View Full Version : къс пенис
Амии... Имам проблем много гаден... Пениса ми е между 12 и 13 см а съм на почти 16 години... Много ли ми е малък или просто си правя няква илузия? :-x Можете ли да ми кажете някакъв начин за удължаване ако изобщо има такъв... Мерси предварително
sFeRlinG
02-08-2009, 20:17
Аз съм чувал че на някои хора разтежа им заповча в по-късна възраст....Според мен не е проблем 12-13 за сега...Стигат ти само 8 да отвориш някоя какичка :D ,но ако продължава да седи така според мен ходи на лекър да ти каже проблема...
До 20-21 години имаш бреме още 5 годинки някаде а?
Youth_boy
02-08-2009, 20:22
Не прави грешката да се депресираш на тема размери и за да не звуча като поредният грубян който пробутва теорията с влака и пътнците ще ти кажа че за твоята възраст е напълно нормално , какво щеше да стане според теб ако ти беше 20 см. ще ходиш по улицата и ще го вееш ли ?
Споко бате , хващай некоя сладурка и я почвай ...
charovnicata
02-09-2009, 00:32
нормално е,както за твоята, така и за доста по зряла възраст
не вярвай на митове и не се мъчи излишно,на който каквото му е отредено :-)
LiveFlower
02-09-2009, 00:40
шанс,бате ....
iwhswgrs
02-09-2009, 08:07
аз съм на 16 и половина и ми е 13.5 - 14 см
bqsna_teenagerka
02-09-2009, 08:09
:( охх писна ми от такива теми..направооо вече аман :x дишай Wesly...пенисът ти е нормален ;)
няма значение колко ти е голям важно е как боравиш с него ;]
аз съм на 17 и ми е 17.5 ;]
аз мисля, че дебелината е много по-важна от дължината, така че ако ти е по-дебеличък не се притеснявай изобщо :-)
gLoRiToO
02-09-2009, 18:53
абе какво само пишете колко са ви големи.И 20 да ти е,ако не можеш да го използваш никаква файда няма 8)
Според мен, това е много тъпо за кво изобщо ти е по-голям? Ако започнеш да исползваш разни химикали за удължаване трябва да си МЕГА тъп. Мразя хората, които мислят, че големият член ще ги направи големи мъже, за това се иска много повече!!! (момче на 13)
Амии... Имам проблем много гаден... Пениса ми е между 12 и 13 см а съм на почти 16 години... Много ли ми е малък или просто си правя няква илузия? :-x Можете ли да ми кажете някакъв начин за удължаване ако изобщо има такъв... Мерси предварително
Много сори пич,ама ти си мега тъп... Аз съм на 18 и ми е 14 цм. и съм горд от него и си го обичам точно такъв-ти си от ония крайно побъркани малки дебилчета които са дълбоко убедени, че им е адски малък
Кво да ти кажа-14 сантиметра карат приятелката ми да крещи от кеф :-P
А сега си направи изводите за твоя :x
angelcheeee_93
02-09-2009, 19:29
НИщо ти няма бе кво се плашиш 8-) здрав си,прав си,корав си! 8-)
не се филмирай
5см погледнати през мъжкото око са равни на 20см погледнати през женското... така че си имаш бая салам в женските очи :D :D :D :D :D
SiSsKkAa
02-09-2009, 21:10
това си е организъм.няма какд а го промениш,но си мисля,че може би щ е ти порасне още.на 16 си имаш още да се развиваш.не мисля,че е болка за умиране,важно е да знаеш как най-добре да ги използваш тея 13см
не се филмирай
5см погледнати през мъжкото око са равни на 20см погледнати през женското... така че си имаш бая салам в женските очи :D :D :D :D :D
ДА БЕ ДА !?!?!? :o :-x :-x Що не беше така с парите.. даваш и 2 лева и тя си мисли, че си и дал 200... :x :-x искала чанта да си купува.. за 200 лева.. как да не я убие човек.. ще я пусна през терасата
SiSsKkAa
02-09-2009, 21:23
с какво женските очи са по-различни от мъжките.хахахахаха.ние нямаме лупи,а очи хахахаха
Значи аз съм чувал че ако го разтриеш с босилек и после си напрайш ч**** порастжа ама трябва да го правиш често :| 8-) :smt003 :smt031 :D
не се филмирай
ДА БЕ ДА !?!?!? :o :-x :-x Що не беше така с парите.. даваш и 2 лева и тя си мисли, че си и дал 200... :x :-x искала чанта да си купува.. за 200 лева.. как да не я убие човек.. ще я пусна през терасата
Виж са тва са две различни понятия жените имат проблем с определянето на дистанцията а не с просенето на пари :D :D :D Тия животни нямат срам....
