Влез

View Full Version : не мога дь я трая

tami
01-31-2009, 12:55
az sam na 15 sestra mi e na 18 i tazi godina zavar6va i naposledak e stanala neponosima posotoqno e nervna i posotoqno mi vika i me obijda ... vika mi 4e sam bila debela i taka natatak a az ne sam :) tq naposdeak mnogo napalnq i az ne q znam ot kakvo tva 4e ima problemi i si go izkarva posotqno na mene a az ne sam i vinovna za ni6to a se na mene mi vika i me bie az gledam kak da ne q zanimavam a tq mi vika bie i obijda nemoga da q traq iskam da zamine da u4i nqkade i da ne se vra6ta posotoq mi vika 4e sam tapa i 4e ni6to ne sam psotognala v jivota a tq izkara 3 po matematika za sroka i na mene mi vika napravo nemoga da q traq stanala e ujasna i nai vajnoto postoqno se tape i napravo nz nemoga da q traq ve4e pls all kajete mi nqkvo spasenie ot taz napast znam 4e i e pritesneno i natovareno ama za6to si go izkarva na mene sled kato ne i pravq ni6to :( :? :? :? :?

Rofl4etoo
01-31-2009, 13:02
Като завърше иии минат матурите и ако кандидатства изпитите,определено ще стане по спокоина затова и е напрегнато спокооо ;)
Или пък се оплачи на ваще

BlaCkMoOn
01-31-2009, 13:26
Мдаа, познато...И на мен като ми е нервно си го изкарвам на сестра ми, а и тя на мен. Е, до бой не сме стигали де, но се почва с едни обиди...
Разбираемо е да е нервна, след като завършва, а успеха й не е много добър. Все пак това не е причина да ти вика и да те бие. Не се оплаквай на ваште, защото така ще стане още по-зле за теб. Така ще я ядосаш още повече. Игнорирай я, не й обръщай внимание, отбягвай я, не й говори, все едно не съществува. Каквото и да ти каже, се прави че не я чуваш, така ще си спестиш скандалите, а и боя. Когато види, че не й обръщаш внимание и, че си й обидена, ще започне да се държи по-добре с теб :) След време може би ще се изнесе от вас и ще ти липсва, както и ти на нея :)

SoFarSoG00d
01-31-2009, 17:02
Ами на нея и е доста напрегнато в 12 клас е и все пак и предстоят важни решения,в никакъв случай не оправдавам отношението ти към теб,ама изглежда е по-нервна иии така.Стреми се да не попадаш в полизрението и и не и говори известно време,даже гледайте да не стоите в една и съща стая,друго не мога да те посъветвам,аз нямам сестра или брат и не знам какво може да помогне,просто предполагам,ама трябва да се разберете като разумни хора,недей да се оплакваш на вашите понеже после ще си имаш неприятности.Поговори с нея спокойно и я попитай къде наистина е проблема и сте сестри и няма смисъл да се карате.

Jesus
01-31-2009, 17:39
Това че е предстой този толкова важен ден наречен бал, заедно с последвалите го събития не й дава право да се държи с теб като с втора ръка човек. Я подметни на мама и тати :Д спри да и се впрягаш оставие да си чупи главата :)

DevilWish
01-31-2009, 17:54
Като завърше иии минат матурите и ако кандидатства изпитите,определено ще стане по спокоина затова и е напрегнато спокооо ;)
Или пък се оплачи на ваще
И аз така мисля ;)