PDA

View Full Version : На какво се дължи това

Kr1sKa
02-12-2009, 16:24
Преди 5дни правих секс с моя приятел веднъж с презерватив след това още веднъж без .. и от вчера сутринта много често уринирам.и днес цял ден така :( притеснявам се на какво може да се дължи това,някаква инфекция или нещо друго! Моля ви за съвети :( и има ли възможност да е бременност или не ..

me40
02-12-2009, 16:28
Ами естествено,че има вероятност да си бременна какви са тея въпроси...бтв закфо сте махнали презерватива...и чак след факта почваш да се притесняваш... :(

Kr1sKa
02-12-2009, 16:34
възможно ли е толкова бързо още на 4тия ден да се появи симтом на бременност :(

ThePainIsReaL
02-12-2009, 16:36
Наистина има шанс (минимален е, ако не е свършил в теб) да е станал гаф.

Но проблемът с уринирането не е заради това.
Получава се често при жените след секс, особено ако са били в поза, при която се оказва лесен натиск на пикочния мехур. Другият вариант е да сте правили повечко секс за твоя организъм и да си си докарала цистит, особено ако сте го правили на студено, нещо ти е настинало - примерно крака, кръст.
Може пък просто да си настинала, понякога се получава.
Ако имаш парене и болка в която и да е област на кръст, корем, докато чишкаш, по-добре посети личния лекар, никога не е излишно.
Никой не може да те обвини на първа ръка, че е от секс така, че, не се притеснявай!

Rofl4e
02-12-2009, 16:36
Ми на 4 ден малко ме съмнява да се появат симптоми,мисля че повечв си внушаваш и се притесняваш.1 седмица след акта си направи тест и ще разбереш дали сте сгафили или не.
А хубаво сте го махнали а защо след като 1 път е свършил тогава сте го правили без презерватив...?
Но след като не е свършил в теб мисля че няма да има проблеми..

ThePainIsReaL
02-12-2009, 16:38
възможно ли е толкова бързо още на 4тия ден да се появи симтом на бременност :(

Не, не е възможно.
Казах ти от какво може евентуално да е, но не съм лекар.

Относно секса без кондом, няма да ти чета лекция, ти трябва да знаеш, че не е в твоя ползва да се прави така.

Kr1sKa
02-12-2009, 16:44
Да знам .. ясно ми е всичко, но аз се притеснявам понеже трябва да кажа на родителите ми а неискам да разбират че съм го правила .. :(

ThePainIsReaL
02-12-2009, 16:48
Да знам .. ясно ми е всичко, но аз се притеснявам понеже трябва да кажа на родителите ми а неискам да разбират че съм го правила .. :(

Какво трябва да им кажеш?
Бтв, казах ти, можеш да им споделиш за проблема с пишкането, без да казваш, че си правила секс. При момичета се получава много често, особено ако ходят по-разголени в студа.

Kr1sKa
02-12-2009, 16:52
ми да .. дори се влушава има остра болка и наличие на кръв :( но 100% не може да е от бременност нали :(

Rofl4e
02-12-2009, 16:56
ми да .. дори се влушава има остра болка и наличие на кръв :( но 100% не може да е от бременност нали :(
наличие на кръв.. моеж да има когато зиготата се загнезде в матката..

ThePainIsReaL
02-12-2009, 16:59

Така, сладурано, правиш доста силна уринарна инфекция, може би, така че, стегни се и кажи на вашите какъв проблем имаш.
Не е необходимо да им казваш, че си правила секс.

П.П. За всеки случай, преди да кажеш, провери дали имаш вагинално кървене или идва от уретрата, докато чишкаш, и пак пиши.
Айде

SoFarSoG00d
02-12-2009, 17:03
Честото уриниране по време на бременност се наблюдава,в една по-напреднала бременност,когато плодът притиска п.мехур.
Може нещо да си се простудила,няма какво да се шашкаш.

Kr1sKa
02-12-2009, 17:11
мисля че идва от уретрата .. и казах на майка ми .. тя казва че е почти сигурна че е цистит защото симптомите са такива ..

sevenhill
02-12-2009, 20:26
а честито рожба и да ме поканиш на кръщенката да пия :-D :grin:

LovEsIckk
02-12-2009, 21:08
Върви на лекар най-добре.

Soy_tu_mujer
02-13-2009, 08:10
Това е цистит, спокойно!
След 14 след акта си направи тест, за да си сигурна.
Инъче трябва да отидеш на лекар за цистита - ще пиеш антибиотици и ще се оправиш. Кажи на родителите си, ако искаш... Не им казвай за секса, а за цистита... На страшно много момичета/жени се случва, много е неприятно, но върви на лекар, за да се оправиш, от самосебе си няма да стане. Използвай само гореща вода и се обличай добре. Успех

Josefinne
02-13-2009, 08:28
Това, че уринираш често, ще да е по-свързано с бъбреците ти, вместо с половите ти органи, не мислиш ли? Навън е доста студено и ако си ходила с гол кръст е възможно да са ти се простудили бъбреците и в резултат да имаш възпаление на пикочните пътища. Абе, не си спомням точно какво беше, но ми се е случвало. Иди при личната лекарка и й обясни, че много често ти с еходи до тоалетната по малка нужда. Тя ще ти пусне изследване на урината ( пишкаш в чашка, нищо страшно ), а даже може и веднага да ти предпише някое лекарство и ще ти мине до няколко дни. Но иди, защото иначе няма да се оправи и после ще започне даже да те боли при уриниране и е голяма гадост.

galu6a
02-13-2009, 10:34
може да имаш цистит или някаква инфекция ако продължи отиди при личната ти да те види и тя ще реши какво да прави пък ако не е свършил в теб СПОКО :)

mirmark
02-13-2009, 10:39
Това с пишкането може да си настинала и да е за това

Kr1sKa
02-13-2009, 16:24
най - вероятно е цистит .. аз в понеделник ще ида на лекар с майка ми и ще се разбере .. благодаря ви много :)

imfamous
02-13-2009, 17:56
Имаш 100000000000000% инфекция или си чуствителна към латеска!Върви на гинеколог,че ще става тепърва по-лошо,ако не се вземеш в ръце!И друг път САМО С ПРЕЗЕРВАТИВ!!!

K_O_L_E_V
02-13-2009, 20:59
Съжелявам да ти го кажа , ама страдаш от пиклив синдром :D

ThePainIsReaL
02-13-2009, 21:07
най - вероятно е цистит .. аз в понеделник ще ида на лекар с майка ми и ще се разбере .. благодаря ви много :)

Трябваше още днес.
Това нещо въобще не е за отлагане.
Ама ще го разбереш, само като си изпатиш..
И друг път се пази, защото излекуван, цистит може да се върне пак на другия ден.

NqkfaNikakva21
02-13-2009, 21:15
а честито рожба и да ме поканиш на кръщенката да пия :-D :grin:
Тоз па и той :D