View Full Version : Сексът достатъчен подарък ли е за Св.Валентин?
love_you_boy
02-09-2009, 19:18
На 16 съм ,девствена съм и си имам приятел.Смятам да му пусна за Свети Валентин-това ми се иска да му е подаръка.Но се притеснявам много от това дали той о4аква да му подаря и друго нещо. според вас това достатъ4но ли ще е или ще трябва да му търся подарък.знам 4е темата не е от най-интересните,но е много важно за мен защото малко (т.е. доста :D )сгафих с предишния подарък :-D
т.7 от правилника
Moderated by slun4ice
seduction1mplex
02-09-2009, 19:28
Ако го искаш-направи го с него..не се чувствай длъжна да му пускаш само заради гафа с предишния подарък...тва е важно нещо и за тебе ,ако си готова-направи го,той съм сигурна,че ще се зарадва (: И дано ходите от повечко време,да не те е яд после (: Използвайте презерватив (:
аз мисля че това ще му е напълно достатъчно и че много ще се зарадва, а пък и мъжете не държат толкова на материалните неща.
cinderella_gugutka
02-09-2009, 19:30
Ако го искаш-направи го с него..не се чувствай длъжна да му пускаш само заради гафа с предишния подарък...тва е важно нещо и за тебе ,ако си готова-направи го,той съм сигурна,че ще се зарадва (: И дано ходите от повечко време,да не те е яд после (: Използвайте презерватив (:
доколкото разбрах въпроса не е дали да го прави а дали да му купува друг подарък :D
според мен по тъп подарак едва ли ще му подариш от това да му "пуснеш". според мен си му вземи нещо, а като му дойде времето на секса сама ще го разбереш. НЕ БЪРЗАЙ!
Хубав подарък си избрала да направиш.Аз лично не бих искал нещо повече, материалното мога и сам да си го купя. 8-) Стига ти да си готова и да го искаш. :D :D :D :D
Tрябва да ти дойде от вътре за да го направиш а не като подарък или задължение.Щеше да е подарък и то чудесен ако не ти беше за първи път но в това положение нещата са различни.Помисли си хубаво искаш ли първия ти път да е така и сама реши да го направиш или не.
така е не трябва да е защото идва празник или защото предния подарък е бил кофти.. подари му нещо, но мисли преди това да не сгафиш и с този подарък и нека първия път да е по желание не по задължение
princesa_viki
02-09-2009, 20:08
Вържи си панделка и си сложи картичка с надпис "Малко,но от сърце" или нещо подобно.Сам ще се сети,че ти си му подаръка. ;)
miloto_girl_4e
02-09-2009, 20:11
Може една ваша обща снимка в рамка като допълнение :)
cinderella_gugutka
02-09-2009, 20:16
Хубав подарък си избрала да направиш.Аз лично не бих искал нещо повече, материалното мога и сам да си го купя. 8-) Стига ти да си готова и да го искаш. :D :D :D :D
като се замислиш освен материалното ако искаш секс също можеш да си го купиш :D
angelcheeee_93
02-09-2009, 20:19
На колко години си и от колко време сте заедно?
Тази информация е мн нужна,за да ти се даде правилен съвет.И ако веднъж го направиш с неподходящ човек,после ще съжаляваш цял живот и човекът ,с когото ще си винаги ще ти го натяква и ще ви бъде кофти.Не избързвай с тези неща.Според мен това е прекалено краен подарък.Лично аз не бих го направила,но решението си е твое.Пак ти казвам,че ще ти остане белег завинаги,независимо приятен или не :!:
Ако те обича какво значение има какво ще му дадедш дори това което си наумила да направиш дали си го заслужава? Помисли дали дали го искаш наистина много. А ако направиш го направи по най-добрия начин, защото първият път е незабравим...
