View Full Version : Не съм изпитвала оргазъм
pepeputkata
02-01-2009, 18:14
emi sa moje i da mi se smeete moje i da ne mi se ama az da si spodelq... :smt024 :smt024 :smt024 javascript:emoticon(':smt024') na4i na 16 god sam pravq sex po4ti ot 1 god bila sam s 2 mom4eta kato parvoto samo me otvori a s vtoroto si imam vrazka i go pravim mnogo 4esto samo deto o6te ne sam ose6tala onava 4uvstvo koeto mislq 4e trqbva da izpitam - orgazam puk i strannoto e 4e po nqkoi pat mn mi se dopi6kva dokato go pravim :?
Aide smeite mi se sa :-o :) :)
т.7
krem4et0
ThePainIsReaL
02-01-2009, 18:20
Смея се, да.
Написа тема, за да споделиш, че не си свършвала по време на секс, и че приятелят ти твърде много ти натиска пикочния мехур, докато е в теб. Или може би имаш цистит от много секс?
П.П. Има алтернативни варианти за секс, с които можеш да стигнеш "докрая" на този етап.
Айде, мир да има.
Допишква ти се?! :-o Как стоят нещата с ДЖИ точката?
Bellatrix
02-01-2009, 19:48
Еееем, пробвайте повече пози там... удължете любовната игра... ддз.
pepeputkata
02-01-2009, 20:10
Смея се, да.
Написа тема, за да споделиш, че не си свършвала по време на секс, и че приятелят ти твърде много ти натиска пикочния мехур, докато е в теб. Или може би имаш цистит от много секс?
П.П. Има алтернативни варианти за секс, с които можеш да стигнеш "докрая" на този етап.
Айде, мир да има.
emiii smei se az pitam kade e problema se6 se...ne me izqjdaite sa
ThePainIsReaL
02-01-2009, 20:22
Смея се, да.
Айде, мир да има.
emiii smei se az pitam kade e problema se6 se...ne me izqjdaite sa
От френска свършваш ли? А от самозадоволяване?
Спокойно, много момичета отначало са така. А и момчето едва ли има много опит - та е възможно и той да не те оправя като хората. Дай си повече време. Искай и от него по-бавно да го правите. Искай повече да те гали и да те целува. Опознай тялото си и сама за да знаеш какво ти харесва.
Удоволствието ще дойде ;)
Hysteric_Bitch
02-02-2009, 00:35
Спокойно, много момичета отначало са така.
А и ако е на твойта възраст не може да очакваш много.
pepeputkata
02-02-2009, 14:17
mxm qsnu ..emi po golqm e ot men
Спокойно, много момичета отначало са така. А и момчето едва ли има много опит - та е възможно и той да не те оправя като хората. Дай си повече време. Искай и от него по-бавно да го правите. Искай повече да те гали и да те целува. Опознай тялото си и сама за да знаеш какво ти харесва.
Удоволствието ще дойде ;)
Освен това партньорите постепенно свикват със себе си. Може при вас още да не сте се напаснали достатъчно
SiSsKkAa
02-02-2009, 16:38
ако самата ти не си познаваш тялото той и най=големия жребец да е няма да успее да ти направи кефа.ти като си се самозадоволявала свършвала ли си?
ако самата ти не си познаваш тялото той и най=големия жребец да е няма да успее да ти направи кефа.ти като си се самозадоволявала свършвала ли си?
абе не е бааш точно така :) Опита си има значение и с по-опитен мъж/жена много неща можеш да научиш ;)
miss_kiss181
02-02-2009, 18:42
ami de da znam razberi kakvo ti haresva
sled kato ti samata si naqsno pokaji mu i na nego kakvo ti haresva za da znae i toi kak da praktikuva togava moje i da se opravqt ne6tata
oduljete si lubovnata igra,pravete go po bavno,i ako moje toi da izdurja po-dlgo vreme 6te e super,probvai i s frenska kato sabere6 tezi ne6ta 6e ti e trudno da ne svur6i6 :)
MadNesScHo
02-02-2009, 19:14
I moita priqtelka kato trygnahme vseki den pravehme sex ama vse ne svyrshvashe a do sega s tezi kydeto sym bil vse sa svyrshvali i mi stavashe typo... Ama sled izvestno vreme pochna daje sega i prekalqva koeto me radva :D
pepeputkata
02-02-2009, 19:36
I moita priqtelka kato trygnahme vseki den pravehme sex ama vse ne svyrshvashe a do sega s tezi kydeto sym bil vse sa svyrshvali i mi stavashe typo... Ama sled izvestno vreme pochna daje sega i prekalqva koeto me radva :D
e tfa me uspokoi :D pitam ne za drugo ama i o6te moi fr sa taka i mi e adski int ot koi ot dvamata e :? i tfa 4e mi se pi6ka ponqkoga dosta 8-) :(
Освен всичко друго трябва и да се отпуснеш напълно и да се опиташ да изживееш удоволствието от самия момент.
therichbitch
02-03-2009, 09:59
mi ne moge si mom4eto nie kvo da napraime?
