View Full Version : Баща на 13,майка на 15
SoFarSoG00d
02-13-2009, 13:05
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece
TPAKTOPUCTA
02-13-2009, 13:06
тва се казва ... младо семейство :D
SoFarSoG00d
02-13-2009, 13:07
Инересното е ,че момчето е високо само 4фт,прилича на 3-то класник,а майката разцепва хахахах.Смях се от сърце като видях мнението на таткото,че искал да има бебе и щял да бъде добър баща.
Тази пък е на 17,има син на 2 години и сега ще има тризнаци,раждат хората,а в България само манговците се плодят.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2224410.ece
vsqkakvi ludi ima na toq svqt... 13 bashta :-o toi sebe si ne moi gleda kamo li dete 8-)
TPAKTOPUCTA
02-13-2009, 13:19
аз пък още се смея на бабите и дядовците, как не са ги спряли .... че като гледам момчето имаше и халка на едната снимка така че даже са и женени ....
TPAKTOPUCTA: Бе може да е некаф обикновен пръстен,при това е на средния пръст,а халката не се слага на средния!
А за тия просто :razz:
Къде е ножа,къде е ножа,да се режа,бахти хората тцтц :razz: :razz: :razz:
LittlePrincess
02-13-2009, 13:43
Интересно 13 годишен как ли щесе грижи за детето си.. Аз 15 правя след 2 месеца и още не мога себе си да гледам, а тезии ... :D
mirkisss
02-13-2009, 13:44
Леле .. На къде върви света .. :?
TPAKTOPUCTA
02-13-2009, 13:45
TPAKTOPUCTA: Бе може да е некаф обикновен пръстен,при това е на средния пръст,а халката не се слага на средния!
...
мда прав си не бя обърнал внимание, че е на средния пръст
13 годишния е брата на бебето а 15годишната пикла е сестрата не се вкарвайте във филма... като го гледам пича той не знае кво е чикия ...кво остава и за секс да е чувал .... :-D :grin:
midnightsun
02-13-2009, 14:32
:lol: :lol: 8-)
Интересно 13 годишен как ли щесе грижи за детето си.. Аз 15 правя след 2 месеца и още не мога себе си да гледам, а тезии ... :D
Зависи с какво опитваш да се издържаш 8)
----
:shock:
Олееее :shock: :lol: :lol: :lol: баси лудаците
Mr_Crowley
02-13-2009, 15:40
Обаче тия двамата просто са се изкъртили...въпреки, че като го гледам тоя малкия мишок (таткото)...не знам. Виж, мамата изглежда като мутант на фона на него 8)
Обаче тия двамата просто са се изкъртили...въпреки, че като го гледам тоя малкия мишок (таткото)...не знам. Виж, мамата изглежда като мутант на фона на него 8)
мамата голям бой ще го бие таткото като не слуша :D
леле тоя как мое да има такава приятелка ве лелеле
got2Bthe1
02-13-2009, 17:21
Ок...аз отивам да се метна през прозореца...
mitternacht
02-13-2009, 17:43
Уупс :) Сори :) Преди малко пуснах темата в друг раздел :) Карай, там някой, който не влиза тук, може да я види.
Новината не е лоша сама по себе си- създаден е нов живот :)
westggirl
02-13-2009, 18:50
кфо ли ше се случи утре ?
SoFarSoG00d
02-13-2009, 19:07
Бременни маийки ще раждат бременни бебета,които като проходят ще родят!
cherrypezz
02-13-2009, 20:31
И аз щях да пускам тема за това,но с друга цел.
Направи ми впечатление,че в статията,която четох http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1273807 се обръща повече внимание на "бащата" (защото е по-малък може би).А вие замисляли ли сте се когато обвинявате "малолетните к..ички по на 13-14 години",че има и момчета,които също започват отрано и на тях не се обръща внимание,защото не те забременяват, "могат спокойно да продължат да си живеят"...ъ? :shock:
Armani_P
02-13-2009, 20:36
Направи ми впечатление,че в статията,която четох http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1273807 се обръща повече внимание на "бащата" (защото е по-малък може би).А вие замисляли ли сте се когато обвинявате "малолетните к..ички по на 13-14 години",че има и момчета,които също започват отрано и на тях не се обръща внимание,защото не те забременяват, "могат спокойно да продължат да си живеят"...ъ? :shock:
Добре бе ти как мислиш че е станало,тоя 13 годишния е свалил тая голямата ? А стига...мисля че е ясно,на тая и е трябвало отварачка,за да се прави после пред големите на важна,ама като е тъпа ...
