Влез

View Full Version : ПОМОЩ!Как да покажа на наще,че вече имам право да си имам фр

titinkaa
01-31-2009, 13:20
Здравейте!
Проблема е,че баща ми като чуе че излзиам с някое момче,и започва с неговите философии,че съм била още малка за да си имам гадже :( .А майка ми ме защитава,и всеки път когато стане на въпрос за момчета,мама му казва "Сега й е времето,а не после като я налегнат проблемите и да няма време за момчета"! Съгласна съм с майка ми,ама тати не ме дава,дори ме ревнува от момчетата.Скоро на майтап се базикахме за гаджета,и той си призна че много ме ревнувал :shock: :lol: :razz: Та сега ви моля да ми дадете съвет,за да знам какво да обяснявам като стане пак дума за момчета.
ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ! :)

varnen4e
01-31-2009, 13:24
Просто му покажи, че няма защо да те ревнува. Той сам ще разбере, че ти е дошло времето.

BlaCkMoOn
01-31-2009, 13:31
На колко си?
Нормално е да те ревнува, всички бащи ревнуват дъщерите си. Мисля, че трябва да поговориш с него. Кажи му, че искаш да си имаш гадже, а не да си някоя монахиня. Кажи му, че няма причина да те ревнува, защото гаджето е едно, семейството съвсем друго, и че то (семейството) винаги ще бъде на преден план за теб. Можеш да му кажеш също, че трябва да привмв, че вече си голяма и ти като другите искаш да си имаш гадже. Това е напълно нормално, няма причина да те ревнува, все пак не си тръгнала да се жениш :-D Успех с баща ти

titinkaa
01-31-2009, 13:34
Еми казвала съм му мн пъти,че всички мои приятелки си имат а аз заради баща ми не мога да имам,ама в последно време излизах с 3-4 момчета и баща ми не разбра за тях ама гадното е,че един път имах връзка с един и ходихме 7 месеца и един ден той беше в нас и баща ми се прибра от работа и го видя и нищо излезна на кафе за да ни остави сами,после майка ми с епребра и седна при нас в хола и си говорише с него,за да го опознае,и накрая когато си тръгна баща ми запозна да ме разпитва кво прай в нас и т.н.Започна да ме обеждава че той не е за мен.И на другия ден пътувахме за Смолян,през целия път ми говореше за него и да го зарежа,аз накрая не издържах и като се пребрахме на другия ден и го скъсах колкото и д ане исках го направих и то заради баща ми.Повече тая грешка не искам да я повтарям. :( :(

titinkaa
01-31-2009, 13:36
Ами на 16г. съм

BlaCkMoOn
01-31-2009, 14:22
ем, 16 е нормална възраст, за да си имаш гадже. те повечето си имат и на 11... е не знам какво да те посъветвам повече, явно баща ти е доста ревнив. моя също е ревнив, ама не му обръщам внимание...

mahoni
01-31-2009, 14:44
хах баща ти не ти дава да излизаш с никой а като разбере че малкото му момиче вече не девствено как ще реагира незнам :-D поговори си с него май трябва да го приеме вече.

amour4eto
01-31-2009, 15:16
Ами и аз като почти всички ще те посъветвам да поговориш с него...Ма сериозно без да се лигавчите :D Кажи му че вече си достатъчно голяма и сега е момента да имаш гадже,пък и то тва гадже няма да те изяде (надявам се :-D )...и такам...стреми се да бъдеш сериозна и отговори на всички въпроси,които го интересуват.Споко в моя случай всеки ден като излизах с гаджето беше: какво правихте? и аз ммм седяхме и си говорихме,нищо интереснооо :D

titinkaa
01-31-2009, 15:38
Ем както по горе ви разказах за момчето което беше преди в нас,ии от тогава баща ми мисли,че не съм девствена :D ,то си е така де вече не съм девствена ама нямакак да кажа :D ,че ако кажа и ще литна през терасата :razz: :razz:

Mi6inka
01-31-2009, 16:30
даам и моя баща е доста ограничен в тези отношения... ноо отчупи се... до преди 2 дни имах едногодишна връзка с момче... в началото когато разбра не беше мн ... доволен :D ноо като види че си си с акъла,и че си избираш "подходящи" момчета (макар че за един баща,никой не е подходящ за дъщеря му..) може и да се отчупи... просто постепенно... запознавай го с евентуалния си приятел,говори с него не като дъщеря с баща ами като на приятел ( е все пак с леки граници :D ) надявам се да помогне.. Успех!

