Влез

View Full Version : Признаха Durex за устойчива на криза стока

svetlin92
02-12-2009, 17:15
Ако в условията на глобална криза продажбите на коли и маркови дрехи почти не регистрират увеличение, то продажбите на презервативи отбелязват бурен подем, съобщава вестник "USA Today".

Статистическите данни на The Nielsen Co., сочат че за четвъртото тримесечие на миналата година продажбите на презервативи са нараснали с 5%, а през януари тази година – с цели 6%. Пам Пилиджан, представител на рекламната агенция Fitzgerald+CO, работеща с Durex, заяви, че презервативите са "устойчива на кризи" стока. А Джим Даниълс, вицепрезидент на Trojan, един от водещите производители на това изделие в САЩ, се пошегува, че ръстът на продажбите може да се обясни с факта, че презервативите позволяват да прекарате добре времето вкъщи, ако нямата пари за купони и ресторанти. /БГНЕС http://news.vestnik24.com/images/lifestylebg/711685.jpg

Rofl4e
02-12-2009, 18:01
еми.. да норомално..
всеки може да се откаже от баровете,марковите дрешки и гъзариките ама от секса никои не може.. :)

titinkaa
02-12-2009, 19:08
:D :D ем супер кво браво :D

migancy
02-12-2009, 19:11
Лично аз .. си купих на далавера към 100 презерватива.. :) и то на далавера яко платих 30 от тях.. 40 спортекс и 60 дюрекс

Alex_f
02-12-2009, 19:13
Според мен,хората правят повече секс ,за да отпуснат напрежението.И сега в тая криза,процента се е увеличил.
А пък може би хората са преценили ,че кризата достатъчно ги ощетява ,така че едно бебе и някоя болест ще им излязат много по-скъпо,отколкото да си купят презервативи!

TPAKTOPUCTA
02-13-2009, 06:00
Според мен,хората правят повече секс ,за да отпуснат напрежението.И сега в тая криза,процента се е увеличил.
А пък може би хората са преценили ,че кризата достатъчно ги ощетява ,така че едно бебе и някоя болест ще им излязат много по-скъпо,отколкото да си купят презервативи!

освен това секса е едно от малкото останали безплатни неща ... така ча със секс да победим кризата :grin:

Rofl4e
02-13-2009, 10:42

освен това секса е едно от малкото останали безплатни неща ... така ча със секс да победим кризата :grin:
не е безплатен .. нали хората трябва дас е пазят .. пък ако не се пазят= бебе.. то също струва париччки..

TPAKTOPUCTA
02-13-2009, 10:55

не е безплатен .. нали хората трябва дас е пазят .. пък ако не се пазят= бебе.. то също струва париччки..
е добре приемам критиката ...

сексът е безплатен, защото цената му е пренебрежимо ниска :)

така се надявам да се съгласиш с мен

mirmark
02-13-2009, 10:58
Да си чул някой в България да е намалил хляба - като количество. Същото е и с презервативите- стока от първа необходимост - щеш нещеш.