Влез

View Full Version : Не се разбирам с класа

schneewittchen88
02-06-2009, 08:34
ami zna4i moq problem e 4e vsi4ki ot klasa mi sa gadnqri...i nqmam priqteli.mom4etata me tormozqt i me znam kak da gi spra ...zaradi tqh namrazih daskaloto :neutral: momi4etata sa palni k***i i prosto ne znam...kajete mi kak da gi nakaram da sprat da mi se podigravat

shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица и да са описателни.

WooDy
02-06-2009, 09:48
Ами премести се в друго даскало :? :? :?

Axe_vs_Sword
02-06-2009, 13:15
Ами премести се в друго даскало :? :? :?
А друг клас?

LittlePrincess
02-06-2009, 13:35
Кофти. Като толкова не ги траеш се премести. : )

mynichka
02-06-2009, 13:37
Решението е да се махнеш от там :!:

fifinkathefreak
02-06-2009, 14:44
Къде ще се местиш,бре?От трън та на глог,че е по-висок,нали знаеш.
Майната им.Ти си там да учиш,не да се разбираш с тях.Да,хубаво е да се разбирате,но не им позволявай да спечелят.

brokeninside13
02-06-2009, 15:01
i az bqx taka w 7 klas ... weche e perfektno zashtoto smenix daskaloto 8) nqmam nikakwi problemi ot 3 godini ii taka 8)

sladur4etyYy
02-06-2009, 15:34
как го казвате ''премести се'' все едно е най- простото нещо на света. може да е решил/а, че иска да е точно в тази паралелка, за да учи точно еди какво си и в такъв случай няма да е лесно да се премести, но така или иначе местенето не е решение. щом тук ти се подиграват, няма гаранция, че и в друг клас няма да е същото. не разбрах дали автора е момче или момиче, но все тая. трябва просто да се изправиш с/у тях, да им покажеш, че не могaт да те тъпчат. не се страхувай, няма от какво! най ги мразя ей такива като съучениците ти и се чудя на такива като теб, които търпят, без да реагират. вземи се в ръце, така не може да продължаваш. :?

balon4eee
02-06-2009, 15:45
Кой знае колко си тъпа .

TheNewReligion
02-06-2009, 15:54
Кой знае колко си тъпа .
Колкото и да е, със сигурност е по-умна от теб. :wink:
По темата: когато те тормозят не си мълчи. Отвръщай им, но както в детската градина. Никой не може да ги накара да те харесват, освен ти самата със своя постъпка.

krisence
02-06-2009, 17:37
Ако се преместиш от каде ще знаеш какво ще е там. Може да е по-зле? :? Никой не може да ти кажа какво ще е. Ако почнат да те дразнят отвърни им. Покажи им, че си по-умна от тях. :)

sladur4etyYy
02-06-2009, 17:43
Кой знае колко си тъпа .

не всички можем да блестим с интелигентност като твоята.

Nitroglycerin
02-06-2009, 18:10
Ти си там да учиш не да завързваш ориятелства.Като те тормозят порти ги и ти.Когато имат пищови казвай на даскалката,ако са направили някакъв гаф изпорти ги така няма да си в кюпа когато ви се карат и така.

Il_cavaliere_del_male
02-06-2009, 18:19
О да, всички сте такива путьовци, ебати, кво, секи път като имате проблеми бягате ли ве? Мишки гадни... как ги мразя такива...

NqkfaNikakva21
02-06-2009, 18:28
О да, всички сте такива путьовци, ебати, кво, секи път като имате проблеми бягате ли ве? Мишки гадни... как ги мразя такива...
Иии аз ги мразя такива като тебе..Кой знае ква/къв си ти та си тръгнал/а да обиждаш другите :-)
Та по темата..да не ти пука..приемай сичко с усмивка..така те ще се дразнят, че не се впечатляваш от тях :? Но ако те тъпчат здравата, оплачи се, може да помогне
Успех :)

Il_cavaliere_del_male
02-06-2009, 18:35
Информация за лично ползване: ако съжалявах, че съм написал нещо, щях да напиша, че не съм го направил умишлено. Извинявам се сега, че се възползвам от правото на лично мнение и правото да си го изразявам. А с коя по-точно обида те засегнах теб лично, че да знам в кое си се разпознала? По темата всички отговори бяха "премести се" едно дете само отговорило "да не мислите, че е толко лесно". Не говорим чисто административно дори, защото аз съм се местил, не поради неразбирателство с когото и да било, атка че знам, че не е особено лесно, но не е и най-трудното. Просто всички се изнежвате и решавате проблемите си просто като си тръгнете... ест, много е лесно така, представете си, че легнете на операционна маса и докторът си тръгне по средата на операцията и каже "ми не мога, така е по-лесно". Знам, че примерът е крайно неподходящ, обаче това се превръща в начин на мислене, на който начин се учат децата от малки. Всеки си прави избора, но гледайте повечето да направите правилния такъв. Благодаря и извинявайте, ако с ТОЗИ пост съм обидил някого.

NqkfaNikakva21
02-06-2009, 18:48
Ами да не спамим темата, пиши на лично и щи кажа къде си обидил. :)

Magichkaa_
02-06-2009, 18:51
Ами замисляла ли си се,защо е така ?Може вината да е в теб :? Неможеш да ни кажеш,че само те дразнят и до там.Защо те дразнят-причината?Питам всичко това,защото в четвърти клас бях по-този начин,но аз бях виновна,защото се изолирвах от останалите.А и в дома бях така.Моя съвет е да помислиш над своето държание,а ако то не е причината за всичко това ти предлагам да се довериш на девиза на една моя приятелка,а и предполагам не само нейния - "Затъпи глупака с мълчание"!Найстина има ефект,спрямо една надувка от моя клас!Успех !

schneewittchen88
02-07-2009, 08:04
мерси много за съветите .затапих ги и от сега нататък нямам намерение да им спестяван нищо - ще правя каквото и те :)

Darkkiss
02-07-2009, 14:49
ami zna4i moq problem e 4e vsi4ki ot klasa mi sa gadnqri...i nqmam priqteli.mom4etata me tormozqt i me znam kak da gi spra ...zaradi tqh namrazih daskaloto :neutral: momi4etata sa palni k***i i prosto ne znam...kajete mi kak da gi nakaram da sprat da mi se podigravat

shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица и да са описателни.

загубеняците загубеняци си остават

Axe_vs_Sword
02-08-2009, 13:28
Виждам, че проблема е решен. Само да уточня, че класната на бившия ми клас ми препоръча по-кротък и наистина там ми беше много по-добре.

rauwkost
02-10-2009, 17:22
Ми отвори се на някоя кифла от твоя клас, и се постарай и другите да са там, след тва я хващаш и я съсипваш от бой. После целия клас ще ти ляга под краката ! ГАРАНЦИЯ :o Попринцип боя е най-примитивния начин за решение на нещата ама.. :o Аз така се оправих с една мърла от мойто училище - отваряше се, буташе ме и кво ли още не.. хванах я и я пребих като куче - от тогава не смее да ме погледне в очите :lol: :lol: :lol: :oops:

mickelangelo
02-10-2009, 18:32
Когато те тъпчат .. тъпчи ги и ти .. каквото почукало такова се обадило .. в сегашния ми клас имаше хора който се мъчеха да ме тъпчат .. поступах се 1-2 пъти и видяха че не става туко така .. и сега всички сме задружни ( но предполагам че сме и по големи ) успех ..

Hilary_
02-10-2009, 20:05
Ами ако си по малка ... изчакай докато се преместиш в гимназия... ако не потърси си по зрели и пораснали хора.... :? Не си губи времето със тия от твоя клас... :? няма полза... :?

deFakto
02-11-2009, 12:02

shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица и да са описателни.Такива като тебе ако ги няма ще намразя даскалъка дееба ...И спрете да казвате на родителите си ,защото ми писна някакви загрижени бащи да ми налитат на бои ! И официалния език на България е Българския,ако пишеш на латиница по-добре си пусни Анал 1 и новините на курски !!! :shock: