View Full Version : Самота, болка, сълзи...няма любов няма приятелство
Самота, болка, сълзи...няма любов няма приятелство
Където и да търся нямам успех ;( ;(
+1
sexy_for_you
01-29-2009, 22:23
Такъв е животът.Не си само ти.
Silver_Boy
01-29-2009, 22:25
† Рано или късно живота ще се усмихне и на теб. Нали знаеш, какво казват хората - " За всеки влак си има пътници ". Рано или късно и твоят "влак" ще пристигне, просто трябва да имаш търпението да го дочакаш. †
ThinkPink
01-29-2009, 22:34
познато ...
Kostadin_682
01-30-2009, 06:15
Не се впрягай толкова, и без тва накрая всички умираме ;}
fuckUall
01-30-2009, 06:26
Животът е радост и тъга ;) .
Ако някой ти каже, че има пълно доверие в теб, то значи очаква ти да му се довериш и после да прави каквото си иска зад гърба ти. Имам пълно доверие само на майка ми-само майчината обич е завинаги истинска! От приятелите си очаквам всичко, същото и от гаджето ми! Това е! :o
leoparda93sl
01-30-2009, 07:43
Ако някой ти каже, че има пълно доверие в теб, то значи очаква ти да му се довериш и после да прави каквото си иска зад гърба ти. Имам пълно доверие само на майка ми-само майчината обич е завинаги истинска! От приятелите си очаквам всичко, същото и от гаджето ми! Това е! :o
+1 :)
Аз пък мисля,че трябва да имаш доверие и на други,близки за теб хора.Пък те ако са ти истински приятели или ако те обичат истински не биха те предали.Случва се разбира се и това,но това не означава,че всички хора са такива !
malka_diva4ka
01-30-2009, 07:48
Животът е такъв..
нали знаеш ..Ако живота беше лесен-нямаше да започва със плач..
:) :) :) :)
Bellatrix
01-30-2009, 08:09
+1. Е, не очаквам чак всичко, но човек никога не трябва да се отпуска до там, че да вярва безрезервно, че после има да лее сълзи...
Братле...стига се вживява :) всичко си идва на мястото.Просто трябва време.Има гадни моменти,но недей да хленчиш :P
ivcheto0o
01-30-2009, 08:14
za jalost jivovota e takuv :cry: no vse pak jivota 6te se usmihne nqkoi den i na teb ;)
е и аз съм в това положение в момента... ама вярвай ,че всичко ще се нареди,рано или късно ще дойде момента ,в който ще се чувстваш щастлив/а.... Стискай зъби и напред ,като мене ;) (hug)
SunSmile
01-30-2009, 08:25
† Рано или късно живота ще се усмихне и на теб. Нали знаеш, какво казват хората - " За всеки влак си има пътници ". Рано или късно и твоят "влак" ще пристигне, просто трябва да имаш търпението да го дочакаш. †
защо трвябва да търсиш за да намериш любов или приятелство .. :) тя любовта си идва не пита :) а колкото до приятелството :) според мен го има и за него ще дойде време.. ;)
MaLkaTa_LaDy
01-30-2009, 08:41
Ако наистина търсиш и се опитваш и искаш да намериш, винаги има. Важното е да полагаш усилия.
slun4ice_90
01-30-2009, 11:47
Животът е прекалено кратък,за да се замисляш за такива неща... :)
euph0ria
01-30-2009, 12:39
Просто не бъди прекалено доверчив/а за да не лееш сълзи.Винаги си имай едно на ум.Нищо на тоя свят не е истинско,за да вярваш в него до край.. :smt058
slun4ice_90
01-30-2009, 14:09
Просто не бъди прекалено доверчив/а за да не лееш сълзи.Винаги си имай едно на ум.Нищо на тоя свят не е истинско,за да вярваш в него до край.. :smt058 Има нещо вярно в това,което каза... :)
Живота е товаа..за жалост ... :?
я по-оптимистично http://www.youtube.com/watch?v=c5IIXeR5OUI ето ви един поздрав и по -ведро бе ;)
Като мислиш по този начин : ,,самота..болка..няма фр..няма любов..,, : така и ще бъде! Погледни малко по-весело!Не е края на света - имаш много време още и всичко ще ти се нареди.Всеки си има своите хубави и лоши моменти.Явно сега не си в най-блестящия си период,но всичко ще отмине ;]]
euph0ria
01-30-2009, 15:03
Просто не бъди прекалено доверчив/а за да не лееш сълзи.Винаги си имай едно на ум.Нищо на тоя свят не е истинско,за да вярваш в него до край.. :smt058 Има нещо вярно в това,което каза... :)
Ми аз вече се научих да съм такава и за това го казвам.Не е много лесно и приятно,но мисля,че има ефект. :)
leoparda93sl
01-30-2009, 15:21
Ми аз вече се научих да съм такава и за това го казвам.Не е много лесно и приятно,но мисля,че има ефект. :)
и аз съм така :)
slun4ice_90
01-30-2009, 15:23
Ми аз вече се научих да съм такава и за това го казвам.Не е много лесно и приятно,но мисля,че има ефект. :) И аз се опитвам,защото не издържам повече...
