Влез

View Full Version : С обрязан или необрязан (За момичетата)

talasamche
02-08-2009, 01:18
s koi e po golqmo ydovolstvieto ?

т.7 от правилата - заглавията трябва да са на кирилица
hottie

3oPuTy
02-08-2009, 01:35
Не е от значение,дали момчето е обрязано или не ...
От значение е химията между партньорите и техните умения ;)

П.П.Ти на 14 ли си или си природно надарена с тая простота,че задаваш такива "умни" въпроси :-o

Carlos
02-08-2009, 09:21
Не съм била досега с обрязан,но и на мене ми е любопитно да разбера какво е!
Иди в Турция, ще ти се отвори парашута!
Мисли с главата си, може ли да има разлика бе??? От както да се породи? От кожата, която сама се "сваля", когато ти влезе??? Аман от детски разсъждения!

Yallama
02-08-2009, 09:23
Мисли с главата си, може ли да има разлика бе??? От както да се породи? От кожата, която сама се "сваля", когато ти влезе??? Аман от детски разсъждения! що си мислиш, че само турците се обрязват ? :?

Carlos
02-08-2009, 09:28
Пределно ясно ми е, че не са само те. Мохамедани, американци и евреи, па и всякакви други. Предимно първите 3. Казах й Турция, щото най-близо, малко зор ще види американец :-D

Yallama
02-08-2009, 09:31
Пределно ясно ми е, че не са само те. Мохамедани, американци и евреи, па и всякакви други. Предимно първите 3. Казах й Турция, щото най-близо, малко зор ще види американец :-D що да ходи в турция малко ли са в България :?

Carlos
02-08-2009, 09:36
Е тука вече си прав, ама дай да не оспамваме темата :oops:

princesa_viki
02-08-2009, 09:37
+1 8-)

Spider4eto
02-08-2009, 09:41
Не мисля, че ще има някаква разлика :-o

spirtt
02-08-2009, 09:43
мда

gLoRiToO
02-08-2009, 09:55
Ако момчето си го може, никакво значение няма обрязан ли е или не!

stefsi
02-08-2009, 10:02

П.П.Ти на 14 ли си или си природно надарена с тая простота,че задаваш такива "умни" въпроси :-o

Абе момичето се интересува и си задава въпроса, закво трябва да я нареждаш не моа разбера.... просто ти е скучно и се чудиш ского да се заядеш... :-x

puffy
02-08-2009, 10:12
Няма значение дали е обрязан или не ,ако има привличане между двама души това е последното нещо,за което някой може да се сети!

Carlos
02-08-2009, 10:12

Абе момичето се интересува и си задава въпроса, закво трябва да я нареждаш не моа разбера.... просто ти е скучно и се чудиш ского да се заядеш... :-x
1-во въпросъ е с кого е по-голямо удоволствието ( а не има ли разлика)
2-ро тоя смешен въпрос показва как някой не може да мисли и вероятно е на 12 годинки и се гласи да прави вече секс.
Затова съм съгласен със 3oPuTy!

x3eme
02-08-2009, 10:56

не се заяжда а всяка седмица има подобни теми.отговорила е по темата както забелязваш.
Няма значение обрязън или не.

Stela90
02-08-2009, 11:34
s obrqzan :-D toooolkova e hubavoo

ADHOC
02-08-2009, 11:55
Евала, пич! :smt006 Нямам какво повече да добавя освен едно - Ако числото 93 в ника на Александра е годината и на раждане... :lol:
Мацко много отворено говориш за възрастта си. Ама това е друга тема.

Мисли с главата си, може ли да има разлика бе??? От както да се породи? От кожата, която сама се "сваля", когато ти влезе??? Аман от детски разсъждения!

Xrisinka
02-08-2009, 11:59
Ima li nqkakvo znacheniq? spored mene izobshto nqma nikvo znachenie dali e obrazovan ili ne vodeshtite faktori sa drugi v tozi sluchai

ADHOC
02-08-2009, 12:01
Образован???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ima li nqkakvo znacheniq? spored mene izobshto nqma nikvo znachenie dali e obrazovan ili ne vodeshtite faktori sa drugi v tozi sluchai

Carlos
02-08-2009, 12:12
Евала, пич! :smt006 Нямам какво повече да добавя освен едно - Ако числото 93 в ника на Александра е годината и на раждане... :lol:
Мацко много отворено говориш за възрастта си. Ама това е друга тема.

И аз числото имах предвид...

anonimnaa
02-08-2009, 12:17
Според мен няма кой знае какво значение това.

3oPuTy
02-08-2009, 12:38

И на мене ми прави впечатление ,че тук някои хора прекаляват с епитетите.А дали е на 14 ,12 ,13 или 18 или пък 25 това какво значение може пак да не знае.А вместо ти като знаеш да и кажеш какво и се нахвърли.Много ми е чудно как правите такива асоциации за някой ,а не погледнете първо себе си!?
Ти май си сляпа?!
В случай,че не си забелязала съм отговорила на въпроса на момичето!!!
А що се отнася до годините й - ако беше на повече от 17 години 101% щеше да знае отговора на въпроса си!!!Или в по-лошия случай щеше да знае,значението на ТЪРСАЧКАТА!!!

sextazy_baby
02-08-2009, 13:09
Аз съм била само с обрязан и си ми бива :)

ubuntu
02-08-2009, 13:10
Обрязан или не се си е KУP :D :D :D

SiSsKkAa
02-08-2009, 13:13
даже незнам дали ще разбера обрязан ли е или не все тая

palavnik20
02-08-2009, 13:29
Ima znachenie pri analen sex dami..po dobre vliza-:)

DevilWish
02-08-2009, 14:28
С обрязан е по-хубаво ;)

SoFarSoG00d
02-08-2009, 14:46
Задължително с християнин,който не е обрязан!

DeadSilenceF
02-08-2009, 15:45
Аз предпочитам с ОБРЯЗАНИ ама не се намират мн :D

HardlyAwakened
02-08-2009, 16:12

Аз съм християнин, но съм обрязан O_O .. да ти имам логиката.

MentallyBlind
02-08-2009, 17:05
^^Някой път се налага поради здравословни причини, не заради религиозни.

Lolitta
02-08-2009, 17:11

Аз съм християнин, но съм обрязан O_O .. да ти имам логиката.
Естествено, че не само мюсюлманите се обрязват.
Иначе аз съм била с обрязан- няма никаква разлика, едната кожичка не може да направи секса по- качествен или обратното..

SoFarSoG00d
02-08-2009, 20:52
Исках да подчертая-християнин!Ок?!

talasamche
02-08-2009, 21:06

И на мене ми прави впечатление ,че тук някои хора прекаляват с епитетите.А дали е на 14 ,12 ,13 или 18 или пък 25 това какво значение може пак да не знае.А вместо ти като знаеш да и кажеш какво и се нахвърли.Много ми е чудно как правите такива асоциации за някой ,а не погледнете първо себе си!?
Ти май си сляпа?!
В случай,че не си забелязала съм отговорила на въпроса на момичето!!!
А що се отнася до годините й - ако беше на повече от 17 години 101% щеше да знае отговора на въпроса си!!!Или в по-лошия случай щеше да знае,значението на ТЪРСАЧКАТА!!!

Parwoto koeto e pisha ot na sestra si profila i sam na 25,.., a towa che ti si lqgash s tyrci e dryg wapross,..,., ne che mi prechi towa si e twoe mnenie,.., noo da prawq sex sas tyrcii,.., :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ThePainIsReaL
02-08-2009, 21:25
Няма абсолютно никаква разлика за жената.
Споделям от опит и знание.
Не знам колко ви трака пипито, че си мислите, че има разлика. :-D

Carlos
02-08-2009, 21:30
Няма абсолютно никаква разлика за жената.
Споделям от опит и знание.
Не знам колко ви трака пипито, че си мислите, че има разлика. :-D
Само един човек тук май мисли здраво и показва да има опит...

lifestyler
02-08-2009, 21:45
Охх просто трябваше на авторката да се обясни, че за самия секс не е от значение дали мъжа е обрязан или не... пак направихте скандалите.. А иначе не виждам какво лошо има да си "рязан", дори според мен е по-добре (лично мнение, сега да не ме изядете..) 8)

Rofl4e
02-08-2009, 22:01
с не обрязан по добре :) според мен като чувам какви са отзивите за обрязаните момчета .. :П
п.с. не съм била с обрязан до сега нямам и желание

batkodoki
02-08-2009, 23:40

а понеже сам Господ Иисус Христос е бил ОБРЯЗАН на осмият ден от рождението СИ, което и всички християни празнуват на 1 януари като Обрезание Господне - много се чудя що за извратена "християнка" си ти!?
или следваш Христос или си против Него!

heroine
02-09-2009, 08:57
абе я по-спокойно

bqsna_teenagerka
02-09-2009, 09:11
Тази тема е пускана поне милион пъти. а иначе какво е значението обрязан или не като при полов акт кожичката от главичката така или иначе се дръпва назад?

eXpert
02-16-2009, 22:40
Тази тема е пускана поне милион пъти. а иначе какво е значението обрязан или не като при полов акт кожичката от главичката така или иначе се дръпва назад?
Ima OGROMNA razlika...razlichno e...praktika,praktika i pak praktika...

bbbsheva
02-17-2009, 11:13
Аз съм обрязън , не защото съм турчин а защото имах фимоза и бих казал че разлика за момичето не би трябвало да има.
Сигурен съм че повечето от форума не са виждали пишка а си нямат и представа как изглежда обрязън но изказват мнение.
А относно хигиената мисля че е по-добре защото преди лятото (извинете ме) ми се получаваше едно бяло под кожичката но ако си се къпеш всеки ден проблеми няма.
А относно издръжливоста мога да кажа само че главичката е доста по нечуствителна защото след операцията като ти е оголена боли много като си я докосваш а сега не усещам нищо неприятно
поправете ме ако греша някъде :?