като се замислиш освен материалното ако искаш секс също можеш да си го купиш :D
Ама разбира се. :D Имаш ли пари, всичко можеш да си купиш.Освен любов ... (колко тривиално) :lol: :lol:
еми що пък не! ако имаш свободен терен мойеш да си купи6 секси бельо и да му се поднесеш след това се отпуска6 и това.звучи добре
еми що пък не! ако имаш свободен терен мойеш да си купи6 секси бельо и да му се поднесеш след това се отпуска6 и това.звучи добре
Armani_P
02-09-2009, 21:01
Прекалено изтъркано ... бих предпочел да си разменим подаръци,да отидем на вечеря някъде,да ме измъчва с предизвикателно облекло,и да не ми се даде,пък на сутринта ... :-)
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:20
На 16 съм ,девствена съм и си имам приятел.Смятам да му пусна за Свети Валентин-това ми се иска да му е подаръка.Но се притеснявам много от това дали той о4аква да му подаря и друго нещо. според вас това достатъ4но ли ще е или ще трябва да му търся подарък.знам 4е темата не е от най-интересните,но е много важно за мен защото малко (т.е. доста :D )сгафих с предишния подарък :-D
т.7 от правилника
Moderated by slun4ice
о боже ако го правиш по задължение,недей да му търсиш подарък.Всичко е до чувство,до това как ще ти дойде от вътре.Защо си мислите,че секса е "подарък".Мене ще ми е странно приятеля ми да ми каже ще ти подаря секс на 14-ти хахах.Можеш да го изненадаш като си направиш първия път с него на Св Валентин,ама чак да му се подариш...дедазнам странно звучи
Такаа.. приятно ебане на всички на Свети Валентин... тъй като мойта е в цикъл тогава.. аз ще празнувам Трифон Зарезан.. :D :D :D И на свирка ще съм доволен :lol: :lol: :lol:
TheBestFriends
02-09-2009, 22:24
ако момчето е свестно за него няма да има по-голям подарък от това да му ''подариш'' девствеността си..
SiSsKkAa
02-09-2009, 22:25
и все пак момчето би се зарадвало и от някакъв малък жест за спомен ако ще една плюшена играчка да е.ей така за спомен да си му остане.според мен няма да се охарчи много ако му вземе нещо мъничко
аз мисля че това ще му е напълно достатъчно и че много ще се зарадва, а пък и мъжете не държат толкова на материалните неща.
Абсолютно!!!!
Мъжете в същност мразят Св.В. ....тва за нас си е ада!Да се терзаеш и мъчиш за какво?Да купиш неква глупост ...вярно с цел да зарадваш приятелката ...ама тва е някав обект глупав...немога да разбера защо жените държът толко много на тва??? :-o
И м/у мн пъти са ме питали...
ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК!!!
и все пак момчето би се зарадвало и от някакъв малък жест за спомен ако ще една плюшена играчка да е.ей така за спомен да си му остане.според мен няма да се охарчи много ако му вземе нещо мъничко
Само неразбрах защо като си момиче говориш от мъжка гледан точка!!!
Тва па с плюшените играчки е НАЙ-ТЪПОТО!!!
Обясни ми само ако искаш и на лично съобщение,да не флуудим тук,ако пък искаш и тук...
ЗАКАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СА НИ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ НА НАС????
Естествено,че няма да ти каже "я бягай" като му подариш плюшка...ама няма и да се изкефи!Повярвай ми!!!А тва па за охарчването е още една тъпа тема....за мъжа най-добрите подаръци са:
#1 СЕКС (ако не го правите редовно де...иначе си е просто секс :) )
#2 ТЕХНИКА няква
#3 Незабравим момент!
#4 Козметика (амааа незнам...)
(поне за мен си е така де...)
Ако неможе да си позволиш това...за нас няма проблем!
Все пак мислете и за това,че ние по начало обичаме да сме "глава на семейството" и ако ни купите нещо по-скъпо от нашия подарък... например направо се едно сте ни отрязали ****
Не се изхвърляйте ние сме просто устроени животни....дай ни пу**** и ни остави да се забавляваме
8-) :lol:
Youth_boy
02-10-2009, 01:05
Свети кой ?
Аз принципно се чудя защо ние го празнуваме този католически празник , какво ти само на 14 февруари ли си влюбена защо не му пусна вчера или онзи ден а трябва да го направиш тогава ?
И все пак ако си решила че за теб този ден е специален отговора ми относно подаръка ти е НЕ не е подходящ.
111111111
02-10-2009, 07:29
Ооо според мен ще е най-щастлив ако правите секс :D Определено тва подаръка
SiSsKkAa
02-10-2009, 08:29
добре да правят този Св. Валентин секс.ама една година да не му прави свиркидо другия Св Валентин,че да има тогава какво да му подари - свирки.
по вашата логика нещата седят така и доста повърхностно.смешно е направо.нищо лично
SMoKe_BoY
02-10-2009, 09:54
Вържи си панделка и си сложи картичка с надпис "Малко,но от сърце" или нещо подобно.Сам ще се сети,че ти си му подаръка. ;)
ммММммм :oops: Много добре..
И по темата естествено че е ДОСТАТЪЧНО ...
Закво ми е плюшен заек .. и да си ходя у дома .. ;)
Според мене си избрала даже най добрия подарък които приателя ти може да иска ;)
ами да според мен е добре :)
anonimnaa
02-10-2009, 11:31
Ако смяташ да го правиш,го прави с чувства :)
Ако аз съм на негово място - предостатъчно. В този ПОДАРЪК влиза всичко :oops:
PainMonopoly
02-10-2009, 13:57
К У Р за свети валентин. :D
sweetchef
02-11-2009, 14:34
Според мен е достатъчно се пак първия пат се помни цял живот :)
SoFarSoG00d
02-11-2009, 15:15
Абе хора,спрете се!!!Какво е това Св.Валентин?Каква е тази мания и символика,която влагате в един обикновен ден,та всички двевтвени сте тръгнали да ставате жени на този ден?!
Ами според мен ти не си вещ за да се подаряваш... :? Но щом си преценила че това искаш хубаво...дано после не съжаляваш... :? Иначе по темата можеш да сложиш секси бельо и панделка... ще се сети веднага... :wink:
galenata
02-11-2009, 18:33
:P
Extremescream
02-11-2009, 18:38
Аз направих подобен номер,само че беше за рождения му ден.И не,не съжалявам за това.Ако си сигурна,действай!
s1mon4e7yy
02-11-2009, 19:19
Ne
Незнам аз лично .. не мога да разбера защо всички мислите, че само секс ни е в главата.. 8-[
Свети кой ?
Аз принципно се чудя защо ние го празнуваме този католически празник , какво ти само на 14 февруари ли си влюбена защо не му пусна вчера или онзи ден а трябва да го направиш тогава ?
И все пак ако си решила че за теб този ден е специален отговора ми относно подаръка ти е НЕ не е подходящ.
Съгласна съм с мнението.. :)
А иначе нека си празнуват хората "деня на влюбените" хубав празник е.. :) но подаръци от сорта на секс.. :lol:
proFloras
02-12-2009, 10:53
Свети кой ?
Съгласна съм с мнението.. :)
А иначе нека си празнуват хората "деня на влюбените" хубав празник е.. :) но подаръци от сорта на секс.. :lol: Прависте
CoOLBebZz
02-12-2009, 18:08
не се притеснявай... моя приятел също иска да му пусна... ако се чувстваш готова го направи :)
nefchi_bs
02-12-2009, 18:53
Охх...Сексът не е подарък,това е нещо което правиш,когато поискаш и когато сметнеш за добре...Това да пуснеш на някои не се прави,заради празник...Ако толкова много го искаше защо не му пусна вчера или онзи ден?Много глупаво според мен..
sevenhill
02-12-2009, 21:14
Страхотен подарак мноо ще му се искефи 8)
Ae trifon zarezan po xuu mu podari shishe vodka i moje malko da mu poduhash ako tolkova si se naduhala :grin: :D :P
Ако наистина го обичаш.. не виждам проблем :) :-D
intotheblue
02-13-2009, 11:44
Не в много случай сексът не е подарък,а ежедневие.Няма смисъл да подаря на гаджето си секс,ако го правим редовно.Трябва подаръкът да е по орегиналин и в калрен случай ако нямаш нищо в момента може да му направиш един много хубав стриптийз той да се възбуди и да го оставеш да се оправя сам. :D
love_you_boy реши ли дали само това ще е подаръка , защото то време не остана.
И да докладваш на форума после!!!
AAUU mnogo 6a mu se haresa edin takuv podaruk i NE nqma nujda ot drugi raboti-samo sexa za nego sus sigurnost 6te e specialen :grin: osobeno ako puk si devstvena.Taka 6te razbere 4e go ceni6 mnogo pove4e ot koeto i da e drugo mom4e i pravi6 vajna stupka v jiovta si zaradi nego.Bokserki sus predizvikatelno poslanie su6ti sa mnogo dobur variant :P ako razbira se poslanieto se okaje istina(razbira6 me :grin: )Striptiza su6to e mnogo dobur variant ako naprimer na sledva6tiq den mu pusne6 (tak 6a ima da se to4i cqla no6t i na drugiq den a pripadne ot vuztorg) :D
imfamous
02-13-2009, 18:38
Еее баси не,не,не..хах НАПРАВИ ГО,КОГАТО СИ ГОТОВА ЗА ТОВА,НЕ СПОРЕД СЛУЧАЯ!!!
FunnYboY
02-14-2009, 20:00
т.7 от правилника
Moderated by slun4ice
Ето и програмата ти за тази вечер:
1.Свирка.
2.Гълтане на целия член.
3.Анален секс.
4.Гълтане.
5.Масаж, докато заспи.
Няма по голям подарък 8-) 8-) 8-) 8-)