Влез

View Full Version : пак диети

girl4eety
02-03-2009, 14:14
Здравейте аз съм на 15 години и съм 50 кг искам да стана поне 42-43
намерих 1 диета моля кажете си мнението става ли за мен и мога ли да отслабна с нея плсс http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html :-o :-o

Jesus
02-03-2009, 14:16
Здравейте аз съм на 15 години и съм 50 кг искам да стана поне 42-43
намерих 1 диета моля кажете си мнението става ли за мен и мога ли да отслабна с нея плсс http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html :-o :-o
Какво стана вчера със твоята класна ? Заради нея ли пак искаш да остлабнеш ?

billytalent
02-03-2009, 14:22
И аз я бях гледала тази диета,но незнам с какво да заместя млякото,защото супер много мразя

t1n4e7o
02-03-2009, 14:32
Абе хора набийте си в тъпите глави, че тези диети не са за деца, та камо ли за 15 годишни, чиито организми още се развиват.. Просто намалете хляба, сладкото и газираноро и спортувайте повече.. Аман начи.. После като се разболеете ли ще му мислите? Да, ама вече ще е късно! :? :? :?

titinkaa
02-03-2009, 15:30
Не мисля,че тази диета ще подейства,ама ти решаваш. :? :?

slim__shadygirl
02-03-2009, 15:46
Виж сега.За колко време искаш да ги свалиш тия кг? :-o Защото, ако не си си поставила срок,лесно можеш да ги свалиш с мн вода и спорт без да се измъчваш с диети.
П.П.: Най-добрите спортове са бягането и танците (поне за мене де).Хем се срягаш,хем отслабваш 8)

cherrypezz
02-03-2009, 15:49
Е....ахти 99% от темите за диети са твои.Спри се вече!!!Ако искаш да отслабнеш няма да стане с висене пред компа и търсене на малоумни диети.

xXx_ThePrincess_xXx
02-09-2009, 20:47
Абе хора набийте си в тъпите глави, че тези диети не са за деца, та камо ли за 15 годишни, чиито организми още се развиват.. Просто намалете хляба, сладкото и газираноро и спортувайте повече.. Аман начи.. После като се разболеете ли ще му мислите? Да, ама вече ще е късно! :? :? :?

миля че не разбираш... гледай сега, ясно че ти си твърдо против диетите, обаче в някои случай ти е наистина наложително (независимо от възрастта) ад се подложиш на диета или нещо от сорта... аз напимер тренирам спорт, в който когато ходя на състезания често ми се налага да сваля 1, 2, 3 кг за да мога да влезна в правилната категория ; )) незнам каква е причината на момичето писало темата, но все пак ... малко респект ; ))

... по темата ... ами аз тази сед, пак съм на състезание, което означава че от повече от 2 сед. (ако питаш мен все 1 е цял живот вече ;д) съм на нещо като намаляне на храната и спазване на точно тази диета ... всъшност сега съм я почнала и съм на 2ри ден... преди да я почнеш ще е по добре да намалиш храната. Почни със ядене БЕЗ хляб, БЕЗ безалкохолни напитки и напитки с захарр, БЕЗ шоколадови вкусотиики и т.н. .. тфа го прави около 1 сед и едва след това почни диетата ... само с намалянето на храните лично аз свалих 2 кг за първата сед. след това чак почни диетката : ) .. даже ако имаш желание и поспортувай малко, няма да ти се отрази зле..малко бягане не е излишно : )
успех : )

Terorist
02-10-2009, 06:14
Всяка диета, на която се подлагаш, преди тялото ти да се е развило напълно забавя или ограничава развитието ти, независимо дали е за състезание или не(това го казвам за xXx_ThePrincess_xXx). Треньорите ако са съвестни и ако си разбират от работа не карат младите кандидат-спортисти да правят диети.

Pepincetyy
02-10-2009, 10:41
Виж, защо не опиташ без диети, просто не яж от "забранените храни" - като сладко,тестено,хляб,газира о и т.н. . Яж си нормално, пий много вода, поне 2 л. на ден и спортувай. Аз така правя и съм 42 кг. и въобще досега не съм спазвала диети...Айде успех :-)

sexa_na_kompleksa
02-10-2009, 12:54
:shock: :shock: :shock: Ще са самоубиваш ли?!?!?
Тази "диета" е абсурдна! Още си малка, организмът ти се развива, не можеш да го подлагаш на такова мъчение. Ако искаш да отслабенш, трябва да намалиш някои храни и да спортуваш активно. С този глад не стига, че няма да постигнеш дълготраен ефект, но и ще си навлечеш здравословни проблеми.

girl4eety
02-10-2009, 12:57
ее кои храни да намаля

sexa_na_kompleksa
02-10-2009, 13:00
ее кои храни да намаля

Мазни и сладки, както и газираните напитки. Не да ги спираш, а просто да ги приемаш в умерени количества. Също така пий много вода, яж често, но по-малко и наблягай на плодове, зеленчуци, пилешко месо.

Pepincetyy
02-10-2009, 13:00
ее кои храни да намаля
Сладко,тестено,мазно и газирано.Пии повече вода и яж плодове

Mastta
02-10-2009, 13:28
Смятам че диетите не са ключ към добрата форма !!!

SoFarSoG00d
02-10-2009, 13:53
1.42-43кг-ще изглеждаш като недохранена и болна,аз съм била толкова(природно)
2.Ако свалиш рязко толкова може да си навлечеш редица здравословни проблеми:язва,гастрит,кисе ини,грип-тъй като имунната ти система ще се разбие
3.Какво ще стане с кожата?Замисляла ли си се?Ще увисне,ще получиш стрии -което е необратим ефект от бруталните диети.
4.Спортувай,ограничавай някои храни и недей да мислиш колко слаба трябва да станеш,всичко става естествено,но е необходими повече време,но смятам,че не би трябвало да си по-малко от 46-47 кг.