Влез

View Full Version : Случвало ли ви се е ??

impatient2
01-31-2009, 10:44
Случвало ли се е да попаднете в абсолютен сапунен сериал ?? На мен ми се случи преди около 1 година.Веднъж спокойно седя и си пуша цигарата и телефона ми звъни.Беше просто клик,но от непознат номер.Започвам да звъня продължително,за да разбера защо дадения човек ми кликна,но така и не ми вдигнаха.Пратих смс с съдържанието "Кой/я си ти и какво искаш ?????",получих в отговор "Моника се казвам и съм от Габрово".Първо си помислих "егати късмета(и аз съм от Габрово)" .В последователност започнахме да си пишем и се оказа,че Моника е учила в същото училище,в което аз съм учил(доста странно).Каза ми също,че в момента учи в Варна.И така си писахме около 2 седмици.През тва време аз си бях на село.Там започна всичко.След това си заминах за Габрово за да работя и влязох в скайп за да си изпратим снимки с Моника.Аз първи й изпратих и тя каза ,че съм сладък.След това и тя ми изпрати снимки...Просто беше уникална красавица.Първо си помислих тва момиче никога няма да ми върже,следователно няма смисъл да се занимавам с нея.Но тя възрази след като изявих такова желание.След 1 седмица имахме уредена среща.Но тя не дойде.Така около 10 срещи се провалят заради нея.Започнах да си мисля "Защо не иска да се видим.Сигорно има някви проблеми".В последствие започнах да я искам още повече,а бяхме само на разговори по телефона и скайп.По скоро желанието ми да спя с нея.Така търпях около 2 месеца да ме лъже ,че не можем да се видим,защото постоянно изникват разни проблеми.Накрая се ядосах,защото бях разказал на всичките си приятели каква супер яка мацка съм забил и исках да се видим много.Исках просто да се "изфукам" с нея.Уредихме си 1 последна среща и тя пак започна да увърта точно когато стигнах там."Не мога да дойда ...Има нещо,което трябва да ти казвам и т.н.С много разговори я навих да дойде и да ми казва каквото има да ми казва.А за тези 2 месеца бяхме напрайли повече планове какво ще прайм кат се видим и след тва може би от всеки друг.Дойде при мен и си помислих , нещо е станало с очите ми.Видях едно дебело,грозно момиче от бившето ми даскало.Питах я коя си ти.Тя ми отвърна Деница съм(Моника).Първо ми дойде да я пребия от бой,но след тва се замислих,че тва момиче не е добре с психиката си.Започнах да я разпитвам - защо го е направила и за всичко ме е излъгала.Тя ми отвърна ,че ме обича и затова го е направила.Питах я защо тряабваше да ме лъже за вида си.Тя ми отвърна защото иначе нямаше да ме харесаш.Станах и си тръгнах и повече това момиче не му проговорих,а преди това му бях казал целия ми живот,нотка по нотка.

Ако имате подобен случай ..... СПОДЕЛЯЙТЕ !!! :)

varnen4e
01-31-2009, 10:53
Еми.. 1-во не виждам нищо общо със сериал, но както и да е.
2-ро ти си глупавия в случая, юе си и разказал всичко...
Не знам какво друго да ти кажа, защото ти не искаш съвет..
Иначе за ситуацията мисля, че момичето просто те харесва и е искала да бъде близо до теб, макар и в лъжа.. не е трябвало да се отнасяш така с нея.
А това за приятелите ти: пълна глупост.. за какво ти е да се "фукаш"?

impatient2
01-31-2009, 10:58
Еми.. 1-во не виждам нищо общо със сериал, но както и да е.
2-ро ти си глупавия в случая, юе си и разказал всичко...
Не знам какво друго да ти кажа, защото ти не искаш съвет..
Иначе за ситуацията мисля, че момичето просто те харесва и е искала да бъде близо до теб, макар и в лъжа.. не е трябвало да се отнасяш така с нея.
А това за приятелите ти: пълна глупост.. за какво ти е да се "фукаш"?

стиа говори ся общи приказки :D секи тийн цели еденствено да си хване няква супер яка и да я показва и да парадира с нея пред света... :)

sKa73r4o93
01-31-2009, 10:58
... баси тъпата история 8-)

varnen4e
01-31-2009, 11:00
Не съм съгласна.

sadsad
01-31-2009, 11:07
Омг . И аз не съм съгласна .

sKa73r4o93
01-31-2009, 11:08
И аз :grin:

3oPuTy
01-31-2009, 11:10
Оффф като каза Габрово,се замислих,от колко време не съм си ходила там да видя родата :-k

Нооо както и да е :) По темата :) И на мен ми се беше случило нещо подобно :-D Стоя си аз в нас с приятелки и гледахме някъв филм на ДВД-то :) По едно време получавам СМС "Иво към 14:30 съм в Русе :) Айде ела с колата да ме вземеш,че не ми се дават кинти за такси" и аз стоя и гледам ей така -> :shock: Стана ми ясно,че човека,който пише е объркал номера и реших и аз да му драсна СМС "Сори пич,но май си сбъркал номера ;) Айде почвай пак да пишеш СМС-че,но гледай тоя път да го пратиш на точния човек ;) Ще стискам палци ХАХ (rofl)" ... След 10 мин. тоя пак ми писа "Опааа сори ... Явно съм се разсеял и съм объркал номера ... BTW казвам се Стефан пр. ми е :D Така и така сме почнали да се набутваме с тия СМС-и кажи поне как се казваш,от каде си,на колко си ... Абе лаф да става,че нямам к'во да правя в тоя скапан автобус" .. И така почнахме да си пишем СМС-чета :) Той ми прати ММС с негова снимка :) К'во да правя наложи се и аз да му пратя :) Вечерта към 20:00 ми прати СМС,в който ме молеше да го намеря в скайп :) Намерих го,писахме си почти до сутринта :) ... Започнахме да си пишем всеки ден ... След 2 месеца той реши да дойде до Силистра с приятеля си,с когото ми беше объркал номера :) Запознахме се ... Ала-бала ... И незнайно как нещата между нас се развиха по един по-специален начин :) Бяхме заедно около 9 месеца,но изведнъж техните решиха,че искат да се преместят да живеят в Германия :-k Продадоха апартамента си в София (той по принцип беше от там) и се преместиха ... Малко след това решихме,че няма смисъл да сме заедно и да се измъчваме,след като и двамата знаехме,че той няма да има възможност да си идва в България :( Решихме да си останем просто приятели,но за жалост няколко месеца след това тръгнах с "първата си истинска любов" и той ми забрани да поддържам връзка със Стефан,защото знаеше,колко силни бяха чувствата ми към него ... И така вече 3 години със Стефан нито сме се чували,нито виждали ... Ама к'во да се прави :) - късмет :)

varnen4e
01-31-2009, 11:12
И без това не си имала бъдеще със Стефан.. дреме ти. :)

sadsad
01-31-2009, 11:14
Изглеждаш ми позната :П

mitkom89
01-31-2009, 11:16
Твоя грешка! Доверил си се прекалено много... Винаги имай 1 на ум каквото и да правиш :)

3oPuTy
01-31-2009, 11:19
Абе бъдеще за онова време си имахме :-D (лапешка му работа ама айде)
Виждахме се всяка събота и неделя (може да е било за 2 дена в седмицата ама пак си беше нещо) :)
Сега само ме е яд,че спряхме да поддържаме връзка,защото наистина бяхме станали много близки приятели :)
То даже като се замисля,за тия 9 месеца бяхме по-скоро най-добрите приятели,от колкото гаджета ама айде :) Минало бешало :D ,както казва една позната :D

hahavteen
01-31-2009, 11:23
Хахаххаха не прочетох цялата тема ама въпроса е супер.
Аз имам чувството че целия ми живот е сапунен сериял :D
Само някви интриги, недоразумения, нелепи ситуации, хора дето се появяват без изобщо да имат работа с цялата история...
Мен вече ми е направо забавно а най-добрата ми приятелка като се казваме чао почти винаги казва : "Очкавам продължението в следващия епизод" :D

N0_feAR
01-31-2009, 20:48
Просто си яко прецакан, брат. Следващият път бъди по-внимателен, а и нема нужда да си разкриваш душицата по скайп на първата срещната.

SunShinePearl
01-31-2009, 22:52
Просто си яко прецакан, брат. Следващият път бъди по-внимателен, а и нема нужда да си разкриваш душицата по скайп на първата срещната.
+1 8)

soul1199
02-01-2009, 04:55
kofti e 4e te e izlugala,prosto se e opitvala da se dobere do teb,no ne e 4estno da ti pra6a snimki na dryga,pravilno si postupil,4e si q zarqzal,to drygo,kakvo ti ostava 8)

impatient2
02-02-2009, 15:08
+1 8)

само как го каза се едно сме се запознали и съм и разказал живота си...почнах да й споделям чак след 1-вия месец...а може би просто съм си търсил и някой такъв човек който да ме слуша 8-)

Hilary_
02-02-2009, 16:05
Ами кофти история наистина... не м исе е случвало защото не ми допадат срещи от интернет... :? Иначе добре си постъпил... трябвало е да ти каже по рано... макар че доста си я наранил но така е като се представяш за някой който не си... :?