View Full Version : Гърдите ми
На почти 17 съм и имам доста голям бюст, а иначе съм добре сложена- 75Д, 170/55 ... предполагам мн от момичетата ще ми завидят, обаче мен ме притеснява това, че едната е наистина мн хубава, но другата е с 1 трета по-голяма (знам, че е нормално), но е по-безформена и даже отпусната. Усещам се даже, 4е и в къщи не можа да стоя без сутоен, а в банята я поддържам с 1 ръка. Просто ми е станало като мания. Няма да се чувствам комфортно да се съблека пред мом4е.
Ина4е вси4ки мом4ета ест първо там ме заглеждат, моми4етата ми завиждад, а аз се правя, 4е съм със само4увствие. Много ще се притеснявам да съм без сутиен пред някое гадже и особенно в някои пози, където тя ще се люшка безформено...
Дали наистина е толкова ужасно или си вкарвам много филми...
Според мен се вкарваш само във филми... не може да толкова различна :D
А пък честно казано няй-добрия вариант да разбереш е просто да се съблечеш пред някое момче и да го питаш :)
Пак си яла вафли не се филмиай..... имам една приятелка на която дори и личи разликата.... ама кво от тва кой кога може и надува шушоната ... :D :-)
Прати снимка на лс ..аз съм про в областа дам ли ти одобрение самочувствието трябва да ти скочи до небето ... :-) :-) :D 8)
спокойно де..едва ли е нещо фрапиращо, най-вероятно си внушаваш :)
mirkisss
02-13-2009, 14:27
Ако си с човек който обичаш и който те обича едва ли ще ви пука дали едната е по-отпусната и т.н. :)
Mr_Crowley
02-13-2009, 14:36
Хм...мисля, че ще трябва да се види :-o
Разбира се, всичко е в името на науката и да се даде съвет 8)
Тва е щото едната произвежда и събира повече мляко хаха 8-)
ахаха мн си оригинален, мояТ!
авторката да не я придържа с ръка в банята и да не се притеснява от такива дребни неща. не обръщай внимание на дребните кусурчета, не сме идеални, а като толкова наблягаш на дребните дефекти, ще се комплексираш и ще ти влияе на настроението. няма лошо и няма страшно в "проблема" ти!
така или иначе не можеш нищо да промениш ? за какво се косиш ..
така или иначе не можеш нищо да промениш ? за какво се косиш ..
превари ме :o :D
и ас имам голям бюст и също се ЛЮШКАТ :-D по време на секс ама не ми пука препочитам да се люшкам отколкото пък въобще да нямам :-D
NeSumJenaTi
02-13-2009, 16:36
не се притеснявай толкова много . . . мисля, че е напълно излишно притеснението ти . . .
авторката да не я придържа с ръка в банята и да не се притеснява от такива дребни неща. не обръщай внимание на дребните кусурчета, не сме идеални, а като толкова наблягаш на дребните дефекти, ще се комплексираш и ще ти влияе на настроението. няма лошо и няма страшно в "проблема" ти!
Аре не дзей там бе,като искаш си бъди сериозен,аз немога 8-)
Darkkiss
02-13-2009, 20:58
или неискаш :D
или неискаш :D
Да,това е по-точно,но като вида такава тема и не мога да се въздържа да не напиша нещо 8-)
ThePainIsReaL
02-13-2009, 21:10
Няма за какво да се панираш. Щом са толкова големи, само това ще гледа момчето. Въобще няма да е заето да ти ги мери наум и какво ли не.
Опре ли работата до събличане, значи той се е нагласил, че те харесва, няма да ти търси кусури. Пък и няма момче, което да не припада по добре изглеждащо голо девойче с големи гърди.
K_O_L_E_V
02-13-2009, 21:11
А-а-а-а , бъгнало се е , преинсталирай ги ! :D
beachy_bunny
02-13-2009, 21:13
aaaa за к'во треа ти завиждаме за т'ва , че си млекодойна крава ли ... ?
А пък честно казано няй-добрия вариант да разбереш е просто да се съблечеш пред някое момче и да го питаш :)
ам чи да :smt047
Как може да ти пука.. :) аз направо.. много искам.. да имам приятелка с големи гърди .. примерно д75.. една от моя клас е с такива.. и направо/... :grin: :grin: