View Full Version : Секс с батковци
palavka89
02-15-2009, 07:46
Харесвате ли секса с по улегнали момчета..не с такива с едва наболи мустаци?
FunnYboY
02-15-2009, 07:48
А вие момчета, харесвате ли секса със одрасли момичета, а не с такива, които не знаят дали им се пи*** или е*е :?
Що за тема :-) :P Естествено, че всяко момиче търси по-голямо и опитно момче ;) и при момчетата е така (поне при мен де), а после от интерес може да се върна на по-малко :oops: :-D
Айде доуточни се ...
Какво ще рече "с едва наболи мустаци" ?!Те тия с "едва наболите мустаци" са деца на по 14-15 години,а тук повечето сме над 17,така че едва ли някоя от нас би правила секс с подобно момче ...
Освен това,какво ще рече "по-улегнали момчета"?!Едно момче може да е много улегнало и на 20-23 години ...
Кажи една възрастова граница за да се знае,за какви момчета говориш :) Примерно 10 години по-големи от нас и т.н. ... А и тия на над 25-26 (за които май говориш) отдавна не са момчета,а мъже ... :D
Еее к'во да се прави :) философ съм си :D
А иначе секс с някой такъв "батко" 25+ не съм правила и нямам и намерение да правя :)
FunnYboY
02-15-2009, 08:12
....
Стига философства, ами дай едно мнение в темата ми, по-долу :D :-)
....
Стига философства, ами дай едно мнение в темата ми, по-долу :D :-)
Няма [-(
:P :-)
palavka89
02-15-2009, 08:47
Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvci
Айде доуточни се ...
Какво ще рече "с едва наболи мустаци" ?!Те тия с "едва наболите мустаци" са деца на по 14-15 години,а тук повечето сме над 17,така че едва ли някоя от нас би правила секс с подобно момче ...
Освен това,какво ще рече "по-улегнали момчета"?!Едно момче може да е много улегнало и на 20-23 години ...
Кажи една възрастова граница за да се знае,за какви момчета говориш :) Примерно 10 години по-големи от нас и т.н. ... А и тия на над 25-26 (за които май говориш) отдавна не са момчета,а мъже ... :D
Еее к'во да се прави :) философ съм си :D
А иначе секс с някой такъв "батко" 25+ не съм правила и нямам и намерение да правя :)
SugarFan
02-15-2009, 09:12
... си майката
Ама едно време като са те е*али тия "пикльовци" не си се оплаквала ...
Научи се да си задаваш въпросите правилно и точно ;)
proFloras
02-15-2009, 10:20
С чиста съвест казвам ДА! Да
той моя си е батко :-D и секса е неверятен кагота е с опитен и знай какда те накара да свършиш :)
therichbitch
02-15-2009, 12:05
той моя си е батко :-D и секса е неверятен, кагaтo е с опитен и знаe как да те накара да свършиш :)
varnen4e
02-15-2009, 12:07
gLoRiToO
02-15-2009, 12:10
Моя приятел е на 25 и направо секса с него е невероятен,просто си знае работата!!:grin: :grin: :grin: :grin:
... си майката
!!!!
nikemilov
02-15-2009, 12:12
Моя приятел е на 25 и направо секса с него е невероятен,просто си знае работата!!:grin: :grin: :grin: :grin:
А ти на колко си? Ако си на 15 просто незнам накъде отива светът...
gLoRiToO
02-15-2009, 12:15
не съм на 15,на 17 съм :wink: а светът одавна е отишъл на там щото има и такива случаи дето някви на по 13 ходят с 25-годишни 8)
sugarbaby_
02-15-2009, 12:17
Да :)
Хвани си батко за да ти е сладко :-D
summer_moon31
02-15-2009, 12:20
Да :)
Хвани си батко за да ти е сладко :-D
+1
BuKTopuq
02-15-2009, 12:27
Ми аз съм на 18,моята приятелка е на 17.Ние сме си първите,но когато правим секс,винаги свършваме едновременно,и е мега яко.Не е важно на колко си години,важно е да го правиш истински с чувства,с любов,просто да ти идва от вътре какво да направиш,къде да докоснеш момичето си.Това е истинският секс всичко друго е боклук,ако искаш секс без чувства по добре си удари една чекия и си готов.
С чиста съвест казвам ДА!
+1
beretta92sd
02-15-2009, 13:04
При момичетата е различно , аз съм бил и с 16 годишна и с 38 годишна .
МОгави кажа че това че са на по голяма възраст неозначава винаги че са по опитни и т.н.
Бил съм с момиче на 16-17 години което прави страхотен секс просто нямам думи , бил съм и с 32 годишна която небеше кои знае какво сравнение с по малкото момиче :)
при момичетата съм забелязал колкото е по перверзна и си пада по експериментирането, и е дива и така нататъка в секса толкова по добре се представя за разлика от други момичета .
Но също така зависи и с какви момчета е била преди това :)) ако е била с някои заспали дето само лижи и даи момичето цялата работа да свърши после когато тя прави секс с др момче и тя ще е такава , мързелива.
bqsna_teenagerka
02-15-2009, 13:38
Хвани си батко да те ебе кратко и сладко и после айде Райна всеки по своита си майна :D
... си майкатаПиклиовци са тези дето са 20+ и пишат в форуми като този .. Иска ти се да се върнеш на наще години а ? :shock:
Vij sega, ot batko do batko ima golqma razlika.. eto sega edin s 10 godini po-golqm ot men mi se svalq, a na prikazki ne e po-golqm ot 15 godi6en, a ne na 28.. taka 4e..
sry za latinicata, na klub sam :?
Edno golqmo DA za seksa s batkovci :P
DeadSilenceF
02-15-2009, 15:51
baby2009
02-15-2009, 16:09
da haresva mi
i zatova sam si hvanala batko
Kakto kazvat horata vzemi si batko ta da ti e sladko .. :grin: :grin:
VerryBerry
02-15-2009, 16:27
Значи си пускам брада :grin: и без това вече съм на 20 време ми е :D
Значи си пускам брада :grin: и без това вече съм на 20 време ми е :D
Първия един месец доста ше те сърби но ше свикнеш.Казвам го от личен опит :D .
BoCupycake
02-16-2009, 00:25
Аз не съм и не бих правила секс с някой под 21,22 години.