Добре бе ти как мислиш че е станало,тоя 13 годишния е свалил тая голямата ? А стига...мисля че е ясно,на тая и е трябвало отварачка,за да се прави после пред големите на важна,ама като е тъпа ...
Пределно ясно е, че инициатора на това нещо не е 13 годишното детенце, ами какичката на 15. Вие как го виждате тоя мушмурок да свали 15 годишна кака, че и на дете да я навие??? Просто тя го е примамила и е ясно нататък всичко!
cherrypezz
02-13-2009, 20:48
Говоря по принцип.
mirolubka
02-13-2009, 20:57
a be kakto i da e stanalo e potresavashto...i kuv e toq li4en lekar,koito nqma da se obadi na roidtelite i,tva e nedopustimo...vaobshte ne mi e qsno kak sa re6ili 4e tva e nai-podhodqshtiqt moment da imat dete...
JUSTniki
02-13-2009, 21:11
N0 KOMENT !!!
ThePainIsReaL
02-13-2009, 22:03
Аз, когато прочетох на БГ за това, си го представих по един начин малък ... ама то тва.. нямам думи. Изглежда на 9..
summerlove66
02-13-2009, 22:05
:?Баси .. Това нещо не е възможно бе.Тоя сигурно нема пишка, баща ще е :D :D
K_O_L_E_V
02-13-2009, 22:12
Явно има , че и я използва :D
gLoRiToO
02-13-2009, 22:18
тия се едно са си някви бртачета :lol: :lol:
Абе тука всички коментират как е могло да се случи, е случило се е, следователно може. Ама замислете се за детето като поране малко. То на кой ще вика мамо и татко?? На някой, който може да му бъде брат или сестра?? Как ще се чувства това дете? Аз не мога да проумея защо го е родила тая??
fashion4etyy
02-14-2009, 01:52
+1
:D възможно е бабата да е на 25 :shock: :D
anonimnaa
02-14-2009, 07:42
:shock: :shock: :shock:
princess85
02-14-2009, 08:06
:-o :shock: .. господии боже..опазииии..тоя още сперма няма пък бебета шш прай ... :?
SoFarSoG00d
02-14-2009, 08:09
О,в Англия това е съвсем обикновено явление,по улиците е пълно с майки на 15,ама бащите и те са някъде там,но наистина този баща прилича на 8 години,имам братовчед в 3-ти клас и изглеждат на една и съща възраст.Ама и другата статия разцепва,майка на 17 на 2 годишно дете очаква тризнаци :)
DeadSilenceF
02-14-2009, 08:14
SoFarSoG00d
02-14-2009, 08:24
Поне се плодят хората,ама англичаните ,а тук само циганите......
О,в Англия това е съвсем обикновено явление,по улиците е пълно с майки на 15,ама бащите и те са някъде там,но наистина този баща прилича на 8 години,имам братовчед в 3-ти клас и изглеждат на една и съща възраст.Ама и другата статия разцепва,майка на 17 на 2 годишно дете очаква тризнаци :)
Абе обикновено явление, иди се застреляй и недей говори глупости! Ако беше обикновено нямаше да го пише по вестниците! В България също има подобни случаи, не с цигани а с бели хубави българи...
SoFarSoG00d
02-14-2009, 08:44
Ами просто е публикувано,понеже бащата е на 13,а изглежда на 8-9,това е странното,е не съм виждала майка от български произход на 14-15 години....Към статията има и статистика за тийн раждаемоста,от това може да си направиш извода,а аз там живея и ги виждам всеки ден,а относно България-циганите имат слава на млади майки .....ако въобще може да се нарекат майки....
lheLLboyl
02-14-2009, 12:14
13 годишния е брата на бебето а 15годишната пикла е сестрата не се вкарвайте във филма... като го гледам пича той не знае кво е чикия ...кво остава и за секс да е чувал .... :-D :grin:
е ся кво го изкара баси малоумното лапи :-D
lheLLboyl
02-14-2009, 12:16
Ами просто е публикувано,понеже бащата е на 13,а изглежда на 8-9,това е странното,е не съм виждала майка от български произход на 14-15 години....Към статията има и статистика за тийн раждаемоста,от това може да си направиш извода,а аз там живея и ги виждам всеки ден,а относно България-циганите имат слава на млади майки .....ако въобще може да се нарекат майки....
