View Full Version : Как да процедирам с космите по ръцете?
mmm_sweet
02-15-2009, 07:13
Momi4eta,naposleduk zabelqzvam,4e vsi4kite mi priqtelki si brusnat rucete,oba4e az gledam da sledq suveta na maika mi da ne go pravq.Ot edna strana nqq da imam edno zaduljenie pove4e ot dr strana puk nqkak ne se vpisvam v kompaniqta s kosmqsali ruce. :D Do nqkakva stepen me pritesnqva tova,4e imam 4erni kosum4eta i znam,4e lqtoto 6te stanat rusi ama nz dotogava kakvo da pravq :o
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Бръснат ли ги? :shock: За нищо на света не ги бръсни,ще станат мнооого зле.Ако не ти създават комплекси по-добре не ги махай.А в случай че все пак решиш да ги махнеш най-добре с кола маска.
varnen4e
02-15-2009, 07:15
Е, то до тогава остават 3 месеца. Според мен не прави нищо, ако не е много наложащо.
И според мен не трябва да ги махаш, все пак едва ли още сега ходиш с къси ръкави и потници, че да се вижадт, а и както ти каза те лятото ще изсветлеят..
mmm_sweet
02-15-2009, 07:18
ne e ama prosto tova nqkak me podtiska kat vijdam,4e te sa s perfectni ruce :D
angelcheeee_93
02-15-2009, 07:24
Ако искаш буквално да заприличаш на маймуна даваЙ!
аз не ги махам,макар да са черни.КАкво от това,че ги имам-човешко е .
Не е задължително ,като сте в една компания да ги махаш и твоите,това си е въпрос на личен избор и не е казано да си ,като другите! :)
colymoly
02-15-2009, 07:25
една френдка като сядаме заедно по музика постоянно ми говори за обръснатите си ръце или спи :D
ау недей да правиш тази грешка-само ще си докараш на главата да обезкосмяваш още едно място!И ако примерно понякога можеш да си позволиш краката ти да не са идеално гладки,защото ще си с панталон то ръцете ти винаги трябва ад си изрядни!По-добре нуе си навличай на главата това главоболие пък и според мен не е много красиво да нямаш там косми освем ако не са прекалено черни,но предполагам,че твоите са си съвсем нормални!
Недей! Аз преди 2 години си го причиних и сега много ме е яд!Не ми стигат другите места,ами сега и ръцете!Няма смисъл,по-добре ги изруси
И аз си ги махам,но не с кола маска нито с бръснача..епилирам си ги и не е болка за умиране защото ми се налага да ги чистя на 2-3 седмици :) Но наистина,ако не са много гъсти и тъмни и не се забелязват по добре ги изруси.. :)
Dark_Angel_F
02-15-2009, 08:54
Ако ще ги махаш по - добре ги махни с крем депилатоар или кола маска , но в никакъв случай със самобръсначка !!! Ще зариличаш на орангутан ...
TikvenaElhichka
02-15-2009, 08:59
Можеш да използваш кислородна вода, за да ги изсветлиш. Продава се във всяка аптека - само внимавай при употребата й.
На колко си ? По принцип мразя момичета с космати ръце.Но ако си на под 14 не се чувствай длъжна, заради приятелките си.И все пак - епилатор, кола маска...
П.П.Това, че бръсненето предизвиква по - бързия растеж на космите и ги прави по - черни и дебели са глупости ! ( само да си кажа )
Освен от лични наблюдения, го казвам и защото съм го чела и чувала неведнъж.
LovEsIckk
02-15-2009, 09:20
П.П.Това, че бръсненето предизвиква по - бързия растеж на космите и ги прави по - черни и дебели са глупости ! ( само да си кажа )
Лятото ги обръснах и след тва като пораснаха с кола маска..И сега мога да заявява и не мога да си обясня,но космите по ръцете ми изчезнаха,тия които ги има са много малко и руси ..Ако ми погледнеш ръцете въобще не можеш да кажеш,че имам косми :D
Ама то все пак зависи от човека..Имам една приятелка дето си ги бръсне и е като маймуна в ръцете..
Със самобръсначка недей , ако ще ги махаш по -добре с епилатор или с кола маска .
Hysteric_Bitch
02-15-2009, 09:26
Точно обратното, мене ме тормозеха всички +майка ми,най-добрата ми приятелка, приятели. И най-накрая си направих кола маска, сега когато отново растът са много по-малко и не толкова тъмни, почти не се виждат.
