Влез

View Full Version : Заетият мъж/жена винаги е по-сладък?

fuckUall
02-01-2009, 15:53
Какво мислите по този въпрос ми е много интересно. Случавало ли ви се е да пожелаете да имате приятелят или приятелката на ваш приятел или по принцип да сте имали връзка със зает мъж/жена. Защо според вас се получава това нещо и защо ни привличат повече от останалите? Разкажете за ваши подобни случки? А замисляли ли сте се, както вие силно желаете някой субект, какво ще стане ако усетите, че партньора ви е желан? И въобще каква е вашата рецепта за тази химия, която се получава доста често?

seduction1mplex
02-01-2009, 16:12
На мен ми се е случвало само веднъж.
Смятам,че е заради мотива"Забранения плод"..Колкото знаеш,че нещо не ти принадлежи,толкова повече го искаш :-)

Glezanka
02-01-2009, 16:23
Чуждото е винаги по-сладко!Това,което видимо не можеш да имаш,започваш да искаш все повече и повече ... и в момента в който вече го имаш,спечелил си играта така да се каже,то ти вече не го желаеш ...

panther
02-01-2009, 16:29
Ами има си мъже и жени дето са по-харесвани и е нормално че те често са заети. Аз съм бил с женена жена и с една дето уж си имаше гадже. Интересно е. Гали ми самочувствието че секса с мен им е по-интересен.
Ако твоето гадже го желаят - лошо няма. Ако е само желание...
Ако е повече - вече е малко по-сложно.

nefchi_bs
02-01-2009, 16:31
Не мен не ми се е случвало,но напоследък забелязвам,че на гаджето ми му налитат някакви измислени звезди...Разбирам ги той е много секси,но няма да ги огрее 8)

SoFarSoG00d
02-01-2009, 16:59
Никога!!!

Punisherrr
02-01-2009, 17:21
Не ми се е случвало. И не мисля,че бих се влияла от това дали е зает или не...а просто дали ми е харесал.

Adwokat
02-01-2009, 17:32
Не мен не ми се е случвало,но напоследък забелязвам,че на гаджето ми му налитат някакви измислени звезди...Разбирам ги той е много секси,но няма да ги огрее 8)

Baxti reklamata 8-) :D

SiSsKkAa
02-01-2009, 17:42
за това дали аз не съм пожелавала - много рядко ми се е сличвало,но съм моногамна и не бих си позволила като си имам приятел да ходя по чуждо,а за това ако някой хареса моето момче - много съм ревнива ще й скъсам оная работа

mysterious93
02-01-2009, 17:51
ami v momenta haresvam mom4e ,koeto e zaeto :D no az purvo go haresax i togava razbrax 4e si ima gadje :D est iska mi se da sum na neino mqsto :D no ako predvaritelno znam 4e mom4eto e zaeto ne se zanimavam s ni6to pove4e ot priqtelstvo :D

dArKsMoOkEy
02-01-2009, 18:09
Смятам,че е заради мотива"Забранения плод"..Колкото знаеш,че нещо не ти принадлежи,толкова повече го искаш :-)[/quote]

+1

ThePainIsReaL
02-01-2009, 18:12
Явно при мен нищо не е по правилата. Имам си приятел от доста време и мозъкът ми е програмиран да мисли само за него, да заглежда само него, да харесва само него дори. Аз не мога да погледна на друг мъж с такова око.
Много наивно звучи, твърде детско също, но е така. Насилвала съм се да си харесам друг на външен вид, и пак не се получава. Разбира се, мога да оценя сексапилен мъж и да ме зарадва, но само толкова. Като си представя повече, ох, аз не мога да си представя повече :D
Зле, зле...

mitternacht
02-01-2009, 18:17
Разбира се, точно така е.Забраненото е по-интересно :) Осъзнава се с времето ;)

SoAfraid
02-01-2009, 18:28
Незнам но мога да се пробвам с теб. Да видя какво е чувството и да ти кажа :D

RAWRRR
02-01-2009, 18:39
По-сладък е дам.
Не знам защо,може би защото,фактът че си има приятелка,означава че е свествен.
Изневерявали са с мен няколко пъти.Никога не бих се хванала след това с мъж,който веднъж е изневерил,независимо че е било с мен.