lqlqlqqqqqqqq
01-30-2009, 15:41
ужасн0 е к0гат0 те предават .. слъчвал0 ми се е мн пъти :smt022 .. н0 в краина смеТка всичк0 се врашТа .. :-P ..
euph0ria
01-30-2009, 15:54
Ми аз вече се научих да съм такава и за това го казвам.Не е много лесно и приятно,но мисля,че има ефект. :) И аз се опитвам,защото не издържам повече...
В днешно време освен да сме такива,не мисля,че има друг начин,освен ако не искаш да си за пореден път прецакана.
euph0ria
01-30-2009, 15:55
и аз съм така :)
Малко са такива,нали :) :P
slun4ice_90
01-30-2009, 15:56
В днешно време освен да сме такива,не мисля,че има друг начин,освен ако не искаш да си за пореден път прецакана. С всеки твои комент ме убеждаш все повече. :)
euph0ria
01-30-2009, 15:59
В днешно време освен да сме такива,не мисля,че има друг начин,освен ако не искаш да си за пореден път прецакана. С всеки твои комент ме убеждаш все повече. :)
Хихи .. ем радвам се :P :)
leoparda93sl
01-30-2009, 16:06
по коментарите ти мисля че си едно от малкото свястни момичета :oops:
Такъв е животът.Не си само ти.
Но трябва да се търси изход.
slun4ice_90
01-30-2009, 16:15
по коментарите ти мисля че си едно от малкото свястни момичета :oops: И аз мисля така за мацката. :grin: Събрахме се хах нещо като наша тайфа... :-D
euph0ria
01-30-2009, 16:17
по коментарите ти мисля че си едно от малкото свястни момичета :oops:
Ми честно да ти кажа и аз самата се определям като такава.Може и надуто да звучи,ноо...... :oops: Казвали са ми го и преди,но има и такива които казват "бе ти си момиче-като останалите си".Абе който трябва,ме знае каква съм. :)
euph0ria
01-30-2009, 16:18
по коментарите ти мисля че си едно от малкото свястни момичета :oops: И аз мисля така за мацката. :grin: Събрахме се хах нещо като наша тайфа... :-D
Мерсак :grin:
leoparda93sl
01-30-2009, 16:20
да ве :D :D
Welcome to the real life :)
Докато живеем се учим.. и пак си умираме тъпанари!
Докато се сдухвате пред РС-тата си няма да спрете да мислите за това приятелство или любов. Гледайте си живота, за всичко има време.
ех незнам защо те разбирам толкова :(
aka6a_vamp
01-30-2009, 18:20
Самота,болка,сълзи....няма тоалетна хартия,и вода нема...
FuCkLOwE
02-01-2009, 18:12
Ами и аз се чуствам така сега преди беше мн по добре нз вече кво да правя правя 8-[ имам чуството че никой не ме разбира и всички околко мен са супер щастливи мн ми е гадно щото преди не беше така от няколко месеца съм в нов клас и не мога още да си намеря приятели както в стария си клас където бях мн щастлива имам чувството че няма д си намеря fr както в старя клас и гадже си нямам направоми е супер тъпо 8-[
хах до болка познато...ако го има поне едно другите ще те съсипят двойно!!! :? Нямам думи просто... ужасно е но или свикваш или незнам и аз... :?
ThePainIsReaL
02-01-2009, 19:11
Има любов, има и приятелство.
Ще го осъзнаеш, като ти зарастне болното място на сърцето и ти улегне главата.
;( не искам това да е реалният живот и свят ;(
LadyRoshawka
02-06-2009, 12:37
Споко човече!! ;) Всяко зло за добро!! ;)
Като станеш на 70, ми го кажи пак и мога и да ти повярвам. :lol: Дотогава горе главата. :)
i....celi6 da ubedi6 i nas v tova li? Ili prosto si izliva6 mukata? Purvoto nqma da se slu4i,za vtoroto-6te ti mine! :)
не е хубаво да се вижда само тази страна на живота..има си и друга..така става, защото всеки си поставя някакви свръх очаквания за живота..е не че не са възможно...но много често се разочароваме точно за това..а малките неща?къде отиват те? еми..губят се измежду това терзание, че живота е болка, тъга, нещастие и т.н. недейте така..тея моменти отминават и остава само времето което си пропилял за да се вайкаш колко е зле, а можеше да се огледаш и да видиш малките, но хубавите нещица :)
myNameIsImmortal
02-07-2009, 11:58
Понякога човек няма пари да си купи билет за въпросния влак, а понякога билетите биват изкупувани и някои остава без билет..
gLoRiToO
02-07-2009, 22:19
Живота не е такъв!! :? То това е най-лесното да се каже че живота е такъв и тн.Аз пък съм оптимистка и гледам нещата от добрата им страна и ис ми е супер яко :) :) Случват се гадни неща,но пък като гледаш позитивно ти се случват повече готини!!! 8) :grin:
UnToUcHeD
02-08-2009, 16:46
kакво да правиш тей ш е живот да му еба майката ма не се коси и нашия миг на щастие ще дойде нз кога но ще дойде аз го очаквам горе главата не се отчайвай :-) :-P
midnightsun
02-08-2009, 17:08
+1 :) ...
vesSynkaa
02-08-2009, 17:12
Животът е радост и тъга ;) .
+1 :)
hooliganka89
02-08-2009, 17:18
Наистина!
0mfg :o
Не ви ли омръзна да се самосъжалявате!!Няма да кажа както почти всички други 'Така е' или "Такъв е живота' .. Вместо да пишете тук,че няма приятели и любов,излезте забавлявайте се и все ще намерите някой приятел или някоя приятна тръпка!Всичко е моментно-някой 'приятел' те е предал,ами подбирай внимателно обкръжаващите те хора и бъди с някой на който наистина имаш доверие.А любовта я има винаги (макар че много се спори за това дали я има,или не) стига да намериш подходящ човек,който ще споделя чувствата ти!И това е призив към всички,които мислят така-Дори да сте се разочаровали от нещо,не се отчайвайте,а продължете напред с високо вдигната глава и всичко ще се оправи,и ще си дойде на мястото! :)
п.с.:Бях малко дълга с коментара,но съжаляжам и надявам се няма да ме нападнете,защото просто изказах мнението си!
Няма нужда да си хабиш сълзите и чувствата.. Колкото по- рано го осъзнаеш, толкова по- добре ;)
Няма нужда да си хабиш сълзите и чувствата.. Колкото по- рано го осъзнаеш, толкова по- добре ;)
Напълно съм съгласна. :wink:
mickelangelo
02-10-2009, 18:12
продължавай да търсиш ... за това когато намериш е така хубаво !
0mfg :o
Не ви ли омръзна да се самосъжалявате!!Няма да кажа както почти всички други 'Така е' или "Такъв е живота' .. Вместо да пишете тук,че няма приятели и любов,излезте забавлявайте се и все ще намерите някой приятел или някоя приятна тръпка!Всичко е моментно-някой 'приятел' те е предал,ами подбирай внимателно обкръжаващите те хора и бъди с някой на който наистина имаш доверие.А любовта я има винаги (макар че много се спори за това дали я има,или не) стига да намериш подходящ човек,който ще споделя чувствата ти!И това е призив към всички,които мислят така-Дори да сте се разочаровали от нещо,не се отчайвайте,а продължете напред с високо вдигната глава и всичко ще се оправи,и ще си дойде на мястото! :)
п.с.:Бях малко дълга с коментара,но съжаляжам и надявам се няма да ме нападнете,защото просто изказах мнението си!
Съгласна съм :) Въпреки, че бях написала едно изчерпателно "такъв е живота", имах предвид че това на всеки се е случвало... няма да е първата, нито последната с тоя проблем. И на мен се е случвало и знам какво е! Към авторката: Както бяха написали колегите излез навън и знай, че любовта те намира, когато най-малко очакваш :)
^ Аз го разбрах по малко по-различен начин.Да не се обидиш! 8-) :)
valdesbg
02-23-2009, 05:31
Авторче знаеш ли колко искам да дойда и да ти шибна един по якичък шамар? Та ти си по зле и от глезена девойка бе, а ми се водиш мъж... Какво - отрязали са те един път и дай да оревем целия форум колко сме нещастни и как живота е несправедлив. Еми като си го правиш такъв - такъв ще е. Покажи малко воля мама му стара, не си на 10 да пищиш за всяко нещо. Няма да се оправи живота ТИ от самосебе си. Никой няма да дойде с вълшебна пръчка и да ти каже "Сега ще ти оправя живота". Стягай се преодолей си болката, реши си проблемите и ще видиш как ще изгрее слънце и на твоята улица. Иска се усилие главно от твоя страна. Иначе си предния п*тьо.
Ако искаш съвети - ЛС.
При следваща подобна тема ще те храня яко.