PDA

View Full Version : Как да си направя тая прическа????/за фешъни/

style08
02-13-2009, 00:07
Имам пред вид рошавото горе...как го е направил? Освен лак и преса кво друго се слага? Искам да кажа че косата ми е така дълга но нз как да си направа прическатат горе 8-[ :-k ](*,)
И моляя без тъпи коментари. Който не му харесва да не пише :o

http://prikachi.com/files/591804X.jpg

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

Spider4eto
02-13-2009, 04:22
За да си направиш такава прическа, горните пластове на косата трябва да бъдат късо подстригани, а не да са с дължината на най-долния пласт. горе долу да са 7-8см. После само пръскаш с лак и застават така :) Дано да си ме разбрал :)

chuppiz
02-13-2009, 08:10
нее, за да си направиш такава прическа...косата ти трябва да е постригана на пластове и изтанена отгоре...след това се топирва в корените с вакса за коса и накрая се пръска с лак за коса...но задължително трябва да е изтанена ..иначе няма да държи ...успех 8)

Infinity
02-13-2009, 12:16
пред вид
:shock: :lol: :lol: абе ти виждаш ли кво пишеш ле...мале няма да помагам на неграмотен и +това тая прическа е най-тъпата,която съм виждала сори за тъпия коментар виждам,че си предупредил...обаче не се сдържах 8-)

style08
02-13-2009, 13:20
За да си направиш такава прическа, горните пластове на косата трябва да бъдат късо подстригани, а не да са с дължината на най-долния пласт. горе долу да са 7-8см. После само пръскаш с лак и застават така :) Дано да си ме разбрал :)

Aми то отгоре ми е късо..даже по малко и мисля че трябва да изчакам малко да порасне. иначе отсрани косата ми е дълга..само че от лявата страна :)

Adwokat
02-13-2009, 13:21
а бе с ръката бе как как... рошиш я с ръката... супер лесно се прави..

style08
02-13-2009, 13:28
нее, за да си направиш такава прическа...косата ти трябва да е постригана на пластове и изтанена отгоре...след това се топирва в корените с вакса за коса и накрая се пръска с лак за коса...но задължително трябва да е изтанена ..иначе няма да държи ...успех 8)

Може и така да е..скоро бях на фризьор но не я изтъних отгоре а само одзат. Но ще мине извесно време щото ме е срам да сеа пак да хода

nikinkaaa
02-13-2009, 14:08
Пускаш малко коса, отиваш на фриьор, казваш каква прическа искаш. Играчка си е много. Трябва да я оформиш със сешоар (може и без), изправяш с пресата и лак

Overpowered
02-13-2009, 15:42
Пускаш малко коса, утиваш на фриьор, казваш каква прическа искаш. Играчка си е много. Трябва да я оформиш със сешоар (може и без), изправяш с пресата и лак
Утиваш ? :shock: :shock:

galu6a
02-13-2009, 16:40
ми как на тъй с мерак :-D

brokeninside13
02-13-2009, 17:11
Пускаш малко коса, утиваш на фриьор, казваш каква прическа искаш. Играчка си е много. Трябва да я оформиш със сешоар (може и без), изправяш с пресата и лак
Утиваш ? :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: Пълну? с неграмотници.. лелелее. Спирам да ви се смея тука и Утивам до клузето... пардон клузету

BoCupycake
02-18-2009, 22:29
О,боже.Ама си се разбирате. :booooomb:

Така нареченото "изтъняване" се казва "филиране".
А тая прическа е толкова банална и мангалска вече,че...незнам.
И все пак...ако искаш такава прическа разрошвай си косата с вакса(ако косата ти е гъста и здрава,защото иначе се омазнява много бързо) или с лак за коса.Никакво топиране не е нужно.Тц-тц.

tonii
02-20-2009, 17:53
Ami az li4no skoro bqh s neshto podbno smisyl az symm mom4e de ama misylta mie e tova shtryknaloto otgore trqbv da se postrije i to shte shtrkne no sled vreme otnovo zashtoto kolkoto po dylga stava kosata ii zapo4va vse pove4e da se klumva nadolu e 4ee otidi na frizior i obqsni kakvo iskash :)

style08
02-20-2009, 18:04
Ami az li4no skoro bqh s neshto podbno smisyl az symm mom4e de ama misylta mie e tova shtryknaloto otgore trqbv da se postrije i to shte shtrkne no sled vreme otnovo zashtoto kolkoto po dylga stava kosata ii zapo4va vse pove4e da se klumva nadolu e 4ee otidi na frizior i obqsni kakvo iskash :)

добре косата ми отгоре е къса но е гъста и не застава..трябва ли да се разреди кво да права :-o

tonii
02-20-2009, 18:17
ami tq kato se postrigva otgore ne trqbva da se postrigva ravnomerno ami kylcashh ki4urite kosa otgore syshto tak i trqbva da se filira sega sigorno shte im izcepki ot tipaa off golqmata razbiratelka :D e da ama ne prostoo maika mi e friziorka pyk i sym bila postrigana taka

style08
02-21-2009, 01:38
ami tq kato se postrigva otgore ne trqbva da se postrigva ravnomerno ami kylcashh ki4urite kosa otgore syshto tak i trqbva da se filira sega sigorno shte im izcepki ot tipaa off golqmata razbiratelka :D e da ama ne prostoo maika mi e friziorka pyk i sym bila postrigana taka

да ама с онази ножица дето разрежда ли? дето прилича на гребен такъв може ли с нея?

xcomplicatedx
04-25-2009, 20:31
.......

s1NNer
04-26-2009, 09:19

ami tq kato se postrigva otgore ne trqbva da se postrigva ravnomerno ami kylcashh ki4urite kosa otgore syshto tak i trqbva da se filira sega sigorno shte im izcepki ot tipaa off golqmata razbiratelka e da ama ne prostoo maika mi e friziorka pyk i sym bila postrigana taka

Loll :shock: Как успяваш за 20 мин. да си смениш пола бе?! .. :shock: :lol:

mimsssssss
04-26-2009, 09:33
+1