SiSsKkAa
02-09-2009, 21:39
не слушай глупави съвети.тва са бабини истории дето едва ли действат изобщо ако са такива де.не си го прави нищо да не си навлечеш някоя беля.радвай се на това,което имаш ubuntu много обиждате жените ама като ви се прииска ни търсите така че недей да приказваш,че сме били животни.и не всички жени искат чанта от 200лв и богат чичко паричко ама да не се отплесваме в друга тема
не слушай глупави съвети.тва са бабини истории дето едва ли действат изобщо ако са такива де.не си го прави нищо да не си навлечеш някоя беля.радвай се на това,което имаш ubuntu много обиждате жените ама като ви се прииска ни търсите така че недей да приказваш,че сме били животни.и не всички жени искат чанта от 200лв и богат чичко паричко ама да не се отплесваме в друга тема
Баш пък чичко... много ме състари.. другото го приемам за реклама..
SiSsKkAa
02-09-2009, 21:58
аз реклама на тебе няма да ти направя така че не го приемай като реклама
А защо мислиш, че ми е нужна реклама и то особенно от теб ? Нямам никакво желание да ставам известен в промежутъка от 11-15 годишните...
А ако искаш попитай някой вещ за тоя лудия с Р1-то от Пловдивския вилъет..
А защо мислиш, че ми е нужна реклама и то особенно от теб ? Нямам никакво желание да ставам известен в промежутъка от 11-15 годишните...
А ако искаш попитай някой вещ за тоя лудия с Р1-то от Пловдивския вилъет..
Никой не го интересува.Трай си там и стига оспамва темите.Мислиш ли че някой от тук го грее колко ти е и там за мотори и тем подобни глупости.Ше ти го кажа просто,с 2 думи.Пич ли си?За тва по добре си замълчи.
Баш пък чичко... много ме състари.. другото го приемам за реклама..
Sorry мацо ама обиновено мен ме търсят, а не аз тях :D
И "животни " не е убида а метафора . .. и повярвай ми абсолютно всички искат чанта от 200++ лева и да ги возат в лъскава кола.... ;) Ти че не си го признваш не те прави изклщчение! :D :D :D
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:09
аз искам чанта от 30 лева а не от 200 и искам пари от тати не от приятеля ми и кво?не съм ли жена като не искам 200 лева от приятеля ми(който мисля,че не е с мен,за да ме издържа а за да ме обича)
А ти от къде знаеш, че не съм женен ?
Пича с китарата да си мълчи да не го обеся с струните..
ubuntu не си заслужава да им се обеснява.. деградирали са
днес имам рожден ден и ставам на 20 не на 13
на 20 години пък иска пари от таткоси.. лелеееее земи се фани малко на работа.. стига с тея сапунки... мале.. ххх.. и ти ще ми говориш на 20 години от родителите си пари иска засрами се малко....
Хах по интернет и аз мога да съм безсмъртен.....земи млъкни чиче и ходи си гледай "моторетката" там и не ни занимавай с глупостите си.И аз мога да почна да се хваля колко ми е голям и ала бала ама си трая нали.Такива като теб които си хвалят оная работа са точно ония с малките пишки...прави си изводите :wink:
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:14
аз някъде да съм питала женен ли си?май не си прочел нещо правилно.явно си тук да си търсиш пишлеме,скоето да се заяждаш ама тая вечер не улучи човека :grin: и не казвай,че съм на 13 като не се познаваме.като ти е толкова голяма пишката прави бизнес с нея бе.на морето срещу 300 марки си даваш дупето на някой чичка германец и си ти.на думи всеки е силен нали
Аз тва го знам още от както прочетох първата тема ... но са понеже нямакво друго да правя освен да се излежавам и да се eбaвaм ... си чеша пръстите... :D :D :D
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:18
че излез намери някой с твоя пол и твоя пръст и си начеши пръстите като няма какво да правиш.това в нет-а да се ебаваш във форум голяма излагация човек
Хах по интернет и аз мога да съм безсмъртен.....земи млъкни чиче и ходи си гледай "моторетката" там и не ни занимавай с глупостите си.И аз мога да почна да се хваля колко ми е голям и ала бала ама си трая нали.Такива като теб които си хвалят оная работа са точно ония с малките пишки...прави си изводите :wink:
А ти чадо божие.. къде видя да си хваля пишката... прати приятелката си .. после тя ще ти се хвали.. опс даже може доиде ми скимти на вратичката като мъник....