Много рядко може да ми допадне някой по-малък. :-o Ама много... :-o
Привличат ме по хм... по-улегналите както се е изразила авторката на темата.
hahavteen
02-16-2009, 01:38
Да бяха само те добре щеше да е.
Аз последните месеци попаднах на уникално тежки случаи на по 22-23 години.
Имам чувството че тва им е най-лошата възраст на мъжете. :?
По принцип не искам да имам голяма разлика с партньора си но вече се отказах от лигльовците и ще се оглеждам за някой над 25 (аз ще стана на 20 след няколко месеца) :)
A_Loving_Girl
02-16-2009, 07:28
А ти на колко си ?
TPAKTOPUCTA
02-16-2009, 07:59
секса е готин ако партньора знае как да действа, независимо от възрастта, може да ти е готино и с такъв на 14, може и да ти е готино с такъв на 30 ....
valdesbg
02-16-2009, 08:17
секса е готин ако партньора знае как да действа, независимо от възрастта, може да ти е готино и с такъв на 14, може и да ти е готино с такъв на 30 ....
Апетита идва с яденето. Коментара ти е неуместен. По темата - не би ми пречило дори и ако приятелката ми е девствена. Важното е да има желание да се научи и да не се притеснява ако не може нещо. Всички сме тръгнали отнякъде.
TPAKTOPUCTA
02-16-2009, 08:19
Апетита идва с яденето. Коментара ти е неуместен. По темата - не би ми пречило дори и ако приятелката ми е девствена. Важното е да има желание да се научи и да не се притеснява ако не може нещо. Всички сме тръгнали отнякъде.
кое точно ми е неуместно в коментара ....
aaasdfghjklll
02-16-2009, 08:29
До сега не съм правила секс с някой по-малък от мен или на моята възраст ама човек трябва да опита от всичко...стига да не ме съдят за педофилия :D
Еми нормално е момичетата да си търсят някой по-опитен.На 25 примерно се предполага, че има повече опит от някой на 14-15 (въпреки че тва не е сигурно :lol: ) Аз като момче също бих предпочел какичка. 8-)
SiSsKkAa
02-16-2009, 10:13
понякога тея по-големите момчета не са много внимателни и става гадно
estestveno che po-golemite imat po-golqm opit i e normalno da imat predimstvo ot tezi s po-maluk.Edna jena iska dobur sex,a ne durven !
BoCupycake
02-16-2009, 12:14
А ти на колко си ?
На 18 съм.
Еми нормално е момичетата да си търсят някой по-опитен.На 25 примерно се предполага, че има повече опит от някой на 14-15 (въпреки че тва не е сигурно :lol: ) Аз като момче също бих предпочел какичка. 8-)Вземи си кака да те отрака ...
bubblegum9210
02-16-2009, 13:05
ама на тия батковци им е през к*ра за вас , момичета :)
А вие момчета, харесвате ли секса със одрасли момичета, а не с такива, които не знаят дали им се пи*** или е*е :? амии честно .. да.. :))
proFloras
02-16-2009, 14:24
ама на тия батковци им е през к*ра за вас , момичета :)Била съм с момче на моята възраст и неговото пренебрегване ме отблъсна от него и между момчетата има разлика като в големите така и в по малки те момчета
mickelangelo
02-16-2009, 18:51
... си майката
+1
emily_1234
02-16-2009, 18:51
ама на тия батковци им е през к*ра за вас , момичета :)
Ем да само за ебането... то в заглавието си го пише 8-)
По темата - не мога да се насиля да спя с по-голям от мен ( над 7-8 год. разлика) ... :shock: :-o
Значи някоя ако си търси 20 годишен батко може да пише ;) Най не ми допадна това че всички сме били еднакви, ние не сме das man всеки е индивидуален и мисля че 18+ са зряли а това че някой са попаднали на 22-25 годишни с акъл като от детска градина е друг въпрос :(
ThePainIsReaL
02-16-2009, 18:58
Ха.. гаджето ми е на 18 още няколко месеца, и пак си знае работата. Справя се повече от перфектно с моето тяло.
Хубавият секс не е само въпрос на предишна бройка партньори, години, ами и нагаджане, химия.. желание.
Не мисля и че едно момче на 17 би се справило зле. По тая логика нека 17-годишните не правят секс, защото само големите знаят пак.
Пък и светът е пълен с възрастни немарливи и егоцентрични в секса мъже.
palavka89
02-21-2009, 05:32
Skypa kato napravish sex s po goliam shte razberesh za kakvo govoria
Ха.. гаджето ми е на 18 още няколко месеца, и пак си знае работата. Справя се повече от перфектно с моето тяло.
Хубавият секс не е само въпрос на предишна бройка партньори, години, ами и нагаджане, химия.. желание.
Не мисля и че едно момче на 17 би се справило зле. По тая логика нека 17-годишните не правят секс, защото само големите знаят пак.
palavka89
02-21-2009, 05:38
S takyv na 14 niama da ti e gotino poviarvaj mi
kasanova1994
02-21-2009, 06:36
abe q prosto pravete sex s koito vi padne i tva e :D
palavnik20
02-21-2009, 08:57
е тва е много яко....ама батковците са друга работа-:)
mislq 4e godinite ponqkoga ne sa baza za precenka kolko e dobyr v legloto edin myj(mom4e),a na tova kolko 6te si pasnat dvamata.
Sega6niqt mi priqtel e na 23 i s nego mn si pasnahme :grin: :grin: :grin: :-P (predi6niq mi be6e na 20,no s nego ne6tata ne se polu4avaha tolkova dobre).
No imam priqtelka koqto e s 19 godi6en i kazva 4e napylno q zadovolqva,taka 4e vsi4ko e do tova kolko 6te si pasne6 s 4oveka :P
Усещам скритата ти реклама :lol: :lol:
ReFlEcTiOn
02-21-2009, 13:47
da haresva mi
i zatova sam si hvanala batko
Kakto kazvat horata vzemi si batko ta da ti e sladko .. :grin: :grin:
+1 :grin:
Моля.. ? Момчетата на 17-18 са били пикльовци.. аве момичета.. ако ходите с наистина сериозно момче.. поне лично аз.. знаете ли колко време ми трябва да ви избирам подарък ,глупости и пр. Вие кво.. подарявате секс.. смисъл.. на момчетата.. ни е по-трудно да разберем какво харесвате и така.. а вие знаете, че каквото и да казва едно момче .. винаги и дори да отрича, иска секс :razz:
Andito0o
02-21-2009, 14:13
най младия с когото съм спала е на 24 8-)
E го е.... :?
E го е.... :? Майкооо..
zizita_88
02-21-2009, 16:26
ама че глупав въпрос естествено че да, НО не трябва да се пренебрегват и по малките. има дори които са по-добри и от големите сякаш не са токлова мързеливи :-D :D
blood_dodo
02-21-2009, 17:33
... си майкатаПодкрепям.
Как може да сте толкова тесногръди се чудя, ама нейсе...
Хрумна ми друго - след като дадено момче не може да прави секс на 17-18, защото бил неопитен, то той как ще натрупа опит, та да ви се хареса на 25... :?
ThePainIsReaL
02-21-2009, 21:28
Skypa kato napravish sex s po goliam shte razberesh za kakvo govoria
Не мисля и че едно момче на 17 би се справило зле. По тая логика нека 17-годишните не правят секс, защото само големите знаят как.
А ти, скъпа, трябва да знаеш, че съм правила секс с по-голям, и не съм усетила нищо хубаво от този секс. Но не виня възрастта на момчето, виня факта, че не пасна на моето тяло.
Приятелят ми сякаш е създаден, за да ме ч*ка (и обича, разбира се, но нали темата е за секса). Всеки милиметър от пениса му е такъв, че пасва идеално на всяка дупка, която пожелае. А влиянието му върху психиката ми е такаво, че мога да свърша само като си мисля за него.
Не разбирам как точно този факт се влияе от възрастта?
Ами химията?
Ако я имам само с момче, което не се брои за "батко", трябва ли да го изритам от живота си.
Айде, гледайте си работата.
Невъзможна теза сте подхванали.
Горките 16-, 17-, 18-, 19- годишни момчета, на които им е лепнат етикет "бездарник". И браво на всички "батковци". Само те могат да правят добър секс. Няма значение, че доста (не всички) от тях не знаят къде да си сложат ръцете, че да й е хубаво на "жената".
И, мила, не съм казала, че девствено момче, е любовник номер едно. Но това момче много бързо може да се научи. Не трябва да му се убива потенциалът обаче.
И за заключение да кажа, че нещата не трябва да се генерализират.
Всяко момче си е отделно и годините му не показват колко години опит има и колко добре ч*ка, еб*, люби и каквото си пожелаете (че на всеки различно му харесва).
Харесвам да и също така с всеки ,които знае какво прави в кревата!
CoOLBebZz
02-22-2009, 09:11
естествено, че с батковците е най - яко .. хах кой ще си легне с някой пръдлю дето не знае за какво му е патката :D :D големите момчета са много по - опитни..
MakeMeLaugh
02-22-2009, 09:36
Ох мари майкоУ... Самочувтствие ли бе то да го опишеш!!..
Толкова сте опитни, активни, креативни и ебливи, че си търсите някой голям и узрял батко да знае какво прави, щото келешите/пикльовците до 18 год. възраст не знаели как да го правят и вие си търсите нещо по-като за вас...
Ма вие сериозни ли сте, или да почвам да ви се смея?!
90% от тука женските сигурно само лежат и чакат, или си мислят, че са добри пък гаджетата ви изневеряват сещата се що.. щот сте толкова "добри", и като прибавим огромния процент, дето даже не можете да надървите гаджетата си и пишете, че не им става и ква им е причината.. или се чудите кави пози се прави секса или що не влизал, след като вие сте сухи като дърва... ма моля ви се, я тихичко и се завиййте да не изстинете.
Повечето, дори не ставате, ма иначе скачате на високо ;д
Поне си признайте, че искате батковци, за да ви научат как се прави и що е то секс, щото вие не ставате като цяло и не знаете как да се държите, отколкото, че момчетата на възрастта ви не ставали, пф.
Ох мари майкоУ... Самочувтствие ли бе то да го опишеш!!..
Толкова сте опитни, активни, креативни и ебливи, че си търсите някой голям и узрял батко да знае какво прави, щото келешите/пикльовците до 18 год. възраст не знаели как да го правят и вие си търсите нещо по-като за вас...
Ма вие сериозни ли сте, или да почвам да ви се смея?!
90% от тука женските сигурно само лежат и чакат, или си мислят, че са добри пък гаджетата ви изневеряват сещата се що.. щот сте толкова "добри", и като прибавим огромния процент, дето даже не можете да надървите гаджетата си и пишете, че не им става и ква им е причината.. или се чудите кави пози се прави секса или що не влизал, след като вие сте сухи като дърва... ма моля ви се, я тихичко и се завиййте да не изстинете.
Повечето, дори не ставате, ма иначе скачате на високо ;д
Поне си признайте, че искате батковци, за да ви научат как се прави и що е то секс, щото вие не ставате като цяло и не знаете как да се държите, отколкото, че момчетата на възрастта ви не ставали, пф.
Съгласна съм до някъде ,ама ти какво очакваш от тийн форум да има професионални мега PLAYBOY звезди ли?Не съм съгласна обаче с това ,че повечето търсят батковци за да ги научат,защото не е тайна ,че момичетата съзряваме по-бързо от момчетата.Аз да ти кажа на 14-15 години като бях съм имала наборчета дето за любов не мислеха камоли за секс.Обаче момичетата почваме от тая възсрат някъде да ни удря хормона.Сега ще кажеш 14 не е нормално,но може да съпоставиш двете развитяи момиче и момче на 14.Сега на 17 пак имам познати дето им дай само да се напиват като казаци и да си мислят за игра на войници и такива неща.Съпостави и 17 годишните.Сега надявам се разбра защо съм съгласна до едно положение с тебе?!
sexyisfunny
02-22-2009, 10:58
... си майката
nai dobri za mene sa 18-19 mladi4ki hubavi4ki za kvo sa mi durti aide i 20 stavat
MakeMeLaugh
02-22-2009, 11:29
Kami92, нещо не си разбрала добре мисълта ми.
Не очаквам мега плейбои, а това, че повечето са правят на такива, а не са.
Другото - айде-айде, това си е строго индивидуално. И при момичетата си има бахти залюханите бухали, тва значи ли, че вие сте по-зле..
Просто вие не сте попаднали на среда.
И що пък да кажа, че на 14 год. момичетата не ги бие хормона. Това всеки го знае, няма нужа да от лекции.
Но и при момчетата си има случаи, дето от рано ги бие хормона.
Ама се правите на такива каквито не сте, парадирате.
Лично и аз познавам големи отворки и ебливки и не знам си кво от кога развити и ходят само с батковци пък са егати смешните и само ги изритват.. Пък те се зимат насериозно.
Според мен наравно ги бият хормоните и двата пола. наравно са можещи в секса, само момичетата, дето се правят и търсят причини да са с батковци..
Разликата между половете идва при умственото узряване да го наречем. Момичетата по-рано започват да мислят за чувства, любов и т.н. от момчетата, което е различно от това кой пол на коя възраст може да прави секс и кой не.
Нали виждам постоянно, много надъхани момиченца на по 16-17 големи отворки, после седят като цепеници пред батковците и чакат.
-=-=-=-
Мнение то ми е, че и двата пола при еднаква възраст са еднакакво можещи като правене, техники, качествен, страстен секс.
Не намествайте ранното узряване с психиката, чувствата, щото е различна тема. Единствено, момчетата на по-малка възраст свършват по-бързо вярно е, НО никое момиче досега не го спомена като минус, а някакви други измилсени причини.
Както големите батковци се справят по-добре от малките, така и големите какички са много по-добри от малките. Равно е.
Спирам май дотук, казах си мнението :)
aka6a_vamp
02-22-2009, 11:32
E го е.... :?
:shock: :shock: Не ти е лесно... :shock:
Jumbie483
02-22-2009, 12:52
хаха какви мнения само :lol: :razz: :lol:
понеже от толкова прочетени глупости си забравих мисълта, ще попитам едно:
авторката на колко години е ?
с гордо дигната глава ДА ! :)
sinoverdose
02-22-2009, 21:22
Нали знаете поговорката Хвани си кака да те отрака,хвани си батко да те е*е сладко !!! Мн ясну 4е предпочитам с по големи и узрели мъже,знаещи и можещи много неща :wink:
jambo_bs
02-22-2009, 22:17
той моя си е батко :-D и секса е неверятен, кагaтo е с опитен и знаe как да те накара да свършиш :)
Ама дали може да започне :D
sweetchef
02-25-2009, 12:28
Разбирасе :D
sweetchef
02-25-2009, 12:29
Разбирасе :D
haide na fenkite na batkovci da pi6at :D
NaNa_SladuRana
02-25-2009, 15:33
че кой не го хареска.Все едно да питаш прш кой би се качил опитен шофьор или някой без книжка :D
Xrisinka
02-25-2009, 16:42
opredeleno sam za
KATO PO-OPITEN SHE SPODELQ MOETO MNENIE. AZ SAM NA 25 I POVQRVAITE MI TOVA KOETO MOGA DA DAM NA EDNO MOMICHE SEGA NQMASHE KAK DA GO DAM KOGATO BQH NA 19 PRIMERNO, KAKTO TOGAVA I SEGA SAM GOLQM MRYSNIK I HARESVAM SICHKO KOETO MOJE DA SE PRAVI V SEXA (DEMEK DOMASHNO PORNO S IZVRASHTENIA :grin: ) NO S GODINITE NATRUPVASH OPIT KOQ KAK SVYRSHVA I KAK DA Q NAKARASH DA SVYRSHI.
PO-MALKITE MOMCHETA DA NE SE OBIJDAT SHTOTO I AZ SAM BIL NA TEHNITE GODINI I NA MENE MI E BILO GADNO KOGATO MOITE NABORKI SA IZLIZALI S DYRTI KOCHOVE (KATO MENE SEGA) :D PROSTO MOMICHETATA SI OBICHAT OPITNITE I TOVA E. NE KAZVAM CHE NQMA I OPITNI NA 18-19 NO SA MNOOOGO MALYK PROCENT.
nikolaynikolov
02-26-2009, 08:09
KATO PO-OPITEN SHE SPODELQ MOETO MNENIE. AZ SAM NA 25 I POVQRVAITE MI TOVA KOETO MOGA DA DAM NA EDNO MOMICHE SEGA NQMASHE KAK DA GO DAM KOGATO BQH NA 19 PRIMERNO, KAKTO TOGAVA I SEGA SAM GOLQM MRYSNIK I HARESVAM SICHKO KOETO MOJE DA SE PRAVI V SEXA (DEMEK DOMASHNO PORNO S IZVRASHTENIA :grin: ) NO S GODINITE NATRUPVASH OPIT KOQ KAK SVYRSHVA I KAK DA Q NAKARASH DA SVYRSHI.
PO-MALKITE MOMCHETA DA NE SE OBIJDAT SHTOTO I AZ SAM BIL NA TEHNITE GODINI I NA MENE MI E BILO GADNO KOGATO MOITE NABORKI SA IZLIZALI S DYRTI KOCHOVE (KATO MENE SEGA) :D PROSTO MOMICHETATA SI OBICHAT OPITNITE I TOVA E. NE KAZVAM CHE NQMA I OPITNI NA 18-19 NO SA MNOOOGO MALYK PROCENT.
Подкрепям! И аз съм на 25 и аз много се ядосвах преди когато съученичките ми излизаха с по-големи. А повярвай имах жестоки съученички!
Е, сега вече като ги видя след 10-ина години не са ми чак толкова симпатични. Повечето погрознели, надебеляли... Жените като станат на 25+ и си проличава коя е красива и коя не. До 18 всички са хубави :)
на мен ми се струва че малко извъртяхте темата.. не става ли въпрос за предпочитания? че ако имаш избор м/у момче (17-18) и мъж (20+) кого би избрал? не мисля че става въпрос за това че ще се влюбиш в някой на 17-18 и заради възраста му ще му кажеш еми сори пич.
аз лично се събирам в компания на така доста по големи от мен и в момента едно момче на 17г примерно не може да ме впечатли или да предизвика интереса ми така както когато бях на 14.
