View Full Version : Имам един странен въпрос..
barceloncho
02-08-2009, 17:24
Значи с приятелката ми отскоро правим секс и тъй като и свършвам предимно на корема тя след това ми казва "Би ми било по-приятно вместо да ида да се измия/избърша , ти да се "погрижиш" демек да я оближа :-o Казах и че не бих го направил тъй като ме е гнус но тя настоява , защото това щяло да я накара да се почувства по-добре. Не знам странно ми е даже днес го направи на проблем, защо тя можела да го направи , а аз не мога. Та според вас това нормално ли е ? Сигурен съм че не го прави за да се гаври с мен защото сме от отдавна заедно и страшно мн се обичаме, но аз не мога да го направя а тя много иска. Вие какво мислите ?
Ами ако не иска да се гаври направи го :)
Все една като и лижеш п*тка*а да те е гнус или тя кат ти лапа :razz:
twistedtransistor
02-08-2009, 17:36
Ако след тва ще можеш да живееш с мисълта, че си си опитвал спермата, ти пожелавам успех!
barceloncho
02-08-2009, 17:41
Ако след тва ще можеш да живееш с мисълта, че си си опитвал спермата, ти пожелавам успех!
Там е работата че няма да мога :) Но не мога да разбера .. случвало ли се е това на някой? Или някое момиче да каже би ли и направило чак такъв кеф... честно казано не искам и да си го помислям. И ако приятелката ви , която супер мн обичате се тръшка да го направите ква ше ви е реакцията
NeSumJenaTi
02-08-2009, 17:46
Ами щом мн се обичате не виждам проблем да го направиш , но пък от друга страна щом тя знае , че не ти е приятно не би трябвало да те кара да го правиш и да го прави на проблем. Кажи и , че категорично не искаш . (а може и веднъж да се прежалиш)
Батеее това е гадно... Но пък знам ли... "разни хора, разни идеали" ...
Ще е грубо обаче да го направиш и да се окаже, че просто се е ебавала и после яко да те гаври :D
Armani_P
02-08-2009, 18:27
Приятелю,ако толкова те обичаше,не би настоявала да направиш такова гнусно нещо,защото за мен си е гнусно ...
princesa_viki
02-08-2009, 18:32
Никой не може да те накара на сила да направиш нещо,което не искаш!
Бих те посъветвала да й откажеш категорично.Все едно на нея да не й е приятно да прави нещо и ти да я накараш.Глупава постъпка от нейна страна,че дори прави проблем от това.
Щом не искаш,значи не искаш и точка.
:)
На мен ми звучи мнооого странно :-D
След като не искаш не го прави... Кажи и че няма да ти е приятно и толкова!
SiSsKkAa
02-08-2009, 18:43
е извинявай ама аз държа на приятеля си и никога няма да му кажа да си оближе спермата
Еми според мен си е право момичето , значи ти може да си правиш кефа като свършваш на корема и .. а когато тя поиска нещо ти и отказваш!А ако някои ден тя ти откаже нещо как ще се почустваш!Нищо няма да ти стане прежали се няколко пъти,няма да умреш!В една връзка трябва винаги и двамата да отстъпват за да има разбирателство!
П.С. Теб да не би да те е гнус от себе си,че да се дърпаш така?!
SiSsKkAa
02-08-2009, 18:46
аз не съм съгласна с това...
Различни хора...различни интереси... :wink: Ако можеш да се прежалиш го направи за нейно удоволствие.. в смисъл предполагам че не ти е отказвала каквато и да е твоя прищявка... :wink:
Никой не може да те накара на сила да направиш нещо,което не искаш!
Бих те посъветвала да й откажеш категорично.Все едно на нея да не й е приятно да прави нещо и ти да я накараш.Глупава постъпка от нейна страна,че дори прави проблем от това.
Щом не искаш,значи не искаш и точка.
:)
хах това е отвратително.. егати приятелката :D :D :D :D мен ми е кофти като съм му правила френска и той започне да ме целува,че ще му стане кофти като си усети вкуса апък тая....
Еми според мен си е право момичето , значи ти може да си правиш кефа като свършваш на корема и .. а когато тя поиска нещо ти и отказваш!А ако някои ден тя ти откаже нещо как ще се почустваш!Нищо няма да ти стане прежали се няколко пъти,няма да умреш!В една връзка трябва винаги и двамата да отстъпват за да има разбирателство!
ти по тая логика даи направо да му го сабира в чашка и да си го пие ?
Абе ти луд ли си къв си бе въобще не я слушаи тая.
Ти къв си мъж ли си или някаф педал то по тая логика утре може и някоя свирка на някои пич да те накара да напраиш.
Тва ако го напраиш автоматично та прави тапак НОМЕР 1 в страната.
barceloncho
02-08-2009, 19:26
Ти къв си мъж ли си или някаф педал то по тая логика утре може и някоя свирка на някои пич да те накара да напраиш.
Хахах :D Нещо не зацепваш правилно, аз не се чудя, ,мн ясно че няма да го направя ама ми е интересна самата ситуация. И дали му се е случвало на някой подобно нещо. Опитвам се да и обясня че не е нормално и че е гнусно за един мъж ама.. за нея щяло да е яко :)
111111111
02-08-2009, 19:27
Ахахаха доста противно :D Мисля че не е нормално,ама може да си пада малко извратенка :D
еми и моя прятеле се прадни на корема ми ама не съм го карала да ме ближи нз гнесно ще е все едно да ми е изпразнят в устат нз всеки сам си прценява ама аз не бих го направила :-D :)
aaa добре успокоих се, въобще не ги слушаи тея кифли дет са правят на професорки тука половината са комплексирани.Тая работата със свирките и спермата е женска а не мъжка ... тва че тая от предните постове е комплексирана ,че върти дудуци по цял ден да не ти прави впечатления въобще не се и замисляи даже ако питаш мене
mArMaLaDkA
02-08-2009, 19:48
....
EeeBobii
02-08-2009, 20:15
НИКОГА! НЕ МОЖЕ И ДА ТЕ НАКАРА!
П.С. Теб да не би да те е гнус от себе си,че да се дърпаш така?! Napylno sam saglasen s teb... Gotin prejali se i ti edin pyt
П.С. Теб да не би да те е гнус от себе си,че да се дърпаш така?! Napylno sam saglasen. Gotin prejali se i ti edin pyt.
MiRaCuLiX
02-08-2009, 20:29
Въй брато кат го прочетох ми се додраифа,пък камоли ако ми се случи. блякс бих казъл.Ако не ти харесва не го прави.Но има и др. страна "всеки прави жертви" ето каква ти е твоята жертва.Незнам избири си ;)
Gotin q se zamisli a pyk tq ako ti otkaje neshto? Tva e naistina gnusno ama znam li pyk... moje priqtelkata ti da e ot izvatenite :grin:
sextazy_baby
02-08-2009, 20:38
Ако ти е наистина толкова неприятно,недей да го правиш
mysterious93
02-08-2009, 20:49
ти по тая логика даи направо да му го сабира в чашка и да си го пие ?
А ти ще си тЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪпак номер 2. Аз ако съм с някого няма да го накарам да си пробва спермата ако не иска без значение обичам ли го или не :D а и щом се обичате значи не би трябвало да има проблем.Аз на твое място не бих го направила..къв й е проблема на тая? да заминава кат не й харесва :x гнусно е.
Youth_boy
02-08-2009, 20:50
Всичко това ми звучи странно и объркано , подбери най-точните думи и изрази мнението си едно към едно както го виждаш дори то да против това , което тя изисква от теб.
Едва ли някой може да я обяви за луда или неадекватна тъй като всеки се възбужда от различни неща , понякога обаче трябва да разграничаваме фантазиите от реалността.
ThePainIsReaL
02-08-2009, 22:20
И аз се шегувам понякога с приятеля ми за това, и "уж" му поставям ултиматуми, но винаги е на шега.
Сигурен ли си, че не се шегува, че не те пробва?
sh3_1s_7h3_0n3
02-08-2009, 22:25
Мисля, че те прави на лукова глава... с цел да й се вържиш, а тя после да се похвали на приятелките си, че гаджето й го направил (защото това ще си е новина, повярвай ми).
Аз също съм се шегувала за това.... но наистина не съм го искала, защото ми е малко странно и меко казано отвратително Той да го направи. 0.о Само се гъбаркам, за да му видя реакцията евентуално... но да искам да го направи наистина - абсурд. :?
sensationwhite
02-08-2009, 23:52
човек, НЕ
bqsna_teenagerka
02-09-2009, 09:23
ОМГ... как може да те накара ..да си оближеп собствената сперма :shock: ужас...това е най-голямото унижение за едно момче!!!
плюс това... на мен не ми прави проблем спермата когато тя бъде директно ... в устата изхвърлена..а не някъде другадее и после да я оближа :? ми пич.. не се унижавай просто и кажи ами окей..ти няма да го правиш и аз няма да го правя ;)
momchence_89
02-09-2009, 10:46
Не съм прочел нито едно мнение :razz: ама прочетох въпроса ... Ако искаш да излагаш мъжете направиго :x и също така ако мислиш че мъжете са за да ближат спермата пак го направи :x аз на твое място щях да си поговоря мн сериозно с нея пък ако не се съгласи с мене да си хване пътя :?
ef4etyYy
02-09-2009, 16:31
човек, НЕ
miss_kiss181
02-09-2009, 17:44
ami za men si e gadno nz i na men priqtelqt mi mi e svurval na korema no sled tva se e "grijil" s salfetka ili ne6to takova ili puk ako sme v banqta go e izmival ama 4ak puk da go oblizval blaaaaaaa :smt119 :-&
miloto_girl_4e
02-09-2009, 17:50
Абе това е отвратително, бе .. това момиче има ли акъл!? Бахти гнусотията, честно ...
Има разлика между това да я лижеш и да се занимаваш с нейните сокове и това да си .. лижеш спермата и то съвсем директно и никак случайно... бляяя.. :? :? :shock:
Не го прави, моля те, имай уважение към себе си ...
nymphadora
02-09-2009, 18:19
хах,приятелката ти ме кефи
а и ебаси гнусното е да и свършваш на корема...
Ако те обича наистина толкова много не би трябвало да го прави проблем
ебаси жената дето имаш :( и моя ми се изхв1рля на корема но не го карам да си лиже спермата :? казжам му само да ме избърше и готово.Но ако тя постояннно те кара да го правиш можеш да започнеш да се изхвърляш на земята...не мисля че и от там ще те кара да го правиш :shock:
Въпроса се решава много бързо. Не се празни върху корема и и тя няма да те кара да я облизваш. Защо трябва да се празниш върху нея? 8)
BoCupycake
02-10-2009, 09:51
Добре бе момчета много сте ми интересни.Момичетата могат да ви я гълтат,да ви го лигавят по 9853958 часа и т.н. и на вас да ви е хубаво,а вас да си ви е гнус от вашето.Е не,че точно този пример е нормален и подходящ...мъ к'во пък толкоз.Нали си е негово. :D
BoCupycake
02-10-2009, 09:55
Абе това е отвратително, бе .. това момиче има ли акъл!? Бахти гнусотията, честно ...
Има разлика между това да я лижеш и да се занимаваш с нейните сокове и това да си .. лижеш спермата и то съвсем директно и никак случайно... бляяя.. :? :? :shock:
Не го прави, моля те, имай уважение към себе си ...
Ама ти си ми "любимка" ....Да има уважение към себе си ли?!Че ако прайш свирка на приятеля ти и той ти свърши в устата ти като го глътнеш т'ва не уважение към теб ли ще е ?!
Ама как може да сте такива бре,хора?
Жената какво по-малко и низшо същество от мъжа е,че да е способна да го направи,а за мъжа е обидно.
OMFG! :-x
beretta92sd
02-10-2009, 13:29
Ми пробваите първо тя да я оближе или да си сложи малко по устните и да я целунеш така , като неискат диретно да си я облизваш от корема и .Аи де знаеш може да е малко перверзна :))
Mr_Crowley
02-10-2009, 14:10
Ти имаш проблеми, мой човек...и твоята руспия и тя! Само се замисли, ако те обича някой ще те кара ли да правиш неща, който не са ти приятни? Как тя можела - ами така!!! Ти как можеш да пикаеш прав и да не си мокриш вътрешната страна на краката, така и тя може. Ако не иска- добре, ако иска - още по-добре! Ако и ти искаш да си ближеш спермата...давай!!!
Punisherrr
02-10-2009, 15:30
Някой вече го каза по-горе -> Ако толкова те обичаше,не би настоявала да направиш нещо,което не искаш!
sweetchef
02-11-2009, 14:30
Щом се обичате би трябвало да те разбере се пак си момче :)
Значи с приятелката ми отскоро правим секс и тъй като и свършвам предимно на корема тя след това ми казва "Би ми било по-приятно вместо да ида да се измия/избърша , ти да се "погрижиш" демек да я оближа :-o Казах и че не бих го направил тъй като ме е гнус но тя настоява , защото това щяло да я накара да се почувства по-добре. Не знам странно ми е даже днес го направи на проблем, защо тя можела да го направи , а аз не мога. Та според вас това нормално ли е ? Сигурен съм че не го прави за да се гаври с мен защото сме от отдавна заедно и страшно мн се обичаме, но аз не мога да го направя а тя много иска. Вие какво мислите ?
А сигурен ли си, че просто не иска да я избършеш ти :) :P
Добре бе момчета много сте ми интересни.Момичетата могат да ви я гълтат,да ви го лигавят по 9853958 часа и т.н. и на вас да ви е хубаво,а вас да си ви е гнус от вашето.Е не,че точно този пример е нормален и подходящ...мъ к'во пък толкоз.Нали си е негово. :D
По същата логика, утре като отидеш до тоалетна си изяж ла*ната, нали са си твойте, кво ти пука...
По темата: НЕ ГО ПРАВИ !
BoCupycake
02-12-2009, 00:57
По същата логика, утре като отидеш до тоалетна си изяж ла*ната, нали са си твойте, кво ти пука...
О,боже.Много умно.
Всички казвате да не го прави.Е защо де?Защо едно момиче може,а момчето не?Аре дайте поне едно логично обяснение!Пф...
О,боже.Много умно.
Всички казвате да не го прави.Е защо де?Защо едно момиче може,а момчето не?Аре дайте поне едно логично обяснение!Пф...
Има логика в думите ти, но не и в този частен случай. Все пак той иска само да й се празни на корема, не тя да гълта.
Щеше да е по-приемливо, ако той също искаше тя да я опита.
Виж сега момче, според мен не бива да го правиш. Казвам ти жените сме си проклети по принцип и малко са изключенията. Според мен това си е нещо като унижение, но и си зависи какъв секс правите разбира се :P Пък и защо не и предложиш да и свършваш в устата вместо на корема. Всички знаем че семенната течност е полезна за стомахът ни. Излекувай я! :razz:
beretta92sd
02-12-2009, 08:30
АБе направиго ко ги слушаш тия , ко толкова щи стане няма да умреш , щом момичето гълта и и харесва значи е хубава индидуално твойта.
Трябва да знаеш какво предлагаш , трябва да опиташ .Някои момичета това нещо ги възбужда много , и виждат че неси като другите гнусливи и че държиш на нея .
Еи де момичето може да го лапа и да и свършиш в устата ама след това нея целувате докат несе измие или немине известо време е от какво ви е гнус тогава.То дори си е възбуждащо да я целунеш веднага след като си и свършил в устата , показва че държиш на нея и неискаш да си направиш само на тебе кефа аи на нея.
