Влез

View Full Version : Поправителен изпит...?

XceSS
02-12-2009, 16:01
Здравейте !
Да ви питам, някой от тук да е оставал на поправителен, че този срок 2-ка имам по един предмет и ме остави на изпит, та ми дадоха списък с въпроси-10 на брой, а моя въпрос е дали някой от 10-те ще се падне или и по 10-те трябва да пиша (като тест)?

shadow4e
02-12-2009, 16:03
Е, това си го определя всеки преподавател.

Аз пък днес взех един с 3, при 50% скъсани. :grin:

XceSS
02-12-2009, 16:07
Е, това си го определя всеки преподавател.

Аз пък днес взех един с 3, при 50% скъсани. :grin:

Честито :)

Това ми стана чудно, защото те 10 въпроса, ама то само за единия трябва около 1 лист да се пише.Аз ако тръгна и за десетте да пиша...

kalashnik
02-12-2009, 16:07
Здравейте !
Да ви питам, някой от тук да е оставал на поправителен, че този срок 2-ка имам по един предмет и ме остави на изпит, та ми дадоха списък с въпроси-10 на брой, а моя въпрос е дали някой от 10-те ще се падне или и по 10-те трябва да пиша (като тест)? Попринцип ако първия срок имаш 2, но втория искараш 3, не оставаш на попрвака, но ако първия имаш 3, а втория 2, оставаш, защото се смята, че тъй като втория скрок има преговор и знанията които си нямал първия ги дпълваш.

XceSS
02-12-2009, 16:09
Здравейте !
Да ви питам, някой от тук да е оставал на поправителен, че този срок 2-ка имам по един предмет и ме остави на изпит, та ми дадоха списък с въпроси-10 на брой, а моя въпрос е дали някой от 10-те ще се падне или и по 10-те трябва да пиша (като тест)? Попринцип ако първия срок имаш 2, но втория искараш 3, не оставаш на попрвака, но ако първия имаш 3, а втория 2, оставаш, защото се смята, че тъй като втория скрок има преговор и знанията които си нямал първия ги дпълваш.

Само първия срок ми е въпросният предмет, така че директно съм на изпит :)

kalashnik
02-12-2009, 16:11
Здравейте !

Само първия срок ми е въпросният предмет, така че директно съм на изпит :) Лошо.

XceSS
02-12-2009, 16:15
Ти остави това, ама това е само по теорията, практиката ми се води отделно... :x

shadow4e
02-12-2009, 16:17
Имаш късмет, че при вас има изпит сега, защото при мен поправката е директно септември, а почваме от октомври, така леко да ти развалят лятото. 8-)

Presley
02-14-2009, 15:27
Тоя срок останах на поправка по химия,эащото иэобщо не си връэднах пръста цял срок.Но нямаше десет въпроса,а просто един тест.Те са няколко и аэ си иэтеглих единия.Това беше.

Picture
02-14-2009, 23:56
Nqma da se plashish... az kato uchenik ustavh dosta ( neucha 3 godini veche ) zimi shishe vodka malko bonboni edna salata i si minal... a pyk toq nomer ako nemine si naprai pushchici po 10-tqhto vyprosa :)

Darkkiss
02-15-2009, 00:40
Здравейте !
Да ви питам, някой от тук да е оставал на поправителен, че този срок 2-ка имам по един предмет и ме остави на изпит, та ми дадоха списък с въпроси-10 на брой, а моя въпрос е дали някой от 10-те ще се падне или и по 10-те трябва да пиша (като тест)?

в 9-ти клас оставах на поправка и 2-та срока защотот учителката беше боклук

значи отиваш там има 2-3 учителя + твоя(в някой случай) и ще те карат да пишеш есе и да отг на въпроси устно
няма се тревожиш
земи си пищов с тебе и ще препишеш като пич ;)

Jesus
02-15-2009, 17:32
Имаш късмет, че при вас има изпит сега, защото при мен поправката е директно септември, а почваме от октомври, така леко да ти развалят лятото. 8-)
И във ФМИ е така :( ти там ли си ?

XceSS
02-24-2009, 14:49
ААААА ВЗЕХ ГИ БЕЕЕЕЕЕ :grin: :grin: :grin: :grin:
АЙДЕ НАЗДРАВЕ !