View Full Version : Защо не ми става?
Desislav
02-10-2009, 14:14
Значи проблемът е следния. Ще правим секс с приятелката ми и като почна да я барам марам туи онуи и х.я не ми става.Два пъти пробвахме и двата пъти не ми стана. Кажете от какво може да е? И ако взема някакви възбуждащи средства дали ще помогнат?? Моля помогнете. Аз съм на 17 години, и немога да си обесня защо не ми става. Иначе ми става но в точния момент не мога да го дигна :(
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
От притеснението е. Отпусни се и недей да мислиш какво ще следва , а се отдай на удоволствието, че си с нея и постепено ще стане
ViolentSaint
02-10-2009, 14:23
Дам най вероятно се притесняваш доста. Отделете по голямо внимание на любовната игра. Хем на мацката ще и е гот хем ти ще добиеш малко увереност ;)
да може би наистина е от притеснение трябва да се възбудеш на макс и всичко ще стане просто СПОКОЙНО !!! :)
Аз пък немога си го сваля понякога :D :D :D иначе ми става за най-малкото нещо :x
Еххх-позната история... ся сигурно си мислиш че си изключение но 99.9% от тиинейджърите имат тоя проблем, и абсолютно всичко е заради НЕРВИ
Забрави притеснението и се отпусни :wink:
Забрави притеснението и се отпусни :wink: +1
Мисля че притеснението ти идва в повече.. :) на теб и затова така се получава
Значи проблемът е следния. Ще правим секс с приятелката ми и като почна да я барам марам туи онуи и х.я не ми става.Два пъти пробвахме и двата пъти не ми стана. Кажете от какво може да е? И ако взема някакви възбуждащи средства дали ще помогнат?? Моля помогнете. Аз съм на 17 години, и немога да си обесня защо не ми става. Иначе ми става но в точния момент не мога да го дигна :(
аз на туй му викам притеснение нищо повече поотпусни се повече не се стягай ;) тряя да се опрай
A_Loving_Girl
02-10-2009, 19:57
Изхвърли притеснението като боклук..
proFloras
02-10-2009, 20:37
Без притеснение отпусни се
NeSumJenaTi
02-10-2009, 21:34
иначе като ти става . . . от какво ти става ? В смисъл кога точно ти става и тогава с приятелката ти ли си ?
to4notaka
02-11-2009, 00:00
Първите 2 пъти и аз не можах да го вдигна. След това си работише нормално, но наскоро пак стана така. Уж вече се бях успокоил, но докато правихме секс с приятелката ми, бяхме спряли за малко, и след това започнах да си мисля само "дали ще ми стане" и така и не стана... Това един път помислиш ли си го, забрави да го вдигнеш до края на срещата. След това ще се опитваш да не си мислиш за това и още повече ще се напрягаш. Кофти работа... Лесно им е на жените...
Alcoholocaust
02-11-2009, 00:18
ШАНС... :razz: :razz:
Darkkiss
02-11-2009, 01:57
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
сигурно не си падаш по момичета бе...
valdesbg
02-11-2009, 07:39
Айде и аз в кюпа - успокой топката пич. Х*я няма да ти изчезне в бездънната вагина на момичето. Там е топло и приятно, просто се отпусни поиграйте малко повече. Помоли я да те стимулира или и покажи какво те възбужда... Там търкайте се, галете се просто не мисли и не се стягай толкова. Ще оживееш, после пиши как е минало.
И да ни черпиш по бира :Р
Всяко момче е изпадало в подобна ситуация. Трябва да преодолееш страха си.