Като нети харесва туй нещо в гаджето ти отстъпия на друг които ще му харесва.
Тя едно нещо да те помоли да направиш и ти да се дърпаш, нестава така като нейскаш да и направиш това удовоствие няма да правиш секс с нея.
В една връзка трябва и компромиси да се правят .
Това е супер ГАДНО!!!!! Ако имаш себеуважение не го прави. Аз бих я зарязал но ти си решаваш
beretta92sd
02-12-2009, 23:12
Аз пак да посъветвам момичетата тогава , ако гаджето ви кара да му гълтате спермата зарежете го :D :D :D
Защото той няма да ви направи удовоствието да го видите да си я опитва или да ви целува веднага след като ви е напълнил устата с сперма.
Ама да си имаме уважението момичето нее по малко човек от момчето, в секса .
При други случаи може но при секса неможе хем тови праи кефа трябва и вий да му върнете по някакъв начин .
Аи от къв зор пускаш тема да питаш трябвали да го направиш или нетрябва , ако уважаваш приятелката си и искаш да спрете да се карате за глуспости ще изпълниш желаниетой.
представям си като скъсате как ще се прославиш с "момчето което си изяде спермата" и ще ти е много весело :grin:
О,боже.Много умно.
ти би ли си изпила соковете бе ? ай моля ти се ..
:o знае ли и аз съм се чудела дали момчетата биха си опитали спермата и защо им изгежда гнусно за тяхната уста а за момичешка не че даже се радват като свършват в встата на момиче??????????
SugarFan
02-13-2009, 07:56
Да си погълне спермата ли ве ??? Като имате желание я яжте вие не карайте нас :shock: Мн ми е инт кво ще стане, ако не го направиш ? Ще сложи край на връзката ви, защотото я мързи да иде до банята да се измие ли ?
swift321
02-13-2009, 08:03
Не и свършвай на корема?
О,боже.Много умно.
Пак обърнахте цялата тема на битка момчета момичета :-x Въпросът не е в това кой пол какво може, а на кой човек какво му е приятно да направи! А по темата: ако не искаш просто не го прави, а не после да си се чудиш на простотията и защо си си лизал семената, те са за оплождане не за ядене...
Josefinne
02-13-2009, 09:37
Зибърши я с кърпичка :D
Абе странно ми е - момчетата искат момичетата да им правят свирки, да им свършват в устата и даже да им гълтат спермата, а те самите се гнусят от собствената си сперма.
Зибърши я с кърпичка :D
Абе странно ми е - момчетата искат момичетата да им правят свирки, да им свършват в устата и даже да им гълтат спермата, а те самите се гнусят от собствената си сперма.
закон
beretta92sd
02-13-2009, 11:10
Кое е закон да и се празнят в устата на момичето и тя да гълта а когато тя предположи на приятеля си тои да си опита спермата и това с което я храни , тои да откаже щото това било закон .Хахаха егати маитапа .
Така може да мислят само някои лапета и такива дет момичето я имат само за сехсуални играчки и небиха направили нищо зада и направят кефа по понетрадиционен начин било то и да си опита спермата като и се празни на гърдите или на корема или пък около устата и да я оближе.За някои момичета това би било доста възбуждащо и показателно че неси с нея просто зада я шибаш и би направил всичко за нея.
ef4etyYy
02-13-2009, 15:27
Кое е закон да и се празнят в устата на момичето и тя да гълта а когато тя предположи на приятеля си тои да си опита спермата и това с което я храни , тои да откаже щото това било закон .Хахаха егати маитапа .
Така може да мислят само някои лапета и такива дет момичето я имат само за сехсуални играчки и небиха направили нищо зада и направят кефа по понетрадиционен начин било то и да си опита спермата като и се празни на гърдите или на корема или пък около устата и да я оближе.За някои момичета това би било доста възбуждащо и показателно че неси с нея просто зада я шибаш и би направил всичко за нея.ти кво си момиче,момче?извинявай,не знам...
beretta92sd
02-13-2009, 16:45
момче съм
момче съм
значи си много женствен щом си на това мнение :D я го кажи на приятелите си да ти се смеят :D да видиш колко хора сме на това мнение ;)
beretta92sd
02-13-2009, 17:32
хахахха аз и женствен ще е голям маитап туй нещо да се види :))
Просто вий сте още лапета и неможете да ги проумейте и оцените нещата имате едно такова тинейджарско мислене .