SoFarSoG00d
01-31-2009, 16:52
Не знам на колко си години,но независимо от това,всичко бащи са ревниви спрямо дъщерите си,но това е факт,който никога няма да се промени.Баща ти мисли най-доброто за теб и се страхува,мисля,че е добра идея,ако имаш гадже да го запознаеш с вашите,да го видят и така може да имат по-голямо доверие.

titinkaa
01-31-2009, 16:52
О,значи моя не е единствен,поне ме успокои :) мс
Давайте още мнения! :grin: :)

SoFarSoG00d
01-31-2009, 16:56
Аз вече отдавна съм пълнолетна,но докато ги направя тези 18 години си имах проблеми с баща ми,той вечно не харесваше гджетата ми,беше супер критичен и като му кажех,че излизам той се вбесяваше,а майка ми беше на моя страна,даже са се карали заради това,но с времето всичко отшумя,колкото по-зрял ставаш ,те увеличават доверието си към теб.Важното е да знаят с кого излизаш,защото времената са такива,има толкова откачени хора,че си мислят какви ли не неща,просто се страхуват,а сега аз виждам че са били прави,иначе преди не го осъзнавах,защото бях заслепена от хормони и влюбвания хахаха :).Спокойно!

Jesus
01-31-2009, 17:45
Според мен трябва да му кажеш че си сексулано актива, че от време на време кървиш и че това са признаци че ти е време да си имаш приятел :)

DevilWish
01-31-2009, 17:53
Разбира се, че можеш да си имаш приятел ;) Всички бащи ревнуват дъщерите си ;) Спокойно, това ще мине ;)

peteto89
01-31-2009, 21:31
Не знам на колко си години,но независимо от това,всичко бащи са ревниви спрямо дъщерите си,но това е факт,който никога няма да се промени.Баща ти мисли най-доброто за теб и се страхува,мисля,че е добра идея,ако имаш гадже да го запознаеш с вашите,да го видят и така може да имат по-голямо доверие.
+1

SunShinePearl
01-31-2009, 23:03
ами до скоро и наще бяха така ама едно нещо стана и им дойде като гръм от ясно небе всичко и за една вечер им се изясни ситуацията :) поговори с тях наистина поговори за всичко и им кажи всичко което написа,казвам ти го защото вече разбрах каква грешка съм направила като абсолютно нищо не им казвах за личния ми живот поне мако от малко им споделяй :)

ToniStoraro
02-01-2009, 06:41
Като за начало - това не е работа на вашите. Нашите не ми правят проблем за това. Това да си имаш гадже още повече на 16 не е работа на баща ти все пак поговори с него и така.

titinkaa
02-01-2009, 10:13
SunShinePearl Каква грешка си направила ако може да споделиш де? :(

t1n4e7o
02-03-2009, 17:19
Хах .. няма ти нищо.. Ще му мине.. Просто още за него си малкото му момиченце. :) Аз запознавах майка си с приятелите си още от 13 годишна :grin: Много ми беше яко като ги гледам да потъват в земята от срам. С сегашния сме година и половина заедно и се познава с наще и са в мн добри отношения :)

t1n4e7o
02-03-2009, 17:20

Имаше предвид, че грешката й е била, че не е споделяла нищо от личния си живот с родителите си :)

titinkaa
02-04-2009, 10:25

Имаше предвид, че грешката й е била, че не е споделяла нищо от личния си живот с родителите си :)

ахаа ок :)

ef4etyYy
02-04-2009, 13:40
споко бе :D :D :D :D и наще са едни такива... :? баща ми който не живее с нас ми вика един ден аз снощи към 11 ти звънях ти не дигна..в банята ли беше ?и аз ми не навън... гледаше ме O_o :shock: половин час накрая вика бе в 11 не ти ли е леко късничко навън..? :razz: е тогаа умрех...и майка ми така само спомена някое момче и тя КОГА ШЕ МЕ ЗАПОЗНАЕШ С НЕГО сякаш съм тръгнала да са омъжвам... :? :? :?
абе ..родители...

