View Full Version : Олимпиада по Англ.език - резултати
та драги ми съфорумци ....наскоро се проведе национална олимпиада по Англ.език за 8,9,10,11,12 клас....моля кажете си резултатите и кой клас сте =]
VerryBerry
02-12-2009, 15:29
че наща що ще е утре (на петък 13ти??!) 8-)
Axe_vs_Sword
02-12-2009, 17:12
Ми ние участвахме в една олимпиада първите 2-3 часа (ааааа жалко, че не бяха някои по-тежки, да се отърва от тях :x 8-)). Ако за тази става въпрос, ще съобщя резултатите си :P
:D ма то за всяко училище е индивидуален първия кръг :D , всяко училище определя деня и самата олимпиада какво ще представлява, например моята е утре :D дано да се справя, на мои приятелки е в събота, на други им беше днес, зависи от училището, между другото я кажи какво имаше на твоята олимпиада....
че наща що ще е утре (на петък 13ти??!) 8-)
от къде си?
нашата беше миналата събота. Има стандартните компоненти:диктовка, четене, граматика и писане :) за 12 клас не беше особено трудна :)
Axe_vs_Sword
02-12-2009, 17:59
Има стандартните компоненти:диктовка, четене, граматика и писане :)
Точно...
махнах си несвързаното обяснение по-горе :D
ми имаше диктовка ,която дава 25точки ако нямаш грешка, 20т дава съчинението и Close Test-a дава 55 т ....аз съм с 86т 8-ми клас
ала излязох след няма и 1 час
Sisilota
02-13-2009, 08:49
ХъхЪ... аз пък стоях почти до края, обаче диктовката никой абсолютно не е успял да я направи.. диктуващия беше "мноо добър" и всичко му разббирахме :D
Та, от 12-ти клас никой не минава на 2-ри кръг :lol: