View Full Version : Не ми дава сърце да я зарежа...
sensationwhite
01-30-2009, 01:39
еми направо почвам, следната ситуация: Ходя с гаджето ми около 5-6 месеца от които 2 тя беше на испания. Сега е тук, живее при баба си, майка и и баща и са в испания до лятото. Тя ме чувста като най-добър фр, също така мн пъти ми е доказвала любовта си. Проблемат е, че аз не напълно споделям чувствата и. Наистина оценявам неината вярност, но въпреки всичко не намирам в нея момичето на мечтите си... няколко пъти след като се върна и изневерих без тя да разбира. Разумно решение би било да и обясня как се чувствам и да прекратим връзката, но след всичко което е правила за мен, а и поради факта че наистина ще остане сама с приятелките си които не обича толкоз, и баба си която ненавижда... не ми дава сърце да я зарежа... а наистина мисля че е време да продължа напред. А и не мисля че би останала доволна ако останем "приятели", защото за нея не можем да сме само това. Изправен съм пред голям парадокс и ще съм благодарен за съвет от някои който го е преживял или пък има компетентно мнение.
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
По-добре да й кажеш, че си й изневерил, а после тя ще реши в какви отношения да останете.
euph0ria
01-30-2009, 18:27
По-добре да й кажеш, че си й изневерил, а после тя ще реши в какви отношения да останете.
+1
aka6a_vamp
01-30-2009, 18:29
Остави я,тя няма нужда от такъв човек до себе си!
fuckUall
01-30-2009, 18:31
Кажи й внимателно как стоят нещата..
bIskwItkatA
01-30-2009, 18:49
hmmmm slojno polojenie i az bqh w nekvo tykowa leko napodobqwashto ma ne moje da se meri s twoeto polojenie :( :( :( mi az mislq ,che shte e nai-dobre da pogoworite priznai i kak stoqt neshtata ,no ne mnogo direkno i grubo .Ima i drug wariqnt koito shte otneme poweche wreme i ne e mnogo sigoren :? :? :? moje da se otdalechish ot neq da i pokajesh che chuwstwati kym neq sa ohladneli badi neshto koeto tq marazi primer ako mrazi bezotgowornite hora stani takyw no ne mislq che mnogo shte ti pomogne tozi podhod po dobre e da goworite i da i kajesh wsichko no mnogo delikatno i zaobikolno e towa e moeto mnenie stiskam palci :) :) :)
GabisiTa
01-30-2009, 18:56
Кажи и че искаш да се разделите, колкото и да ти е трудно. По-добре да е сама, отколкото с човек, който я лъже :?
sKa73r4o93
01-30-2009, 19:00
Кажи и че искаш да се разделите, колкото и да ти е трудно. По-добре да е сама, отколкото с човек, който я лъже :?+1
Bellatrix
01-30-2009, 19:03
Кажи и че искаш да се разделите, колкото и да ти е трудно. По-добре да е сама, отколкото с човек, който я лъже :?
+1, мда. Така е. Спокойно, ще свикне. А и вероятно ще си намери друг по някое време и няма да е само с гадната баба и неистинските приятелки. :)
ivcheto0o
01-30-2009, 19:04
gPa3HuTeJl
01-30-2009, 19:06
аС п1к ш'е те пос1ветвам да си седиш с нея.. поне ш'е имаш сигурно ебание... а п1к мани ги тея к'во говорат.. бла бла бла... не се чувствай гузен, че си изневерил.. все пак си м1ж.. а м1жа има нужди и трябва да ги задоволява.. 2 месеца.... са т'ва... 2 месеца без секс... 2 месеца на сухо, бате... Я си прод1лжи вр1зката с момичето.. ш'е ти носи подар1ци от Испания ( И Испания се пише с голяма буква )... и така.. а п1к и к'во са пак ш'е замине и ш'е имаш свободно време за пички... 8-)
hahavteen
01-30-2009, 23:29
Колко пъти и изневери..
Този въпрос е от голямо значение наистина :lol:
Иначе както вече казаха преди мен - най-добре й кажи как се чувстваш (според мен изневерите може да й ги спестиш но както прецениш). Кажи й всичко това което каза на нас - че не отвръщаш напълно на чувствата й, че я цениш и те е грижа за нея но не я обичаш по начина по който тя тебе, че не искаш да я лъжеш, че трябва да продължиш напред бла бла.
Гледай да й го кажеш всичкото това внимателно и спокойно без да я разстройваш и дори да започне да вряска и да те обвинява за разни неща не се поддавай и не й отвръщай. Нормално ще е да бъде наранена и да се чувства ужасно.
Успех и да кажеш какво е станало :)
6o6kotooo
01-31-2009, 05:43
+1
hooliganka89
01-31-2009, 09:11
Ако постоянно мислиш за последствията след раздялата,никога няма да ти дойде куража да я оставиш.
След като нямаш чуства към нея,няма смисъл да сте заедно.Не мога да ти кажа по какъв начин да я оставиш,но трябва да го направиш някакси.
По добре и кажи какво си направил...Ако някой беше направил с мен това,нито щях да го погледна нито нищо..колкото и да обичам човека. ;)
.. DeViL mAy CrY ..
01-31-2009, 09:51
Мисля,че ти не би искал ти да бъдеш лъган по този начин.Ако не изпитваш това което тя изпитва по добре и го кажи,така само я наряняваш повече.Не е хубаво да я лужеш така,това са все пак чуствата и и ти се подиграваш с тях.Кажи и го по-добре.
