View Full Version : Пудра и фон дьо тен 2 в 1 на Avon
Някой използвал ли е пудра и фон дьо тен 2 в 1 на Avon? Ако да - доволни ли сте от този продукт?
http://prikachi.com/files/594017Y.jpg
Weakness
02-11-2009, 09:16
гледах го,ама не ми се струва хубав :?
Хубав е, аз си го взимам за втори път... важното е, да си уцелиш цвета, иначе...
SoFarSoG00d
02-11-2009, 10:54
Цветната козметика на гореспоменатата марка е супер долнопробна!
zai4ety13
02-11-2009, 11:36
И защо да е долнопробна? Вярно че и аз мн-мн не им харесвам нещата ама се пак долнопробна...не е от мн добрите марки не е и няква съвсем изостанала.На мене мн ми харесват някои неща от КлиърСкин и съм доволна от тях... А за тази пудра ФДТ нз, по-добре си купи някоя пудра с минерали(май така беше) дето не запушва порите.Малко по-скъпа е, но пък си струва.Нали неискаш да се збръчкаш докато станеш на 25 ?
SoFarSoG00d
02-11-2009, 11:39
Аз казах за цветната козметика,а не бялата козметика.
zai4ety13
02-11-2009, 11:44
Аха...
А кое е бялата и цветната козметика че аз малко... :D
А междодругото сяка козметична марка ли си има бяла и цветна козметика?
kat4enceto
02-11-2009, 11:47
Аха...
А кое е бялата и цветната козметика че аз малко... :D
А междодругото сяка козметична марка ли си има бяла и цветна козметика?Бялата козмаетика е тази която е полезна за кожата като серуми против стареена, маски и т.н. а цветната козматика е всичкия макиаж от основа за ФДТ до последната капка гланц.. :)
LittlePrincess
02-11-2009, 11:58
Един път си купих ФДТ от Ейвън и изобщо не бях доволна ;dd Това също не ми изглежда много хубаво. (:
Dark_Angel_F
02-11-2009, 12:11
Аз имах и не е зле , но като цяло не е нищо особено по - добре си купи от пафюмерията :)
SoFarSoG00d
02-11-2009, 12:17
ако не сте склонни да дадете много пари,примерно за Диор,който е към 120лв,вземете си на Макс Фактор,но аз лично харесвам Диор,понеже има ефект на PhotoShop.
ако не сте склонни да дадете много пари,примерно за Диор,който е към 120лв,вземете си на Макс Фактор,но аз лично харесвам Диор,понеже има ефект на PhotoShop.
:-o 120 лв ФДТ малеее :shock: кай знае какъв е -трябва да е съвършен :D
sladurana_be
02-11-2009, 12:40
Мила,имам поръчка (аз съм дистрибутор) от една жена,но аз не съм го ползвала,но тази жена за която ти казах си го поръчва за 2 път и е мн. доволна. :-) :-) :-)
ако не сте склонни да дадете много пари,примерно за Диор,който е към 120лв,вземете си на Макс Фактор,но аз лично харесвам Диор,понеже има ефект на PhotoShop. Да де ,ама нали се сещаш,че някои не са толкова грозни,че да им се налага да дават 120лв. за "фотошоп ефект". :smt116
SoFarSoG00d
02-11-2009, 13:04
:-o 120 лв ФДТ малеее :shock: кай знае какъв е -трябва да е съвършен :D
Ми доста е як,в смисъл,че на мен ми харесва много,заслужават си парите,но аз го слагам доста рядко,той придава и много як тен на лицето,ако имаш пъпки и лунички не се виждат въобще.
SoFarSoG00d
02-11-2009, 13:06
ако не сте склонни да дадете много пари,примерно за Диор,който е към 120лв,вземете си на Макс Фактор,но аз лично харесвам Диор,понеже има ефект на PhotoShop. Да де ,ама нали се сещаш,че някои не са толкова грозни,че да им се налага да дават 120лв. за "фотошоп ефект". :smt116
Това няма никакво отношение с красотата,фон дио тенът се използва,ако искаш временно да прикриеш някои несъвършенства:пъпки,сенки под очи,някоя раничка,червенина,не може да те аправи красив.Не трябва да си грозен,за да използваш грим,ако чоек е грозен,само пластичен хирирг може да го избави,дори и тогава няма гарантирани резултати.