И въпреки,че си признавам,че имам афинитет към тях,ако случайно някой се опита да закачи приятеля ми,ще яде много злобни шамари.

SoAfraid
02-01-2009, 18:42
А ... сетих се да добавя и още нещо. Жената е като тоалетната или е заета или е задръстена (към момичетата бъзик беше това) да не ми се обидите.

x3eme
02-01-2009, 18:43
винаги желанието да имаш заето момиче/момче е по сладко защото и тръпката е по голяма но така само разваляш връзката ако нещата потръгнат
не си падам много много но ми се е случвало само веднъж но обстоятелствата бяха много сложни тогава

BeHappYs
02-01-2009, 20:51
Тц несъм се заглеждал в други момичета и докато съм зает несъм пожелавал нещо чуждо. И немисля, че забраненото е сладко :?

Vincent
02-02-2009, 03:44
Ам имал съм възможности, но това което имам ми хареса повече...прекалено много държа на нея,за да пробвам с някоя друга :?

b3byl1nka
02-02-2009, 04:16
Явно при мен нищо не е по правилата. Имам си приятел от доста време и мозъкът ми е програмиран да мисли само за него, да заглежда само него, да харесва само него дори. Аз не мога да погледна на друг мъж с такова око.
Много наивно звучи, твърде детско също, но е така. Насилвала съм се да си харесам друг на външен вид, и пак не се получава. Разбира се, мога да оценя сексапилен мъж и да ме зарадва, но само толкова. Като си представя повече, ох, аз не мога да си представя повече :D
Зле, зле...

;-)

Jaffs
02-02-2009, 08:59
Никога не съм искала да съм с приятелят на приятелка или изобщо с някой зает. Не мисля, че забраненият плод е най-сладък. И да е, след като го изядеш има тръпчив и горчив вкус

mirmark
02-02-2009, 09:05
Случвало ми се е и от опит знам, че е доста кофти. В повечето случай си оставаш с пръст в устата.

ANTIHUMAN
02-02-2009, 09:05
На мен ми се е случвало само веднъж.
Смятам,че е заради мотива"Забранения плод"..Колкото знаеш,че нещо не ти принадлежи,толкова повече го искаш :-)

+ Тука отвори стари рани! Напълно си права! :cry: :cry: :cry:
Стига съм ревал, но това е самата истина! ;)
Искаш това което не ти е позволено! :)

beretta92sd
02-02-2009, 10:17
Аз съм имал сексуална връзка за около 1 седмица всеки ден се виждахме защото неиното гадже гледаше свтовното по футбол и неи объщаше внимание а моито гадже небеше в града и така се виждахме 1 седмица токат трае туи пустому световно по футбол.
Него познавах неиния , с нея се запознах в нета .

krem4et0
02-02-2009, 12:06
За мен обвързан винаги е било равно на забранен. Не съм си позволявала да се заглеждам по обвързани мъже. Не ги и искам.

MakeMeLaugh
02-02-2009, 12:31
Мен пък това изобщо не ме привлича, точно обратното дори :-|

Не обичам да се редя на опашките, предпочитам да съм 1-ви или пред другите.

anonimnaa
02-02-2009, 12:47
Веднъж ми се беше случило.Тогава не бях обвързана,а момчето си имаше приятелка.Прехвърчаха искри така да се каже, и за малко да се стигне до секс но не стана.За което сега се радвам изключително и незнам с какъв акъл съм мислела.Чувствам се отвратително.

Hogfather
02-02-2009, 19:00
Ами в момента изпитвам бая силно увлечение по един пичга, който май си има гадже... Ама ще видим...

nefchi_bs
02-03-2009, 09:08

Baxti reklamata 8-) :D

Естествено :D Той е най-хубавия :lol: :lol: :lol: :lol:

mirmark
02-03-2009, 09:10
За привличането и мен ме превлича и даже може да успееш, но е кофти за другата половинка. :o

therichbitch
02-03-2009, 09:50
Чуждото е винаги по-сладко!Това,което видимо не можеш да имаш,започваш да искаш все повече и повече ... и в момента в който вече го имаш,спечелил си играта така да се каже,то ти вече не го желаеш ...
dam