Chefinkaaa
01-31-2009, 13:23
И аз съм в същото положение само без разгневената баба и че той е момче.. иначе и аз незнам кво да правя не мога да го причиня ама знам, че все някога тряя да го направя.. :(
suunnseT
01-31-2009, 15:18
В живота идва любовта, а с нея и раздялата ! Дори и след брак и дълъг съвместен живот пак остава едно уважение, ако започнем на дълго и широко .... ! Кажи и, че ти разбираш в какво положение е и не си толкова коравосърдечен за да я заебеш , колкото и банално да звучи едно приятелство би било доста удачен завършек на тези вече не толкова силни чувства от твоя страна, ако тя иска разбира се !
Това е най-разумното решение. От моя гледна точка ти казвам, че бих предпочела да съм сама, отколкото с човек който не ме обича и е с мен от съжаление... :?
Кажи и истината... тя ще прецени сама за себе си дали иска такъв човек до себе си но се съмнявам... :? Явно не си оценил достатъчно това което прави за теб... :?
по - добре говори с нея за да не разбере от някой друг , защото ако аз бях на нея и бях разбрала от някой друг нямаше да го простя ! А така поне може да те разбере :) Кажи и че нямаш чувства към нея , и че не искаш нещата да продължават така .. и готово :)
Emi kato ne q obichash... zako sa izmychvate i dvamata... ne moga da vi razbera...;) na neq she i mine.. nqma da e vednaga... no po dobre sega ot kolkoto da e stanalo prekaleno kysno.,...
nefchi_bs
01-31-2009, 16:17
Тя не те заслужава,късай с нея по-добре ще ви е и на двамата...
beachy_bunny
01-31-2009, 16:34
Глупако ти какво си мислиш , че след като и кажеш , че си с нея , а нямаш чувства и , че си и изневерил ще иска да останете приятели ли бе .... ти трябва да си мега тъпия ако въобще ти се е събрало във главата , че тя ще допусне това ... " приятелите си които не обича много " ххх еми ако всичките и приятели са прости като теб ... ето защо не ги обича ...
sasha_90
01-31-2009, 19:31
Все едно си само от съжаление с нея,от което тя ще се чувства още по-зле.
mysterious93
01-31-2009, 20:38
ами нз :( ако наистина няма дори фр ще й е по-трудно да превъзмогне раздялата(тва прозвуча мн префърцнунено ,а не исках :D )ии..определено й спести изневерите.квото и да си говорим не стига че ще я зарежеш ами и това..
moneycomeme
02-01-2009, 15:46
..tochno zashtoto e bila iskrena s teb spored men zaslujava i ti da bydesh iskren s neq....da shte boli,no po-dobre i kaji kakvoto smqtash ..vsichko i kaji.....nqma da e lesno veroqtno,no vsichko ostanalo samo bi zabavilo i utekjnilo procesa,dokato ne doied moment,v koito pak shte q ostavish !
My6mYLka
02-01-2009, 15:52
според мен тя не те заслужава не си виновен ти че не харесва приятелките си толкова или че ненавижда баба си . казвай й край и толкова замислял ли си се дали тя щеше да търси мнения от другаде дали да те зареже и че ч е страх да не те нарани само си помисли !!! :)
aka6a_vamp
02-01-2009, 15:56
[b]според мен тя не те заслужава
WTF?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
според мен тя не те заслужава
бати изцепката :razz: :razz: :razz: :razz:
My6mYLka
02-01-2009, 16:49
абе вие ли не разбирате уе имам предвид добрината поне да се допита за най лесния начин да я зареже ... няма зн изцеките си ги правите вие чаооо :lol: :lol: 8)
slynceee
02-01-2009, 17:13
ем братко хвърли са от един мост! ;-)
sensationwhite
02-02-2009, 17:26
мерси на всички за отзивите, както видях повечето ми препоръчват да и кажа, (аз знам че това е правилния избор) но не там е въпроса аз наистина държа на нея и в случея поставям нейните чувства преди моите (пък и мойте липсват). не опира до изневярата, а до това че колкото и да се опитвам да я обикна не мога, а всъщност наистина тя няма недостатък или нещо за което да се захвана, просто я няма тръпката, искрата... в момента и аз се дърпам назад като не и казвам... както казаха някои май единственото което ни задържа е секса... бях обмислял и варянта да се държа тъпо и да се променя, но това няма да помогне защото тя вече ме е опознала и ще го усети... дори и да и кажа мисля да и спестя всичко за изневерите, защото ще го приеме по тежко... и ще разбере че съм бил изкуствен през цялото време..
мерси най-вече на suunnseT, който наистина вникна в проблема ми.
Vutov - u2 ;)
MissInd3p3nd3nt
02-02-2009, 18:47
А не мислиш ли че тя усеща ,че твоите чуства не са каквито тя би искала да са?По-добре и кажи,защото така и даваш напразни надежди..вместо да си потърси някой друг ,който откликва на чувствата и.
sladka__droga
02-02-2009, 19:19
ThePowerOfLove
02-02-2009, 19:36
Кажи на момичето истината.. Едва ли е по-добре да живее в една заблуда!
_Imaginary_girl_
02-03-2009, 03:02
Че ще я заболи е ясно,но така или иначе ще я оставиш в скоро време,като нямаш чувства,тъй че няма какво да му мислиш :? Просто и обясни начина,по който се чувстваш и очаквай тежка реакция,ама няма друг начин...такъв е живота.
NaughtyOne
02-03-2009, 06:34
Много точно казано!
vlubeno_momi4e***
02-03-2009, 16:39
111111111
02-07-2009, 11:05
Кажи и как се чувстваш, не ми се вярва ако наистина те обича да не те остави да продължиш напред :) Тя ще страда, но ... и тя ще продължи напред