Неразбирате че в една истинска връзка трябват и компромиси а не само да получавате , а компроимисите могат да бъдат от всякакъв характер , ти ако обичаш това момиче много и държиш на нея ще и направиш това удовоствие а няма да пишеш в някакъв си форум да питаш други подрастващи дали трябва или не .Аз ако бях на мястото на момичето вече да съм го зарязла това момче и да си фана някои по достоен които мисли като голям човек.
92 ли виждам в ника ти ? ок лапе съм ... не ми се спори ...
Ммм, ... :D още малко що не те накара да изядеш кърпичката, с която се е избърсала?! :razz:
beretta92sd
02-13-2009, 17:46
Ти ника него гледаи личи си че незнаеш какво означава.Ника е марка и модел пистолети .
Иначе съм на 23 години .
Напиши го google и ще видиш.
Ти ника него гледаи личи си че незнаеш какво означава.Ника е марка и модел пистолети .
Иначе съм на 23 години .
Напиши го google и ще видиш.
ок признавам моя грешка :grin:
imfamous
02-13-2009, 18:41
Мамака му това е супер извратено :) хахахахах
ef4etyYy
02-13-2009, 20:21
хахахха аз и женствен ще е голям маитап туй нещо да се види :))
Просто вий сте още лапета и неможете да ги проумейте и оцените нещата имате едно такова тинейджарско мислене .
Неразбирате че в една истинска връзка трябват и компромиси а не само да получавате , а компроимисите могат да бъдат от всякакъв характер , ти ако обичаш това момиче много и държиш на нея ще и направиш това удовоствие а няма да пишеш в някакъв си форум да питаш други подрастващи дали трябва или не .Аз ако бях на мястото на момичето вече да съм го зарязла това момче и да си фана някои по достоен които мисли като голям човек. да те видим как го правиш ти това...
revennge
02-13-2009, 20:26
хахахахххх готина фантазия има приятелката ти :lol:
сериозно това е гнусно.. :shock:
Hysteric_Bitch
02-14-2009, 00:48
Тва е гнусно. Едно е да ти прави свирка и после да се целувате, а тва е друго. Като да се изплюеш и после да си изядеш плюнката бахти.
Тва е гнусно. Едно е да ти прави свирка и после да се целувате, а тва е друго. Като да се изплюеш и после да си изядеш плюнката бахти.
ахахах мн удачен пример :D
Ако си си поставил за цел да опиташ всички собствени телесни течности давай ! Както казаха доста хора преди мен не мисля,че е удачно човек,който държи на теб да те кара да правиш подобни неща.Без значение момиче,момче щом дадено нещо ти е неприятно отвращава те и тн. не би следвало да го правиш,още по-малко този който те обича да те кара!
lheLLboyl
02-14-2009, 12:19
баси фетиш-а #-o тая луда ли е?
ami ako naistina ne iska6 da gopravi6 kaji i go...puk za6to ne probva6 s "kakvoto po4ukalo takova se obadilo".. ? nakai q da napravi ne6ty koeto i predi ti e otkazvala..taka 6te ima6 kontra ;) :-P
Ми просто не свършвай там и няма да лижеш :)
мисля си,че 1во-(както доста хора преди мен са писали) ако толкова се обичате не би следвало да те принуждава,тръшкайки се,да правиш подобно нещо...2ро-може би и момичето има право(макар че не мисля,че това не би възбудило една нормална жена(нищо лично,но това си е извратено и може да поговорите на тази тема))...та...моят съвет е да седнете като големи хора и да го обсъдите като всеки изкаже предпочитанията си и се опита да обясни на другия гледната си точка.Успех