Влез

View Full Version : Имам един странен въпрос..

barceloncho
02-08-2009, 17:24
Значи с приятелката ми отскоро правим секс и тъй като и свършвам предимно на корема тя след това ми казва "Би ми било по-приятно вместо да ида да се измия/избърша , ти да се "погрижиш" демек да я оближа :-o Казах и че не бих го направил тъй като ме е гнус но тя настоява , защото това щяло да я накара да се почувства по-добре. Не знам странно ми е даже днес го направи на проблем, защо тя можела да го направи , а аз не мога. Та според вас това нормално ли е ? Сигурен съм че не го прави за да се гаври с мен защото сме от отдавна заедно и страшно мн се обичаме, но аз не мога да го направя а тя много иска. Вие какво мислите ?

WooDy
02-08-2009, 17:35
Ами ако не иска да се гаври направи го :)
Все една като и лижеш п*тка*а да те е гнус или тя кат ти лапа :razz:

twistedtransistor
02-08-2009, 17:36
Ако след тва ще можеш да живееш с мисълта, че си си опитвал спермата, ти пожелавам успех!

barceloncho
02-08-2009, 17:41
Ако след тва ще можеш да живееш с мисълта, че си си опитвал спермата, ти пожелавам успех!

Там е работата че няма да мога :) Но не мога да разбера .. случвало ли се е това на някой? Или някое момиче да каже би ли и направило чак такъв кеф... честно казано не искам и да си го помислям. И ако приятелката ви , която супер мн обичате се тръшка да го направите ква ше ви е реакцията

NeSumJenaTi
02-08-2009, 17:46
Ами щом мн се обичате не виждам проблем да го направиш , но пък от друга страна щом тя знае , че не ти е приятно не би трябвало да те кара да го правиш и да го прави на проблем. Кажи и , че категорично не искаш . (а може и веднъж да се прежалиш)

ChezZ
02-08-2009, 18:25
Батеее това е гадно... Но пък знам ли... "разни хора, разни идеали" ...
Ще е грубо обаче да го направиш и да се окаже, че просто се е ебавала и после яко да те гаври :D

Armani_P
02-08-2009, 18:27
Приятелю,ако толкова те обичаше,не би настоявала да направиш такова гнусно нещо,защото за мен си е гнусно ...

princesa_viki
02-08-2009, 18:32
Никой не може да те накара на сила да направиш нещо,което не искаш!
Бих те посъветвала да й откажеш категорично.Все едно на нея да не й е приятно да прави нещо и ти да я накараш.Глупава постъпка от нейна страна,че дори прави проблем от това.
Щом не искаш,значи не искаш и точка.
:)

Lolitta
02-08-2009, 18:37
На мен ми звучи мнооого странно :-D
След като не искаш не го прави... Кажи и че няма да ти е приятно и толкова!

SiSsKkAa
02-08-2009, 18:43
е извинявай ама аз държа на приятеля си и никога няма да му кажа да си оближе спермата

Rofl4e
02-08-2009, 18:44
Еми според мен си е право момичето , значи ти може да си правиш кефа като свършваш на корема и .. а когато тя поиска нещо ти и отказваш!А ако някои ден тя ти откаже нещо как ще се почустваш!Нищо няма да ти стане прежали се няколко пъти,няма да умреш!В една връзка трябва винаги и двамата да отстъпват за да има разбирателство!
П.С. Теб да не би да те е гнус от себе си,че да се дърпаш така?!

SiSsKkAa
02-08-2009, 18:46
аз не съм съгласна с това...

Hilary_
02-08-2009, 18:50
Различни хора...различни интереси... :wink: Ако можеш да се прежалиш го направи за нейно удоволствие.. в смисъл предполагам че не ти е отказвала каквато и да е твоя прищявка... :wink:

x3eme
02-08-2009, 18:51
Никой не може да те накара на сила да направиш нещо,което не искаш!
Бих те посъветвала да й откажеш категорично.Все едно на нея да не й е приятно да прави нещо и ти да я накараш.Глупава постъпка от нейна страна,че дори прави проблем от това.
Щом не искаш,значи не искаш и точка.
:)

Sharpay
02-08-2009, 18:54
хах това е отвратително.. егати приятелката :D :D :D :D мен ми е кофти като съм му правила френска и той започне да ме целува,че ще му стане кофти като си усети вкуса апък тая....

hndar
02-08-2009, 19:21
Еми според мен си е право момичето , значи ти може да си правиш кефа като свършваш на корема и .. а когато тя поиска нещо ти и отказваш!А ако някои ден тя ти откаже нещо как ще се почустваш!Нищо няма да ти стане прежали се няколко пъти,няма да умреш!В една връзка трябва винаги и двамата да отстъпват за да има разбирателство!

ти по тая логика даи направо да му го сабира в чашка и да си го пие ?
Абе ти луд ли си къв си бе въобще не я слушаи тая.
Ти къв си мъж ли си или някаф педал то по тая логика утре може и някоя свирка на някои пич да те накара да напраиш.

Тва ако го напраиш автоматично та прави тапак НОМЕР 1 в страната.

barceloncho
02-08-2009, 19:26
Ти къв си мъж ли си или някаф педал то по тая логика утре може и някоя свирка на някои пич да те накара да напраиш.

Хахах :D Нещо не зацепваш правилно, аз не се чудя, ,мн ясно че няма да го направя ама ми е интересна самата ситуация. И дали му се е случвало на някой подобно нещо. Опитвам се да и обясня че не е нормално и че е гнусно за един мъж ама.. за нея щяло да е яко :)

111111111
02-08-2009, 19:27
Ахахаха доста противно :D Мисля че не е нормално,ама може да си пада малко извратенка :D

galu6a
02-08-2009, 19:38
еми и моя прятеле се прадни на корема ми ама не съм го карала да ме ближи нз гнесно ще е все едно да ми е изпразнят в устат нз всеки сам си прценява ама аз не бих го направила :-D :)

hndar
02-08-2009, 19:40
aaa добре успокоих се, въобще не ги слушаи тея кифли дет са правят на професорки тука половината са комплексирани.Тая работата със свирките и спермата е женска а не мъжка ... тва че тая от предните постове е комплексирана ,че върти дудуци по цял ден да не ти прави впечатления въобще не се и замисляи даже ако питаш мене

mArMaLaDkA
02-08-2009, 19:48
....

EeeBobii
02-08-2009, 20:15
НИКОГА! НЕ МОЖЕ И ДА ТЕ НАКАРА!

Picture
02-08-2009, 20:25
П.С. Теб да не би да те е гнус от себе си,че да се дърпаш така?! Napylno sam saglasen s teb... Gotin prejali se i ti edin pyt

Picture
02-08-2009, 20:26
П.С. Теб да не би да те е гнус от себе си,че да се дърпаш така?! Napylno sam saglasen. Gotin prejali se i ti edin pyt.

MiRaCuLiX
02-08-2009, 20:29
Въй брато кат го прочетох ми се додраифа,пък камоли ако ми се случи. блякс бих казъл.Ако не ти харесва не го прави.Но има и др. страна "всеки прави жертви" ето каква ти е твоята жертва.Незнам избири си ;)

Picture
02-08-2009, 20:31
Gotin q se zamisli a pyk tq ako ti otkaje neshto? Tva e naistina gnusno ama znam li pyk... moje priqtelkata ti da e ot izvatenite :grin:

sextazy_baby
02-08-2009, 20:38
Ако ти е наистина толкова неприятно,недей да го правиш

mysterious93
02-08-2009, 20:49

ти по тая логика даи направо да му го сабира в чашка и да си го пие ?

А ти ще си тЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪпак номер 2. Аз ако съм с някого няма да го накарам да си пробва спермата ако не иска без значение обичам ли го или не :D а и щом се обичате значи не би трябвало да има проблем.Аз на твое място не бих го направила..къв й е проблема на тая? да заминава кат не й харесва :x гнусно е.

Youth_boy
02-08-2009, 20:50
Всичко това ми звучи странно и объркано , подбери най-точните думи и изрази мнението си едно към едно както го виждаш дори то да против това , което тя изисква от теб.
Едва ли някой може да я обяви за луда или неадекватна тъй като всеки се възбужда от различни неща , понякога обаче трябва да разграничаваме фантазиите от реалността.

ThePainIsReaL
02-08-2009, 22:20
И аз се шегувам понякога с приятеля ми за това, и "уж" му поставям ултиматуми, но винаги е на шега.
Сигурен ли си, че не се шегува, че не те пробва?

sh3_1s_7h3_0n3
02-08-2009, 22:25
Мисля, че те прави на лукова глава... с цел да й се вържиш, а тя после да се похвали на приятелките си, че гаджето й го направил (защото това ще си е новина, повярвай ми).
Аз също съм се шегувала за това.... но наистина не съм го искала, защото ми е малко странно и меко казано отвратително Той да го направи. 0.о Само се гъбаркам, за да му видя реакцията евентуално... но да искам да го направи наистина - абсурд. :?

sensationwhite
02-08-2009, 23:52
човек, НЕ

bqsna_teenagerka
02-09-2009, 09:23
ОМГ... как може да те накара ..да си оближеп собствената сперма :shock: ужас...това е най-голямото унижение за едно момче!!!
плюс това... на мен не ми прави проблем спермата когато тя бъде директно ... в устата изхвърлена..а не някъде другадее и после да я оближа :? ми пич.. не се унижавай просто и кажи ами окей..ти няма да го правиш и аз няма да го правя ;)

momchence_89
02-09-2009, 10:46
Не съм прочел нито едно мнение :razz: ама прочетох въпроса ... Ако искаш да излагаш мъжете направиго :x и също така ако мислиш че мъжете са за да ближат спермата пак го направи :x аз на твое място щях да си поговоря мн сериозно с нея пък ако не се съгласи с мене да си хване пътя :?

ef4etyYy
02-09-2009, 16:31
човек, НЕ

miss_kiss181
02-09-2009, 17:44
ami za men si e gadno nz i na men priqtelqt mi mi e svurval na korema no sled tva se e "grijil" s salfetka ili ne6to takova ili puk ako sme v banqta go e izmival ama 4ak puk da go oblizval blaaaaaaa :smt119 :-&

miloto_girl_4e
02-09-2009, 17:50
Абе това е отвратително, бе .. това момиче има ли акъл!? Бахти гнусотията, честно ...
Има разлика между това да я лижеш и да се занимаваш с нейните сокове и това да си .. лижеш спермата и то съвсем директно и никак случайно... бляяя.. :? :? :shock:
Не го прави, моля те, имай уважение към себе си ...

nymphadora
02-09-2009, 18:19
хах,приятелката ти ме кефи
а и ебаси гнусното е да и свършваш на корема...

Mastta
02-09-2009, 20:25
Ако те обича наистина толкова много не би трябвало да го прави проблем

neils
02-09-2009, 20:31
ебаси жената дето имаш :( и моя ми се изхв1рля на корема но не го карам да си лиже спермата :? казжам му само да ме избърше и готово.Но ако тя постояннно те кара да го правиш можеш да започнеш да се изхвърляш на земята...не мисля че и от там ще те кара да го правиш :shock:

mirmark
02-10-2009, 09:38
Въпроса се решава много бързо. Не се празни върху корема и и тя няма да те кара да я облизваш. Защо трябва да се празниш върху нея? 8)

BoCupycake
02-10-2009, 09:51
Добре бе момчета много сте ми интересни.Момичетата могат да ви я гълтат,да ви го лигавят по 9853958 часа и т.н. и на вас да ви е хубаво,а вас да си ви е гнус от вашето.Е не,че точно този пример е нормален и подходящ...мъ к'во пък толкоз.Нали си е негово. :D

BoCupycake
02-10-2009, 09:55
Абе това е отвратително, бе .. това момиче има ли акъл!? Бахти гнусотията, честно ...
Има разлика между това да я лижеш и да се занимаваш с нейните сокове и това да си .. лижеш спермата и то съвсем директно и никак случайно... бляяя.. :? :? :shock:
Не го прави, моля те, имай уважение към себе си ...
Ама ти си ми "любимка" ....Да има уважение към себе си ли?!Че ако прайш свирка на приятеля ти и той ти свърши в устата ти като го глътнеш т'ва не уважение към теб ли ще е ?!
Ама как може да сте такива бре,хора?
Жената какво по-малко и низшо същество от мъжа е,че да е способна да го направи,а за мъжа е обидно.
OMFG! :-x

beretta92sd
02-10-2009, 13:29
Ми пробваите първо тя да я оближе или да си сложи малко по устните и да я целунеш така , като неискат диретно да си я облизваш от корема и .Аи де знаеш може да е малко перверзна :))

Mr_Crowley
02-10-2009, 14:10
Ти имаш проблеми, мой човек...и твоята руспия и тя! Само се замисли, ако те обича някой ще те кара ли да правиш неща, който не са ти приятни? Как тя можела - ами така!!! Ти как можеш да пикаеш прав и да не си мокриш вътрешната страна на краката, така и тя може. Ако не иска- добре, ако иска - още по-добре! Ако и ти искаш да си ближеш спермата...давай!!!

Punisherrr
02-10-2009, 15:30
Някой вече го каза по-горе -> Ако толкова те обичаше,не би настоявала да направиш нещо,което не искаш!

sweetchef
02-11-2009, 14:30
Щом се обичате би трябвало да те разбере се пак си момче :)

LP_GirL
02-11-2009, 23:37
Значи с приятелката ми отскоро правим секс и тъй като и свършвам предимно на корема тя след това ми казва "Би ми било по-приятно вместо да ида да се измия/избърша , ти да се "погрижиш" демек да я оближа :-o Казах и че не бих го направил тъй като ме е гнус но тя настоява , защото това щяло да я накара да се почувства по-добре. Не знам странно ми е даже днес го направи на проблем, защо тя можела да го направи , а аз не мога. Та според вас това нормално ли е ? Сигурен съм че не го прави за да се гаври с мен защото сме от отдавна заедно и страшно мн се обичаме, но аз не мога да го направя а тя много иска. Вие какво мислите ?
А сигурен ли си, че просто не иска да я избършеш ти :) :P

XceSS
02-12-2009, 00:26
Добре бе момчета много сте ми интересни.Момичетата могат да ви я гълтат,да ви го лигавят по 9853958 часа и т.н. и на вас да ви е хубаво,а вас да си ви е гнус от вашето.Е не,че точно този пример е нормален и подходящ...мъ к'во пък толкоз.Нали си е негово. :D

По същата логика, утре като отидеш до тоалетна си изяж ла*ната, нали са си твойте, кво ти пука...
По темата: НЕ ГО ПРАВИ !

BoCupycake
02-12-2009, 00:57

По същата логика, утре като отидеш до тоалетна си изяж ла*ната, нали са си твойте, кво ти пука...
О,боже.Много умно.
Всички казвате да не го прави.Е защо де?Защо едно момиче може,а момчето не?Аре дайте поне едно логично обяснение!Пф...

howland
02-12-2009, 01:33
О,боже.Много умно.
Всички казвате да не го прави.Е защо де?Защо едно момиче може,а момчето не?Аре дайте поне едно логично обяснение!Пф...

Има логика в думите ти, но не и в този частен случай. Все пак той иска само да й се празни на корема, не тя да гълта.

Щеше да е по-приемливо, ако той също искаше тя да я опита.

Kya
02-12-2009, 01:45
Виж сега момче, според мен не бива да го правиш. Казвам ти жените сме си проклети по принцип и малко са изключенията. Според мен това си е нещо като унижение, но и си зависи какъв секс правите разбира се :P Пък и защо не и предложиш да и свършваш в устата вместо на корема. Всички знаем че семенната течност е полезна за стомахът ни. Излекувай я! :razz:

beretta92sd
02-12-2009, 08:30
АБе направиго ко ги слушаш тия , ко толкова щи стане няма да умреш , щом момичето гълта и и харесва значи е хубава индидуално твойта.
Трябва да знаеш какво предлагаш , трябва да опиташ .Някои момичета това нещо ги възбужда много , и виждат че неси като другите гнусливи и че държиш на нея .
Еи де момичето може да го лапа и да и свършиш в устата ама след това нея целувате докат несе измие или немине известо време е от какво ви е гнус тогава.То дори си е възбуждащо да я целунеш веднага след като си и свършил в устата , показва че държиш на нея и неискаш да си направиш само на тебе кефа аи на нея.

Като нети харесва туй нещо в гаджето ти отстъпия на друг които ще му харесва.

Тя едно нещо да те помоли да направиш и ти да се дърпаш, нестава така като нейскаш да и направиш това удовоствие няма да правиш секс с нея.
В една връзка трябва и компромиси да се правят .

Tim
02-12-2009, 19:05
Това е супер ГАДНО!!!!! Ако имаш себеуважение не го прави. Аз бих я зарязал но ти си решаваш

beretta92sd
02-12-2009, 23:12
Аз пак да посъветвам момичетата тогава , ако гаджето ви кара да му гълтате спермата зарежете го :D :D :D
Защото той няма да ви направи удовоствието да го видите да си я опитва или да ви целува веднага след като ви е напълнил устата с сперма.

Ама да си имаме уважението момичето нее по малко човек от момчето, в секса .
При други случаи може но при секса неможе хем тови праи кефа трябва и вий да му върнете по някакъв начин .

Аи от къв зор пускаш тема да питаш трябвали да го направиш или нетрябва , ако уважаваш приятелката си и искаш да спрете да се карате за глуспости ще изпълниш желаниетой.

Tinkuuu
02-13-2009, 01:15
представям си като скъсате как ще се прославиш с "момчето което си изяде спермата" и ще ти е много весело :grin:

Tinkuuu
02-13-2009, 01:16

О,боже.Много умно.

ти би ли си изпила соковете бе ? ай моля ти се ..

suggar
02-13-2009, 01:22
:o знае ли и аз съм се чудела дали момчетата биха си опитали спермата и защо им изгежда гнусно за тяхната уста а за момичешка не че даже се радват като свършват в встата на момиче??????????

SugarFan
02-13-2009, 07:56
Да си погълне спермата ли ве ??? Като имате желание я яжте вие не карайте нас :shock: Мн ми е инт кво ще стане, ако не го направиш ? Ще сложи край на връзката ви, защотото я мързи да иде до банята да се измие ли ?

swift321
02-13-2009, 08:03
Не и свършвай на корема?

XuTPaH
02-13-2009, 08:06

О,боже.Много умно.
Пак обърнахте цялата тема на битка момчета момичета :-x Въпросът не е в това кой пол какво може, а на кой човек какво му е приятно да направи! А по темата: ако не искаш просто не го прави, а не после да си се чудиш на простотията и защо си си лизал семената, те са за оплождане не за ядене...

Josefinne
02-13-2009, 09:37
Зибърши я с кърпичка :D
Абе странно ми е - момчетата искат момичетата да им правят свирки, да им свършват в устата и даже да им гълтат спермата, а те самите се гнусят от собствената си сперма.

Tinkuuu
02-13-2009, 10:21
Зибърши я с кърпичка :D
Абе странно ми е - момчетата искат момичетата да им правят свирки, да им свършват в устата и даже да им гълтат спермата, а те самите се гнусят от собствената си сперма.

закон

beretta92sd
02-13-2009, 11:10
Кое е закон да и се празнят в устата на момичето и тя да гълта а когато тя предположи на приятеля си тои да си опита спермата и това с което я храни , тои да откаже щото това било закон .Хахаха егати маитапа .
Така може да мислят само някои лапета и такива дет момичето я имат само за сехсуални играчки и небиха направили нищо зада и направят кефа по понетрадиционен начин било то и да си опита спермата като и се празни на гърдите или на корема или пък около устата и да я оближе.За някои момичета това би било доста възбуждащо и показателно че неси с нея просто зада я шибаш и би направил всичко за нея.

ef4etyYy
02-13-2009, 15:27
Кое е закон да и се празнят в устата на момичето и тя да гълта а когато тя предположи на приятеля си тои да си опита спермата и това с което я храни , тои да откаже щото това било закон .Хахаха егати маитапа .
Така може да мислят само някои лапета и такива дет момичето я имат само за сехсуални играчки и небиха направили нищо зада и направят кефа по понетрадиционен начин било то и да си опита спермата като и се празни на гърдите или на корема или пък около устата и да я оближе.За някои момичета това би било доста възбуждащо и показателно че неси с нея просто зада я шибаш и би направил всичко за нея.ти кво си момиче,момче?извинявай,не знам...

beretta92sd
02-13-2009, 16:45
момче съм

Tinkuuu
02-13-2009, 17:06
момче съм

значи си много женствен щом си на това мнение :D я го кажи на приятелите си да ти се смеят :D да видиш колко хора сме на това мнение ;)

beretta92sd
02-13-2009, 17:32
хахахха аз и женствен ще е голям маитап туй нещо да се види :))
Просто вий сте още лапета и неможете да ги проумейте и оцените нещата имате едно такова тинейджарско мислене .
Неразбирате че в една истинска връзка трябват и компромиси а не само да получавате , а компроимисите могат да бъдат от всякакъв характер , ти ако обичаш това момиче много и държиш на нея ще и направиш това удовоствие а няма да пишеш в някакъв си форум да питаш други подрастващи дали трябва или не .Аз ако бях на мястото на момичето вече да съм го зарязла това момче и да си фана някои по достоен които мисли като голям човек.

Tinkuuu
02-13-2009, 17:34
92 ли виждам в ника ти ? ок лапе съм ... не ми се спори ...

xplay
02-13-2009, 17:42
Ммм, ... :D още малко що не те накара да изядеш кърпичката, с която се е избърсала?! :razz:

beretta92sd
02-13-2009, 17:46
Ти ника него гледаи личи си че незнаеш какво означава.Ника е марка и модел пистолети .
Иначе съм на 23 години .

Напиши го google и ще видиш.

Tinkuuu
02-13-2009, 17:47
Ти ника него гледаи личи си че незнаеш какво означава.Ника е марка и модел пистолети .
Иначе съм на 23 години .

Напиши го google и ще видиш.

ок признавам моя грешка :grin:

imfamous
02-13-2009, 18:41
Мамака му това е супер извратено :) хахахахах

ef4etyYy
02-13-2009, 20:21
хахахха аз и женствен ще е голям маитап туй нещо да се види :))
Просто вий сте още лапета и неможете да ги проумейте и оцените нещата имате едно такова тинейджарско мислене .
Неразбирате че в една истинска връзка трябват и компромиси а не само да получавате , а компроимисите могат да бъдат от всякакъв характер , ти ако обичаш това момиче много и държиш на нея ще и направиш това удовоствие а няма да пишеш в някакъв си форум да питаш други подрастващи дали трябва или не .Аз ако бях на мястото на момичето вече да съм го зарязла това момче и да си фана някои по достоен които мисли като голям човек. да те видим как го правиш ти това...

revennge
02-13-2009, 20:26
хахахахххх готина фантазия има приятелката ти :lol:
сериозно това е гнусно.. :shock:

Hysteric_Bitch
02-14-2009, 00:48
Тва е гнусно. Едно е да ти прави свирка и после да се целувате, а тва е друго. Като да се изплюеш и после да си изядеш плюнката бахти.

Tinkuuu
02-14-2009, 09:33
Тва е гнусно. Едно е да ти прави свирка и после да се целувате, а тва е друго. Като да се изплюеш и после да си изядеш плюнката бахти.

ахахах мн удачен пример :D

ChArMeR
02-14-2009, 10:28
Ако си си поставил за цел да опиташ всички собствени телесни течности давай ! Както казаха доста хора преди мен не мисля,че е удачно човек,който държи на теб да те кара да правиш подобни неща.Без значение момиче,момче щом дадено нещо ти е неприятно отвращава те и тн. не би следвало да го правиш,още по-малко този който те обича да те кара!

lheLLboyl
02-14-2009, 12:19
баси фетиш-а #-o тая луда ли е?

vladosa
02-14-2009, 13:11
ami ako naistina ne iska6 da gopravi6 kaji i go...puk za6to ne probva6 s "kakvoto po4ukalo takova se obadilo".. ? nakai q da napravi ne6ty koeto i predi ti e otkazvala..taka 6te ima6 kontra ;) :-P

migancy
02-14-2009, 14:23
Ми просто не свършвай там и няма да лижеш :)

vladosa
02-14-2009, 20:19
мисля си,че 1во-(както доста хора преди мен са писали) ако толкова се обичате не би следвало да те принуждава,тръшкайки се,да правиш подобно нещо...2ро-може би и момичето има право(макар че не мисля,че това не би възбудило една нормална жена(нищо лично,но това си е извратено и може да поговорите на тази тема))...та...моят съвет е да седнете като големи хора и да го обсъдите като всеки изкаже предпочитанията си и се опита да обясни на другия гледната си точка.Успех