Rza
02-04-2009, 13:41
Повечето бащи са така....просто не иска да приеме,че малкото му момиче е порастнало :) :)

hndar
02-04-2009, 20:26
Здравейте!
Проблема е,че баща ми като чуе че излзиам с някое момче,и започва с неговите философии,че съм била още малка за да си имам гадже :( .А майка ми ме защитава,и всеки път когато стане на въпрос за момчета,мама му казва "Сега й е времето,а не после като я налегнат проблемите и да няма време за момчета"! Съгласна съм с майка ми,ама тати не ме дава,дори ме ревнува от момчетата.Скоро на майтап се базикахме за гаджета,и той си призна че много ме ревнувал :shock: :lol: :razz: Та сега ви моля да ми дадете съвет,за да знам какво да обяснявам като стане пак дума за момчета.

Напълно нормални нали все пак си: "на татко малкото момиче"
и тои не си представя неговата малка принцеса да я "пипат" някфи
малко мухляри защото бащати е бил и тои на тая възраст и се сеща
те кви са ги мислили ........време се иска време

всичко идва с времето :)

hndar
02-04-2009, 20:26
Здравейте!

ef4etyYy
02-05-2009, 11:35
Здравейте!

точно..да не мислиш че кат станеш на 22-23 пак няма да ти дава да излизаш?!?ти не си моняхиня ;) споко

LittlePrincess
02-05-2009, 12:26
Ихаа много див татко :smt002 8-)

titinkaa
02-19-2009, 17:54
Ихаа много див татко :smt002 8-) :lol: :lol: о да :lol: :lol:

selens
02-19-2009, 18:25
Всички бащи са такива :) даже моя понякога когато излизам ми казва - внимавай да не взема да ревнувам :razz: :razz: :razz: :razz:

XTREMEFREERIDE
02-19-2009, 19:47
Ще му мине повярвай.
Аз с моя едва сега започвам ама си знам, че ше му мине.
Така е.
На тати малката дъщеричка.
Не искат да повярват, че в живота ни може да има друг мъж.

me4eto
02-19-2009, 20:19
аз бях туко щ навършила 16 и майка ми ме попита прото дали има нещо и аз и казах и след около седмица тате ми каза нещо от типа : ако си имаш гадже казвай ми ако трябва дате карам или да те взимам
сега като му кажа д аме закара и само ми мрънка след първите месеци и ... а вече станаха 2 години.. познават се той даже му има повече доверие на него отколкото на мен... навскъде излизм с него даже сега за коледа и нова година ходих в испания с него бе ... промени се беше много по консервативен
значи моя съвет е да ги запознаеш да му докажеш че тоя човек струва или да се скарате за да му дойде акъла в главата но ако види че нещата са сериозни би трябвало да осъзнае че греши

lapi4ka
02-23-2009, 07:37
Той просто се притеснява за теб, както баща ми вика -- ще те заведе в някая уличка, ще те дрогира и ще те напие :lol:
Но мисля, че ти си достатъчно разумна, на 16 си, и ще подбереш внимателно момчето. :)

plmn
02-23-2009, 09:22
Ако бащите ревнуват дъщерите си...какво остава за майките, които имат синове? :lol: :lol: 8-) Ще се избият с момичето сигурно. 8-)

Re5peC7
02-23-2009, 09:54
нормална реакция от страна на баща ти :) все пак си на татко момиченцето. С майка ти сте най- важните жени в живота му как така ще те дава :P с времето сигурно ще свикне, ама и ти трябва да му покажеш, че може да ти има вяра, че си разумна и знаеш какво правиш ;)

sweet_nothings
02-27-2009, 13:28
Ами всички бащи ревнуват ... 8-)

miss_ludataa
02-27-2009, 15:57
нормална бащина реакция :D ... аз много мразя,като започне с тия философий,като закъснея малко - ПАК НЯКОЕ МОМЧЕ,А? или пък,като започне,я кажи сега дали си имаш гадже :D :D и ,като разбере ,че имам-МНОГО СИ МАЛКА,ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО..! :lol: :lol:

FucKtheSyStem
03-05-2009, 18:46
Имам същия проблем с моя :x До сега никога не съм му казвала че имам гадже,този път обаче разбра и си мисли,че ми е първия.. :D Ужас ее направо не знам ко искат тия бащи :o