View Full Version : Лошооо
desituuu01
02-01-2009, 11:25
Една моя приятелка едва издържа вкъщи. Един ден се случи такак, че бащай за 15 минути закъснение я пострига нула номер. Месеци наред тя ходеше със шапка или някаква скапана перука. Имало е дни когато нея е страх да се прибере вкащи за да нестане нещо подобно. Много даржиме на нея и искаме да и помогнеме кажете как. ;-) [size=18][/code]
m3talmania
02-01-2009, 11:32
На колко е години?
titinkaa
02-01-2009, 11:56
На колко години е и къде е била за да реагира така баща й,че да се стигне до тоя ужас с постригването? :(
Тел: 112 , социални грижи :)
LiveFlower
02-01-2009, 13:54
Тел: 112 , социални грижи :)Дам,ако случаят е толкова сериозен тва е най-добрия вариянт.
Една моя приятелка едва издържа вкъщи. Един ден се случи такак, че бащай за 15 минути закъснение я пострига нула номер. Месеци наред тя ходеше със шапка или някаква скапана перука. Имало е дни когато нея е страх да се прибере вкащи за да нестане нещо подобно. Много даржиме на нея и искаме да и помогнеме кажете как. ;-) [size=18][/code]
Дай малко повече инфо, на колко е, какво се е случило че баща й да направи така..... иначе съм съгласна с предишните мнения 8)
Еми може баща да е бил фен на Бритни Спиърс
аа.. spooko ne si zabawen/zabawna .. :? :? :?
RoShaVoTo
02-01-2009, 15:39
На колко години е и къде е била за да реагира така баща й,че да се стигне до тоя ужас с постригването? :(
Подкрепям, и аз искам да знам на колко години е и къде е била, макар че където и да е ходила не вярвам, че е трябвало да се стига чак до това! :?
аа.. spooko ne si zabawen/zabawna .. :? :? :?
Тва че ти го възприемаш като базик не значи, че аз се базикам
DevilWish
02-01-2009, 16:32
Трябва да потърсите помощ :С :( Това не е нормално.Каквото и да направи не заслужава такова нещо.Е може би да, но за закъснение 15 минути това не е нормално ;)
slim__shadygirl
02-01-2009, 18:51
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
Jumbie483
02-02-2009, 07:05
хмм аз познавам едно момиче, дето баща му го Острига така..и тя все още ходи с перука :? да не говорим за една и съща ? както и да е
аа баща и на това момиче добре ли е ?!
смисъл напива ли се или... ддз... ?!
desituuu01
02-03-2009, 18:14
Не се напива. Тя е на 16 год. и е била някаде покраи неиния квартал с компания и баща й и е званал да се прибира и нещо се е заговорила и е тргнала няколко минти по касно докато се е прибрала са минали 15 минути от определения и час и на него му е станало нещо и я пбрасна докожа жалко но това е истината :) :( :( :(
desituuu01
02-03-2009, 18:18
Jumbie483 :) кажи това момиче от каде и ще видим дали говорим за една и съща :)
SoFarSoG00d
02-03-2009, 18:31
Трябва да има повече родители като нейните.Искрено се възхищавам на такива хора,които не са меки и могат наистина да възпитат децата си и да вдъхнат респект!Евала!
Трябва да има повече родители като нейните.Искрено се възхищавам на такива хора,които не са меки и могат наистина да възпитат децата си и да вдъхнат респект!Евала!
И от толкова твърдост децата вече на по 17 години станали серийни убийци и си връщат сичко което са им причинили в детството
tova ne e vuzpitanie.S nasilie nqma kak da vazpita6 edno dete normalno.Moq suvet e da se oburne kum socialnite...a maika i kude e v cqlata istoriq,rodnini,blizki,nqkoi da q izbavi ot toq ne6tastnik?!
Jumbie483
02-04-2009, 07:08
Jumbie483 :) кажи това момиче от каде и ще видим дали говорим за една и съща :)
о не не, не говорим за една и съща :)
тази която я знам е на 14, 15 години някъде...
krisence
02-04-2009, 07:32
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
+1
ef4etyYy
02-04-2009, 13:14
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ебахти нещастника тоя... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ужас..и кфо отреза й косата и е щастлив че Я Е ВЪЗПИТАЛ КАКТО ТРЯА?!?!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Сериозно ли мислиш че това е начина?!
LittlePrincess
02-05-2009, 12:33
tova ne e vuzpitanie.S nasilie nqma kak da vazpita6 edno dete normalno.Moq suvet e da se oburne kum socialnite...a maika i kude e v cqlata istoriq,rodnini,blizki,nqkoi da q izbavi ot toq ne6tastnik?!
emo_girl953
02-08-2009, 08:40
Божеее тоя е луд бе ако наистина мисли,че това е начина за въспитание на едно дете...... :-o :-x :x
gLoRiToO
02-08-2009, 09:07
момичето няма ли майка,която да я защити.Баща и се вижда че не е добре,може да се притеснява и да иска дъщеря му да е под контрол,но всичко си има граници,а той като гледам ги е преминал :o :? най добре да се обърне към закрила на детето! :(
YouCantStopMe
02-08-2009, 12:44
Олеле... :shock:
Веднага трябва да се направи нещо.Да не чака!!!