на един приятел майка му е на 28 а той на 14 ама са си българи :) :) :)
тва сигурно му е била първата ерекция и първото свършване :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wests1der
02-14-2009, 13:00
Ей Голям Гаф ей :razz: :razz: :razz: :razz:
Сигурно майката и бащата се гордеят много с детето си.. :grin: ако детето ми имаше такъв проблем бих искал да знам.. за да мога да взема мерки и да се договора с майката и бащата на момчето/момичето, за да знаем какво да правим.. :)
mimenceto666
02-14-2009, 14:41
nicolepcd
02-14-2009, 14:45
Пф, четох я тая тема. Английска му работа, никога не съм харесвала държавата им и самите тях :? Сега още повече си затвърждавам мнението :o
SoFarSoG00d
02-14-2009, 15:10
Ами там това се смята за нормално,в смисъл ранната раждаемост,имам един познат англичанин,той е на 21 ,има 3-то дете от 3-та приятелка,междудругото там не се женят ,а живеят заедно.
colymoly
02-15-2009, 12:42
откачалки ся тоя трябва да изкарва пари и да си гледа пикльото нищо, че е на 13 да види как се гледат деца, а не как се правят :lol:
Glorious
02-15-2009, 12:54
Нищо няма да стане от това дете... дано социалните му го вземат. Ето това е човешката простотия. :-x
Горкото детенце,то не знае за какво става дума,тая като го е налегнала и просто се чудя как не го е счупила.
Баси не й ли е малко неудобно бе,е*е се с ДЕТЕ!
Как може,толкова е гнусна.
Просто супер елементарна и простовата 15 годишна пикла.
vikito1994
02-19-2009, 17:15
въх въх
pisentseto
02-19-2009, 17:57
+1
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece1 дума УЖАС!
TheHeartOfEverything
02-19-2009, 19:56
пфхах ..на мен с брат ми разликата ми е 14 години камо ли..някво лапе да има дете той гъза не мой си обърше камо ли чужд
MeAgainstTheWorld
02-19-2009, 20:03
Доста лоша работа и голям проблем!
Честито! :smt028
P.S- Аааааа... отворих линка, баси грозната :shock:
:D Тук постоянно го въртят по новините ,не знам струва ми се ужасно той е точно като детенце ,а ще гледа дете 8-)
Sarityyy
02-20-2009, 12:05
Луд свят! 8-)
kotenceto_bonbon
02-20-2009, 12:40
kvo zna4i az sym na .... i ne moga da se grija za sebe si ?!!?
ima i otgovorni hora
a po temata :-o :-o :-o
prettyIdeath
02-20-2009, 13:01
Жалко за децата. Не провалят само техния си живот, а и на детето.
Wests1der
02-20-2009, 13:38
Жалко за децата. Не провалят само техния си живот, а и на детето.
Така е :x
така е в българиа вие фо очаквате :(
----------------
Now playing: Lindsay Lohan - First (http://www.foxytunes.com/artist/lindsay+lohan/track/first)
via FoxyTunes (http://www.foxytunes.com/signatunes/)
Това са некви бели роми :?
prettyIdeath
02-21-2009, 14:27
Не е в България!
ПС: Те са искали дете... "We wanted to have the baby but were worried how people would react." - Искахме да имаме бебе, но се притеснявахме как биха реагирали хората.
Не е в България!
ПС: Те са искали дете... "We wanted to have the baby but were worried how people would react." - Искахме да имаме бебе, но се притеснявахме как биха реагирали хората.хах и аз искам самолет ама няма :(
sladur4etyYy
02-21-2009, 16:12
бе вие прочетохте ли, че те са разбрали, че момичето е бременно, чак след 12 седмици и след тва са го криели от родителите си още 6 седмици :D (They found out about the baby when Chantelle was 12 weeks pregnant.
