View Full Version : Има ли опасност да стане инфекция? :D
desperatesoul
02-08-2009, 10:34
Здравейте. Искам малко съвети относно една случка, от снощи.
На 18 години съм. Бил съм с 3-4 момичета досега, но не ми се беше случвало да бъда с девственица... до вчера.
Имаше любовна игра около половин час, в следствие на което аз бях отделил предекулационна течност (така ли му се казва незнам) и първия път и го сложих без презерватив, понеже исках да я отворя по нежно...
Чак след това сложих презерватив. Но се чудя дали има някаква опасност да стане проблем...
По принцип си мисля ,че не може ,защото на нея и е за първи път, но искам да се допитам и до други хора. Мерси предварително :)
Теоретично има проблем, но според мен почти само на теория. НЕ се притеснявай :-D
Някой ти е казал че първия път не може да се забременее.ЗАБЛУДА,може и още как.Но във твоя случай не виждам място за паника така че бъди спокоен.Рано ти е да стават татко :)
swords1010
02-08-2009, 11:36
Не разбрах само за какъв проблем става въпрос в заглавието пишеш за инфекция, а горе се заговори за бременност...
Инфекция няма как да се получи, бременност също (щом си продължил с презерватив).
Не разбрах само за какъв проблем става въпрос в заглавието пишеш за инфекция, а горе се заговори за бременност...
Инфекция няма как да се получи, бременност също (щом си продължил с презерватив).
Според мен той говори за тая течност като секрет, който може да бъде преносител на вируси или нещо такова... Абе вярно е объркано :o
anonimnaa
02-08-2009, 12:23
Няма опасност и това което си отделил по време на любовната игра не е предеякулационна течност,тя се появява малко преди да свършиш.
ThePainIsReaL
02-08-2009, 21:58
Абе винаги има шанс за инфекция, защото девствените момичета също могат да имат гъбички примерно, но по-вероятно е нищо да ти няма.
Я не се впрягай за глупости. Направо си се вманячил :)
Тоз па.. спирай филмите особенно ужасите и фентазитата...
Youth_boy
02-08-2009, 22:02
Абе братле кротни се малко , проблем няма това е!
и според мен няма поблемче.. ;) всичко си е тип топ.А относно предеркулационата течнсот.. и кадето си и го вкарвал без презерватив след 1 седмица купете едно тестче и ще разберете
desperatesoul
02-08-2009, 22:48
Аз под "инфекция" , имах в предвид забременяване. Май повечето не го разбраха хАХаа :)
ThePainIsReaL
02-08-2009, 23:01
Аз под "инфекция" , имах в предвид забременяване. Май повечето не го разбраха хАХаа :)
За първи път чувам, че някой да казва "инфекция" на забременяване.
Много неоригинално. Ама както и да е..
Е, определено, няма да забременее... поне можеш да си спокоен.
SiSsKkAa
02-09-2009, 00:20
няма да забременее щом си си продължил с презерватив
nymphadora
02-09-2009, 07:45
е ако не си свършил в нея,не виждам ква "инфекция "може да стане :razz:
сигурен ли си,че си на 18? :D