Влез

View Full Version : БЛГ

mili4ko
02-14-2009, 12:53
Благодаря на всички за отговорите.Ще се опитам да не му обръщам огромно внимание.Това само мога да направя.

NqkfaNikakva21
02-14-2009, 13:25
А баба ти поне на твоя страна ли е ? :-#

sladur4etyYy
02-14-2009, 13:27
не си заслужава да си съсипваш нервите заради тях. щом дядо ти на стари години си е такъв, не разчитай, че ще се промени. опитай се да не му обръщаш внимание, да контактуваш с него колкото се може по- малко. и например можеш да излизаш с приятели след даскало, а като те питат у вас защо си се забавила, да кажеш, че сте имали повече часове. и пак се опитай да говориш с родителите си, да има обясниш всичко и да ги накараш да говорят с дядо ти или поне с баба ти, въпреки че се съмнявам това да помогне..

mili4ko
02-14-2009, 14:05
казват,че винаги когато излизам някъде трябва да питам тях,а всъщност знам ,че няма да ме пуснат,но ми го казаха за да ме мъчат повече. :-k Просто от тази ситуация няма изход.Не знам как може да има такива хора,В училище се старая много ,имам само 6-ци и 5-ци ,правя всичко за да ми угаждат и те,но нищо не получавам.

mili4ko
02-14-2009, 14:10

баба ми пък никога си няма собствено мнение на нещата.Тя естествено е свикнала с мисълта да слуша дядо ми и винаги да му върви по акъла.Винаги го слуша.Няма си лично мнение.Тя сеедно е прозрачна,и да я има,и да я няма с нищо не може да ми помогне :(

LovEsIckk
02-14-2009, 14:18

баба ми пък никога си няма собствено мнение на нещата.Тя естествено е свикнала с мисълта да слуша дядо ми и винаги да му върви по акъла.Винаги го слуша.Няма си лично мнение.Тя сеедно е прозрачна,и да я има,и да я няма с нищо не може да ми помогне :(
Нормално все пак са заедно от години.Дори тя да не е такава покрай него тя просто няма кво да направи..
Защо не говориш с родителите си за това?

mili4ko
02-14-2009, 14:54

Нормално все пак са заедно от години.Дори тя да не е такава покрай него тя просто няма кво да направи..
Защо не говориш с родителите си за това?

говорих 1000 пъти с тях,но те все няма какво да направят.Нали все пак са ни оставили на дядо и баба ми и ако не защитават тях,то тогава трябва да се върнат в БГ. :(

LovEsIckk
02-14-2009, 14:57
Да ви вземат вас тогава..И ако е невъзможен вариант просто няма какво да правиш,до като се върнат ваще трябва да търпиш..Просто не им обръщай внимание и тва е :)

TheHellion
02-14-2009, 15:19
Игнора му е майката

CuteBaby
02-14-2009, 17:02
А сестра ти на колко е ? Ако е по-голяма и можете да се оправяте сами защо не се махнете от баба ти и дядо ти.Ако не просто им докажи,че могат да ти имат доверие,ако и това не помага както казаха преди мен игнорирай ги.. :(

karitooy
02-15-2009, 03:53
Ми кат не знаеш кфо дириш тук ле ?

Ти ако обичаш не се заяждай :-o :? ..преминала съм през нейния проблем и все още преминавам само че от страна на майка ми срещам подобна опозиция и никак не ми е лесно.

Та по темата:
Наистина, опитвай се колкото може по-малко внимание да му обръщаш и не контактувай много много с него..Само ще си късаш нервите, ще изпадаш в депресия и куп други неприятности .. Преминавала съм през твоя проблем както споменах горе иии..нямам думи .. психиката ми беше срината докато един ден не събрах сили и просто спрях да обръщам внимание и да не се ядосвам..
Съветвам те да говориш с родителите си, по възможност да те вземат и теб в Испания..или пък поне да се надяваш скоро да си дойдат :( Не слушай дядо си, по думите ти наистина разбрах че е ужасен човек а и по характер е като майка ми :? Опитвай се да говориш с баба си да те пуска навънка и пробвай да я убедиш поне малко да отстоява позицийте си пред дядо ти, а не да се съгласява с всяка негова дума.. :? Опитай всичко възможно, защото на тази възраст е наистина ужасно да ти причиняват такъв психически терор и това ще повлияе върху изграждането ти като човек за в бъдеще..
Лично мое мнение :)

mili4ko
02-15-2009, 07:16

Ти ако обичаш не се заяждай :-o :? ..преминала съм през нейния проблем и все още преминавам само че от страна на майка ми срещам подобна опозиция и никак не ми е лесно.

Та по темата:
Наистина, опитвай се колкото може по-малко внимание да му обръщаш и не контактувай много много с него..Само ще си късаш нервите, ще изпадаш в депресия и куп други неприятности .. Преминавала съм през твоя проблем както споменах горе иии..нямам думи .. психиката ми беше срината докато един ден не събрах сили и просто спрях да обръщам внимание и да не се ядосвам..
Съветвам те да говориш с родителите си, по възможност да те вземат и теб в Испания..или пък поне да се надяваш скоро да си дойдат :( Не слушай дядо си, по думите ти наистина разбрах че е ужасен човек а и по характер е като майка ми :? Опитвай се да говориш с баба си да те пуска навънка и пробвай да я убедиш поне малко да отстоява позицийте си пред дядо ти, а не да се съгласява с всяка негова дума.. :? Опитай всичко възможно, защото на тази възраст е наистина ужасно да ти причиняват такъв психически терор и това ще повлияе върху изграждането ти като човек за в бъдеще..
Лично мое мнение :)

те родителите ми искаха да ни взимат с тях към Испания,но аз не пожелах,понеже мн обичам приятеля си и не искам да се разделяме,все пак градим връзка цели 2 години.Те по принцип не се съобразяват с моите желания,но не ни взимат натам,единствено защото баба ми и дядо ми щели да останат сами.Колкото до сестра ми,тя е още малка...на 8 години.Въобще не схваща за какво става въпрос и тя горката по цял ден търпи крясъците и ядовете на онзи дявол :( КАкто повечето казахте ,единствено което мога да направя е да не му обръщам внимание.

LizZz
02-15-2009, 07:56
Мисля, че е добре да обясниш на сестра ти да разбере, че държанието на дядо ти е грешно. Това като начало.
После да се вземеш в ръце и да се научиш да не им обръщаш внимание. Като ти хвърля пари на земята - кво от тва. Просто той е цървул и така. Не трябва да се чувстваш гадно заради това. Преживей го и се учи от грешките на другите.;)
И аз преди имах подобен период, ама в по-лека степен. И имаше страшна опозиция от моя страна.
На колко си?

Едит: Тва не е много гаден живот - може да е в пъти по-зле. Просто трябва да си подсилиш психиката и да помогнеш на сестра си да направи същото.

mili4ko
02-15-2009, 10:33
Мисля, че е добре да обясниш на сестра ти да разбере, че държанието на дядо ти е грешно. Това като начало.
После да се вземеш в ръце и да се научиш да не им обръщаш внимание. Като ти хвърля пари на земята - кво от тва. Просто той е цървул и така. Не трябва да се чувстваш гадно заради това. Преживей го и се учи от грешките на другите.;)
И аз преди имах подобен период, ама в по-лека степен. И имаше страшна опозиция от моя страна.
На колко си?

Едит: Тва не е много гаден живот - може да е в пъти по-зле. Просто трябва да си подсилиш психиката и да помогнеш на сестра си да направи същото.

на 15 съм и просто ми е ужасно трудно.Живеем в една къща все пак и всеки път ,когато ида при тях да хапна нещо,съм длъжна да гледам жестоката му крива физиономия.ЗА мен той е прозрачен,както и аз за него.Отгоре на всичкото ненавижда приятеля ми и казал,че ще направи всичко възможно да ни раздели.Представете си,това го казва почти 70-годишен човек.Как може да таи в себе си такава омраза.Иска той да избере бъдещето ми и с това кой да съм,но аз няма да го позволя,не и ТОВА!

LizZz
02-15-2009, 11:16
На колко си?

на 15 съм и просто ми е ужасно трудно.Живеем в една къща все пак и всеки път ,когато ида при тях да хапна нещо,съм длъжна да гледам жестоката му крива физиономия.ЗА мен той е прозрачен,както и аз за него.Отгоре на всичкото ненавижда приятеля ми и казал,че ще направи всичко възможно да ни раздели.Представете си,това го казва почти 70-годишен човек.Как може да таи в себе си такава омраза.Иска той да избере бъдещето ми и с това кой да съм,но аз няма да го позволя,не и ТОВА!
Разбира се, че няма да го позволяваш! Просто се абстрахирай от повечето неща, като например физиономията му на вечеря.
Просто този човек е жалък и не трябва да му разрешаваш да ти влияе така!! Приятеля ти на колко е?
Сестра ти как приема нещата? Пак ще ти кажа да внимаваш с нея, защото тя сега се оформя и може да стане много лошо за нея.