и аз също казвам ДА на батковците :D :D :D
точно и затова е казано че за всеки влак си има пътници :)
SiSsKkAa
02-26-2009, 08:57
Според мен не зависи от възрастта,а от държанието му.Ако едно момче на 17 се държи като 25 годишен що пък не?Но ги има такива на по 30 недоразвити едва ли бих го предпочела пред 18 годишен,но с акъл в главата си
dimitar_ak
02-26-2009, 11:25
Според мен не зависи от възрастта,а от държанието му.Ако едно момче на 17 се държи като 25 годишен що пък не?Но ги има такива на по 30 недоразвити едва ли бих го предпочела пред 18 годишен,но с акъл в главата си
Миличка, на 18 години всичката им кръв се задържа под пъпа, а е известно че мъжете имат достатъчно за да напълнят само едната си глава.
При големия мъж има и други предимства освен хубавия секс.
Майка ви ебeм на всички малки пикли.
Нямам нерви да дам адекватен отговор по темата...
PiruBloodz
02-26-2009, 13:18
^ ;-)
Писалите в тая тема са на по 14-15, и ходят с по 24-25(хващам бас, че някои и с 30+)
dimitar_ak
02-26-2009, 13:53
Е тия на 30+ за изхвърляне ли сме? :P
Малката подробност е, че аз жена под 24-25 години ще я пратя да си играе. Да не говорим за по-малка.
прави каквото искаш
какво правиш изобщо в тийн форум?
нормално ли е според теб 15 годишни да искат да правят секс с 2 пъти по-големи от тях?
чиба дъртьо
Infinity
02-26-2009, 14:18
еми аз нямам никакъв опит,ама предполагам,че с по опитно зайче...еее къде къде по-яко :D
dimitar_ak
02-26-2009, 14:19
Живеем в свободна страна, а ти имаш пропуски във възпитанието си. Погрижи се.
нормално ли е според теб 15 годишни да искат да правят секс с 2 пъти по-големи от тях?
Не е нормално да го правят, но го правят. А не предпочитат младите като теб, защото явно има още много какво да научите за да може да ги впечатлите и в леглото и извън него.
^ ;-)
Писалите в тая тема са на по 14-15, и ходят с по 24-25(хващам бас, че някои и с 30+)
Именно затова направих тема в раздел Любов - "Въпрос към момичетата за възрастта" :)
PiruBloodz
02-26-2009, 14:41
Не е нормално да го правят, но го правят. А не предпочитат младите като теб, защото явно има още много какво да научите за да може да ги впечатлите и в леглото и извън него.
А в главата имат ли нещо тия пълни ТЪПАНАРИ?
Кой идиот би се вързал с 2 пъти по-малка от него?
SiSsKkAa
02-26-2009, 16:52
о повярвай ми има много "идиоти" ,които се връзват с два пъти по-малки от тях,защото използват малките необразовани да ги праскат докато им писне и да ги оставят,а тя да се тръшка и реве защо спрял да я 'обича"
оо да и на мацката сигурно много и харесва да я питат господине какво ще желаете? а за дъщеря ви? ............
SiSsKkAa
02-26-2009, 17:01
като е влюбена знаеш ли как й пука какво ще кажат хората
лично познавам такава двойка и определено са доста смешни отстари той е на 35+ а тя наскоро навърши 18 и вече 3 год са заедно....
PiruBloodz
02-26-2009, 19:00
^Една от моя клас ходи с 34 годишен ;)
8 клас съм
Едно момче може да е с "едва наболи мустаци" на 25 години. Едно момче може да е улегнало на 16 години.
Едно момиче на 12-18 години не знае какво иска, а едно друго такова знае какво ще прави 10 години напред.
Секса ми харесва с опитни момичета, независимо дали са на 25 или на 17.
ivetywee
02-26-2009, 21:35
на 14 - 15 били пикльовци? те и тези на 18-19 са такива ;)
dimitar_ak
02-26-2009, 22:11
В тази тема на няколко пъти се спомена, че едно момче може да е улегнало и на 16. Много бих искал някой да ми даде дефиниция за улегнал. Колкото и да е улегнал един 16 годишен съм сигурен, че няма да знае какво да направи ако чуе "скъпи бременна съм".
s_E_x_Y_y_Y
02-26-2009, 23:26
според мен всичко е относително и си зависи от човека , и да наистина тези на 16-17-18 нямат здрава психика ама нали говорим за секс и мисълта е дали са добри в леглото та искам да кажа че си зависи от опита и как тия на 17-18 да улегнат ако не е*ат нали все пак всичко идва с опита и времето . а по темата да по-хубаво с по-улегнал , но не прекалено голям . и все пак всеки си има живот и мнение и може да прави каквото си пожелае както и с когото си пожелае всеки си има предпочитания и не мога да съдя хората за избора им щом им харесва да спят с мъже на 25+ тяхна си работа.
МАЙ ВСИЧКИ СТЕ ПИКЛЬОВЦИ. :lol:
Обичаааааааааааааааааам :grin:
не само с батковци ами и с татковци :oops:
доста мъже на 40 изглеждат добре :oops: :-) :oops:
she te scepa :P
А в главата имат ли нещо тия пълни ТЪПАНАРИ?
Кой идиот би се вързал с 2 пъти по-малка от него?
Darkkiss
02-27-2009, 05:21
... си майката
!!!!
че кой не го хареска.Все едно да питаш прш кой би се качил опитен шофьор или някой без книжка :Dsamo da ti kaja che knijkata ne kara kolata zashtoto ima xora bez knijki i karat 1000 puti po xubavo ot teq s knijki!!!!
po temata: kvo az kat sum na 16 da se sreja venite li :lol: :lol: vie v kvi filmi se vkarvate be az sum siguren che ima muje na po 22-23+ koito nemogat da mi stupat na malkiq prust be 8) govora i za durjanie poprincip i za akul i za sexa, a i da spomena che priqtelkata mi e edna godina po malko ot mene predi tova e xodila s edin 22 godinishe i mi kaza che predi si mislela che onq e dobur v krevata ama sega drugo bila osuznala sled kato e s mene,godinite nqmat znachenie za mene vajnoto e da ti idva ot vutre i da poznavash chovka s koito go praish i t.n. nqma znachenie dali si na 16-18-20-25-.... vajnoto e da znaesh s gornata glavata da mojesh da deistvash i sled tva s dolnata ima xora kudeto na po 25+ plus se durjat kat daje 12 godishni ama aide xoite si se seksaite s "batkovci" :lol:
izvinete za latinicata
i che e napisano kat ot 5 godishen ama burzam
FunnYboY
02-27-2009, 09:21
Ебати тъпите схващания... на 18-19 не бил улегнал, не знам си к'во... :shock:
Доста неадекватно схващане, една 16 годишна пикла да се мисли за кой,знае какво, че да си търси някой 25 годишен... да и плаща кафенцата, да я взема от училище и да и купува парцали и т.н... Обаче в ранната полунощ, тъй като келеша има вечерен час :lol: После баткото се отдава на пълнолетният си живот, малко го разбират обаче ;)
Престанете с тия твърдения "едва наболи мустаци"... факт е едно - момчетата може да имаме мустаци, когато си поискаме, някои момичета нямат избор обаче 8-)
Та в крайна сметка спазвайте си няк'ви нормални граници +-3,4 години разлика. Ама такива от по 10 години, извинявай. Всеки нормален мъж от 25 до 30 мисли за деца, а ако ходи с 17 годишен келеш - за к'во да мисли - за КУКЛИ и парфюмчета ли? :razz: бахти :shock:
dimitar_ak
02-27-2009, 09:53
Е при последната ми връзка разликата беше 11 години. Девойката не е тийн ама не беше и зряла. Пак парцалки и парфюмчета й дай. Няма лошо, ама като намириса накъде отиват нещата (деца и брак) и дим да я няма.
PiruBloodz
02-27-2009, 12:01
Е при последната ми връзка разликата беше 11 години. Девойката не е тийн ама не беше и зряла. Пак парцалки и парфюмчета й дай. Няма лошо, ама като намириса накъде отиват нещата (деца и брак) и дим да я няма.
Ти си идиот. :)
dimitar_ak
02-27-2009, 12:34
И аз за теб си имам приказка, но не съм толкова невъзпитан за да я кажа.
смях хахахаха тия дет ходят с "батковците" са повечкото бая курви ^^ а батковците са изритани от яките каки и бая изпаднали ,че да се хванат с ученички на по 15 години :)
PiruBloodz
02-27-2009, 13:23
Нима е невъзпитано, че съм ти казал истината?
dimitar_ak
02-27-2009, 13:55
Нима е невъзпитано, че съм ти казал истината?
За мен истината е друга. Не знам дали си чувал но повечето студентки 2-ри курс вече са семейни и с дете. Странно ли ти изглежда? Момичето е на 22.
Сега да ти кажа още истина. Бая време още ще мине да го дървиш само пред клавиатурата с това си възпитание. И ще продължаваш да се чудиш защо връстничките ти се чукат с големи.
PiruBloodz
02-27-2009, 14:48
И все пак не разбра защо ти го казах, шанс.. ;)
Slunceto46
02-27-2009, 15:09
Ц ц ц ц..... годините та годините...!В една предна тема.. написах точно същото!На човек идва ли му отвътре... и на 16 да е.. пак ше те е*е как си треа...!И кво... като е на 25 и има повече опит ли..!Тоя опит от къде е дошъл....!Да не е чел СЕКСУАЛНА ЛИТЕРАТУРА... или.. да си има ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЗАЛА В ТЕХ.. ТА... ДА СЕ УЧИ КАК ДА ПРАЙ ПО-ДОБЪР СЕКС..!Или може би.. е спал с над 40 момичета... та да знае кое е по-добре..!Един мъж може да задоволи една жена по супер лесен начин..... може и по супер труден.. НО ПАК ДА УСПЕЕ..стига да има желание...и то не само от негова страна..но и от страната на момичето!В повечето случаи.. една жена като не й харесва секса... а се оплаква.... МИ ЗА ТИЯ НЕЩА СЕ ГОВОРИ БЕ!Вие жените сте хипер странни..!Ем не ви харесва секса с некое момче.. ем си мълчите...ама знаете да лафите на ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ.. КОЛКО БИЛ ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО!Ми кажи му на момчето - ей.. е тва и тва не ме кефи... искаш ли да пробваме тва и тва.. мен лично еди си кво си ме възбужда!Аз па мога да кажа че... супер мн обичам да праа Орална любов на момичето....и тва ми доставя супер голямо удоволствие..!И понеже имам желание да го правя...с ръка на сърцето мога да кажа че съм се усъвършенствал!Е кво.. като съм на 21 и не мога да задоволя момиче ли..!Ххахсдхасхда ебаси смешните теорий имате тука..!Не само тва... пък и детско мислене!И кво... баткото на.. 25-30 години.. си е*е неква на 17.. не шото мн му пука за нея.. а щото има Т*сна П*тка....!А друга е темата че попадате на задръстеняци..!Като не ви кефат.. кво се занимавате тогава да стигате до ЛЕГЛОТО С ТЯХ!!
revennge
02-27-2009, 20:53
ДА [-(
Еми ... сигурно ще ми се наложи да пробвам някой ден и това, но мисля, че ще е по-яко :)
Mu3aHTp0n
02-28-2009, 20:47
:P :P ДА :P :P
JenataNaShefa
02-28-2009, 21:15
аз пък докато четях и се замислих как може да говорите за години ??? какво значение има всичко си е до човека и това как усеща нещата и не е важно на колко е години !
а по темата, аз съм твърдо ЗА батковците :grin:
severnoseqnie
03-01-2009, 13:23
:-) :-) vzemi si batko da ti e sladko :P :P :P
SoFarSoG00d
03-01-2009, 13:32
Предпочитам с момче на моята възраст или максимум 2-3 години по-голямо.Не си падам нито по по-малки от мен,нито пък по-големи.
Гаджето ми е 2 години по-голямо от мен.
комромис за 19 иначе само с момчета над 20 до към 28...с по-малки заеби дори не ме възбуждат
summerlove66
03-01-2009, 14:09
Ми не съм спала до сега с по голям от 19 .. Но в момента искам да изнасиля заболекара ми .. А той е на 27 .. Но е адски свеж и не му личи .. Бе то зависи от много неща .. Но все пак съгласна съм за секс с батковци .. Също така и за секс с по малки .. Бе как дойде :-D :-D :-D :-D :-D :grin:
intotheblue
03-01-2009, 17:32
Не съм правила с друго момче освен с приятелят ми,но той е колкото мен.Мисля,че няма да е лошо,защото са по опетни,а не като детствените момченца.Ама все пак да е не е някъв 20 години по-голям.
Gerganna
04-09-2009, 22:27
аз много съжалявам за моя "батко", който беше на 22-23 ..
stratega
04-09-2009, 22:30
аххаах да ва *** в девствените
от скоро имам полов контакт с 23 годишен ... с чиста съвест казвам ,4е секса с него на 100% по-добре от секса с някой си там на 17-18.Всичко е опит (нищо лично) :-P
sweet_bubka
04-09-2009, 22:52
амм нормално е по-големите да имат пове4е опит правих го с един,който беше с 8 год. по-голям от мене беше страхотно :grin:,но и с приятелят ми е супер той е на 22
eveto_xx
04-09-2009, 22:58
Иууу
stratega
04-09-2009, 23:04
аххаха важното , че те е боднал....
eveto_xx
04-09-2009, 23:10
аххаха важното , че те е боднал....
Вярно е, че всички сме хора ,и че инстинкта за самосъхранение е водещия. Но тук е разликата между висшите човешки същества и животните- ние имаме съзнание,ние имаме чувства. И тази дума "боднал " ...
Съжалявам за Оффтопика, но се дразня от такива мнения. Слава Богу , че в повечето мъже рано или късно се събуждат любовта и романтиката.
Byboleche
04-10-2009, 08:21
вземи си батко за да ти е сладко!!! :P аз си имам батко и наистина си ми е бая сладко :-) :-) :-)
kris4ann
04-10-2009, 08:33
вземи си батко за да ти е сладко!!! :P аз си имам батко и наистина си ми е бая сладко :-) :-) :-)
++
Killercho
04-10-2009, 09:14
Вие "големите" е--чки защо не вземете да се скриете някъде,а ? Я бягайте от тука и не ми губете времето бе...Божее харесвали батковци...Вие сте улегнали и здравомислещи така ли ? Ми нали ви виждам...Едва 20 % от момичетата на тийн възрастта са здравомислещи.Какви са ви дневните занимавки на вас? А ? Да се гримирате,да излезете с "баткото",който му е през к--а за вас?Така ли е ? Ами кой ще учи,кой ще си чете уроците ? Заради ей такива като вас България е в криза.Професия сервитьорка вече е заета да ви кажа...(Не искам да обиждам момичетата,които са съвестни,говоря за "важните" от по-горе).Не харесвали 17 годишни,ами някой да харесва вас ? Вие за мис България ли се имате,кажете ми? С какво си мислите,че привличате някой 25 годишен???? Дали той не иска да е с някое момиче на 25 ??????Отговорете моля,ще се радвам!
Всеки ден съм свидетелн на такива връзки.Виждам момичета от моя клас,които ходят с "батковци".Ходят с тях,защото те ги водят на училище с кола....плащат им кафетата....и им копуват дрехи!Това не е любов....Вие си мислите,че е любов!Превръщате материалността в любов! Жалко,че има много малко истински момичета...Вашата съдба ми е ясна...Ще ходите още 4-5 годинки с "батковците" и после ще опрете до нас...ей това ви е живота,в който живеете.Пак казвам има си много съвестни момичета,които забелязах по-нагоре,но аз говоря за масата...На 17 години съм и съм девствен и знаете ли защо? Заради момичета като вас.Не заради това,че не мога да се вредя от батковци...Просто се отвращавам от такива момичета,когато си с тях все едно си с целия град....Дано скоро намеря някое истинско момиче и не съжалявам,че съм девствен,напротив радвам се.Вие ходете си играйте на любов,ама колкото ви душа иска,щом това ви удовлетворява ваша воля,никой не може да ви спре...Но нали ви казах сервитьорки...животът има и друга страна.Скоро...скоро ще се завърти колелото,монетата ще се обърне и ще ви видим къде са батковците............
би ли ми обяснила какво точно искаш да кажеш с това егоцентрични в секса мъже- ти си мислиш че приятелят е самият бог в секса а истината е че сама се самонавиваш и под влиянието на това какво изпитваш към него ти изпадаш в някякъв екстаз и си мислиш -снощи беше страхотен.Не бъркай любовта със секса вие правите любов .това е
Lady_Chocolight
04-10-2009, 18:14
С приятеля ми имаме 7 години разлика във възрастта. Щастлива съм. Кратко и простичко. Да си кажа, в сексуално отношение си паснахме. Мисля, че това е важното.
:)
galenata
04-10-2009, 19:00
Ми аз не виждам нищо лошо,стига ралзиката да не е много голяма.Моя е с 5 години по-голям и се чувствам перфектно с него.
А тоя опит дет го имали батковците големите,мислите,че са го имали винаги.Нали и те са били девствени по-едно време.
С приятелят ми сме на една и съща възраст,не се оплаквам.Не мисля,че бих могла да сполуча с по-голям от мен човек,аз се интересувам от едно,той от друго
На мен ми се ходи по кафенета,той се бъхти да си изплати колата
Търпи се временно,а после.....
jambo_bs
04-10-2009, 20:34
Аз пък много се нервя на такива "батковци".Момичето ти говори колко е влюбена в него и че се радва че са заедно,а насаме той ти приказва как щял да я пръсне от секс малката сладурана. 8-) То и без тва явно се толкова простички всичките путки че няма накъде повече :P
Възрастта не прави човека. Може да си на 12 и да ти е съвсем на място всичко, или да си на 30 и пак да си кух пън(или лейка - според случая).
Знам за много опарени от "опитни" батковци, както и много случаи на супер успешни връзки между малди и неопитни партньори.
Момичета, имайте малко толерантност към момчетата на вашата възраст. В крайна сметка не са длъжни да се раждат научени. Някак си не е редно да го изисквате от тях, при положение, че никой мъж не би изискал това от вас. Не е ли малко несправедливо?
ами той моя си ми е батко.. :-D има си опит и си се справя перфектно
Martini_Chick
04-11-2009, 02:24
+1000
JenataNaShefa
04-11-2009, 11:11
Вие "големите" е--чки защо не вземете да се скриете някъде,а ? Я бягайте от тука и не ми губете времето бе...Божее харесвали батковци...Вие сте улегнали и здравомислещи така ли ? Ми нали ви виждам...Едва 20 % от момичетата на тийн възрастта са здравомислещи.Какви са ви дневните занимавки на вас? А ? Да се гримирате,да излезете с "баткото",който му е през к--а за вас?Така ли е ? Ами кой ще учи,кой ще си чете уроците ? Заради ей такива като вас България е в криза.Професия сервитьорка вече е заета да ви кажа...(Не искам да обиждам момичетата,които са съвестни,говоря за "важните" от по-горе).Не харесвали 17 годишни,ами някой да харесва вас ? Вие за мис България ли се имате,кажете ми? С какво си мислите,че привличате някой 25 годишен???? Дали той не иска да е с някое момиче на 25 ??????Отговорете моля,ще се радвам!
