PDA

View Full Version : Бутон 4



jambo_bs
02-05-2009, 17:44
Проблема ми е следния - лаптопа ми има бутон "Fn" което май означава function .И нали той е за променяне на какво да пише копчето.Само че когато го натисна веднъж той не променя писането.Примерно английското о като го натисна изписва 6.И за да пиша букви трябва да държа бутона fn постоянно.Откъде се настройва и оправя :(

WooDy
02-05-2009, 17:47
Трябва да става.Току-що пробвах :)

jambo_bs
02-05-2009, 17:55
някви настройки от де се праят ?

lovef00l
02-05-2009, 19:10
Аз май разбрах че Num Lock-a ти е пуснат. Натисни function бутона и горе num lock-a едновременно и би трябвало да се оправи, ако това разбира се е проблема. :)

jambo_bs
02-05-2009, 19:18
С първия си коментар и уби рибата :-) :-) просто си нямаш на представа ако та видя как ще та позлатя :D наистина много благодаря доста съм бил невнимателен за да незабележа още веднъж много мерси :)