View Full Version : Изчукай я докато спи!
Винаги съм си мислел "какво ли е?" да ичукаш спящата си приятелка и тя да не усети нищо. Е... най-после мечтата ми се сбъдна ;) Към 3ч. снощи реших да си лягам и понеже тя имаше проблеми със съня последните няколко дни, тази вечер беше заспала доста дълбоко.
Отидох в спалнята и видях колко сладко спи. Тогава ми хрумна
идеята. Беше се обърнала на една страна и внимателно свалих
пижамата й, след това и гащичките. Обизах я, за да "смажем
положението" ;) след което внимателно започнах да прониквам.
Чувството никак не е като обикновение секс, когато и двамата
партньори са адекватни. Имаше и известна доза адреналин и мисли
от типа "Какво ли ще стане, ако се събуди?"
Спокойно мога да каже, че силата на крайния резултат беше увеличеня неколкократно. И цялата тая работа продължи около 5 мин.,
ковто е най-интересното, понеже при нормални условия протича поне
20-40 мин.
На сутринта тя ме събуди с думите " Преготви се, защото тази вечер
си чакам невероятния секс " :)
SoFarSoG00d
02-12-2009, 09:04
Няма начин,да не е била мъртво пияна или надрусана за да не усети нищо?!Или пък да не си го удървил много хахаха.
Хух :-o Звучи много яко. :) И аз искам .. :-D
Ако тя не е взела приспивателно това не може да е вярно. Май много филми гледаш или както казваше един в една реклама за бира "Мечти...."
SoFarSoG00d
02-12-2009, 09:13
Ако тя не е взела приспивателно това не може да е вярно. Май много филми гледаш или както казваше един в една реклама за бира "Мечти...."
:razz: :razz: :razz:
jenichka
02-12-2009, 09:13
аз мисля че е напълно възможно да не усети нищо!Моят приятел спи многоооооо дълбоко и съм сигурна че и свирка да му направя няма да се събуди така че...
аз мисля че е напълно възможно да не усети нищо!Моят приятел спи многоооооо дълбоко и съм сигурна че и свирка да му направя няма да се събуди така че...
На тия отгоре просто много им се иска, ама не искат да си признаят :D
jenichka
02-12-2009, 09:18
хаха и това е възможно!
На тия отгоре просто много им се иска, ама не искат да си признаят :D
и аз така мисля :D
jenichka
02-12-2009, 09:27
[quote="uhubuhu"]Винаги съм си мислел "какво ли е?" да ичукаш спящата си приятелка и тя да не усети нищо. Е... най-после мечтата ми се сбъдна ;) Към 3ч. снощи реших да си лягам и понеже тя имаше проблеми със съня последните няколко дни, тази вечер беше заспала доста дълбоко.
Отидох в спалнята и видях колко сладко спи. Тогава ми хрумна
идеята. Беше се обърнала на една страна и внимателно свалих
пижамата й, след това и гащичките. Обизах я, за да "смажем
положението" ;) след което внимателно започнах да прониквам.
Чувството никак не е като обикновение секс, когато и двамата
партньори са адекватни. Имаше и известна доза адреналин и мисли
от типа "Какво ли ще стане, ако се събуди?"
Спокойно мога да каже, че силата на крайния резултат беше увеличеня неколкократно. И цялата тая работа продължи около 5 мин.,
ковто е най-интересното, понеже при нормални условия протича поне
20-40 мин.
На сутринта тя ме събуди с думите " Преготви се, защото тази вечер
си чакам невероятния секс " :)[/quа ти каза ли й после?
proFloras
02-12-2009, 09:48
:razz: :razz: :razz: :-D :-D :-D
anonimnaa
02-12-2009, 09:49
Май преувеличаваш.Няма как да не усети нищо и да не се събуди.Мен леко като ме докоснат и се събуждам веднага.
И като се събуди видя, че си сънувал и се разплака от яд, че е било само сън нали... :D
beretta92sd
02-12-2009, 10:04
Възможно е на всеки съня е различен , туи че един се буди дори при наи малката вибрация незначи че всички са като него.Аи ходи обикаляи цял ден кат замаян града и да видим после как ще спиш или да разтоварваш разни работи и да вършиш някаква тежка и изморителна работа.
Има хора при заметресение несе събуждат , толкова дълбоко спът че за мъртви може да ги помислиш.
Зависи от това колко дълбоко е заспала , пък де знаите може да я сънувала някои хубав сън и да не е искала да се събужда.
gLoRiToO
02-12-2009, 10:06
Няма начин да не усети нищо,колкото и дълбоко да спи!!!Не се вкарвай в никви филми братле :D :-D
beretta92sd
02-12-2009, 10:17
Ае ви от каде знаете като несте опитвали аи докажи го че е усетила нещо за 5 мин . Аи тои казва че бавно го в правил ня е мушкал като за световно да клати цялото легло.
jenichka
02-12-2009, 10:36
и аз не мога да разбера защо нападате момчето(автора).аз мсиля че е напълно възможно.Имам си един такъв в леглото дето да ме наръгат няма да се събуди така че...няма невъзможни неща :?
krem4et0
02-12-2009, 10:51
Пиши в сайтове за еротични разкази!