Никога не го прави с бръснач! Ще направиш голяма грешка!!
TikvenaElhichka
02-15-2009, 09:27
@Goddess - твой си проблем (особено с мисленето).
Бръсненето води точно до по-черни и по-дебели косъмчета ( това е = не ги махаш с корена => нормална реакция на организма), а епилирането - точно до обратното (т.е. новите косъмчета са по-тънки и по-светли), защото ги премахваш с корена. Ето защо епилаторите и кола маските са мъъъъч бетър. :)
@Hysteric_Bitch - съгласна за грешката. ;)
BigFakeSmile
02-15-2009, 09:33
аз ти препоръчвам да ги махнеш...мн по красиво и нежно е :)
с епилатора! първия път боли..но после не
:P
mmm_sweet
02-15-2009, 09:39
На колко си ? По принцип мразя момичета с космати ръце.Но ако си на под 14 не се чувствай длъжна, заради приятелките си.И все пак - епилатор, кола маска...
to4no na 14 sum :-D
taNcheto93
02-15-2009, 10:15
Има два варианта. Ако не искаш или майка ти не ти позволява можеш да ги изсветлиш, а ако решиш да си обезкосмяваш ръцете по-добре го направи с епилатор или кола маска. Приятелките ти ли са ти казали че си бръснат ръцете или ти така мислиш, защото може би използват кола маска или епилатор? :)
diva4e92
02-15-2009, 11:21
Моя съвет е да не ги махаш...Все пак това са само мънички косъмчета, които след като изрусиш не се забелязват изобщо.А започнеш ли да ги махаш, знай че винаги ще имаш допълнителна работа преди да излезиш навън, дори когато са мн малки пак трябва да ги махниш понеже ще почнат да боцкат...
MiLeNcHeToO
02-15-2009, 13:19
Недей, не прави тая грешка!!! Почнеш ли веднъж ще се налага цял живот да си махаш космите през 2-3 седмици или да си като таралеж в ръцете :? Остави ги твойте приятелки, нека си ги махат. Не се притеснавай каквито и да са ти космите, никой не се заглежда толкова.. и да имаш и да нямаш никой няма да ти обърне особено внимание. Няма смисъл. Помисли си, на 14 си, след време може много да съжаляваш. :)
BrokenInnocence
02-15-2009, 14:49
аз ти препоръчвам да ги махнеш...мн по красиво и нежно е :)
с епилатора! първия път боли..но после не
:P
Ужасно е грозно жена да има космати ръце.
Освен това с епилатор/кола след като ги махнеш веднъж след това няма да излязат по- груби или черни.
scanadal
02-15-2009, 17:03
Аз моите ги махам с кола маска.ИНаче имам приятелка която наистина ги бръсне,ама нито са пораснали повече,нито са станали по-гадни.
П.П.Недей ги маха :wink:
Аз ги махам, макар, че са ми руси... и аз не знам защо почнах...
Pedigree
02-15-2009, 18:17
Ако са малко и не се забелязват, няма смисъл да ги махаш.
Ако ще ги махаш, НЕ ги бръсни.
Епилатор или кола маска. :)
malka_diva4ka
02-15-2009, 19:45
И аз имам такъв проблем..
но мойте косъмчета не са малки.. нито руси..
и аз съм на 14 и вече наистина съм решила да ги махам..
щоту ми омръзна някое момче да ме зяпа някво такова..
тъпо.. :-D 8-)
и епилатор ше го направа.. :)
това е твой избор дали ше ги махаш или не..
все пак никой не може да ти каже!?..
proFloras
02-15-2009, 23:02
Ако искаш буквално да заприличаш на маймуна даваЙ!
аз не ги махам,макар да са черни.КАкво от това,че ги имам-човешко е .
Не е задължително ,като сте в една компания да ги махаш и твоите,това си е въпрос на личен избор и не е казано да си ,като другите! :)Правилно
BoCupycake
02-15-2009, 23:40
Махай ги с епилатор.Не боли,даже мен ме гъделичка. 8-)
Ou7taControL
02-15-2009, 23:49
ne gi brusni mnogo e losho tova.. az puk znam mnogo hora koito si gi gorqt... :)
KisSsSsSs
02-16-2009, 08:59
Не ги бръсни !!! Кола, епилатор - но бръснене?! НЕ!!
Съгластна съм, че е грозно жена да има космати
ръце, но толкова ли за зле твоите, на 14 си.. не знам.
Слава Богу, че аз нямам почти никакви косми на ръцете. :grin: