PDA

View Full Version : Какво ще направите ако го искате но винаги има някой вкъщи?

Gerrytooo_
02-14-2009, 19:54
Kakvo 6te napravite ako i dvamata ste gotovi da go napravite, a vinagi ima nqkoi vky6ti..?

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

Bellatrix
02-14-2009, 20:02
Само не прави моята грешка. Не го прави у вас, ако вашите са в другата стая. Нас майка ми ни хвана.

bullit
02-14-2009, 20:03
Kakvo 6te napravite ako i dvamata ste gotovi da go napravite, a vinagi ima nqkoi vky6ti..?

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Shte gi razkaram ot vkushti :)

SpOrTs_GiRl
02-14-2009, 20:03
Само не прави моята грешка. Не го прави у вас, ако вашите са в другата стая. Нас майка ми ни хвана.
Каква беше реакцията?

Bellatrix
02-14-2009, 20:08
Каква беше реакцията?
Ем каза ни да се обличаме и да не се повтаря никога повече това. След 3 часа той си тръгна. Тя ми се навика, ама се успокои като разбра, че всичко е с предпазни мерки и сме много внимателни. После само ми заяви да имам над 5.50 за срока и да не го правим в нас.

SpOrTs_GiRl
02-14-2009, 20:13
Каква беше реакцията?
Ем каза ни да се обличаме и да не се повтаря никога повече това. След 3 часа той си тръгна. Тя ми се навика, ама се успокои като разбра, че всичко е с предпазни мерки и сме много внимателни. После само ми заяви да имам над 5.50 за срока и да не го правим в нас.
Е пак, в общи линии добре е минало.. То шока като ви види е сигурен, няма как да реагира по друг начин първоначално.. Но, до колкото знам, вие сте си и на годинки и не сте заедно от вчера.. :)))

aaasdfghjklll
02-14-2009, 20:16
Е какво да направя, ще го направя, врътвам ключа и толкова, пък и наще като знаят, че има някой винаги чукат, при положение, че е заключено ще се досетят ама аз не съм малка имам си нужди аха :D

Bellatrix
02-14-2009, 20:18
Каква беше реакцията?
Е пак, в общи линии добре е минало.. То шока като ви види е сигурен, няма как да реагира по друг начин първоначално.. Но, до колкото знам, вие сте си и на годинки и не сте заедно от вчера.. :)))
Е да, тя все е предполагала, че сме го правили, ние все пак ходим от цели 10 месеца (когато ни хвана беше половин година). А и тя го познава и го одобрява та не беше чак толкова страшно. :)

A_Loving_Girl
02-14-2009, 20:18
Ми не влизат в стаята ми наще.... досещат се все пак....

SpOrTs_GiRl
02-14-2009, 20:22
Каква беше реакцията?
Е да, тя все е предполагала, че сме го правили, ние все пак ходим от цели 10 месеца (когато ни хвана беше половин година). А и тя го познава и го одобрява та не беше чак толкова страшно. :)
Сигурно го е знаела вътрешно, но едно е да си го мислиш и да ти минава през акъла, съвсем друго е да го видиш.. :D ... Не знам, на мен ми беше много странно, когато бях на 13.. Мрънках да спя в гаджето (от различни градове бяхме... дълга история, на тази крехка възраст тогава :D ) .. Изобщо нямах никакво намерение да имам такива отношения с него (аз все пак си бях и на 13.... ) Така и така баща ми не позволи, но майка ми преди това си ме предупреди "и нали знаеш.. винаги с презерватив.." ... Много странно ми стана .. Та аз бях на 13! .. Може би жената знае днешното поколение и се е била притеснила .. Иначе на този етап не сме говорили за такива неща..

SpOrTs_GiRl
02-14-2009, 20:25
Аааа не .... случая беше да прекараме Нова година заедно .. сетих се

Bellatrix
02-14-2009, 20:28
Каква беше реакцията?
Сигурно го е знаела вътрешно, но едно е да си го мислиш и да ти минава през акъла, съвсем друго е да го видиш.. :D ... Не знам, на мен ми беше много странно, когато бях на 13.. Мрънках да спя в гаджето (от различни градове бяхме... дълга история, на тази крехка възраст тогава :D ) .. Изобщо нямах никакво намерение да имам такива отношения с него (аз все пак си бях и на 13.... ) Така и така баща ми не позволи, но майка ми преди това си ме предупреди "и нали знаеш.. винаги с презерватив.." ... Много странно ми стана .. Та аз бях на 13! .. Може би жената знае днешното поколение и се е била притеснила .. Иначе на този етап не сме говорили за такива неща..
И аз не бях говорила до преди това с нашите. Образовах се от книги и сайтове (е, чат-пат и часовете по биология). И после тя (майка ми) очевидно беше решила, че съм правила кой знае какви глупости и камък и падна от сърцето като чу, че всичко е с презервативи и то от най-сигурните. :D

Hysteric_Bitch
02-15-2009, 08:55
Слагаш един райбер на вратата.

Deni4kaIMonio
02-15-2009, 09:07
ami nie pak parviq pat si go napravihme v tqh i tehnite bqha tam apak ve4e si go pravim i v nas i v tqh bez problem :-P

DaNTeS
02-15-2009, 09:21
Tooo dosta kinti e 1 no6tuvka v nqkoi malko hotel4e ...

galu6a
02-15-2009, 09:27
ще отида някаде другаде :-D

Гаден Метъл
02-15-2009, 10:42
Ще я закарам в гората, където ще обругая портите й с могъщия си боздуган. :-)

Gerrytooo_
02-15-2009, 13:47

na kolko godini si bila kato sa te hvanali :?

Gerrytooo_
02-15-2009, 13:53

migancy
02-15-2009, 13:53
ми питате някой приятел за терен.. и готово :Д

miss_kiss181
02-15-2009, 18:40
ami zapurvi put go napravihme v tqh i posle v nas makar 4e na nego mu be6e malko skonfuzno 4e maika mi be6e v dr staq a nie bqhme na neinoto leglo :D xax
sega ve4e 2 godini po kusno go pravime i v tqh i v nas i slava bogu imalo e ekstremni siuacii no nikoi ne ni e hva6tal a i mislq 4e nqma 4ovek koito da si misli 4e kato sme zaedno ot 2 god. i 8 mes. ne sme go pravili :grin:

Rofl4e
02-15-2009, 19:27
еми в колата.. ;)
ние най редовно си го правим като има някой друг в другата стаята..просто не можем да си устояваме.. ;)
за сега само 3 пъти са ни хващали :grin:

ThePainIsReaL
02-17-2009, 00:22
Ако ще ви е за първи път, никак не ви препоръчвам да има някой друг "активен човек" в съседната стая. Дълбоко спящ по-става.

Ако не стане, създаваш условия, в които да стане - на хижа примерно, но това става за един или два пъти. После пак търсиш варианти. Ако имаш кола е доста по-удобно. Но пак не е решение.

В края на краищата,
:? ще трябва в едната къща да може.. Т.е. трябва да се проведе сериозен разговор, но ако сте на по 12-13, не се надявай на добър отговор.

valdesbg
02-17-2009, 09:37
Автора - уговори се с някой приятел е.. Нали за това са те :Р

Или сложи табелка на вратата - варя ракия, не ме безпокойте. :D

PLuScHeTo
02-17-2009, 17:06
В повечето случаи все има някой или в нас или у тях... За огромно съжаление ... ама си намираме начини :oops:

a3c1M
02-17-2009, 17:13
Автора - уговори се с някой приятел е.. Нали за това са те :Р

Или сложи табелка на вратата - варя ракия, не ме безпокойте. :D
:D :-D :grin: :razz:

kasanova1994
02-17-2009, 17:14
da ne si beden ? otidi v hotel :D

kasanova1994
02-17-2009, 17:17
otivate v hotel , plachtate si staq , raz4ekvate se , izsirate se na leglata kat si tragvate da go 4istat 4ista4kite ta pove4e pari im dadat :D:D:D:D:D i malko krav na udqloto (trudno se 4isti) :D

deFakto
02-17-2009, 18:05
Като се постопли времето ,взимате едно одеяло и се качвате на покрива на блока,или в някои строеж при наркоманите,старчески дом и прочие ...................... !

jumpstylerbg
02-17-2009, 18:54
Слагаш един райбер на вратата.

Аз ако ще и ключалка да сложа наще пак ще влязат .Защото те влизат с 200 км/ч :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

AlokiNn
02-17-2009, 20:41
А ако човека е както мен на 15 години ... Няма кола пари за хотел не му се харчат просто трябва да се изчака, а ако не ви се чака този който влезне след като ви хвана би трябвало да се научи да чука на вратата :D

bqsna_teenagerka
02-18-2009, 09:25
Ми няма да го направим вкъщи.. а на някакво друго място ..

SoFarSoG00d
02-18-2009, 10:37
Не ме вълнува,имаме голяма къща,стаята ми се заключва,а нашите не си правят трурда да подслушват,нито пък имам брат или сестра....

TheBeliever
02-18-2009, 15:51
Ми няма да го направим вкъщи.. а на някакво друго място ..

+1

Bellatrix
02-18-2009, 15:53

16. :)

SiSsKkAa
02-18-2009, 16:04
da ne si beden ? otidi v hotel :D

е не всички сме богати,за да ходим по хотели.

NeSumJenaTi
02-18-2009, 16:07

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

няма да го правим в къщи