View Full Version : Пиърсинг...
xXlloveXx
02-03-2009, 15:17
Родителите ми не ми дават да си направя пиърсинг пък аз искам мноооооогоооооо... :shock: плс помогнете ми :D :-) как да ги убедя ..освен тва искам и да си направя няколко цветно ки4ура 8-[ :cry: :cry: ..да маика ми дава вси4ко..но баща ми..нищоооо не ми дава :o ..все още си мисли 4е е в 19 век :-x :cry: :cry: :smt022 :-# и освен тва не ми дава да се обли4ам както си искам и да слушам каквато си музика искам (слу6ам punk, emocore, hardcore. hard rock, metal)е не 4е не ми дават просто нз..те искат да съм кат тях.. а той слу6а 4алга и :smt075 :smt013 :smt013 от вси4ко това ми дойде до гу6а...
BoCupycake
02-03-2009, 17:07
Да и мен ми е интересно на колко си...
princess85
02-03-2009, 17:13
Родителите ми не ми дават да си направя пиърсинг пък аз искам мноооооогоооооо... :shock: плс помогнете ми :D :-) как да ги убедя ..освен тва искам и да си направя няколко цветно ки4ура 8-[ :cry: :cry: ..да маика ми дава вси4ко..но баща ми..нищоооо не ми дава :o той е голям тъпак..все още си мисли 4е е в 19 век :-x :cry: :cry: :smt022 :-# и освен тва не ми дава да се обли4ам както си искам и да слушам каквато си музика искам (слу6ам punk, emocore, hardcore. hard rock, metal) а той слу6а 4алга и :smt075 :smt013 :smt013 от вси4ко това ми дойде до гу6а... и на мене не ми дава, само дето аз искам на ухото-хрущяла..и за кичурите и на мене мне ми дава..и той слуша чалга , а аз всичко..ии ... ужасен е :-x :-x :-x :-x :-x :-x :x :x :-x
Nitroglycerin
02-03-2009, 18:03
Този път заставам зад чалгара! Много весело защо да не преличаш на клоун игленик.
Jumbie483
02-04-2009, 07:50
никога не казвай за баща си че е тъпак :-x егати и идиотите има..
да бе вярно...на колко си ?
никога не казвай за баща си че е тъпак :-x егати и идиотите има..
да бе вярно...на колко си ?
+1 ...тъпак ..омг :? :?
SkyEatsAirplane
02-04-2009, 09:39
:-o
xXlloveXx
02-04-2009, 13:53
на 15 съм...и добре няма да му казвам :) ..но не сам малка за пиърсинг 6тот ве4е вси4ките ми фр имат иии познавам мноо такива които са на 13/14 и имат пиърсинг..или пък кажете ми да се откажа ли от ки4урите и пиърсинга.. :)
и при мен тате не даваше... но аз просто го направих :D (моя е на носа) на сутринта мама като му казала в колата.. едва не се блъснал :D :D После мрънкаше да съм го махнела... ноо.. аз кога ли съм била от послушните деца :D сега вече се е примирил 8) А иначе.. и за русата коса доста дълго мрънкаше ... ама и с нея свикна :D
на 15 съм...и добре няма да му казвам :) ..но не сам малка за пиърсинг 6тот ве4е вси4ките ми фр имат иии познавам мноо такива които са на 13/14 и имат пиърсинг..или пък кажете ми да се откажа ли от ки4урите и пиърсинга.. :)
аз съм на 14 без 1 месец имам обица на езика и 12 на ушите включително 3-4 от тях са на хрущяла :D косата ми е кестенява , до раменете , винаги топирана и бритона ми е рус и червен :grin: яд ли те е :P слушам си punk, hardcore, hard rock, metal и баща ми няма нищо против :P :P :P :-P :grin: обаче мисля че веднъж като са казали "не" са решили че това просто не е за вас и не трябва да си го правите (таттоо ,пиърсинг , косата във всички цветове на дъгата и пр.) :) be happy \\//
xXlloveXx
02-04-2009, 18:48
еми ...не ме е яд :P :P :-P :razz: :razz:
Моя татко е металист! :grin: Жици по цял ден :D ама не ходи облечен като изрод
BoCupycake
02-04-2009, 21:46
Хм...на 15 еми нормално е да не ти дават и на мен не ми даваха ама като се пробих бях по-малка и от теб и не ги попитах.Но аз се боядисвам от 5-ти клас и то с позволение на майка ми(не че някога съм я питала :-o ) а като гледам твойте родители са строги и по-добре да изчакаш позволение.На братовчедка ми също не и позволяваха такива неща,но сега е на 17 и вече има и татус и пърсинг,така че изчакай.
Имам един въпрос ти защо искаш кичури или пиърсинг?Защото всички имат ли? :?
xXlloveXx
02-05-2009, 12:39
не защото вси4ки имат..просто оби4ам да съм разли4на и мисля 4е стои яко :)
LadyRoshawka
02-05-2009, 13:36
Oфф: SkyEatsAirplane егати аватара... :shock: очите ми се насълзиха чак.. 8-)
Амии и на мен не ми дават пиърсинг.. мислят, че е грозно.. аз искам на носа... по принцип нямам ядове за ушите ама на друго място НЕЕ! :x нвм..
Ами.. примири се.. неможеш да направиш нищо пък и плюс тва след 3 години ще можеш и 100 пиърсинга да си направиш ако искаш.. ;)
А за кичурите... НЕ СИ СЪСИПВАЙ КОСАТА! :?
Sa6iTyYy
02-06-2009, 13:37
Същия проблем.. :x многоо гадно и при мен е така реших да си го правя тайно ама.. немога да паза много дълго тайни и кат рабра ми са развика че ако си направа ... бля бля и еи такива :-x :x
BoCupycake
02-06-2009, 13:40
Е ти беше написала,че всички имат защо ти да нямаш.Сега гледам си го редактирала. :D Все тая.Повярвай ми няма да си с нищо по-различна от останалите,ако си сложиш пиърсинг или се боядисаш.Е виж,ако залегнеш над книгите...тогава вече ще си уникаааална! 8-)
mynichka
02-06-2009, 13:42
какъв съвет искаш? Каквото и да кажа едва ли ще променя мнението на баща ти за пиърсинга ..но ако толкова много си решена, че искаш да си надупчена ..давай, той по- късно ще научи естествено, но няма да може да направи нищо.
BoCupycake
02-06-2009, 13:45
какъв съвет искаш? Каквото и да кажа едва ли ще променя мнението на баща ти за пиърсинга ..но ако толкова много си решена, че искаш да си надупчена ..давай, той по- късно ще научи естествено, но няма да може да направи нищо.
Не и давай такъв съвет!Не всички родители се примиряват с глупостите на децата си.Туко виж и откъснали ухото с все обицата или я остригали нула номер(имаше тема за едно момиче дето закъсняло с 15 мин. и я остригали) тъй,че....
е ти за това ли искаш, защото те са така и ти да бъдеш като тях, ми бъди различна и не се прави като всички с пиърси и татуси и шарени коси .....
xXlloveXx
02-06-2009, 14:35
е ти за това ли искаш, защото те са така и ти да бъдеш като тях, ми бъди различна и не се прави като всички с пиърси и татуси и шарени коси .....
офф не
... просто искам пиарсинг!!! :D
аз съм на 14 без 1 месец имам обица на езика и 12 на ушите включително 3-4 от тях са на хрущяла :D косата ми е кестенява , до раменете , винаги топирана и бритона ми е рус и червен :grin: яд ли те е :P слушам си punk, hardcore, hard rock, metal и баща ми няма нищо против :P :P :P :-P :grin: обаче мисля че веднъж като са казали "не" са решили че това просто не е за вас и не трябва да си го правите (таттоо ,пиърсинг , косата във всички цветове на дъгата и пр.) :) be happy \\//
ало емото вече не е на мода
хаха ше ти завиждам, че кат станеш на 19 косата ти ше опада
8-)
ма квот си искате правете , ич не ми дреме
Overpowered
02-06-2009, 19:49
Хем всики имат,хем искаш да си различна..
8-)
алоо какви емота по дяволите ?!
тфа сичко го казах на бъзик ... хаха
BoCupycake
02-07-2009, 14:31
8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
SoFarSoG00d
02-07-2009, 15:31
Даже си доста малка,като направиш 18,ако искаш и една голяма обеца си сложи на мозъка.
офф не
най добре, щом толкова го искаш иди и го направи без да искаш разрешение, когато го видят ще са поставени пред свършен факт и може малко да се скарат ама ти пак ще си имаш пиърс ...... мен ако питаш иди и си направи каквото си желаеш ....
xXlloveXx
02-09-2009, 03:41
офф не
най добре, щом толкова го искаш иди и го направи без да искаш разрешение, когато го видят ще са поставени пред свършен факт и може малко да се скарат ама ти пак ще си имаш пиърс ...... мен ако питаш иди и си направи каквото си желаеш ....
:D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :P
xXlloveXx
02-09-2009, 03:44
Хем всики имат,хем искаш да си различна..
Казах НЕ за6тото вси4ки имат, а просто...и т.н.
lost_tragedy
02-09-2009, 17:10
Виж какво да стои яко не е достъчно всеки един от пийрсънгите и татосите ми има отделно значение за мен например. Преди да си пробиеш нещо и да кажеш аз съм различна и видиш ли ти не съм от масата си помисли коя всъщност си ТИ . Какво значи различна дефинирай се ако можеш после ми говори :-o
xXlloveXx
02-10-2009, 12:28
офф що сте такива :( все ми се карате или пък ме обиждате. :smt087 :smt022 ..аз просто искам мнения по вапроса :smt086 :(