HipHopBlond
02-15-2009, 13:24

Като си безчувствен, к'во коментираш бе :-x :-x

Виж наистина ти съчувствам, но не знам. Радвай се, че поне имаш покрив над главата си, защото има деца, които и това не притежават :?

LizZz
02-15-2009, 13:41

Виж наистина ти съчувствам, но не знам. Радвай се, че поне имаш покрив над главата си, защото има деца, които и това не притежават :?
Ти що ми ходиш след гъза, бре? 8-)

HipHopBlond
02-15-2009, 13:46

Ти що ми ходиш след гъза, бре? 8-)

ХАХА, и аз тва гледах :razz: Аре Силвестър стига сме спамили. И без т'ва утре ше ти гледам заспалата муцуна в даскало :D

mon4eto
02-15-2009, 16:46
Започни да се държиш с дядо ти така както той се държи с теб ... Когато ти вика крещи му и ти и ще видиш как лека полека ще спре да те командва ... Той се възползва от това,че му се подчинявяш ...

LizZz
02-15-2009, 16:48
Започни да се държиш с дядо ти така както той се държи с теб ... Когато ти вика крещи му и ти и ще видиш как лека полека ще спре да те командва ... Той се възползва от това,че му се подчинявяш ...
Грешка!
Той ще вдигне летвата с наказания и вероятно бой, както разбрах от авторката.. А тя не може да отговори с това.
Затова да мирува, поне на този етап.

karitooy
02-15-2009, 17:07

Наистина грешен подход ..майка ми се държи гадно с мен, почнах да и отвръщам и стана много лошо ..стигна се и до бой .. така че по-добре да премълчава и да не се занимава с него .. :(

Rofl4e
02-15-2009, 17:40
Ами трябва да избереш дали да продължаваш да живееш така,или да отидите при родителите си.Пък и какво от това че баба ви и дядо ви щели да са сами обяснете им че имате нужда от майка и баща а не баба и дядо.
П.С. нямаш ли други(на майкати родителите или на бащати [зависи сега при на кой живеете] ) по добри баба и дядо и да идете при тях със сестра ти.

Tempest
02-15-2009, 17:49
не разбрах на колко си, но ако си близо до 18 - навършвай ги и си обирай партакешите... това е отвратително отношение, аз лично много мразя някой да ми казва какво мога и не мога да правя, аз си имам права и т.н. направи всичко възможно за да спрат да те мачкат! Никой не заслужава такъв живот! :o

LizZz
02-15-2009, 17:58
Това, че щели да останат сами, ако тя и сестра и мисля да се направя, че не съм го видял. Защото ако бях родител, и така се отнасят с моето дете, без значение кой е (в случая възрастен) мога да му гарантирам, че ще си умре в мизерия. :)

SoFarSoG00d
02-15-2009, 18:22
Отиди да учиш в Испания.

mili4ko
02-15-2009, 18:42
НА 15 СЪМ .Вече ви казах,че не мога да ида.Пък и покрай тази криза,никак няма да стане.Но първата причина да не отида,е че не искам за нищо на света да се откъсвам от приятеля си.Той е единствената ми упора.Винаги съм му споделяла проблемите и е бил до мен цели 2 години,нима сега ще постъпя с него,както постъпиха с мен>не не мога.Оби4ам го прекалено много и ако се наложи съм готова да понеса тези мъчения,но не и да се откъсна от едничката си любов.И може би не сте прочели темата ми докрай и затова не сте разбрали на колко години съм.НА
15 години съм!

Infinity
02-16-2009, 11:56
Дръж се и ти грубо и гадно с дядо ти..ама само малко време да кажеме за 4-5дена и после стани мила и мисля,че той тогава маалко ще омекне :)

Infinity
02-16-2009, 11:58
Отиди да учиш в Испания.
Аа това според мен е перфектният вариант,,защото хем ще научиш езика,хем ще си с розителите ти...защо не помислиш сериозно по този вариант :)

your_secret
02-16-2009, 16:51
еми честно да ти кажа в началото на тази година майка ми ме накара да избирам между 2 неща ии сега разбирам че съм избрала грешното,а тя ми казва,че било късно вече... сиг и при тебе е така,но опитай се да ги убедиш, тва твойто наистина е сериозно и не трябва да продължава така... някой ден дядо ти ще те пребие ии вече ще е прекалено късно за майка ти и баща ти да те вземат... не казвам че ще те пребие до смърт 8-) ... просто и без, и с бой дядо ти ти навредил психически... а пък за приятеля ти-ако държи на тебе, ще изчака 3 години,докато станеш пълнолетна и евентуално се върнеш...макар че честно казано това ме съмнява... :(