View Full Version : Имате ли учиели, които ги възприемате и като приятели?
kalashnik
02-02-2009, 14:36
Казвайте по кой предмет са, и горе-долу на колко години? Аз имам, учителя фо физкултура, на 26 години е. Даннте ми трябват за проучване за училищния вестник, защото ме помоли редактора да му помогна.
Имах 1 даскалица към 60 години познава се със наще и много приятелски се държеше с целият клас :) Изкуфяла бабка, да те разпилее от смях :)
ivcheto0o
02-02-2009, 15:20
mii nz mojebi klasnata mi :) tq e nai qkata klasna koqto sam imala :grin: ne prawi problemi za ni6to vodi ni na ekskurzi vijda ni piqni i ni6to ne kazva :) darji se strogo no i priqtelski s nas :)
Да,госпожата ми по английски.Не знам на колко години е предполагам,че е някъде към 30-те.
venom0706
02-02-2009, 15:34
Първата ми класна....(От 1-ви до 4-ти клас) :)
kalashnik
02-02-2009, 15:49
Айде хора, поне 20 мнения ми трябват.
cherubic
02-02-2009, 15:56
Учителя ми по физкултура, учителката по история и най-добрата учителка, която съм имала - Невена...Тя ни беше по рисуване и пластика...уникална жена :-) :-) :-) Обичам те, Вени :grin:
alwaysnforever
02-02-2009, 15:58
Не, нямам чак като приятели..всеки влиза изнася си урока и излиза. 8-)
girl_in_black
02-02-2009, 16:06
Не, не мога да възприема никой учител като приятел без значение как се държи.Просто нагласата ми е такава.
Axe_vs_Sword
02-02-2009, 17:15
В момента няма такъв даскал. Иначе тази, с която най-спокойно мога да поговоря в междучасието е по Биология.
В 7-ми клас с даскалката по Английски бяхме нещо като best friends :grin: 8-) на 30 години беше някъде. Ех, липсва ми.
balon4eee
02-02-2009, 17:16
Ne , za6toto priqtel ne bi me ostavil na popravitelen :D Ina4e ima nqkvi s koito ne si govorim prez zubi ama sa rqdkos
8-)
AnIcHkAtA
02-02-2009, 17:37
Дам, класната ми-някъде около 50 и учителката ми по английски-30.
kalashnik
02-02-2009, 17:57
Ne , za6toto priqtel ne bi me ostavil na popravitelen :D Ina4e ima nqkvi s koito ne si govorim prez zubi ama sa rqdkos
8-) Ами като не учиш, естествено че ще те остави на поправителен, колкото и да ти е добър приятел, не знам в твоето училище как е, но в моето ако съучениците ти разберат, че не си учил, няма да ти кажат "Браво, само така пич", а напротив, ще те упрекват за мързела ти, не казвам, че ми е някакво зубръско училището, а просто, че се държи на образованието, учителите не влизат, за да имат доказателство, че са си заслужили заплатите, а за да ни научат.
AvRiLFaN95
02-02-2009, 18:01
chak priqteli ne..
sladka__droga
02-02-2009, 19:38
Чак приятели не , но с някой си се разбирам перфектно поне донякъде ..
.. всъщност като се замисля само с една 8-) ..
Разбирам се с учителите, но не сме си чак толкова близки. о_O Може би само в 7 клас с госпожата по английски, но вече не ми преподава за жалост. :/
psychopath
02-03-2009, 03:25
имаше...
mi g-jata po fize.Tq e na okolo 35 mai,ama poneje igraq voleybol v otbora na daskaloto i tq si govori s mene drugite dokato gi izpitva primerno :D :D
AtlantidaLove
02-03-2009, 08:36
mi g-jata po fize.Tq e na okolo 35 mai,ama poneje igraq voleybol v otbora na daskaloto i tq si govori s mene drugite dokato gi izpitva primerno :D :Dot kyde si? :)
mi g-jata po fize.Tq e na okolo 35 mai,ama poneje igraq voleybol v otbora na daskaloto i tq si govori s mene drugite dokato gi izpitva primerno :D :Dot kyde si? :)
София,ама смис от испанската
mitternacht
02-03-2009, 10:43
:) Разбира се, всичките ни бяха приятелчета :) Освен ония, които тормозехме и не ги обичахме.... :)
kris4uuuu
02-03-2009, 11:51
Gospodina mi po istoria...la4ko Kostov.Toi e prosto unikale!!!Sutrin kato stane ne se pita "Koi sam az?" ami "Kakvo sam az?" Prostoe unikalen individ!!!Imame s nego poslednite dva 4asa i bseki pat ni puska :razz: :razz: :razz:
cherrypezz
02-03-2009, 12:04
НЕ...чак приятели....
ми може да се каже - учителката ми по английски например
Lady_Black35
02-03-2009, 13:22
Най - добрата ми приятелка има навика да се сприятелява с учителите.
Аз не мога така. Учителят си е учител, може да разменим няколко думи след/преди часа, ама чак приятелство ...
zagrijena
02-03-2009, 13:56
Не, няма такива
Ако даскала идва в нас и се навипа с 1/2 литър ракия, счита ли се за приятел? 8-) 8-)
kalashnik
02-03-2009, 14:53
Ако даскала идва в нас и се навипа с 1/2 литър ракия, счита ли се за приятел? 8-) 8-) Може да се каже.
ThePowerOfLove
02-03-2009, 15:41
Нямам :)
vlubeno_momi4e***
02-03-2009, 16:37
Няма такива екстри 8-)
.. мойте даскали се едно са хванати от гората ... :D
Никога не съм възприемала учителите като приятели.Дори да ме попитат в момента не бих казала,че имам любим.Търпя ги докато завърша и това е.11 клас съм,ако има значение.
Ами то в моето даскало напоследък има доста млади учители,които скоро са завършили същото училище-това адски готино,защото те напълно разбират нашите проблеми! :grin: Аз лично много се радвам на госпожицата по латински-тя освен,че ни преподава,е и студентка-въобще не й е лесно,но винаги е в добро настроение и все едно ми е съученичка,а не учителка!Много си я обичам! :grin:
carinaNebula
02-08-2009, 06:15
господина по трудово,на 60 е,ама пък е готин.
говорим си като приятели.. 8-)
YouCantStopMe
02-08-2009, 12:06
О,приятели - не мисля. :-o
Имахме една много печена учителка,с която се разбирах перфектно,но се премести.И все пак не мога да я нарека приятелка. :-D
От тези,които останаха.. единствения ми най-близък учител е класната.Мога да я помоля за всичко в училище,пък и тя може да ме помоли за някоя услуга.За приятелство обаче не може да става дума.
Господина по испански... е няма друг такъв пич... не знам на колко е... предполагам около 25+, но пък е голям образ... даже сме си излизали с него след даскало и с него можем да си говорим за всичко :)
m3talmania
02-08-2009, 18:38
Стария господин по история... Ееех голям пич беше... На 20 беше тогава, но напусна. :( Абе много си говорихме с него. Хем беше строг, но красив. Затова всички момичета слушаха в часовете му. 8-)
nikemilov
02-08-2009, 19:17
Аз приятели сред учителите нямам, но мисля че е огромен плюс да се разбираш със учителите. Честно казано смятам че ще гледат на теб по-различно и няма да те тормозят толкова много... По лесни оценки. Аз лично помагам на госпожите със каквото мога - нося им лаптопите и проекторите + всички кабели насам натам по училище, със разни проекти се старая. Абе по различно си е. Но приятели - не.
аз имам една госпожа от миналата година по математика и с нея всичко можем да си кажем, бъбрим с часове за всички възможни теми 8-) мн е печена
Ами госпожата ми по англ.ез :) към 35-40години е
lifestyler
02-08-2009, 21:22
Нашата госпожица по БЕЛ е уникална.. може да се каже, че ми е като приятел, щом мога да говоря с нея за същите неща, за които и с останалите ми приятели.. На акъл е даже по-малка от мене :D На около 30 год. А на мен ми се случи и обратното - един приятел, по стечение на обстоятелствата сега ми е и учител.. голямо шоу, като се има предвид, че имам 5 часа седмично при него.. 8-)
мм приятел... може би нашия по физическо... иначе учителя по химия и физика го имам като баща :D така де, той ми Е баща :-D
Сегашната ми класна е много голям пич :-)
да - учителката по английски...На 45 години е и супер готино се държи въобще не се разбира, че е на 45.. и по външен вид и по държание...Голяма купонджийка е... :D
stranger34
02-09-2009, 17:26
по география, физика и физкултура ^^
kantonecApetur4
02-09-2009, 20:05
ГОСПОЖАТА ПО РИСУВАНЕ ТЯ МИ Е КАТО СЕСТРА
Учители,които да чувствам като приятели,нямам. Господина по история обаче е като строгия,мъдър,но все пак обичлив дядо,с когото бих се гордяла. Г-жата по немски в основното училище ми беше като майка,а преподавателката по музика като добрата и толкова чистосърдечна леля.
По принцип уважавам всичките си учители и малко или много се уча от тях всеки ден,затова те,редом с класа,сме като една рода,състояща се от добрите или досадни братовчеди и техните майки,баби и татковци;и всички заедно на едно фамилно събиране. Досега не бях правила подобно сравнение. 8-)
candygirl
02-10-2009, 17:08
Дам тая по бг мн яка даскалкааа около 50 г
Ми аз например като приятел възприемам учителят ни по испански, който си е испанец и се държи съпер готино с нас. Някъде на около 30-32 е. Той се държи с всички много яко, толкова е добър, ние даже от първият ден му говорим на "ти" и той ни позволява, то всички така му говорят. А имаме и по психология много готин учител, той е чилиец ама е голям пич, с него часовете винаги са интересни и се държи много добре със нас, спечели ни още първият час когато ни каза, че работи в даскало за удоволствие, защото си има друга работа, която му носи доходи и че е с нас само за кеф...