PDA

View Full Version : имам един въпрос

ivcheto1
01-29-2009, 20:40
здравйте на приятеля ми са му излезнали някакви червени точици по главичката на пениса и го боли малко, възможно ли е да е нещо сериозно или е от протриване?
:(

eveto_xx
01-29-2009, 20:40
Чичко доктор знае най-добре ... Каквото и да се напише по темата, трябва да отиде на уролог .

SiSsKkAa
01-29-2009, 20:42
това е инфекция ,от която и двамата сте заразени и трябва и двамата да посетите лекар

eveto_xx
01-29-2009, 20:43
това е инфекция ,от която и двамата сте заразени и трябва и двамата да посетите лекар
От инфекция не можеш да се заразиш :) Инфекцията е процес(реакция ), докато гъбичките са друго вече ...

NeSumJenaTi
01-29-2009, 20:44
здравйте на приятеля ми са му излезнали някакви червени точици по главичката на пениса и го боли малко, възможно ли е да е нещо сериозно или е от протриване?
:(

Според мен е от протриване , но по-добре отидете на лекар . Нищо фатално не е . Успех!

SiSsKkAa
01-29-2009, 20:45
еми извинявай,че на всяка тема ти удрям контра ама не смятам ,че аргументацията ми е слаба.в техния случай съм сигурна,че и двамата са заразени щом водят полов живот.гъбичките също са инфекция ако не знаеш.но все пак трябва да си ги прегледа лекар

eveto_xx
01-29-2009, 20:46
Ох, обясних, че инфекцията не е заразна, тя е реакция на съответния организъм . ГЪБИЧКИТЕ са заразни :) .Чети внимателно, излагаш се ...

ivcheto1
01-29-2009, 20:47
дам и аз мисля че е от протриване защото преди няколко дена се беше протрил а днес като го правихме, като отиде да се измиe и ги видя нз аз му казвам да ходи на доктор той не иска
:x

eveto_xx
01-29-2009, 20:48
Не се знае какво е, по-добре да отиде, ако е протриване сигурно ще му изпишат мехлем и ще мине. Накарай го, и за двамата е по-добре.

SiSsKkAa
01-29-2009, 20:50
незнаех ,че от протриване стават червени петна...интересно... и все пак според мен и двамата сте за лекар.никой от тук не е гинеколог за да успее да каже точната диагноза

ivcheto1
01-29-2009, 20:52
просто предполагам, по скоро приличат на съсиреци

SiSsKkAa
01-29-2009, 20:54
по мое мнение ти казах работата е за лекар.никой незнае какво ви е преди преглед

ivcheto1
01-29-2009, 20:59
задължително ще отида на лекар просто исках да чуя и вашите мнения
:)

SiSsKkAa
01-29-2009, 21:03
не ми се вярва да е едно невинно протъркване макар че не се изключва и този вариант

shokoto91
01-29-2009, 21:30
Абе защо момчетата толкова се страхуват от доктори :? ?! Трябва да отиде!
Не знам как се появяват гъбичките и т.н. (т.е. дали задължително трябва да се заразиш от някого) и ако сте си само двамата (т.е. без секс с други партньори) действително, може да се е появило от протриване или лоша хигиена :) Все пак трябва да отиде на лекар!

ivcheto1
01-30-2009, 09:48
мога да те уверя че и двамата поддържаме исклучително добра хигиена, от както съм с него не съм била с никoй друг, а той дори и да е бил никога няма да си признае...

varnen4e
01-30-2009, 09:52
Абе защо момчетата толкова се страхуват от доктори :? ?! Трябва да отиде!
Не знам как се появяват гъбичките и т.н. (т.е. дали задължително трябва да се заразиш от някого) и ако сте си само двамата (т.е. без секс с други партньори) действително, може да се е появило от протриване или лоша хигиена :) Все пак трябва да отиде на лекар!

Мисля, че защото обикновено им проверяват и простатата, а те се притесняват от това.
Иначе по темата- най- добре отиди на лекар, защото аз много чдове трупах веднъж, когато си мислех, че съм се протъркала, а излезе нещо много по- кофти.

varnen4e
01-30-2009, 09:53
мога да те уверя че и двамата поддържаме исклучително добра хигиена, от както съм с него не съм била с никoй друг, а той дори и да е бил никога няма да си признае...

Това не е ключов фактор и нищо не значи.
Важно е да имате добра хигиена, определено. Но това не предодвратява на 100% инфекциите, гъбичкие и т.н....

shokoto91
01-30-2009, 10:18

Мисълта ми беше, че може още от преди това да е прихванал нещо, а ако се окаже, че забоиляването му е заразно и синмптомите се проявяват скоро след като се заразиш и няма как по друг начин дфа го прихване, то това означава, че единия от двамата изневерява ;) Е все пак зависи и от колко време сте заедно :)