Това няма никакво отношение с красотата,фон дио тенът се използва,ако искаш временно да прикриеш някои несъвършенства:пъпки,сенки под очи,някоя раничка,червенина,не може да те аправи красив.Не трябва да си грозен,за да използваш грим,ако чоек е грозен,само пластичен хирирг може да го избави,дори и тогава няма гарантирани резултати.
:smt045 така е -ФДТ няма нищо общо с таво дали си красив или не-е стига да знаеш колко и как да го ползваш :D
И за да дам 120 лв. за ФДТ трябва да е поне 10-20 литра той фдт .. иначе никога не бих дала. 8-)
zai4ety13
02-11-2009, 15:39
И за да дам 120 лв. за ФДТ трябва да е поне 10-20 литра той фдт .. иначе никога не бих дала. 8-)
:-D 10-20 литра и аз д/г така.Ама например за богаташките 120 лева са малко за ФДТ или за квото и да е...е кво да се прае,ние не сме от богатите...
А междодругото има и хубави пудри,ФДТ или нещо подобно които да са под 100 лева.
hardball
02-11-2009, 15:44
Аз пък съм давамала 60-70 лева за фдт и си заслужаваше, не разбирам какво вдигате дандания...
За мене кожата на лицето ми е важна и се отнасям с много търпение и грижа, когато мога да ги събера тея пари не виждам причина да не си го взема...
А тоя отгоре на ейвън не струва, такива неща правят ефект "маска" :/
Аз пък съм давамала 60-70 лева за фдт и си заслужаваше, не разбирам какво вдигате дандания...
За мене кожата на лицето ми е важна и се отнасям с много търпение и грижа, когато мога да ги събера тея пари не виждам причина да не си го взема...
ти в този раздел :? е сега да неми четеш постовете :-D
SoFarSoG00d
02-11-2009, 17:05
ама така си е.Пак ще повторя 'Евтиното излиза скъпо'.Винаги е така,по-добре без никакъв грим ,ако ще е долнопробен с неизяснен произход и вещества.Веднага нападате някой като спомене нещо за качество и цена.Качеството струва пари.По цената може да си направиш заключение какъв е даден продукт.
ама така си е.Пак ще повторя 'Евтиното излиза скъпо'.Винаги е така,по-добре без никакъв грим ,ако ще е долнопробен с неизяснен произход и вещества.Веднага нападате някой като спомене нещо за качество и цена.Качеството струва пари.По цената може да си направиш заключение какъв е даден продукт. :smt018 Пълни глупости!Искаш да кажеш,че тези,които ползват фдт по 10-15 лева ще изглеждат в пъти по зле от теб,защото използваш фдт за 120 лева!?Не съм съгласна!
И вдигаме дандания,защото всеки си прави сметката и може сам да прецени до каква сума козметика да си купува,така че няма нужда да ни поучавате колко стотин лева са нужни за да се сдобием с качествена козметика. :wink: Щом ти можеш-евала,и диор и шанел и гарлен-ползвай си всичко със здраве,но за мен 120лв. за фдт-абсурд.
Не съм съгласен, че колкото по-скъпо толкова по-качествено :?
SoFarSoG00d
02-11-2009, 17:25
Не става въпрос за това кой как ще изглежда,а въпрос за качество и вреда върху кожата,замисляла ли си се ,че евтината козметика е произведена в Китай от неизвестни съставки и,че може да бъде канцерогенна.Замисляш ли се какви вреди върху кожата може да има това?Аз не си ги измислям тези неща,просто са лабораторно доказани.Никого не ангажирам с мнението си,просто по-добре да не се използва нищо.А вие сте малки дечица(повечето) с младежки пъпки,а се чудите с какви безполезни неща да се мажете.Когато станете по-големи-жени,започнат да ви личат годините,сенките от недоспиване и умора,понеже ходите на работа слагайте каквото искате.Може ли такива млади кожи да се клепат със всевъзможни неща ?!
Не става въпрос за това кой как ще изглежда,а въпрос за качество и вреда върху кожата,замисляла ли си се ,че евтината козметика е произведена в Китай от неизвестни съставки и,че може да бъде канцерогенна.Замисляш ли се какви вреди върху кожата може да има това?Аз не си ги измислям тези неща,просто са лабораторно доказани.Никого не ангажирам с мнението си,просто по-добре да не се използва нищо.А вие сте малки дечица(повечето) с младежки пъпки,а се чудите с какви безполезни неща да се мажете.Когато станете по-големи-жени,започнат да ви личат годините,сенките от недоспиване и умора,понеже ходите на работа слагайте каквото искате.Може ли такива млади кожи да се клепат със всевъзможни неща ?! А ти знаеш ли,че фдтните на есте лаудер,които са средно да кажем 80-90лева,са сред най-опасната козметика!?Това че фдт или която и да е друга козметика струва 50,80,100,300 лева не означава,че е по-малко вредна от някоя за 20-30лв.В никакъв случай.
SoFarSoG00d
02-11-2009, 17:31
Дадох конкретен пример с Dior,повярвай ми няма лоша козметика от тази марка.
Мерси за отговорите. А искам да попитам тези, които са го изпозвали - нали това е фон дьо тен, който има ефекта на пудра? Преди като излезе имаше повече подробности.. но вече не ги помня :)
Някой неща на Avon са много добри, но като се съмнявате - не си поръчвайте. Скоро станах дистрибутор и никой не си поръчва ФДТ-ни именно заради съмнение... Колкото до цената на един ФДТ или пудра и аз като някои смятам, че не е вярно, че ако е по-скъпо е по-качествено или по-безвредно (не говоря конкретно за някоя марка), и според мен не е задължително да си купувам за 100 лева нещо, което го има за 20, и да е толкова скъпо заради няколко си % подобрение... Парите не растат по дърветата моля... А и не е хубаво също на ранна възраст да се слага щото след 10 год ще приличате на увяхнала ябълка... :)
Винаги има лоша козметика, всяка кожа е различна и приема козметиката по различен начин.
Иначе да, това е нещо като течен фон дъо тен.
TheCookie
02-11-2009, 18:37
От тия 120лв. за ФДТ...не се плаща толкова качеството колкото марката.Чудно ми е колко е по-голяма разликата между Max factor и Dior(давам пример с макс фактор понеже са качествени и не са толкова скъпи).Съставките ли са по-различни?..или просто не до толкова качество колкото марка :)
SoFarSoG00d
02-11-2009, 18:41
Ок,както казах,не съм ангажирала никого с моето мнение,все едно е да питаш каква е разликата между BMW и Опел,който иска това да си купува и маже по лицето.
От тия 120лв. за ФДТ...не се плаща толкова качеството колкото марката.Чудно ми е колко е по-голяма разликата между Max factor и Dior(давам пример с макс фактор понеже са качествени и не са толкова скъпи).Съставките ли са по-различни?..или просто не до толкова качество колкото марка :) Razlikata e,4e kato nqkoy kaje "dior" i vsi4ki trqbva da reagirat taka:uuhaa wowww dior :shock: !!! :wink:
SoFarSoG00d
02-12-2009, 16:04
От тия 120лв. за ФДТ...не се плаща толкова качеството колкото марката.Чудно ми е колко е по-голяма разликата между Max factor и Dior(давам пример с макс фактор понеже са качествени и не са толкова скъпи).Съставките ли са по-различни?..или просто не до толкова качество колкото марка :) Razlikata e,4e kato nqkoy kaje "dior" i vsi4ki trqbva da reagirat taka:uuhaa wowww dior :shock: !!! :wink:
Това е обикновена марка,зависи за коя страна става въпрос,ако ти кажа,че спиралите на Макс Фактор вървят по 2 паунда,а тия на Лореал по 2 паунда,ако ти кажа,че въпросните парфюми на Ейвън,които тук са по 40 и нагоре лева в Англия за по 8 паунда?!
Става въпрос за стандарти,дадох пример с тази марка,понеже е сравнително хубава и изпитана!
Може да поискаш тестер.
Няма мостра на този продукт ;)
cherrypezz
02-12-2009, 20:54
йес :|
sweetsunshine
02-12-2009, 21:31
йес :|мдам съгласна съм!
RiseGirl
02-13-2009, 04:06
по желание на авторката :)