За това, че ти се допишква - и при други е така.
shokoto91
02-03-2009, 10:46
Проблема е във възбудата преди секс... наистина - да те възбуди не значи 5 минути целувки и т.н. , а да те накара да о желаеш и след това да продължава просто да те гали и целува докато те подлуди (това се получава при опитни момчета и дрълга любовна игра - 10 минути не е дълга игра ;) ) След това чак можете да изпробвате някои пози :) На мен лично най-голямо удоволствие ми доставя позата лъжички. Търсили ли сте Г-точката? Ако я намерите и той я натисне, ще усетиш чувство все едно ти се допишква :) Казват, че вагиналния и клиторния оргазъм са на еднкъв принцип, но само идват от различно място за стимулация :) Друга поза стимулираща Г-точката е като ти си по гръб и си допряла колената (не плътно) до гърдите си и колената ти са на нивото на гърдите му, може по някое време и да се подпре на тях :) но като цяло тази поза е доста добра при стимулация на Г-точката. Друга поза е задна прашка :) Трябва дста да се поинтересувате за анатомия и т.н. и да удължите любовната игра :) Все пак нищо няма да стане, ако само и единствено мислиш за това :Р Просто се отдай на момента :) Разговаряй с приятеля си какво точно те възбужда, как да го направи и т.н. Защото от твоята уста "каресва ми да ме целуваш по гърдите" , за него значи да те целува само и единствено там докато не ти стане противно :) Като цяло стимулацията трябва да е комплексна и да не се съсредоточава на едо място :) Когато вече си супер възбудена, той може да премине на френска и да движи по 1-2 пръстчета в теб :) След като си достатъчно възбудена може да преминете на същинската част (достатъчно възбудена значи направо да трепериш от кеф при всяко докосване :Р ) Естествено няма да станеот първия път, но ако приятелят ти се старае ще се справите :)
pepeputkata
02-03-2009, 13:41
Друга поза стимулираща Г-точката е като ти си по гръб и си допряла колената (не плътно) до гърдите си и колената ти са на нивото на гърдите му, може по някое време и да се подпре на тях Smile но като цяло тази поза е доста добра при стимулация на Г-точката. <--- e ot tazi poza kak mi se dopi6ka napraoo :-D :-D A ina4e mersi za savetite 6te imam predid makar 4e polovinata ot ne6tata gi praim :o
psychopath
02-03-2009, 13:48
Няма какво да кажа...без коментар. :(
Тва с пикането има ли начин да се спре?
Сериозно питам, защото и аз се интересувам от тоя въпрос. 8-)
SoFarSoG00d
02-03-2009, 16:08
Има жени,които трудно изпитват оргазъм.Причината може да не е в теб,ами и в момчето.Както знаеш има два вида оргазъм:клиторен и вагинален,като втория тип е малко по труден за достигане.Просто кажи на момчето да отделя повече време на нещата,които ти доставят удоволствие и му сподели,че не си напълно задоволена.А относно чувството,че ти се ходи до малка нужда,това си е напълно нормално.
ani00770088
02-03-2009, 16:28
Спокойно. Това зависи от много неща и е строгоиндивидуално. Има жени които никога през живота си не са изпитвали оргазъм, било то от некадърен мъж в леглото, неспособност да открие ерогенните си зони и нещата, които и доставят удоволствие или просто особеност на организма. Относно секса - опитайте различни пози, оставете се повече на любовната игра и открийте местата и нещата, които ви доставят истинско удоволствие. Ако това не помогне, тогава значи имаш физиологичен проблем и най - добре е да се консултираш със сексолог. И най - важното - не забравяй, че колкото по - опитен и възрастен е човек, толкова по силен и разтърсващ е оргазмът му, защото знае какво наистина му доставя истинско удоволствие. :)
Nadelina
02-03-2009, 16:42
Tova, che ne svyrshvash ne trqbva da te trevoji. Ima mnogo jeni, koito ne mogat da svyrshvat vinagi, a v nachaloto pyk vyobshte. Az svyrshvam rqdko i problema ne e v tova, che ne sym namerila maistor, naprotiv - pravim neshtata taka, kakto mi haresvat i prez cqloto vreme izpitvam golqmo udovolstvie, no ne moga da svyrsha. Za vaginalen orgazym vyobshte ne iskam da govorq, zashtoto ne znam kakvo e tova jivotno. Syveta mi e gadjeto ti da nablegne na frenskata, tq e neshto, na koeto jenite ne mogat da ustoqt (sluchvalo mi se e da sym na praga da svyrsha oshte predi da zapochnem sashtinskata chast). Otnosno pishkaneto, spored men e po vnushenie ili go pravite v pozi, koito da izpitvash onova nepriqtno useshtane, kogato ti stiga do kraq na trybata (ujas kak se izrazqvam), a tova sa osnovno zadnata prashka ili misionerskata s krakata ti na ramenete mu.