Влез

View Full Version : Има ли възможност да е станал гаф?

sladkoto_neli
02-12-2009, 17:11
Знам че ще е поредния тъп въпрос,сигурна съм че много пъти е задава но повярвай те ми мн сам притеснена да се ровя из темите.
Та случея е следния:правих секс с приятеля ми и той така и не пожела да сложи презерватив(не ме питай те защо тогава съм му позволила да прави нещо и аз незнам)та той каза че не е свършил в мен и въпроса ми е възможно ли е да е станал гав?само за уточнение казвам че повече от час го правихме и дори имаше моменти в които просто члена му беше в мен без д аправи некви дрижения...уф надявам се да сте ме разбрали...кажете ми възможно ли е да е станал гафа?надявам се да не е мн дразнеща темата но имам нужда от съвет...мерси предварително

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

proFloras
02-12-2009, 17:15
За да си сигорна си изпии един Ескапел и др път си купи противозачатъчни да си сигурна

svetlin92
02-12-2009, 17:22
ако не свършил в теб няма за кво се тревожиш но ако изкаш си купи ескапел

SoFarSoG00d
02-12-2009, 17:23
Ако не е свършил в теб,няма за какво да се притесняваш.

Rofl4e
02-12-2009, 17:59
ако не е свършил в теб няма страшно,за да си по спокойна 1 седмица след аакта тестче и всичко ще излезне на яве

ubuntu
02-12-2009, 18:09
Притеснявай се бе ...бъди притеснена ....

SpOrTs_GiRl
02-12-2009, 18:50
Браво.. не знаш защо си му позволила.. Умно........ А той защо ********* е отказал да сложи презерватив!?!?!?!? ... Следващия път му кажи или презерватив, или НЯМА СЕКС!!!!!!!!!!!!!! ... Разбира се, че има вероятност .. :-x

SoFarSoG00d
02-12-2009, 19:20
Не смятам,че задължително има вероятност.

MiRaCuLiX
02-12-2009, 21:17
Бе кви са тези постове ,да си купува ескапел,ако е свършил в нея чак тогава,ако не е ,няма смисъл ,това да не са ви некви бонбонки да си ги лапате хапченцата.Има си рискове ейййй.Прочетете ги преди да поствате.А и другото което няма да ти навреди ще е едно тестче няколко дни след секса тъй да кажем 5 дни примерно след секса

Youth_boy
02-13-2009, 00:02
Какво по-точно трябва да означава "той каза че не е свършил в мен" ти пияна ли беше ? В теб ли свърши или не ?
Ако не е вероятността да е станал гаф е крайно минимална , ако е има реална възможност да си бременна ... Въпроса ти както си го задала предразполага към загадки , помисли си какво се е случило и напиши пост като хората. Ако не искаш тук отиди на лекар сигурен съм че има хора които ще те изслушат и ще те посъветват каквото и да се е случило , само не чакай дълго.

Darkkiss
02-13-2009, 01:54
винаги има шанс за бебе...

Mr_Crowley
02-13-2009, 06:53
Е, какво да ти кажем!?! Много ясно е, че питаш за да получиш някакво успокоение за вината, която чувстваш, но това няма да стане! Всеки, който е наясно за какво става въпрос ще ти каже, че опасност винаги има. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали като му е вътре патката мърда или не. Просто по време на акта изтича т.н "предеакулационна течност" в която се съдържат сперматозоиди. Може да не са много, но то един е досататъчен...сама си преценявай :-o

TPAKTOPUCTA
02-13-2009, 07:01
За да си сигорна си изпии един Ескапел и др път си купи противозачатъчни да си сигурна

преди да пиеш си направи тест за бременност ... (зависи кога сте го направили де) но дори и да не е свършил се отделя секрет в които може да има живи спрематозоиди, така че ... най- добре си направи тест или отиди на гинеколог.

Abigoria
02-13-2009, 07:13
винаги има шанс за бебе...
Абсолютно съгласна... Ограмотете се малко, биология Осми клас е тва, по дяволите... :? [/b]

02-13-2009, 07:19
Съмнява ме да иска да става татко .. :?

XuTPaH
02-13-2009, 07:21
Е, какво да ти кажем!?! Много ясно е, че питаш за да получиш някакво успокоение за вината, която чувстваш, но това няма да стане! Всеки, който е наясно за какво става въпрос ще ти каже, че опасност винаги има. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали като му е вътре патката мърда или не. Просто по време на акта изтича т.н "предеакулационна течност" в която се съдържат сперматозоиди. Може да не са много, но то един е досататъчен...сама си преценявай :-o
Напълно подкрепям... нито успокоени може да получиш, нито е сигурно дали не е станал гафът! На всичкото отгоре това каза, че не е свършвал, направо ме хвърли нз къде :?

kosder
02-13-2009, 07:42
Не ти трябва ЕСКАПЕЛ..

А ти трябва-->
-->Учебник 8.клас Биология
-->Граматика по Български

Правете го на 12 пияни...Слагайте си гримове от 10 годишни..Изглеждайте на 30 като БАБИ.Живота си е ваш

jenichka
02-13-2009, 07:44
хах много умни съвети даваш!Знаеш ли какви са последиците от Ескапел??? :-x Защото аз знам и изобщо не препоръчвам да го пие без видима причина!
А към авторката щом не е свършил в теб няма за какво да се притесняваш!Все пак не съм доктор,нито врачка за да ти кажа но не мисля че трябва да се притесняваш... :o

galu6a
02-13-2009, 10:30
ако не е свършил в теб няма нищо страшно :)

mirmark
02-13-2009, 11:06
Абе за един час в теб все някаква течност от него може да е преминала в теб - това е доста вероятно.

mirkisss
02-13-2009, 13:03
:? Да му позволиш .. апф.. отстоявай си мнението.. :-o Ся ако е станал гаф 50 на 50 ще те зареже и ари те върви се оправяй сама.. :?

xplay
02-13-2009, 13:43
Да, има!

summerlove66
02-13-2009, 20:59
Ми ако някой от тук има гадателски способности да казва , да помагаме на момичето :D Иначе взими си Ескапел, стига да не е късно . :(