View Full Version : Пари???
vanesa0pld
01-31-2009, 08:28
Хора,кажете как мога да си припечелвам пари защото наден харча ДОСТА и ако продължавам така ще разоря наще(не че намямяме пари,мама и татко взимат доста).И искам да припечелвам пари.А и да ви кажа почти на 14 съм(зареди това е толкоа трудно да си намеря)
П.П:Моля Ви,без подигравки! :P
ми пробвай се да се ограничаваш,пък и щом си на 14,вече би трябвало да си налагаш такива работи
sladkata90
01-31-2009, 09:01
Говори с майка ти или баща ти.На мен ми казват да чистя у нас и ще ми дават пари :lol:
TheBestFriends
01-31-2009, 10:11
Аз на почти 14 :-D ходех в едно село близо да града в който живях и там (лятото) по цял ден брах кайсии, ягоди, сливи, череши... то бабички стари, нито една не може да се качи по дърветата или да се наведе.. Та аз там по цял ден брах (пък си и хапвах) и в края на деня всяка на която съм и помагала ми даваше от 20 до 40лв. зависи в какво помагах.... Та така за едно лято събрах повече пари от нашите :D
LovelyGirl
01-31-2009, 10:29
А не си ли се замисляла за по-лесен вариант-да харчиш по-малко?
Стига с тези капризи,ваще се бъхтят както ненормални сигурно,само и само ти да си добре,а ти гледаш да харчиш повече и не се замисляш изобщо.
Че и работа искаш да почнеш :?
cherrypezz
01-31-2009, 12:17
Що бе,няма лошо да иска да има повече пари(И то изкарани от нея си).
titinkaa
01-31-2009, 13:03
един познат е на 14 и работи в една фирма да мие стъкла по витрините на стради или по външните стъклени врати на магазините и изкарва и си ги харчи за квото иска.Аз например съм на 16 и това лято 2008г. работих като сервитьорка и за 2 месеца взех повече от 500лв с тея пари си купих нов телефон още на първата заплата,а с останалите пари си купувах или някоя дреха и останаха към 250-300 лв и с тях си купих за зимата два чифта ботуши за 130лв(двата) и с другите пари едно яке и някои учебници за дасклао и дрехи :) :grin: и съм доволна,даже мисля сега тва лято пак да почна някъде :grin: :grin: :grin:
psycho13
01-31-2009, 13:08
Ми опитай се да харчиш по-малко /знам колко е трудно спокс :oops: /. Наистина няма нищо по-хубаво от лично твои спечелени пари,ама не винаги има възможност за това. Ако не можеш да си намериш някаква работа играй на тото. 8-)
BlaCkMoOn
01-31-2009, 13:18
наистина най-добрия вриянт е да се ограничиш...малко са местата, където биха могли да те вземат на работа, защото си на 14, а трябва да си на 16, за да се включиш в работната сила и да се отнасяш към тудоспособната категория... :)
varnen4e
01-31-2009, 13:26
Аз на почти 14 :-D ходех в едно село близо да града в който живях и там (лятото) по цял ден брах кайсии, ягоди, сливи, череши... то бабички стари, нито една не може да се качи по дърветата или да се наведе.. Та аз там по цял ден брах (пък си и хапвах) и в края на деня всяка на която съм и помагала ми даваше от 20 до 40лв. зависи в какво помагах.... Та така за едно лято събрах повече пари от нашите :D
Късмет.. :)
Ми аз си закусвам в нас, на даскало не ям и затова и левче ми е достатъчно ако реша да се подсладя :-D С приятеля ми излизаме рядко, предпочитаме у нас или у тях... Само от време на време на фитнес и кафе.. Общо взето сме 3ма в семейството и успяваме да се издържаме с 450 лв общо... :P Трудничко, но въпреки това не съм се лишавала от нищо :) А ти забрави за работа, защото си малка :)
SoFarSoG00d
02-03-2009, 18:40
Ами замисли се има ли начин да печелиш на тези години?
Естествено,че не!!!
Просто гледай да спестяваш и недей да бъдеш с толкова широки пръсти,защото ако се опиташ да спечелиши 1 лв. с труд ще видиш.че не е лесно.Парите не растат по дърветата.Аз вече съм зряла и голяма ,сама си печеля парите,,наишите винаги са имали отични доходи,но аз се стремях от малка да не харча много за излишни неща,да си правя сметката и да бъда размумна ,сега уча Финанси и Бизнес и се спраевям доста добре :)
cherubic
02-03-2009, 20:03
Магистралата.....
Айде стига сега ;с ... момичето просто иска идеи, въпреки, че на 14 няма как да ги осъществи, но все пак е добре, че мисли за бъдещето си :) ... // До 16-тата си година се опитай да спестяваш лека, полека и ще видиш колко по-лесно ще ти е, когато пораснеш и знаеш как разумна да харчиш спечелените от теб самата пари...и ще се научиш да ги пестиш-да имаш за дрешки и развлечения :-D
Neftochimic
02-03-2009, 20:04
Хора,кажете как мога да си припечелвам пари защото наден харча ДОСТА и ако продължавам така ще разоря наще(не че намямяме пари,мама и татко взимат доста).И искам да припечелвам пари.А и да ви кажа почти на 14 съм(зареди това е толкоа трудно да си намеря)
П.П:Моля Ви,без подигравки! :P
na magistralata dawat dosta...