PDA

View Full Version : Въпрос относно бръсненето долу ?



TeCHo0o0
01-29-2009, 12:01
Значи момче съм и искам да попитам, как точно е най-добре да се бръснат космите в интимните части, отдолу - нагоре или обратно ...защото съм чувал че е имало обратни ефекти при растежа им наново ако грешно се постъпи :-D

Snejkou
01-29-2009, 12:04
Остави да стане гора..голяма горааа :grin: :grin: :D :D

SoFarSoG00d
01-29-2009, 12:06
Вземаш ножицата,ако имаш повече косми и по-дълги,намаляваш ги максимално,след това нанасяш депилиращ крем,изпълняваш инструкциите от съдържанието и готово.

SiSsKkAa
01-29-2009, 12:08
мисля,че е правилно отгоре надолу по посока растежа на косъма

TeCHo0o0
01-29-2009, 12:11
Остави да стане гора..голяма горааа :grin: :grin: :D :D

ъъъ сериозно ли е дебил :x ...иначе мерси за отговорите до момента

SoFarSoG00d
01-29-2009, 12:14
Eveline Депилиращ крем с алое вера 3 в 1 3.70лева
Eveline Депилиращ крем с алое вера 3 в 1
Увеличи

Eveline Депилиращ крем с алое вера 3 в 1 - 3.70лева

Крем за депилация на чувствителни зони под мишнитеците, ръцете и около бикините 3 в 1.
С алое вера, протеини и копринени протеини хидратира, успокоява и изглажда, забавя растежа на космите.
Ултраделикатният крем за депилация на чувствителни зони качествено и ефективно премахнва нежеланото окосмяване. Съдържа успокояващ екстракт от алое и копринени протеини, благодарение на които кожата дълго остава добре хидратирана, гладка и мека. Формулата е обогатена с екстракт от Larrea divaricata, който забавя израстването на нови косми след депилацията, и намаля честотата на извършване на депилиращи процедури, като оставя кожата копринено гладка, дава дълготрайно чувство на комфорт.
Начин на употреба:
*Използвайте шпатулата, нанесете продукта равномерно на тези зони, на които искате да премахнете окосмяването. Не втривайте.
*Оставете на кожата 5 минути, а след това с помоща на шпатулата внимателно отстранете крема от неголяма зона от кожата. Ако космите падат леко с крема, премахнете и остатъка от крема в посока срещу растежа на космите.
*Измийте кожата с топла вода (без сапун) и изсушете. Времето за действие на крема зависи от дебелината на космите. Ако космите не падат леко, остави крема на кожата, но не повече от 10 минути от началото на нанасянето.
*След процедурата използвайте Овлажняващ Балса, удължаващ ефекта на депилация, благодарение, на който ще можете още дълго да се радвате на гладка и сатенена кожа.Продукта не е подходящ за депилация на кожата на лицето.
Преди първото използване на продукта трябва да се направи алергичен тест. На неголяма повърхност от кожата нанесете крем и измийте след няколко минути. Ако в течение на 24 часа на мястото на нанасянето на крема не се появи алергична реакция можете да извършите депилиращи процедури. В случай на поява на парене веднага премахнете крема и измийте кожата с топла вода. Ако чувството на парене не премине, консултирайте се с лекар.
Предпазни мерки:
Използвайте крема съгласно инструкциите.Никога не нанасяйте крема на наранена. Раздразнена и силно загоряла кожа. Преди изтичане на 24 часа от депилацията не използвайте дезодоранти и антиперспиранти върху депилираната кожа. Избягвайте слънчевите бани.

Nitroglycerin
01-29-2009, 13:49
По посока на косъма.Лицето си не бръснеш ли? Най-добре с деепилиращ крем за да няма гафове.

SpEc_AgEnT_FiFo
01-29-2009, 14:17
http://bgmafia.com?q=land/fight/1887911