Сисенцеее.. и ти кажи каде си фаля хуя.. че не виждам такова нещо.. и ти си поканена!
^^смешен си
Това приятелката ти докато правите секс ли ти го каза?
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:22
тази година завърших и сега ще карам курсове за това не работя и казвам примерно ,че ако искам да си купя чанта последния човек от който ще взема пари ще е приятеля ми.всичко го приемаш много буквално.хващай смисъла на думите ми не някакви повърхностни работи.не се прави на прост,че вече почвам да ти вярвам
aaa и благодаря ти за поканата ама аз имам кой да ме задоволи.едва ли ти можеш да направиш това,което мен ме задоволява...така че ЗАМЪЛЧИ
Komar не исках да ти казвам но съшност майка ти ми го каза...прати и много поздрави от мен и лека вечер :-)
Жалко закъсня.. тя почина преди няколко години..
^^лека и пръст.тя не е виновна жената ама сина и нещо се опитва да ме храни макар и безуспешно
Не се убиждай ама не си мой тип.. не си падам по изпедерастени китаристчета...
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:26
сина й явно избива комплекси и се чувства добре като влезе в някой сайт за по малки от него(поне той така твърди) и си търси с кой да се заяжда.намери си някъде другаде да си изразходваш енергията на пръстите.йаахах.наживо кой знае ква си смешка две думи на кръст неможеш да кажеш ама във форума всички сме много силни
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:27
поне той има някакъв талант и го развива за разлика от теб,който дори те е страх да си махнеш каската.толкова ли си страшен?
Виж го господи с 2 лафа цял форум храни :lol: Ебльо време е да се разкараш.Що така да спреш нещеш,махай се,изчезни като мъгла :-D
Пфффф мен пък къде ме намесвате във вашите караници?! :-o :-x
Освен това като имате да си кажете нещо си пишете ЛС!!! :-x :o
А после някои модове казват,че аз съм спамела ... :?
Заповядай 1 прясна от вчера...
http://i119.photobucket.com/albums/o152/Radoslav18/po_staite.jpg
П.с. отляво се намирам.. повечето ми казват, че съм мн страшен..
^^чичко гугал върши чудеса.лягай си
P.S много си грозноват ама карай ше си намериш и ти момиче,тогава може би да се пооправиш с начина си на мислене.
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:34
не си мой тип.нищо лично.и изобщо не ми изглеждаш страшен.някой те лъже явно
Виж го господи с 2 лафа цял форум храни :lol: Ебльо време е да се разкараш.Що така да спреш нещеш,махай се,изчезни като мъгла :-D
шшшшшт тихооо ще се ебаваме ското си искаме ...
А аз мога да се ебавам и на живо не ме притеснява нищо принципно много обичам да бия шамари на мъжки ПУTKИ... :D :D :D :D
^^не ти пожелавам да ме срещаш господин "бияч"
шшшшшт тихооо ще се ебаваме ското си искаме ...
А аз мога да се ебавам и на живо не ме притеснява нищо принципно много обичам да бия шамари на мъжки ПУTKИ... :D :D :D :D
Просто ако го набарам наживо ще го навра в китарата...
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:43
оф големите мъже....смешници
^^ Само моля те гледай да си с каската,че иначе току виж някой умрял от смях :? :? :?
Komar уж знаеш как да играеш вързан ми лаеш.бах ви в бойците бе :lol: ся няма да мога да спя от страх да не ви срещна по пътя тия дни :-#
hahavteen
02-09-2009, 22:44
Айде стига.
И да ти е малък не можеш да го промениш така че свиквай.
:)
^^ Само моля те гледай да си с каската,че иначе току виж някой умрял от смях :? :? :?
В все пак е малко по-добре от приятеля ти... ама така де.. ти и ти за нищо не ставаш... щи дам да ми смажиш веригата..