But they kept it a secret until six weeks later )
и кво са си мислели, че ще го опазят в тайна ли... ужас.. и вижте, тва е бил първия път на момчето и то не знаело как да се предпази. ми като не знае, кво е тръгнало секс да прави.. мале мале...
adrenal1n
02-21-2009, 16:34
Хващам бас, че момичето е изнасилило момчето и ще му провали живота, защото го мрази :D :-D 8-)
Еми да са живи и здрави. 8-)
BlackWings
02-21-2009, 16:59
Пределно ясно е, че инициатора на това нещо не е 13 годишното детенце, ами какичката на 15. Вие как го виждате тоя мушмурок да свали 15 годишна кака, че и на дете да я навие??? Просто тя го е примамила и е ясно нататък всичко!
Е да да да да бе да ,айде па , 15 годишната покварена злосторница изготвила злия си план да примами невинното, милото детенце насила да спи с нея , с ясната мисъл да го навие да имат дете , че да се прави после пред големите на важна :razz: :lol: :lol: :lol: Тя била инициатора!
Ее не , разбих се чесно като прочетох това, да ви имам невероятно логичните разсъждения хахаха !
И двамата са абсолютно неадекватни хлапета , без грам отговорност , които хабер си нямат какво са правили и кви са последиците , но го правили щото мислили че така са големи и модерни , и въобще не знаят къде се намират в момента , камо ли да било едното инициатор на цялата работа. Все повече се отчайвам от акъла на повечето хора от тоя форум.
miss_kiss181
02-22-2009, 16:53
ebasi maikata az sum na 18 priqtelqt mi e na 20 i se panirame kato stane nqkoi gaf 6toto ako imame dete edva li 6te znaeme kakvo da pravime a puk teq na 13-15 god. leleeee az na tqhnata vuzrast imah bebeta kukli :D xax :D
Gerganna
04-09-2009, 22:40
гръм да ме удари и на плъх да стана :-o :-o :-o
...
мда прав си не бя обърнал внимание, че е на средния пръст
и е на дясната ръка.. :)
Аз май вече съм прекалено стар да ставам татко? :-o
IndependentGirl
04-10-2009, 01:21
Ужас.. :shock: Нямам думи.. #-o
metalcheto
04-10-2009, 08:00
:lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.bulpress.net/news/article/41543
дори и този малкият да не е бащата...секс на 13 ?!? :?
Не е в България!
ПС: Те са искали дете... "We wanted to have the baby but were worried how people would react." - Искахме да имаме бебе, но се притеснявахме как биха реагирали хората.
превела си си го грешно,не че са планирали да имат дете...искали са да задържат това и момичето да не прави аборт.това "the" променя смисъла на цялото изречение.
:shock: :shock: Тия хора добре ли са?!
anyfany2
04-10-2009, 13:39
+1 :lol:
Whiteshark
04-10-2009, 13:44
ем за тва са кондомите :D :D иначе поемаш голяма отговорнос особено ако си на 13 :D :(
hooliganka89
04-10-2009, 17:15
Бащата е същински бебчо :D
sladkotykate
04-10-2009, 17:55
ненормална работа :shock: :shock: :shock: това е срамота,но Бог е създал всякакви твари :(
sladkotozaiche
06-21-2009, 19:20
да доста но не винаги може да предотвратиш нещата
а traktopusta клипчето на профила ти от кой филм е
ей тфа е да си яко прецакан... не стига че имаш бебе ами че и жената прилича на катастрофирал кон хахаха
тука нещо ме съмнява... то рано рано ама пък тва вече...в днешно време сякаш хората изобщо не мислят за действията си и последствията от глупавите им постъпки.. :? аз кфо съм се разприказвала като некоя 40 годишна лелка а съм само на 14 ама то пък си е вярно...
