PDA

View Full Version : Кое не вървеше?

sadsad
01-29-2009, 11:17
Преди да пиша , ще помоля да няма обиди нито към мен нито към приятеля ми .
Та , ето .....миналия петък , той се разболя . Съботата и неделята ми пишеше в скайп , че ме иска и такива . Понеделник след обяд като отидох до тях и не се държеше мн добре с мен . В скайп се държеше добре ..... вчера на училище се държеше уж добре .После си писахме , но аз трябваше да стана по - рано и му казах да ми пише смс - и.А и сега и аз съм болна....И в един от смс-ите ми писа , че един негов приятел го поканил на рожден ден , но ако отидел ...нямал контакти еди кво си бил като в затвор . Аз му писах и го питах с мен ли е като в затвор и той каза "еми явно...." после му писах поне ако ме обича да ми вдигне , изключи си телефона .После го включи и се извини , че го е спрял и ми писа , че ме обича . Но пак не вдигна . Днес като си писахме ок , само че не като обикновенно с целувки и така нататък , ами просто си писахме за други неща .И като стана въпрос ..... просто ми каза , че му е писнало от връзката ни , че не вървяло между нас , а преди да се разболее си бяхме в добри отношения . Питах го дали е заинтересован от мен , а той ми пише многоточия ....аз му пиша за тези неща е той ми се смее ...каза като не ми харесва да го режа , само че когато сме в добри отношения се държи добре с мен и е мил , а като се скараме и направо ...... обичам го супер много и не искам без него , не е от привързаност , наистина го обичам .....смял се защото му било писнало .....като сме в добри отношения като го питам дали ме обича ми казва да ......дали ме иска казва да ......и като го питах вчера дали му липсвам каза да , а днес като го питах ми каза , че незнае . Просто незнам .......искам да съм с него , но не мога да говоря с него така , отговаря ми на някой въпроси и ми казва , че съм го изнервяла допълнително . А аз просто искам да знам ......искам и да съм с него и да не се държи така .Не разбирам кое не вървеше преди да се разболеем .......................
Благодаря на тези които са прочели . :cry:

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

Di
01-29-2009, 11:22
ако продължи да се държи така,,зарежи го

slun4ice_90
01-29-2009, 11:24
Вижте се на 4-ри очи...Какви са тези смс-и...чатова... :-o ау... Няма как да разбереш от "...",които ти праща какво мисли в момента...и т.н...Трябва да виждаш реакцията му просто...Надявам се всичко да се оправи. :)

sadsad
01-29-2009, 11:27
ако продължи да се държи така,,зарежи го
Почти винаги като се скараме се държи така . Не мога заради една караница да захвърля толкова време , а и го обичам много . Ако се сдобрим сигурно пак ще е мил .Искам да говоря с него , когато не е изнервен и когато говори наистина това , което е , а не да казва неща които незнам дали са верни .Човек когато е изнервен всичко може да каже .

sadsad
01-29-2009, 11:28
Вижте се на 4-ри очи...Какви са тези смс-и...чатова... :-o ау... Няма как да разбереш от "...",които ти праща какво мисли в момента...и т.н...Трябва да виждаш реакцията му просто...Надявам се всичко да се оправи. :)
Не иска . А съм почти сигурна , че ако отида до тях ще се изнерви .

slun4ice_90
01-29-2009, 11:31
Не иска . А съм почти сигурна , че ако отида до тях ще се изнерви . :shock: Е,как не иска...Ужасна и несериозна работа от негова страна... :?

cherinka
01-29-2009, 11:33
^като не иска, имаш ли смелост да се отдръпнеш за момент от него?

sadsad
01-29-2009, 11:34
Не иска . А съм почти сигурна , че ако отида до тях ще се изнерви . :shock: Е,как не иска...Ужасна и несериозна работа от негова страна... :?
Не му се говорели едни и същи работи ......

sadsad
01-29-2009, 11:37
^като не иска, имаш ли смелост да се отдръпнеш за момент от него?
Мога да го направя , но не мога да го накарам да си помисли за нас и за това дали ме иска и така нататък . Преди време се бяхме скарали доста лошо и по едно време се отдръпнах потърси ме , беше горе долу седмица .А сега общо взето не сме били заедно т 1 седмица а той незнае да ли му липсвам . Върти ми се в главата мисълта да отида до тях , но .....

slun4ice_90
01-29-2009, 11:37
Не му се говорели едни и същи работи ...... Баси човекът...Тогава го остави за известно време...не го търси не му пиши...И виж дали ще има някаква реакция..Ако няма край и това е.... :)

sadsad
01-29-2009, 11:40
Не му се говорели едни и същи работи ...... Баси човекът...Тогава го остави за известно време...не го търси не му пиши...И виж дали ще има някаква реакция..Ако няма край и това е.... :)
И да ми се налага да го виждам всеки ден в коридорите на училището и да изживявам пак оная тъпа седмица ..... не искам . :cry:

nicolepcd
01-29-2009, 11:43
Той се държи глупаво и от една страна направо си те е скъсал... По-добре го докъсай и виж дали ще почне да ти тича по гъза след това... Ако спре - значи не те обича и ще се наложи да го забравиш ;)

slun4ice_90
01-29-2009, 11:44
И да ми се налага да го виждам всеки ден в коридорите на училището и да изживявам пак оная тъпа седмица ..... не искам . :cry: Не знаех,че учите в едно и също даскало съжалявам...Обаче гледай максимално да го избягваш тогава...И не плачи,всичко ще се оправи.Ще видиш,просто трябва малко време...

gPa3HuTeJl
01-29-2009, 11:46
Той се държи глупаво и от една страна направо си те е скъсал... По-добре го докъсай и виж дали ще почне да ти тича по гъза след това... Ако спре - значи не те обича и ще се наложи да го забравиш ;)

Ш'о не я накараш да ф1рля ези/тура, а?

Авторке я си играй на сигурно мани я тая кал1Фка тука к'во ти приказва...

sadsad
01-29-2009, 11:47
И да ми се налага да го виждам всеки ден в коридорите на училището и да изживявам пак оная тъпа седмица ..... не искам . :cry: Не знаех,че учите в едно и също даскало съжалявам...Обаче гледай максимално да го избягваш тогава...И не плачи,всичко ще се оправи.Ще видиш,просто трябва малко време...
Остави сълзите ...... просто не искам да го изживявам това наново , защото си спомням не бях никак добре .Просто мисля да отида до тях и да опитам да говоря с него .

slun4ice_90
01-29-2009, 11:53
Остави сълзите ...... просто не искам да го изживявам това наново , защото си спомням не бях никак добре .Просто мисля да отида до тях и да опитам да говоря с него . Настоявай наистина...Дори той да не иска...Стискам палци. :)

nicolepcd
01-29-2009, 11:54

Ш'о не я накараш да ф1рля ези/тура, а?

Ок, нека хвърля ези/тура... да си прави квото знае.

gPa3HuTeJl
01-29-2009, 11:55
Ей, ботове такива..... вие к'ви сте не мога да ви разбера... три'ите ги тея quote-и бе... леле боже к'ви сте ботове :X

ivsan4eto
01-29-2009, 12:11
Изобщо не се занимавай с него. И той незнае какво иска. Късате и го подминаваш по коридорите. И дори да се чувстваш ужасно и т.н., в негово присъствие се прави, че не ти пука от нищо и от никой. Накарай го дори да ревнува - флиртувай пред него, но се прави, че дори не си разбрала, че той е в стаята. :booooomb:

sadsad
01-29-2009, 13:03
Изобщо не се занимавай с него. И той незнае какво иска. Късате и го подминаваш по коридорите. И дори да се чувстваш ужасно и т.н., в негово присъствие се прави, че не ти пука от нищо и от никой. Накарай го дори да ревнува - флиртувай пред него, но се прави, че дори не си разбрала, че той е в стаята. :booooomb:
Няма да го карам да ревнува , а дори и не искам . Не е лесно да ти кажа . Познава ме прекалено добре и знае , че ми пука . Ние не сме от един клас .

kypo
01-29-2009, 13:06
абе спокойно бе, аз съм в същата ситуация на твоето място, но съм момчето.

остави го там да поживее малко, да се огледа и сигурно ще се сети какво губи. аз вече 10-ти ден не съм я виждал или чувал моята. само дето тя каза думата ''разделим", при вас не сте се разделили официално но се подразбира.

bonbon4enceto11
01-29-2009, 15:04
и на мен ми се беше случвало подобно нещо.. по добре го остави .. не му пиши и на него ако му пука за теб ще те потърси, ако не те потърси значи няма чувства към теб :? .. той много гадно се държи с теб и според мен не те заслужава :?

sadsad
01-29-2009, 15:24
Разбрахме се , сдобрихме се . :)

slun4ice_90
01-29-2009, 15:38
Разбрахме се , сдобрихме се . :) Браво!

varnen4e
01-29-2009, 15:40
Моят съвет е да не го търсиш известно време. Така ще осъзнае дали те обича или не.

slun4ice_90
01-29-2009, 15:41
Моят съвет е да не го търсиш известно време. Така ще осъзнае дали те обича или не. Сдобрили са се вече.

aka6a_vamp
01-29-2009, 15:46
Не искам да обиждам приятеля ти,но той точно това заслужава....държи се отвратително с теб!Изобщо не е наясно какво точно иска...по-добре го зарежи ти първа,защото той ще го направи!

varnen4e
01-29-2009, 15:47
Моят съвет е да не го търсиш известно време. Така ще осъзнае дали те обича или не. Сдобрили са се вече.

:D :D
Така е, който не чете докрай остава неинформиран. :D

slun4ice_90
01-29-2009, 15:53

:D :D
Така е, който не чете докрай остава неинформиран. :D И аз така правя,понякога.. :D

ivsan4eto
01-30-2009, 06:10
Не че нещо ама....до кога ли ще сте "сдобрени"

sadsad
01-30-2009, 06:18
Ами аз искам да го видя и да поговорим, просто защото аз имам нужда от този разговор.Знам къде е проблема и се надявам, че след като поговорим, нещата да се променят.Ще направя каквото трябва стига да знам, че още ме обича .Бай дъ уай по сладък начин се сдобрихме .....

PreciousDiamond
01-30-2009, 06:20
Ами аз искам да го видя и да поговорим, просто защото аз имам нужда от този разговор.Знам къде е проблема и се надявам, че след като поговорим, нещата да се променят.Ще направя каквото трябва стига да знам, че още ме обича .Бай дъ уай по сладък начин се сдобрихме .....

Цяяяялата съм в слух 8-)

sadsad
01-30-2009, 06:26

Цяяяялата съм в слух 8-)
Зааааа ? ;]

PreciousDiamond
01-30-2009, 06:31

Цяяяялата съм в слух 8-)
Зааааа ? ;]

Как сте се сдобрили !!! 8)

sadsad
01-30-2009, 06:33

Цяяяялата съм в слух 8-)
Зааааа ? ;]

Как сте се сдобрили !!! 8)
Пиши ми на лично , ако искаш или дай скайп :)

ivsan4eto
01-30-2009, 07:07
Еее не е честно и аз искам да знам 8-)

sadsad
01-30-2009, 07:10
Еее не е честно и аз искам да знам 8-)
Ми то тя не ми писа :П Ти ми пиши :)