PDA

View Full Version : не ми се отварят линковете по скайп :(



magi_003
01-29-2009, 18:09
nqkoi kato mi prati nqkakav link po skype mi izpisva v otdelen malak prozorec " zarejdane na brauzara nevazmojno "
zasho ne mi se otvarat linkovete ? :-) :-) :-) mersi za pomoshta predvaritelno :-) :-) :-)

Jesus
01-29-2009, 18:12
ако маркираш(селектираш) линка като текст и го копираш и сложиш в браузъра пак ли не става ?

magi_003
01-29-2009, 18:13
kakvo e brauzar :oops:

n0x
01-29-2009, 18:16
това от където пишеш ся е браузър 8-)

копирай линка и го постави в браузъра, може да не ти е задеден като подразбиращ

magi_003
01-29-2009, 18:24
nishto ne razbiram :(

n0x
01-29-2009, 18:30
ОТ КЪДЕ ПИШЕШ Е ОТ ПЕРАЛНЯТА ЛИ ?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B5%D0%B1%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%B7%D 1%8A%D1%80 !!!!!!!!!!!!

Mozilla Firefox
Internet Explorer
Avant
google chrom
Opera

СЯ ПОЗНА ЛИ ГИ Е
С КОЙ ОТ ТЕЯ СИ ?

magi_003
01-29-2009, 18:38
vaobshte ne mi e smeshno i vaobshte ne se sheguvam !!!

magi_003
01-29-2009, 18:44
Internet Explorer

Jesus
01-29-2009, 18:46
Guide for dummies :
Между левите Сtrl Аlt има 1 копче като знаменце, та натисташ това копче със знаменцето и r едновремено, ще ти се отвори едно малко прозорче, където след като си дала copy (на линка, т.е си маркирала линка и си натиснала дясното копче и си дала copy), та във това прозорче има 1 лентичка където даваш дясното копче и избираш paste и даваш ОК.

n0x
01-29-2009, 18:50
такам да кажем че линка е www.impulse.bg сега копирай линка и го сложи в горната част на браузър (там където пишеш сайтовете ) 8-)
натискаш enter и готово : )

горе споменатата процедура я направи с линка който ти дават в скайп 8-)

m3talmania
01-29-2009, 18:58
Тъкмо щях да се скарам, че обяснявате за идиоти и видях останалата част от темата... :razz: :razz: :razz: :razz:

yahhooo
01-29-2009, 21:20
Уау