето на по 13 вече не само са правили секс,но навсичкото отгоре имат и по 2 деца. :D

2.Зависи от момчето някой ги е срам да те докоснат,други не спират доста относително е :) Най-добре е да го попиташ това което искаш да знаеш. :) Успех!

woo
01-29-2009, 11:13
по първия въпрос ще остана без коментар щото вече "било модерно на по 12-13" пфф тфа мен ме не радва особено така че не се придържам към тази мода ... вече почти всички гледат колкото могат по рано да го направят ..
а по втория въпрос бих казала че който тръгне да те обарва въобще не те зима на сериозно , а този който те харесва ще намери друг подход /мн мразя разни такива "пичове" които се прават на силни и трагват да обарват сичко живо .. / :?
ама какво да се прави така е днешната младеж за съжаление ...

SiSsKkAa
01-29-2009, 11:16
woo извинявай ама ти не се ли обарваш с гаджето си.как ще кажеш ,че който я обарвал не я вземал насериозно.ми момчето си я харесва привлича го и иска да й се порадва....аман от философи

Punisherrr
01-29-2009, 11:35
Момчетата,които опипват момичетата,просто искат да се чукат с тях,нямат някакви специални чувства,пишката просто е щръкнала и иска да се намести някъде.....моме,което уважава момичето и гледа на това момиче като нещо повече от сексуален обект,няма да обарва просташки.

SiSsKkAa
01-29-2009, 11:53
това значи ли,че като си лягате с гаджетата си не ги барате никъде хахахх,за да им покажете,че ги уважавате хаха

SoFarSoG00d
01-29-2009, 12:04
това значи ли,че като си лягате с гаджетата си не ги барате никъде хахахх,за да им покажете,че ги уважавате хаха
Тя не е казала,че става въпрос за гадже,а за момчетата по принцип.

SiSsKkAa
01-29-2009, 12:05
еми харесва те момчето бара те кво толкова

SoFarSoG00d
01-29-2009, 12:07
еми харесва те момчето бара те кво толкова
Барането е много плоско,има много начини момче да ти покаже,че те харесва,ако момичето е плоско и тъпо,момчето ще я бара,тя ще се хили,накрая ще се изчукат ....................после той ще се похвали к'ва курва е била и така до безкрай.

SiSsKkAa
01-29-2009, 12:09
какво лошо има да те гали да те докосва кое му е плоското да те възбужда чрез докосване никой не говори за секс