Всеки ден съм свидетелн на такива връзки.Виждам момичета от моя клас,които ходят с "батковци".Ходят с тях,защото те ги водят на училище с кола....плащат им кафетата....и им копуват дрехи!Това не е любов....Вие си мислите,че е любов!Превръщате материалността в любов! Жалко,че има много малко истински момичета...Вашата съдба ми е ясна...Ще ходите още 4-5 годинки с "батковците" и после ще опрете до нас...ей това ви е живота,в който живеете.Пак казвам има си много съвестни момичета,които забелязах по-нагоре,но аз говоря за масата...На 17 години съм и съм девствен и знаете ли защо? Заради момичета като вас.Не заради това,че не мога да се вредя от батковци...Просто се отвращавам от такива момичета,когато си с тях все едно си с целия град....Дано скоро намеря някое истинско момиче и не съжалявам,че съм девствен,напротив радвам се.Вие ходете си играйте на любов,ама колкото ви душа иска,щом това ви удовлетворява ваша воля,никой не може да ви спре...Но нали ви казах сервитьорки...животът има и друга страна.Скоро...скоро ще се завърти колелото,монетата ще се обърне и ще ви видим къде са батковците............
Леле как ми напомняш на един мой стар познат :D Той така като теб мислеше и накрай няма да ти казвам как завърши историята, че ще се стресираш много...
Впрочем батковци винаги ще има, ако това ще те "успокои"...
Според мен много крайно отсъждаш за момичетата и така наречените батковци... всеки си има критерии, по които избира партньора си... Успех с намирането на "истинско момиче" :) [b]
mechtaq_za_teb
04-11-2009, 11:32
Да!
Еми да си го кажем.Момичетата верно растат до 1 точка по-бързо от нас и явно опитват да компенсират този лаг,да го наречем, от момчетата и излизат с 5-6 години по-големи от тях.Ама не се сещат че тея години ще им излязат скъпо прескъпо когато тея "батковци' им изтърсят докато са на 16-17 години "Ще се омъжиш ли за мен".Лично съм го виждал този момент и мога да ви споделя че след 10 сек. шок последва и мощна струя повърня няколко часа сълзи и много много много кофти раздяла.Така че момичета не бързайте да порастнете отдайте се на наборите си, и те да почувстват малко "любов".Все пак не искаме 16год момче да напада 9-10 годишни по тая логика. :D :D :D
"...Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvci" ...
xax я дай пак, че нещо не ми стана ясно...?! :? И как реши, че са пикльовци... :? За мен такива са 12-13 годишните дето се ебат няма значения момичета момчета... :?
По темата: Не мисля че би било проблем ако е с 2-3 години по голям...но ако е с повече от 10 определено не!!! :lol:
ама разбира се, че ДА :grin: !!! мн по-добри са в леглото, за това предпочитам да ходя с момчета, които са имали опит с повече жени, пък и са усвоили много трикове :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
PlAmSsSsS
04-19-2009, 13:44
аз съм била и с мъж, който е с 10г по-голям от мен, даже ходехме 1г., но мога да кажа, че той беше страхотен! мисля, че нямат значение годините, по-важно е как се справя самото момче, което зависи също и за нас жените. важно е как го чувстваме, а не опита или годините. пък и на всеки му харесва по-различен начин, така че за едни някой може да е съвършен, а за други- чикибоец :)
"...Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvci" ...
xax я дай пак, че нещо не ми стана ясно...?! :? И как реши, че са пикльовци... :? За мен такива са 12-13 годишните дето се ебат няма значения момичета момчета... :?
По темата: Не мисля че би било проблем ако е с 2-3 години по голям...но ако е с повече от 10 определено не!!! :lol:
моляя...?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yCheniChkaTa
04-19-2009, 13:53
100% съм сигурна че ако ми се случи няма да спра да мисля за това 1 месец :grin:
Ще бъде жестоко 8)
kitty9410
04-19-2009, 14:04
Еми за "батковците" се твърди че са по-опитни,но не всички според мен.Дразня се от факта че когато момичетата чуем за "батко" и веднага лудваме.Според мен не трябва да гледаш годините ама не и с 13 годишен :D ,но ако срещнеш подходящия който е под 17-18 защо пък не?!А и плюс това има различно развити момчета който не изглеждат на годините си а по-голями така че всеки си прави избора.Аз съм за но по-голям някъде към 3-4 години не повече. :)
С чиста съвест и аз казвам ДА!
Леле как ми напомняш на един мой стар познат :D Той така като теб мислеше и накрай няма да ти казвам как завърши историята, че ще се стресираш много...
и кво стана с тоя твой познат, да не мина в лявата лента от отчаяние :D
zizi_sladkata
04-20-2009, 20:12
opredeleno sum za!!!
dragonfly92
04-20-2009, 21:28
вземи си батко за да ти е сладко!!! :P аз си имам батко и наистина си ми е бая сладко :-) :-) :-) :grin: :) :-)
ами зависи какво имаш предвид ПОД Улегнали момчета..например аз сам на 15,и ще ми е по приятно с момчета на около 17-18... както ти казвам зависи на колко години си :P :P :-P
DeXtRoFeR
04-21-2009, 17:32
За мен няма значение възраста, важно е момичето да е секси и не ме бърка дали ще е на 25-6-7 или на 15-16.
На възраста в която съм в момента ще дам едни граници/надявам се и че всяко момче на мойте години ще е така, освен ако няма някви други изкривявания :D / -
14- ммм...сякаш не вече :) !
15- става, к'во толкова.
16- мнооого добре.
17- скачай тука :)
18- ооо...хайде, хайде да вървим, м ?!
19,20,21- ||-||-||
22- 25 - eee... давай да те видим КАКО :grin:
25 27 - още не съм се качвал толкова на високо, но бих се прежалил може би, ммм зависи как изглежда все пак :)
ImmortalForever
04-21-2009, 19:34
Опита си казва думата... Определено съм "За" с два крака, ръце и там каквото имам!