Влез

View Full Version : sex за една вечер???????

rusova
02-01-2009, 11:20
:? :? :? ....... един ден той ме намери в скупето (което беше доста странно) и си каза направо, че си иска само един сех. Чудех се и ясе още се чудя как да постъпя.. сладък е ,красив е, но май няма смисъл от такива филми а ? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: 8-[ 8-[

P.S.познавам го от преди това , но супер бегло (бяхме в една компания за известно време )

varnen4e
02-01-2009, 11:38
Ти си решаваш.

GerYy
02-01-2009, 11:38
:? :? :? ....... един ден той ме намери в скупето (което беше доста странно) и си каза направо, че си иска само един сех. Чудех се и ясе още се чудя как да постъпя.. сладък е ,красив е, но май няма смисъл от такива филми а ? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: 8-[ 8-[

Избора си е твой мацка!

seduction1mplex
02-01-2009, 11:55
Ако не се познавате,рискуваш да попаднеш на психопат-изнасилвач,дето нарязва жертвите си след като са преспали с него (:
Не бе незнам ся ти си знаеш..ма така срещи от скайп е опасничко (:

SiSsKkAa
02-01-2009, 12:00
важно е да си напълно наясно,че го правиш с него само за една вечер и да не си даваш после някакви напразни надежди,защото всичко е просто за една вечер.ти си решаваш

sugarbaby_
02-01-2009, 12:11
Щом не се познавате... нз... по-добре е да не рискуваш... но ти си знаеш.Ако толкова много ти се иска да го направиш- направи го 8)

x3eme
02-01-2009, 12:22
Ако не се познавате,рискуваш да попаднеш на психопат-изнасилвач,дето нарязва жертвите си след като са преспали с него (:
съгласен съм със теб

Extremescream
02-01-2009, 12:53
Ако не го познаваш,по-добре недей.Както казаха по-горе,не знаеш какъв е,а по скайп може и за Брад Пит да ти се представи.

bebok
02-01-2009, 12:53
6tom ne se poznavate vinagi ima riskove ,no puk nqma ni6to lo6a v sexa za edna no6t :) nai-mn posle da te narekut kyrva :) puk koito ne my iznasq na paladka :)

Bu7cher
02-01-2009, 13:00
Пиши по-грамотно...може да ти се хване,някой по-добър :) а...да и мисли с главата си :P .

anonimnaa
Ти си решаваш но според мен после ще съжаляваш.

sweetchef
Сама си решаваш,но мнението ми е че е доста глупаво да си легнеш с човек когото не познаваш :)

summerlove66
02-01-2009, 13:13
Аз съм ЗА секса за една нощ , но ако е с твой приятели или човек , който поне да познаяаш ... Така недей да се доверяваш :) .. Да не стане некоя беля ..

rusova
02-01-2009, 13:26
мерси много {}{}{}.. аз не казах точно ,познавам го но много бледо и никога до този момент той не е контактувал с мене, а изведнъж цял сериал стана ... мерси все пак многооооо :smt001 :smt001 =P~ =P~

moneycomeme
02-01-2009, 14:08
..nedei po skype...prekaleno riskovano;]]]ako shte e seks za edna nosht nai-dobre e neplaniraniq...obache s tva momche ot skype.. mnogo typo pyk i riskovano!

3oPuTy
02-01-2009, 14:59
съгласен съм със теб
Е Боби ще се откажа да ходя лятото на море с теб :D Ще вземеш и ти да се окажеш някой психопат и к'во ще правя после :shock: :lol: :razz:

По темата:Толкова малко момчета ли познаваш,че си готова да легнеш с НЕПОЗНАТ?!Нито го знаеш к'ъв е,нито дали няма някоя болест ... :? ако питаш мен хич не се занимавай с тоя :?

scyLLa
02-01-2009, 15:05
Стегни се малко бе как с непознат те хората се чудят как да предпазят децата даваха наскоро документален филм по бтв кво ли не казват ти секс ще правиш според мен е много тъпо, но ти си решаваш все пак си е твой живота.Иначе ся ако например отидеш някъде и се запознаеш с някой и си сигурна че няма да те утрепе или нещо такова може секс за 1 вечер и на другия ден чао бате не те познавам повече ....

cinderella_gugutka
02-01-2009, 17:07
еми ако искаш и ти само секс-давай,ко не-по-добре недей

BeHappYs
02-01-2009, 21:34
Тука някакви психопати, нарязвания, болки кфи са тия простотии бре мно анимационни филмчета гледате ха...
Категорично против секс за 1 вечер, но избора си е твои тебе ще ч..ат не мене... :?

BeHappYs
02-01-2009, 21:34
Тука някакви психопати, нарязвания, болки кфи са тия простотии бре мно анимационни филмчета гледате ха...
Категорично против секс за 1 вечер, но избора си е твои тебе ще ч..ат не мене... :?

aleksandurg1
02-01-2009, 21:39
Сама си решаваш,но мнението ми е че е доста глупаво да си легнеш с човек когото не познаваш :)
Абсолютно :o

kl34kov
02-01-2009, 21:41

P.S.познавам го от преди това , но супер бегло (бяхме в една компания за известно време )
За Една вЕчер е Яко! Но Поне малко от малко да го познаваш , Кво предсавлява!! :mrgreen: =P~

SiSsKkAa
02-01-2009, 21:44
не я нападайте така момичето каза,че няколко пъти го е виждала,но не са общували явно са били в обща компания.може да поразпита за него или първо да поизлязат няколко пъти за да се увери че не е някъв мръсник

svetoslava_sliven
02-01-2009, 23:05

tvoq rabota ma ako 6te e samo za seksa imai navpredvid 4e moje da se razdranka ako teb tova te pritesnqva.Ina4e nqma ni6to lo6o za pr za seks v moment na zati6ie 8-) 8-)

PoLiToOo
02-01-2009, 23:40
прецени си ..ако те привлича давай :D

val_man
02-02-2009, 07:56

:D :D :D :D 8-) 8-)

BoCupycake
02-03-2009, 05:55
6tom ne se poznavate vinagi ima riskove ,no puk nqma ni6to lo6a v sexa za edna no6t :) nai-mn posle da te narekut kyrva :) puk koito ne my iznasq na paladka :)
+1

mirmark
02-03-2009, 07:42
Ако си авантюристка - скачай с двата крака. В противен случай недей. 8)

therichbitch
02-03-2009, 09:53
съгласен съм със теб
momi4eto kaza: "P.S.познавам го от преди това , но супер бегло (бяхме в една компания за известно време )"
toest ne vigdam kuv e problema

therichbitch
02-03-2009, 09:53
съгласен съм със теб
momi4eto kaza: "P.S.познавам го от преди това , но супер бегло (бяхме в една компания за известно време )"
toest ne vigdam kuv e problema

mirmark
02-03-2009, 10:28
Проблема е, че не иска сама да си понесе отговорноста за действието, ами видители- те от форума ми казаха така.

titinkaa
02-03-2009, 11:25
Щом преди сте били от една компания по-добре недей да рискуваш и да спиш с него,защото не се знае че той наистина го иска,може да е трик да те пробват всички от неговата компания дали ще му пуснеш,и после да те нарекът курвата на квартала.Помисли си,за твое добро ти го казвам,но все пка ти си решаваш.