View Full Version : Росен Петров Операция Слава
Drift_King
02-08-2009, 08:18
http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%9E%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8 %D1%8F+%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0
Какво мислите за новото предаване на Росен Петров.Аз лично много харесвам идеята и смятам ,че едно такова предаване е в пъти по -добро от "Шоуто на Слави".
mitternacht
02-08-2009, 10:16
Добро предаване, също така-много нужно.
Поне с такова впечатление останах от първото.Защо ли имам лошото предчувствие, че накрая все пак ще го скапят?Росен Петров не беше ли ясно изразен комуняга?Такова мнение съм си изградил.Дано, а дано не го скапят и това предаване.
Предаването е с цел промиване на мозъци,но поне в добра насока. ;д
Предаването е много добро. Не знам Росен дали е комунист или не, в случая това не е важно, след като води историческо-патриотично предаване, в което представя великите моменти и личности от българската история. И лично се съмнявам да е комунист все пак, щом говореше за толкова мразените от комунистите и обявявани за "фашизоиди" от тях велики български революционери Тодор Александров и Ванчо Михайлов. И то ги представяше в истинската им светлина като точно такива- велики българи, отдали живота си на Българската национална кауза.
не си направих труда да го гледам.. политическо некво тъпо ;д
Ето това е пример за типичен гьон-сурат както се казва на турски... без да е гледал и да знае изобщо за какво става дума, той си прави извода и заключението... Кретенизма няма граници наистина, уви :oops:
Предаването е с цел промиване на мозъци,но поне в добра насока. ;дКак ни промива мозъците?Гледах го в полусънено положение вчера иии ми се стори интересно.Ще видим нататък.
mitternacht
02-08-2009, 11:10
Предаването е много добро. Не знам Росен дали е комунист или не, в случая това не е важно, след като води историческо-патриотично предаване, в което представя великите моменти и личности от българската история. И лично се съмнявам да е комунист все пак, щом говореше за толкова мразените от комунистите и обявявани за "фашизоиди" от тях велики български революционери Тодор Александров и Ванчо Михайлов. И то ги представяше в истинската им светлина като точно такива- велики българи, отдали живота си на Българската национална кауза.
не си направих труда да го гледам.. политическо некво тъпо ;д
Ето това е пример за типичен гьон-сурат както се казва на турски... без да е гледал и да знае изобщо за какво става дума, той си прави извода и заключението... Кретенизма няма граници наистина, уви :oops:
Иронията е, че е в раздел "Политика".
Значението е дотолкова, да представя фактите безпристрастно.Например, през "фашисткия" период (който термин е абсолютно пълна простотия и безсмислица, та чак яд да го хване човек) сме имали МНОГО военни постижения.Както и подаръчета от германците :) ама е дълга история.Мисълта ми е, да не се представят партизаните като герои някакви....
За целта на самото предаване.
ВЕЛИКИ сме били, надявам се, че пак можем да бъдем!!!!
Докато ние сме били изградена нация, останалите са врещели по дърветата!
Честно казано, понякога ме хваща яд и за това.Велики цивилизации, днес са осмивани.Уви...
MentallyBlind
02-08-2009, 14:47
Евала му правя на човека, заряза по-добре платената простащина и комерс при Трифонов и прави патриотично предаване, едно от малкото по телевизията, които бих гледал \:D/
Предаването е с цел промиване на мозъци,но поне в добра насока. ;дКак ни промива мозъците?Възползват се от ситуацията в България,особено след протестите,за да качат рейтинг. Не отричам,че идеята да се припомни българското величие е страхотна,но се съмнявам предаването да е направено от родолюбиво усмотрение.
Другото,което искам да коментирам - въпросния декор,който уж бил с "патриотична символика",ми се стори адски изкуствен и грозен.
Drift_King
02-08-2009, 17:21
Завършил е НГДЕК "Константин-Кирил Философ" и Академията на МВР със специалности „Право“ и „Сигурност и борба с престъпността“. Работил е около година в Криминална полиция на Столичната дирекция на МВР, като оперативен работник на длъжност — разузнавач първа степен.Но независимо от миналото му смятам ,че до голяма степен имиджът на патриот ,който гради е истински.
Пуснах темата тук ,защото тук са хората ,които биха се заинтересували от такова нещо.Както виждате от мнението на "Di" всички извън този раздел ни мислят едва ли не за луди.
Идеални хора няма, а миналото на Петров- добро или лошо в случая не ме засяга много много, също така и това, че доскоро беше пръв приятел с учиндолския чалгаджия, който му беше работодател. Човека разбира от история, обича я, припомня минали велики моменти от българската такава и мен това ме интересува в момента. Поне едно свястно предаване вече има по палячовско-американската телевизия БТВ и това е по-важното.
LiveFlower
02-09-2009, 15:25
Най накрая нещо стойностно и по тая телевизия.Изложени са доста интересни факти.Найстина,както каза Росен П. в момента сме в национална амнезия за миналото,и едно такова предаване е доста добро за момента.По-горе прочетох,че бил комуняга-няма лошо,стига да не пропагандира и да няма пристрастност,добре ще е.Ако предаването върви в същия дух-много добре,но както повечето неща сигурно и това ще "наакат".
Имам забележка само към часа.За мен,например,няма проблем,но предполагам едни в тоя час вече са се унесли,други са на работа на другия ден...Вместо да дават тъпанарските филми от 20:00 можеше да разменят часовото време с предаването да стане то от 20:00 ;)
SiegHeil
02-10-2009, 14:18
Ченгето-продажник Р. Петров, което в комбина с Трифонов години наред прави всичко възможно ДПС да е на власт, сега се прави на патриот. ВЕрвайте му!
Абсолютно ! ДОИП, ДОИП, ДОИП !!!
didomido1
02-11-2009, 20:45
Ченгето-продажник Р. Петров, което в комбина с Трифонов години наред прави всичко възможно ДПС да е на власт, сега се прави на патриот. ВЕрвайте му!
Да той е от ДС, КГБ, Фе Бе Ре, ЦРУ, от всичките направо. Пази боже, смешен си бе човек!!!!!
didomido1
02-11-2009, 20:46
АХАХАХАХАХ Ако се напише Фе Бе Ре без е-тата и една до друга буквите поста изглежда така "Аз съм ОЛИГОФРЕН" вместо да се изпише "Фе Бе Ре."
Какъв е смисълът на тази простотия?
didomido1
02-12-2009, 22:29
Тая снимка не мога да я гледам, още малко ще падне на колене и ще му целуне задника......
KarlDionic
03-20-2009, 21:46
predavaneto naistina si e mnogo qko ama vse mi se iska na6ite da napravqt edno 100% voenno predavane kato oneq amerikanskite det po 4as i polovina dva raz4epkvat 1 bitka. Prosto trqa dobra komputarna grafika pove4e informaciq za samite bitki i da e nagledno vurhu karta ne samo nekvi da mi razpravqt kvo bilo i da se mu4i6 da si go predstavi6 i 6te e mn po dobre da se pokazvat diviziite primerno na karta vmesto nekvi sme6ni animacii ot komputarni igri still rome total war starite versii. Po voenniq kanal bqh gledal nqkoi dosta dobre napraveni makar 4e kartite bqha na ruski i nemski :( Prosto mi se iska da ima i edno takova podobno na rosenovoto no 100% voenno za da razverem naistina kak bilo i kak sa se sustoqli bitkite. Primer po Discovery World davat edno Battlefield deto e super qko napraveno i po negov obrazec mogat da se napravqt vsi4ki bitki ot Bulgarskata voenna istoriq
SiegHeil
03-20-2009, 22:53
Не е важното защо са станали битките, важното е тупаник да има, а ?
Серем ти на ББС и на Дикавъри...такава мазна пропаганда лъха от всяко второ предаване по тая телевизия, че просто не е истина..
Операция Слава е по-добро от 90% от предаванията по ББС ^^
Абсолютно ! ДОИП, ДОИП, ДОИП !!!
Бе вие добре ли сте...?! Предаването е много добро и те изпълва с безкрайна гордост. Не ми се занимава с глупости точно сега...