Няма ли някакви свестни роднини? :-o
SoFarSoG00d
02-08-2009, 13:56
Има една поговорка 'Шляпай дупе,за да не риташ дупище'
Мен никога не са ме удряли,даже и шамарче,нищо,нито обиди,ама аз си бях турбо коректна,възпитана и нашите ми имаха 100% доверие,не знам има си разлика от родител до родител,ама в днешно време по-твърда ръка трябва ,защото виждате какви стават децата без контрол
mimenceto666
02-08-2009, 14:03
:shock: :shock: :shock:
ти луда ли си
заради 15 минутки да й отреже косата
егати респекта ще 'вдъхне'
по скоро омраза :x
ти луда ли си
напълно съм съгласна с тебе .. ако някои ми отреже косата(ест не по мое желание)ще го намразя .. а и никакъв респект няма да ми вдъхне
ef4etyYy
02-08-2009, 18:01
ти луда ли си
напълно съм съгласна с тебе .. ако някои ми отреже косата(ест не по мое желание)ще го намразя .. а и никакъв респект няма да ми вдъхне
абсолютно....[!]
SoFarSoG00d
02-08-2009, 18:05
Абе явно не я е подстригал само заради 15 мин закъснение,изглежда да се наложи този вечерен 4ас е имало е по-голям гаф,някаква злоупотреба,иначе няма толкова лесно да и клъцне косата,може да е прав за себе си.
111111111
02-08-2009, 18:15
+1 Последното нещо,което може да се нарече тоя ужас е възпитание.
Да я накже да не излиза,да не позва комп,телефон или някви такива глупости-да.Но да я остриже е безумие... :shock:
живо безумие... :shock: това момиче е в опасност около такъв човек, да звъни на социалните и да се маха, кой знае какво може да стане... :(
Overpowered
02-09-2009, 19:30
аз не бих се прибрала повече
BoCupycake
02-10-2009, 08:38
И от толкова твърдост децата вече на по 17 години станали серийни убийци и си връщат сичко което са им причинили в детството
+1!
SoFarSoG00d ти си яко зле.
баща й е психопат..... :( аз никога не съм имал вечерен час .... или квито и да е забрани... :)
blue_ice
02-13-2009, 17:47
Кооооооооооооо?!?! Баща й я е постригал 0 номер щот е закъсняла с няколко минути?? Бе виж ся ква помощ предлатам аз, да видим дали щи хареса.....ПРАТЕТЕ ГО ТОЯ В ЛУДНИЦАТА!!! :x тоя не е в ред ве, ко иска той - собсвената му дъщеря да се излага публично? всякви луди...
Firstwave
02-14-2009, 09:42
Човека явно не е съвсем наред.
Infinity
02-14-2009, 12:41
Той и е родител..и ой отговаря за нея,,какво се вживявате толкова вие тука..я сега си помислете дали ще посмее да закъснее повече..а?
Едва ли..а попринцп през тези 15минути могат да станат такива грешки и такива глупости,че след това момичето да съжелява поне 15години :D
shmurkam
02-20-2009, 09:28
?! :shock:
ИСКРЕНО се надявам, ако имаш някой ден деца, да умрат, че да не ги мъчиш, или ти да пукнеш!!! :-x
Майка ви мръсна...Знаете ли какво е да имаш такъв баща-психопат?!
Е, аз знам! Нямаш си ни най-малка представа какво е изживяването, докато те бичува 90кила грамада и те третира като войник. И кво човек ли станах?! НЕ! Заради моите родители не искам да имам деца, мразя деца, мразя големи хора, мразя целия свят. Никога не плача, не изпитвам болка, не обичам, не ЧУВСТВАМ. Аз съм като ходещ труп. Това хубаво ли е? И да не би да изпитвам голям РЕСПЕКТ към нашите? Ха! НИКОГА! Аз съм същинско индиго, научила съм се да не ми пука за никого и да съм сама за себе си, аз си определям правилата и не се кланям на никого. Не уважавам родителите си, понякога изпитвам истинска омраза. Не се гордея с това, но така ме научи животът-PEOPLE=SHIT. :-x :-x :-x
П.П. Сори, че избухнах така, ама...не мога да трая такова отношение към децата. Ако имам някога, което искрено се надявам да не стане, защото се страхувам, че няма да бъда добър родител, не бих се държала "твърдо" с него. Искам да се събужда и ляга с усмивка. Защото не винаги само парите, дрешките, дрънкулките те правят щастлив. Имам всичко това, но ми липсва най-голямото-РАЗБИРАНЕ. Някой на когото да споделя или да поплача на рамото. Съвет към авторката-убийте го тоя.
TPAKTOPUCTA
02-20-2009, 09:37
Тел: 112 , социални грижи :)
тел 112 не е социални грижи и единственото което може да постигнете е глоба (солидна и то) на сметката на телефона от който се обадите.
по темата ... най- добре е да се потърси в темата
Закон за ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО + полезни адреси и телефони