plovdiv4anka90
06-21-2009, 21:55
Това е направо като няква загубена шегичка... Горкото бебче , с тия родители... Жалко наистина
huligana90
06-21-2009, 22:50
Аби нали доказаха че бащата бил на 15 а не това дете
Тя докато ходела с неге се чукала с друг :-D
BringYourOwnBeer
06-21-2009, 22:58
Незнам ама на тая снимка момчето мязаше на първокласник пред директора а тая лицето и мяза на гъз ... нищо чудно че се е опраила с такоз джудже ... знае си че друг нема да има (освен ако не го напиеее до повръщане :D:D:D)
бащата мяза на първокласник :-o :-o
smiirnoff
06-22-2009, 13:34
"Аз помислих, че би било добре да имаме бебе." - Алфи ( бащата )
"Ще бъда страхотна майка и Алфи ще е страхотен баща." - Шанел ( майката )
тоя пикльо като го гледам направо се шокирам , а кво остава за майката :lol: :lol: :lol: :lol:
ivanstef
06-22-2009, 13:39
Тея са еба си феновете. Опраскал я и готово.
huligana90
06-22-2009, 13:51
Нея е ебал той бе не разбрахте ли :-x
Хах нямам думи ... макъде тива света ...
Ех, деградирали утрепки такива, които се водите "общество" ...
От 5 хиляди години насам, хората са ставали родители на 12-15 годишна възраст - това е нормалната биологична възраст за започване на възпроизвеждане при човешката раса.
И от 5 хиляди години до ден днешен, хората са успявали да се грижат за потомството си и са еволюирали до ... Вас. И Вие явно, по ирония на "еволюцията" (по-скоро деградацията) дори не можете да си представите как бихте се грижили за друго човешко същество.
Единственият факт, който ми дава утеха е този, че мнозина от вас няма да се възпроизведат и така ще премахнат малоумното си ДНК от генетичния фонд на човечеството.
sexyto9612
06-23-2009, 11:09
Не е важно колко са годишни, а да се обичат... Наистина съм шокирана малко от възрастта им, и от вида им....Но ако не за друго, трябва да са заедно заради детенцето...Не си представям ако бях на тяхно място как щяха да реагират родителите ми, класната , и приятелите ми
Ех, деградирали утрепки такива, които се водите "общество" ...
От 5 хиляди години насам, хората са ставали родители на 12-15 годишна възраст - това е нормалната биологична възраст за започване на възпроизвеждане при човешката раса.
И от 5 хиляди години до ден днешен, хората са успявали да се грижат за потомството си и са еволюирали до ... Вас. И Вие явно, по ирония на "еволюцията" (по-скоро деградацията) дори не можете да си представите как бихте се грижили за друго човешко същество.
Единственият факт, който ми дава утеха е този, че мнозина от вас няма да се възпроизведат и така ще премахнат малоумното си ДНК от генетичния фонд на човечеството.
ti SI nAI ProSTOto sazdaniE ot 4OVE6KIQ BIoloGI4EN VID ot 5 hilidi godIni Nasam
Alex4o0o
06-23-2009, 11:46
\:D/ съгласна съм!
JustLikeHeaven
06-23-2009, 12:09
Ами малко странно,но такива неща не ви засягат....Престанете да се врете в живота на хора,които не познавате...Същото е и с жълтата преса-когато не ти е приятно да те закачат и да ти завират камера в гъза,защо го правите...Да станали са родители,каква новина...Няма да ви е приятно,ако Вие забременеете на 12 и да ви дават на първа страница в цял свят...Гледайте си себе си и да не ви вълнува кой какво е родил.....Егати нахалните хора!
vampirekiss
06-23-2009, 17:41
Възможно най-тъпия начин да си провалиш живота...
thrashmaniak
06-24-2009, 20:37
малкия дали е чувал за чекии :D :D :D
DeViLgIlrL16
06-24-2009, 20:48
моля ви са сега, по стандарта на циганите на 13 вече ти е късно, на 12 треа да си женен- после не ставаш... :D :D
а колкото до темата.... просто... хахаххаха.... :lol: :D :D
И в този раздел бъдещи майки във форума се възмутих на някакви 18-19 годишни пикли дето се напили и хоп бременни..пикли :-x :-x още нищо не са видяли от живота, ама бързат, че ако не се таковат утре света ще свърши :-x :-x
independentmiss
06-25-2009, 18:32
Да се смея ли,да плача ли?Детето дете ще гледа .. Боже,Боже! :shock: